Користувач:Andriy.v/Заготовки

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус файлів[ред. | ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких наведено нижче. Однак на сторінці опису файлів немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даних файлів, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати їх у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлів, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли ці файли, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажені вами файли із сервера.

Дякуємо за розуміння.

Список файлів:

  1. [[:]]
  2. [[:]]
  3. [[:]]
  4. [[:]]

--~~~~


Файли без дозволу[ред. | ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких наведено нижче. Однак, схоже, що ці файли завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файли було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщені ці фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщені ці фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення були взяті з книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажені Вами файл із сервера.

Попереджаю, що у разі повторного завантаження зображень, які порушуватимуть правила Вікіпедії, на Вас можуть накласти обмеження. Дякуємо за розуміння.

Список файлів:

  1. [[:]]
  2. [[:]]
  3. [[:]]
  4. [[:]]

--~~~~