Обговорення:Томазо Галанджіано

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

про теорію іудаїзму і про практику жидівства[ред. код]

Користувач:Ilyaroz, тут стаття про ритуальне вбивство католицького священика і мусульманина, а не про ритуальний забій тварин в іудаїзмі. Ви вважаєте нас за “людиноподібних тварин”, чи як? І до чого тут трупи, біля яких жидівським священикам (котрих сьогодні й так немає в іудеїв) знаходитись є заборонено? Адже при ритуальних вбивства забір крові відбувається у живої людини, вона вже пізніше помирає від знекровлення. І що ваш спосіб кашерного забою тварин, м'ясо котрих ви споживаєте, суттєво чимось відрізняється від так званого “жертвоприношення”? Спуск крові з живої і притомної тварини і т.д.

І ви пишете таки про теорію іудаїзму, а не про практику, котрі часто таки мають схильність суттєво відрізнятися, і практика у гіршу сторону.

Заборона вживати кров тварин таки не є забороною вживати кров людей. Не усі здогадаються і можуть дотримуватися лише букви написаного.

Я не змінюю вами написані слова “єврей” на “жид” і ви тут не виправляйте на мною написаних статтях слова “жид” на “єврей”. І не топчіться по пам'яті вбитих сатаністами святих Церкви.

/цензор, 7 січня 2014/