Обговорення:Урочище Сагайдачного

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Piramidion у темі «Щодо стилю та джерел» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/20 листопада 2019.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Щодо стилю та джерел

[ред. код]

Стаття написана публіцистичним стилем, подекуди з оціночними судженнями та неенциклопедичними авторськими вставками. Наприклад: «Що дає нам можливість після 85 років будівництва Дніпрогесу, побачити на власні очі будинки будівників Дніпрогесу.» Такого речення не повинно бути в енциклопедії. Інакше кажучи, статтю треба повністю переписати, наводячи виключно факти, а не отакі абстрактні міркування.

Щодо джерел — наведені в статті джерела зараз підтверджують значну частину інформації, але не всю (і їх бажано оформити як примітки до конкретних речень чи абзаців). Решту інформації ще треба підтвердити — навести ті джерела, на основі яких писалася ця стаття. Якщо ж таких джерел немає — непідтверджені факти краще вилучити як потенційно недостовірні (див. Вікіпедія:Перевірність#Перевірність — не істинність)--Piramidion 17:35, 28 листопада 2019 (UTC)Відповісти