Друзі по сексу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Друзі по сексу
Friends with Benefits
Жанр комедія
Режисер Вілл Глак
Продюсер Алісія Еммріч, Гленн С. Гейнор, Ліз Глоцер
Сценарист Кейт Меррімен, Девід А. Ньюман, Вілл Глак
У головних
ролях
Джастін Тімберлейк
Міла Куніс
Емма Стоун
Оператор Майкл Грейді
Композитор Cliff Eidelmand
Кінокомпанія Castle Rock Entertainment
Дистриб'ютор InterCom і Netflix
Тривалість 109 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2011
IMDb ID 1632708
fwb-movie.com/site/
CMNS: Друзі по сексу у Вікісховищі

«Друзі по сексу» (англ. Friends with Benefits, в оригіналі «Друзі з привілеями»[1]) — американська молодіжна комедія 2011 про те, як непросто знайти схожу на тебе другу половину, і як втримати стосунки, коли створені всі умови для їх розвитку. Режисер картини — Вілл Глак. У головних ролях — молоді голлівудські актори Джастін Тімберлейк та Міла Куніс. Прем'єра в США пройшла 22 липня 2011.

Сюжет[ред. | ред. код]

Головні герої — молода пара, і у них різні думки про взаємини.

Джеймі працює в кадровому агентстві. Вона красива і чарівна дівчина, запрошення позалицятися від потенційних кавалерів могли б сипатися як сніг на голову, якби тільки вона змінила своє ставлення до знайомств. Їй здається, що відносини з зобов'язаннями — це ціла проблема. Дівчина настільки нею перейнялася, що у неї виникла справжня фобія.

Ділан — привабливий хлопець з хорошою спортивною фігурою, мрія будь-якої дівчини. Але чомусь він викликає тільки сексуальний апетит, і більшість представниць протилежної статі, що його оточують, бачать в ньому лише об'єкт бажань. А він просто втомився від таких жінок, йому хочеться, щоб його сприймали інакше.

Джеймі, бувши подругою Ділана, вже готова розлучитися зі своїми стереотипами, які тепер здаються надуманими. Завдяки цій зустрічі, молодим людям надані всі необхідні умови для роману, адже вони так підходять один одному.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Urban Dictionary: friends with benefits. Urban Dictionary (амер.). Архів оригіналу за 23 червня 2019. Процитовано 24 лютого 2019.

Посилання[ред. | ред. код]