Користувач:Oleshko77/The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 — четвертий студійний альбом американського хеві-метал гурту Five Finger Death Punch і перший із двох альбомів, випущених колективом у 2013 році [1]; представлений 30 липня 2013 року під лейблом Prospect Park . Попередні замовлення на альбом стартували в iTunes 18 червня 2013 року. Альбом дебютував у хіт-параді Billboard 200 на 2-му місці, що є їх найвищою позицією в цій країні з проданими 113 000 копіями[2]. Volume 2 і Got Your Six зрештою повторять цей рекорд. Альбом отримав платинову сертифікацію від Американської асоціації звукозаписної індустрії (RIAA) за тираж не менше 1 000 000 копій. Альбом повністю спродюсований Кевіном Чурко та Five Finger Death Punch.

Передісторія[ред. | ред. код]

15 лютого 2013 року Five Finger Death Punch оголосили, що працюють над своїм четвертим альбомом. 18 березня гурт опублікував промо-відео майбутнього туру з новою піснею під назвою «Here to Die». [3] В кінцевому підсумку пісня з’явилася у «The Wrong Side of Heaven and The Righteous Side of Hell, Volume 2» на першій позиції.

1 травня 2013 року гурт оголосив, що вони випустять два студійні альбоми цього року: The Wrong Side of Heaven and The Righteous Side of Hell, Volume 1 буде випущено 30 липня, а Volume 2 - пізніше цього ж року. Ось що гітарист Золтан Баторі сказав про рішення гурту випустити два альбоми:

«Після кількох чудових років гастролей ми вирішили зосередити сили для запису четвертої платівки. Усі були в потрібному місці, а гурт був міцніший ніж будь-коли, тож це був ідеальний шторм. Ми зрозуміли, що у нас є матеріал для 12-13 пісень, проте придумували все кращий і кращий матеріал. Тому вирішили, що немає причини зупинятись і продовжили. Як тільки ми пройшли 24-ту пісню, ми зрозуміли, що нам доведеться зробити подвійний альбом. У нас була така величезна кількість музики, яка нам дуже важлива, можливо, найкращий матеріал, який коли-небудь створював цей гурт. На той момент не було можливості вирішити, які пісні залишити в альбомі. Тому ми прийняли рішення видати їх усіх»[4].

На відміну від другої частини, у першій представлені численні гості, включаючи вищезгаданого Роба Хелфорда і Tech N9ne, а також Марію Брінк. Делюкс версія включає також кооперацію із Максом Кавалером та Джеймі Джастаом.

Сингли[ред. | ред. код]

Початковим треком і головним синглом альбому є "Lift Me Up", у записі якого взяв участь вокаліст гурту Judas Priest Роб Халфорд. Гурт дебютував з піснею наживо під час 5-ї щорічної церемонії вручення премії Golden God Awards. Згодом він був випущений як сингл 2 травня 2013 року. Співак Айвен Муді зауважив, що «просто працювати поруч із такою іконою, як Роб Хелфорд, The Metal God, було абсолютно сюрреалістично». Муді сказав про ліричні теми пісні: «Сама пісня спочатку була написана про подолання повсякденних перешкод і не зовсім ідеальних ситуацій. Більшість з нас не народилися зі срібною ложкою в роті, але якщо життя роздало вам усі неправильні карти, ви все одно повинні грати»[5].

Другий сингл альбому, кавер LL Cool J на пісню "Mama Said Knock You Out", був представлений 25 березня 2014 року. У записі цієї пісні взяв участь американський репер Tech N9ne.

Третім синглом альбому став заголовний трек для обох альбомів, "Wrong Side of Heaven".

Професійні огляди
Оцінки оглядів
Джерело Рейтинг
Bonus tracks
#НазваТривалість
12.«I.M.Sin» (featuring Max Cavalera of Soulfly)3:39
13.«Anywhere But Here» (duet with Maria Brink of In This Moment)3:46
14.«Dot Your Eyes» (featuring Jamey Jasta of Hatebreed)3:15
52:08
#НазваТривалість

Чарти[ред. | ред. код]

Річні чарти[ред. | ред. код]

Сертифікації[ред. | ред. код]

Учасники запису[ред. | ред. код]

[[Категорія:Альбоми Five Finger Death Punch]] [[Категорія:Музичні альбоми 2013]]

  1. Five Finger Death Punch Announce New Album | News | Rock Sound. Rocksound.tv. Процитовано 6 серпня 2013.
  2. PRESS RELEASE: "The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell" Vol. 1 Globally Debuts as #1 Rock Album. Five Finger Death Punch. 7 серпня 2013. Архів оригіналу за 24 грудня 2014. Процитовано 9 листопада 2013.
  3. Five Finger Death Punch - 2013 Tour Reel. 18 березня 2013.
  4. FFDP: Press Release Announcement for Two New Studio Albums!!!. Five Finger Death Punch. Архів оригіналу за 4 травня 2013. Процитовано 6 серпня 2013.
  5. Five Finger Death Punch on Rob Halford: 'The Guy Is an Icon' | Music News @. Ultimate-guitar.com. Процитовано 9 листопада 2013.