Обговорення:Українська національна ідея

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Yuri V. у темі «Про фільм» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/12 березня 2011.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

ВП:ОД в чистому вигляді. Концентрація описового матеріалу на статтю вкрай низька. --Microcell 20:10, 27 лютого 2011 (UTC)Відповісти

Абстракт[ред. код]

потрібно чітке визначенння предмету статті в абстракті --Helgi 13:40, 13 березня 2011 (UTC)Відповісти

Визначення в Преамбулі одного невизнаного поета і таке ж "джерело"[ред. код]

Головним теоретиком українсьокї національної ідеї всіх часів - є мабуть великий знавець проблем боротьби з тероризмом та поет В.Ліпкан, канд.юр.наук, доцент. Начальник кафедри міжнар. відносин та нац.безпеки кну внутрішніх справ = це колишня Вища школа МВД УРСР на площі Урицького. Академія Наук з усіма її Інститутами Українознавства та Філософії, КНУ, ЛНУ та проча НАУКМА відпочівають! Это вам не какой-нибудь Прокоп Свиридович Голохвастов! Він захистив кандидатську дисертацію з проблем боротьби з тероризмом! Тремтіть професори та академікі поповичі-ісаєвичі та литвини! - Зза обрію постає зірка теоретика нації та борця з тероризмом Ліпкана!

Украинская литература.[ред. код]

В украинской литературе отсутствуют конструктивные идеи, способствующие консолидации общества. Поэтому украинская национальная идея оказывается подвешенной в воздухе. Ближе всего к ней подошел Дмитрий Иванович Багалий в эпиграфе к своей книге История Слободской Украины. Хай вільно проживають на Україні усі нації, хай усяка живе по-свойому... бо національний грунт потрібен для кожної. А українська культура нехай шириться поміж українцями і хай про її поширення турбуються і піклуються діти України-усі, хто любить свій нарід і бажає йому добра, бо чужі за се не візьмуться. Нехай усім народам живеться вільно на Україні, але нехай нові поселенці на Україні пам"ятають,що не може бути зневажений на своїй рідній землі той український нарід, котрий заселив її, захистив від ворогів і довгі часи поливав своїм трудовим потом. 1917р.

Про фільм[ред. код]

@Yuri V.: Ви прибрали у статті «Українська національна ідея» шаблон:

Уявімо людину, яка шукає інформацію про короткометражну стрічку з назвою «Національна ідея в Україні». Вона буде перенаправлена на статтю «Українська національна ідея» і не зможе довідатися про те, що інформація про цю стрічку є у статті «Україно, Goodbye!»

Прошу повернути шаблон. --Perohanych (обговорення) 13:16, 20 липня 2022 (UTC)Відповісти