Обговорення:Полтавпиво

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ув. Thevolodymyr, та как Вы судя по всему, являетесь создателем этой статьи, обращаю Ваше внимание на следующее. Фирменное обозначение у ПАТ "Фирма "Полтавпиво" уже сменилось. К сожалению, пока не могу загрузить его, так что если найдете сами (надпись полтава, над которой размещены геральдические элементы), замените, пожалуйста. Кроме того, более корректно говорить об - обозначении, торговой марке и .т.п. но не о логотипе предприятия исходя из самого изображения. Приведенный слоган на сегодняшний день - не используется. Насчет ОАО "Ставропольский..." - на Ваше усмотрение, но считаю, что название организационно-правовой формы юр лица логичнее приводить на языке оригинала. По поводу использования слова "броварня" - может быть оно необходимо для тегов и т.п., но в подписи под фотографией с продукцией (кстати проведен рестайлинг, так что фото продукции не актуально), имхо, броварня - не к месту. "Броварня" - пивоварня. Это всеравно, что обозвать хлебзавод - пекарней, или фабрику - артелью.

Доброго дня. Дійсно, значною мірою, стаття була написана мною. Втім, це жодним чином не робить статтю «моєю» та не заважає нікому актуалізувати, розширювати та/або уточнювати наведену в ній інформацію. Тому я лише вітаю Вашу зацікавленість та бажання її покращити. Прошу внести усі зазначені Вами уточнення безпосередньо до статті, лишень трохи відповідальніше поставившись до спеціальних елементів вікірозмітки, як то:
  • Шаблони - спеціальний елемент, що поміщенний між символами {{...}}. Одне або декілька перших слів в шаблоні — його назва, яку можна побачити лише у вікні редагування, але не в статті. У випадку довільної зміни назви шаблон не працюватиме. Ви ж, таким чином, пошкодили шаблон Броварня безпосередньо у статті та шаблон Вікіпроект:Полтава вже на цій сторінці ).
  • Файли. Ви внесли зміну у цей елемент [[Файл:Зразки продукції броварні Рівень.jpg|міні|200пкс|Зразки продукції броварні]], змінивши назву файлу (зелене), хоча, наскільки я розумію, намагалися змінити його опис (червоне). Назва файла ідентифікує зображення, яке має відображатися та надається особою, яка його завантажила (у цьому випадку при завантаженні взагалі зображене пиво було помилково віднесено до продукції «Рівеня»). Назва файла при перегляді статті не відображається, відображається опис.
Стосовно неактуальних зображень (лого та продукція) - будь ласка, завантажте актуальні, при завантаженні є нюанси, але нічого такого вже складного. Я так розумію, Ви маєте певне відношення до об'єкта статті, тож Вам це буде зручніше зробити. Оскільки оновленого лого на оф. сайті я не знайшов, та й пиво купувати спеціально для фотосесесії нема особливого бажання.
Будуть проблеми або питання пишіть тут або на моїй сторінці обговорення. З повагою, ````