Користувач:KianaG

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Герман Харрікейн Томмераас (норв. Herman Hurricane Tømmeraas, 2 квітня 1997 роки) - норвезький актор кіно і театру, танцюрист і модель. Став відомий завдяки своїй ролі в популярному серіалі "Сором" (норв. "Skam")

Біографія[ред. | ред. код]

Герман народився 2-го квітня 1997 року, в селі Сольберг, провінція Бускеруд, Норвегія. Його мати - Руні Томмераас, батько - Бьорн Олав. У Германа також є молодший брат - Теодор Томмераас. З 7 до 17 років навчався у приватній школі Killingrud. З 2009 року Герман почав танцювати хіп-хоп, проте захоплення своє не закинув, і зараз це є важливою складовою його життя. Крім усього іншого Герман непогано співає, але не поспішає пов'язувати з цим його життя в подальшому. 10.01.2017 Герман добровільно відправився служити батьківщині, служив в H.M Kongens Garde - Гвардія Його Величності. 15 Грудня 2017 роки закінчив свою службу.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Ще в дитинстві містер Томмераас знімався в різних рекламах. Першу свою роль він зіграв будучи у віці 11-ти років в короткометражному фільмі "Архітектори". Коли Герману виповнилося 14, Герман зіграв головну роль в норвезькому міні-серіалі "Біль" (норв. "Stikk") У 2015 році містер Томмераас став відомий завдяки популярному серіалу "Сором" (норв. "Skam"), де виконав роль Кристоффера Шістада. Серіал закінчено в 2017 році 24 червня.