Будинок з паранормальними явищами 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Будинок з паранормальними явищами 2»
англ. A Haunted House 2
Жанр комедія, жахи
Режисер Майкл Тіддес
Продюсер Рік Альварез
Марлон Веянс
Сценарист Марлон Веянс
Рік Альварез
У головних
ролях
Марлон Веянс
Джеймі Преслі
Ессенс Аткінс
Габріель Іглесіас
Седрік «Розважальник»
Оператор Девід Воскіа
Дистриб'ютор Global Road Entertainmentd і Netflix
Тривалість 87 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Рік 2014
Кошторис 4 000 000 $
IMDb ID 2828996
Попередній Будинок з паранормальними явищами
ahauntedhouse2film.com

«Будинок з паранормальними явищами 2» (англ. A Haunted House 2) — американський комедія режисера Майкла Тіддеса за сценарієм Марлона Веянса і Ріка Альварез, пародія на відомі фільми жахів. Слоган фільму — «Нагнали страху аж до сиквелу». Продовження фільму «Будинок з паранормальними явищами».

Зміст[ред. | ред. код]

Після подій, показаних в першому фільмі проходить рік. Життя Малькома починає входити в нормальне русло. Він вирішує почати жити разом зі своєю новою дівчиною чарівною блондинкою Меган, яка має двоє дітей від першого шлюбу. Однак це не бентежить Малькома, він просто мріє про тихе сімейне щастя, і саме Меган зможе дати його йому. Разом з новою сім'єю Мальком переїжджає в новий будинок, де за звичкою ставить велику кількість камер. І відразу ж в будинку починають відбуватися всілякі нещастя. Так, на самому початку рветься канат і величезний залізний сейф падає прямо на собаку Малькома. Меган спочатку не вірить в усілякі там паранормальні явища, які відбувалися з її хлопцем раніше, проте поступово вона розуміє, що Мальком їй зовсім не брехав. Проте справжній страх починається тоді, коли по сусідству з будинком Малькома поселяється його раптово воскресла дівчина Кіша.

Ролі[ред. | ред. код]

Актор Роль
Марлон Веянс Малкольм Джонсон Малкольм Джонсон
Джеймі Преслі Меган Меган
Ессенс Аткінс Кіша Кіша
Гебріел Іглесіас Мігель Мігель
Міссі Пайл Норін Норін
Ешлі Рікардс Беккі Беккі
Еффіон Крокетт Рей Рей Рей Рей
Седрік «Розважальник» отець Вільям отець Вільям

Виробництво[ред. | ред. код]

8 квітня 2013 з'явилося підтвердження, що Марлон Веянс, Open Road Films і IM Global Octane будуть знімати продовження у зв'язку з фінансовим успіхом першого фільму. 3 травня 2013 стало відомо, що прем'єра сиквелу «Будинок з паранормальними явищами 2» відбудеться 28 березня 2014. 24 серпня 2013 було оголошено, що Джеймі Преслі, Ешлі Рікардс і Габріель Іглесіас приєдналися до акторського складу фільму.

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]