Емі Фарра Фаулер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Емі Фара Фаулер
англ. Amy Farrah Fowler
Маїм Бялік, виконавець ролі Емі Фаулер
Маїм Бялік, виконавець ролі Емі Фаулер
Маїм Бялік, виконавець ролі Емі Фаулер
Поява 3 сезон, 23 серія
Зникнення 12 сезон, 24 серія
Інформація
Стать жіноча
Рід занять нейробіолог
Виконавець ролі Маїм Бялік

Емі Фара Фаулер (англ. Amy Farrah Fowler) — вигаданий персонаж американського серіалу «Теорія великого вибуху». Цю роль грає американська актриса Маїм Бялік. Працює нейробіологом. Стає постійним персонажем серіалу з початку четвертого сезону.

Відносини з Шелдоном Купером[ред. | ред. код]

Раджеш та Говард жартома вирішують зареєструвати Шелдона на сайті знайомств. На їхнє здивування, знаходиться дівчина, яка зацікавилася Шелдоном. Коли Радж і Говард приводять Шелдона (хоча його важко було вмовити прийти) на зустріч з нею (сезон 3, серія 23), вони розуміють, що Емі — майже копія Шелдона Купера. Емі розповідає, що прийшла вона сюди тільки через те, що у неї з мамою договір на одне побачення на рік. З тих пір вони починають спілкуватися, Емі закохується в нього, а потім і Шелдон зауважує подібні почуття. Спочатку він називає її своєю «не дівчиною», хоча вони регулярно спілкуються в Скайпі, по телефону. Але коли Емі погоджується піти в кіно зі Стюартом (власником магазину коміксів, в якому Шелдон і його друзі завсідники), Шелдон відчуває дивні для нього почуття. Під їхнім впливом він приходить на побачення Емі і Стюарта і пропонує Емі бути його дівчиною. Емі погоджується. Шелдон складає договір їхніх відносин, обидва підписують його. Раз на тиждень ходять на побачення. Відносини у них платонічні, хоча Емі це не подобається.

Факти[ред. | ред. код]

  • Емі є нейробіологом.
  • У дитинстві та підлітковому віці не було друзів, її часто ображали.
  • Щиро і наполегливо бажала подружитися з Пенні (постійно лестила їй, робила подарунки). Потім все-таки стала однією з її найкращих подруг, а також подружилася з Бернадетт.
  • Подобаються примхи Шелдона, Емі вважає їх «милими».
  • Емі Фаулер — так звали біляву красуню, дружину головного героя, шерифа Кейна у фільмі «Рівно опівдні» (1952 р), в ролі шерифа — Гері Купер.

Посилання[ред. | ред. код]