Клятва лікаря (серіал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Клятва лікаря
Тип телесеріал
Режисер Денис Тарасов
У головних ролях Ксенія Мішина, Кирило Рубцов, Валерій Ніколаєв, Анна Адамович, Галина Кобзар-Слободюк, Поліна Носихіна, Данило Каменський, Євген Лісничий, Мирослава Філіпович.
Кількість серій 16

Кля́тва лі́каря — український серіал режисера Дениса Тарасова, виробництва ТРК Україна[1][2][3].

Сюжет[ред. | ред. код]

Тамара Лаврова є досвідченою лікаркою швидкої допомоги. Вона одружена, виховує дочку від першого шлюбу — Дашу. Але раптом дізнається, що чоловік її зраджує. Олексій іде до коханки, але через брак грошей вплутується в кредит під нечувані відсотки й разом із грошима втікає. Кредитори Олексія претендують на квартиру, і Тамара з дочкою можуть залишитися на вулиці. Вона спілкується з господарем контори позик — відомим кримінальним авторитетом, який пропонує жінці відпрацювати борг, надаючи лікарську допомогу його людям. Іншого виходу в неї немає.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Т/с "Клятва лікаря". kanalukraina.tv. Архів оригіналу за 1 листопада 2021. Процитовано 1 листопада 2021.
  2. Холостячка Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом розповість про зради всім: "Не розуміла... ". news.zhitomir.ua (укр.). Архів оригіналу за 1 листопада 2021. Процитовано 1 листопада 2021.
  3. Клятва лікаря. dzygamdb.com (укр.). Процитовано 1 листопада 2021.
  4. «Головне в житті – сім'я»: актор серіалу «Клятва лікаря» Валерій Ніколаєв розповів, що допомагає йому ніколи не опускати руки. Контракты.UA (рос.). Архів оригіналу за 1 листопада 2021. Процитовано 1 листопада 2021.