Вибори в штаті Нью-Йорк 1878

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вибори в штаті Нью-Йорк 1878 року відбулися 5 листопада, аби обрати суддю до апеляційного суду Нью-Йорку, а також всіх членів асамблеї і одного з членів сенату, щоб узяти участь усто других законодавчих зборах Нью-Йорку.

Історія[ред. | ред. код]

У зв'язку зі збільшенням терміну повноважень губернатора до трьох років, в 1878 році був обраний тільки один службовець зі всього штату: суддя апеляційного суду, щоб заповнити вакансію в зв'язку зі смертю Вільяма Ф. Аллена в червні 1878 року. Семюель Хенд був тимчасово призначений на цю вакансію до кінця року.

Національна конвенція Грінбекерів провела зустріч 23 і 24 липня в Сіракузах, штат Нью-Йорк.  Т.С. Дейлі був президентом. Екс-держсекретар Гідеон Дж. Такер (в офісі 1858-1859) був призначений до Апеляційного суду після першого туру голосування, в якому він мав рівну кількість голосів, як Джеймс Райт, юрист Ельміра, котрий був відкликаний..

Хоча державна конвенція 1877 року дала Державному комітету можливість висунути кандидата в апеляційному суді (це єдина, в масштабі штату, виборна посадова особа в цьому році), не збираючи державної конвенції. Республіканський голова Конклінг вважав за необхідне провести зібрання, щоб обрати новий Державний комітет. Республіканська державна конвенція була зібрана 26 вересня в Саратога, штат Нью-ЙоркРоско Конклінг був тимчасовим і постійним головою. Джордж Ф. Денфорт був призначений на Апеляційному суді в першому турі голосування (голосування: Данфорта: 226, Джошуа М. Ван Котт 99, Джордж У. Парсонс 79).

Результати[ред. | ред. код]

Республіканський суддя був обраний за «спойлер-кандидата» Такер, який переадресував велику кількість голосів в Нью-Йорку від Демократів до Грінбекерів.

Республіканець Томас Мерфі був обраний до Сенату штату Нью-Йорк.

97 республіканців 28 демократів і 3 грінбекерів були оголошені обраними до Асамблеї штату Нью-Йорк.

Результати виборів 1878 року
Відомість Представник Республіканців Представник Демократів Представник Грінбекерів Представники Заборони
Суддя Апеляційного Суду Джордж Ф. Денфорт 391,112 Джордж Б. Бредлі 356,451 Гідеон Джон Такер 75,133 Вільям Х. Ван Котт 4,294