Вікіпедія:Адміністратори інтерфейсу/Згода адміністраторів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

За результатами обговорення у Кнайпі[1], чинні адміністратори могли автоматично отримати прапорець адміністратора інтерфейсу. Для цього вони повинні були підтвердити, що:

  1. їм потрібні права адміністратора інтерфейсу (у них є великий досвід редагування сторінок CSS/JS у минулому або, якщо його немає, вони мають необхідні технічні знання та плани працювати з CSS/JS в майбутньому);
  2. вони вжили необхідних заходів для захисту їхнього облікового запису (сильний унікальний пароль, двофакторна авторизація тощо).

Адміністраторам, які бажали отримати прапорець адміністратора інтерфейсу, потрібно було підписатися у розділі знизу. Потрібно було обґрунтувати одним-двома реченнями чому їм потрібен прапорець адміністратора інтерфейсу і підтвердити, що вони вжили необхідних заходів з безпеки. Після цього права адміністратора інтерфейсу надавалися без обговорення.

Дедлайн для отримання прапорець адміністратора інтерфейсу без обговорення сплив 1 листопада 2018 року. Адміністратори, які не зголосилися на цій сторінці, втратили можливість отримати ці права автоматично, але завжди можуть податися на них на загальних засадах.

Зголошення[ред. код]

Примітки[ред. код]