Вікіпедія:Вікі любить музику/ВЛМ 2 група (2 тиждень)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Виведено статті Вікіпедія:Вікі любить музику створені з 5 по 9 червня 2018 року.

# п/п Користувач Стаття Yakudza Aced Oleshko77 Ляна Примітки
1 Андрій Гриценко Ведищева Аіда Семенівна Андрій Гриценко, зауваження і пропозиції. Вважаю, що варто перейменувати на "Аїда", можна покращити вікіфікацію, напр. про орк.Лунгстрема є стаття Державний камерний оркестр джазової музики. У списку пісень є помилки автоперекладу.
2 Андрій Гриценко Звери Стаття повторює проблему оригінальної російської статті — брак джерел і зокрема авторитетних джерел. Варто було б покращити верифіковуваність.
3 Андрій Гриценко Странные игры (гурт)
4 Андрій Гриценко Хайкін Борис Еммануїлович
5 Андрій Гриценко Риженко Сергій Ілліч
6 Андрій Гриценко Борзикін Михайло Володимирович
7 Андрій Гриценко Азархін Родіон Михайлович Половина посилань на джерела не відкриваються; було б гарно додати кілька нових авторитетних джерел
8 Андрій Гриценко Шиллінгер Йосип Мойсеєвич
9 Андрій Гриценко Будкевич Борис Петрович
10 Андрій Гриценко Майзенберг Олег Йосипович
11 Visem Галімов Айдар Ганієвич Visem, зауваження і пропозиції. Варто заповнити відсутні українські описи елементі вікіданих, які відображаються в шаблонах. Можливо додати 1-2 речення про творчість і, гадаю, що він таки татарський і башкирський співак, бо переважно співає цими мовами.
12 Visem Гіззатуллін Рустам Ханіфович
13 Visem Дільмухаметов Ішмулла Ішгалієвич
14 Visem Кудашева Фаріда Ягудівна
15 Visem Matrang
16 Visem Смаков Ільфак Музіпович
17 Visem Джордж Вассуф Було б корисно додати якийсь короткий опис творчості, наразі є тільки механічний список дискографії.
18 Visem Гафаров Фідан Сафич
19 Visem Кадирова Назіфа Жаватівна
20 Whitevalkyrie Otto Dix Whitevalkyrie, зауваження. Наразі, в статті присутні неперекладені з російської фрагменти та інші ознаки автоперекладу, не заповнена картка на Вікіданих, стаття погано верифікується, посилання биті чомусь у мене навіть у вебархіві. Джерела дещо застарілі.
21 Whitevalkyrie Hatesphere
22 Whitevalkyrie Poison (гурт)
23 Whitevalkyrie Список композиторів оперет
24 Whitevalkyrie F.R.A.M
25 Whitevalkyrie Falkenbach
26 Whitevalkyrie 1914 (гурт) Варто було б зробити стиль статті більш енциклопедичним — пасажі на кшталт «Влітку 2015 року хлопці вдало провели Брусиловський прорив» не зовсім відповідають правилам.
27 Ольжич Мушинський Мурка
28 Ольжич Мушинський Яблучко (пісня) Ольжич Мушинський Зауважвення. Дуже неякісний переклад з російської, НМД підпадає під критерії швидкого вилучення. Потрібна ретельна переробка.
29 Ольжич Мушинський Оле́-оле́-оле́
30 Ольжич Мушинський То, что я должен сказать Per Yakudza зверху: неякісний переклад, потрібно ретельно вичитати
31 Ольжич Мушинський Glory, Glory, Leeds United
32 Oleksandr Tahayev Дискографія Dire Straits Oleksandr Tahayev Зауваження. Залишки неперекладеного тексту у виносках "занял 5 место в Австралии и 1 позицию в Европе", також у виносках присутні невідомі шаблону параметри, вікідані не містять українського опису
33 Oleksandr Tahayev Дискографія Боба Ділана
34 Oleksandr Tahayev Дискографія Europe
35 Oleksandr Tahayev Дискографія Pantera
36 JTs Starlight (пісня)
37 JTs Stand By Me
38 JTs The Globalist
39 Slovolyub Музика Ватикану Slovolyub, побажання: якщо можна розширити (наприклад про музичні колективи, в англовікі непогана стаття "Sistine Chapel Choir"), також можна розширити опис на вікіданих за аналогією до https://www.wikidata.org/wiki/Q2743758
40 Slovolyub Музика Андорри Варто було б додати більше джерел, наразі вони не підтверджують всю наведену в статті інформаці
41 Slovolyub Музика Сан-Марино Раджу вичитати текст і зробити його трохи більш нейтральним
42 Рассилон Наталі (співачка) Рассилон, Є невеликі помилки перекладу, неузгодженість речень. З шаблонами - запитами джерела треба щось робити або знайти джерела або прибрати сумнівні твердження.
43 Рассилон Кай Метов
44 Inflicted Voodoo Juicy J Inflicted Voodoo, зауваження. Відсутній український опис на Вікіданих, відсутні шаблон про переклад. Очевидно в статті, хоч частково але є переклад з іншомовної Вікіпедії. Побажадння: можна доповнити дискографію чартами з нім.вікі
45 Inflicted Voodoo DJ Fresh
46 ДмитроСавченко Кравц ДмитроСавченко, зауваження: ще трохи вичитати, зокрема чергування в/у, коми. Категоризувати.
47 ДмитроСавченко Randorn
48 Роман Сизий Тріо Мандрівник Роман Сизий, зауваження: стаття погано верифікована, відсутні незалежні джерела (бажано у вигляді виносок)
49 Роман Сизий Національний оркестр краю Луари
50 Еколог Світлана Анджей Шпільман Еколог Світлана, додайте, будь ласка, статтю у Вікіпедія:Вікідані ось тут: https://www.wikidata.org/wiki/Q515688. Також статтю потрібно більш точно категоризувати і трошки вичитати.
51 Еколог Світлана Бублик Михайло Вікторович Відсутні посилання на авторитетні джерела, які б підтвердили значимість цієї статті.
52 Яромир Хмільницький Batushka Яромир Хмільницький, побажання додати опис на Вікіданих, трохи вичитати. Стаття досить коротка, бажано додати інформації з інших джерел та оновити інформацію.
53 Яромир Хмільницький Raiders of Revenge
54 Анна Мороз Джорджа Сміт Анна Мороз, зауваження: заповніть, будь ласка, опис на Вікіданих https://www.wikidata.org/wiki/Q29452199 та додайте на сторінку обговорення шаблон про переклад, навіть якщо інформація з інших вікіпедій була використана лише частково.
55 Rina.sl Премія Муз-ТВ Rina.sl, зауваження: заповніть, будь ласка, опис на Вікіданих та додайте на сторінку обговорення шаблон про переклад. Також стаття потребує вичитки і без списку лауреатів виглядає неповною.
56 Rootatroman Firejam У преамбулі достатьо багато тексту, а тіла статті як такого немає. Варто перенести частину тексту із цього вступу до розділу "Історія гурту" і додати посилання на джерела.
57 DENAMAX Тепінг DENAMAX, стаття, очевидно, належить до 1-ї групи. Щодо зауважень, то варто додати інформацію про переклад, доповнити статтю та оформити джерела у вигляді виносок.
58 Кравчук ОлександрОлександрович Камерний хор «Moravski» Наразі дуже сумнівна значимість, потрібно додати авторитетних джерел, які б підтверджували інформацію і обґрунтовували значимість предмета статті