Обговорення:Взаємодія (статистика)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Vlasenko D у темі «Сирий переклад» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сирий переклад[ред. код]

@Goo3: Ви затвердили версію цієї статті, перше ж речення якої звучало як «У статистиці, взаємодія може виникнути при розгляді взаємозв'язку між трьома або більше змін, і описує ситуацію, в якій одночасний вплив двох варіантів на третину не є адитивними», не поставивши при цьому шаблон {{сирий переклад}}, що порушує другу вимогу патрулювання статей. Будь ласка, не робіть так більше. А якщо робили так і в інших статтях, то, будь ласка, пройдіться ними, і проставте відповідні шаблони.

@Vlasenko D: Поповнення української Вікіпедії це добре, але поповнення її таким вмістом — це гірше, ніж не поповнення, оскільки Вікіпедія перетворюється на звалище мотлоху, і сприймається як таке. Що, як наслідок, знижує мотивацію тих, хто міг би робити й адекватний внесок. Не треба надбудовувати будинки розбитими вікнами.

@Позднякова Маргарита: Я на 99.(9)% впевнений, що Ви це повідомлення не прочитаєте ніколи. Але, якщо це все ж таки станеться, то будь ласка, замисліться хоча б колись над тим, що таке є повага до самої себе, і до того, що Ви створюєте, що залишаєте по собі в цьому світі іншим людям.

З повагою --Olexa Riznyk (обговорення) 12:04, 15 липня 2017 (UTC)Відповісти

@Olexa Riznyk: Поділяю Ваш перфекціонізм стосовно вікі. Також мушу зауважити, що навіть мишка, яка бігла повз, хвостиком зачепила, теж може підштовхувати вікі у потрібному напрямку.
Стосовно таких дражливих статей пропоную наслідувати підхід, який я зауважив в польської вікі. А саме робити невеличку, але якісну вступну частину на абзац - два, а решту неякісної статті видаляти. З одного боку, буде формуватися кістяк для вікі, а з іншого боку факт вирізання статті та аргументація, що не так зроблено, будуть стимулами для студента переробити. Але слід враховувати, що у студентів після заліку відразу віднімає пам'ять. ) --Vlasenko D (обговорення) 09:09, 16 липня 2017 (UTC)Відповісти