Вікіпедія:Вікізустрічі/54

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Нагородження переможців конкурсу "Пишемо про благодійність"[ред. код]

Звіт[ред. код]

Місце: м. Київ, «ЛігаБізнесІнформ» Час: 11:00-12:00 Погода: хмарно, ~0°C

Учасники[ред. код]

прес-конференція[ред. код]

Досить детально тут:

  • 01 березня 18:52 civicua.org Нагороджено переможців конкурсу статей на благодійну тематику в українській Вікіпедії (Відео)
  • 01 березня 15:46 vboabu.org.ua Завдяки конкурсу «Пишемо про благодійність» кількість статей на благодійну тематику в українській Вікіпедії зросла втричі (31 фото)

Те що не написалось у пресі:

  • Андрій Куликов не погодився з Юрієм Пероганичем на рахунок того, що кількісні показники є найголовнішими, вказавши на значну кількість автоперекладених статей (не із числа конкурсних), які не роблять нам честі.
  • Катерина Ющенко зазначила, що в українській Вікіпедії на жаль чимало білих плям у галузі української історії, заповнити які було б завданням надзвичайної важливості для вікіпедистів.
  • По завершенні конференції Андрій Макуха презентував організаторам та учасникам конкурсу справжні, ласовиті згущівки.

Засідання правління ВМ УА в неповному складі[ред. код]

Місце: м. Київ, «Просвіта» Час: 15:00-16:30

Засідання не мало формального характеру, оскільки була присутня меншість членів, втім присутні керувалися насамперед бажанням якнайефективніше скористатися гостюванням в Києві представників Харкова і Львова.

Детально обговорювалася майбутня вікі-конференція в Харкові, яку планується проводити 28-30 квітня на базі Харківського університету, запрошення гостей, висвітлення в пресі, пошук фінансів на її проведення і т.п. Обговорювались також перспективи співпраці з НСКУ, підготовка до конкурсу "Вікі любить пам'ятки", підготовка до друку посібників з редагування Вікіпедії, Kharkivian запропонував скористатись Євро-2012 для організації футбольного конкурсу.