Обговорення:Червоноград

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ukookami у темі «Неіснуючі посилання» 8 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Знаю іншу історію так званого Замку Потоцького Все було так Колись цей замок збудував Казимир Потоцький він і був хазяїном дому жінка його була Кристина (з роду Любомирських).У нього було пару замків які були зєднані тунелями ці тунелі назараз засипані але колись туди можна було проїхати каретою. Жінка Потоцького Кристина зрадила йому і тоді він не пробачивши їй зради замурував її в стіні живою цього ж Замку. Та іноді вона там навіть появляється розказують люди. Зразу стіна в стіну з Потоцьким знаходиться Школа №4 та нещодавно жінка яка працювала в школі та затрималася допізна почула звуки фортепіано з Замку вона пішла туди та побачила що клавіші фортепіано нажимаються самостійно та враз перед собою вона побачила жінку яка промайнула перед її очима вона була в білому з довгим волоссям. Жінка злякалась та вибігла з замку. Наступного дня вона розповіла про це всім люди невірили аж поки самі не опбачили це одного разу жінка з чоловіком ввечері йшли з стадіону який знаходиться нижче палацу почули шарудіння в вікні замку підійшли блище та побачили що хтось вириває те вікно але хто невидно потім звуки затихли та лише щось в білому промайнуло по кімнаті. І враз вони побачили в стіні білу стать це була жінка яка була замурована в стіні це була Кристина коли вони відійшли в них почали кидати камінням вони втікли та на наступний день коли я гуляла то побачила що скупчення людей стоять саме біля того вікна я підійшла та запитала що трапилось мені відповіли що приїхала служба ТСН тобто новини на каналі 1+1.

Вони робили фотографії та відео на деякий час ця жінка була чітко видна в стіні та потім зникла група Тсн лізла всередину замка та розказувала що там і як там були картини дуже дорогі на колишній час були меблі але половина зних знищена. Потім про це все показували в новинах на каналі 1+1. Цей замок знаходиться зразу біля мого будинку його видно з вікна тобто прямо по вулиці Пушкіна 1.Мої друзі іноді лазять в той замок та показують і розказують про все що побачили я сама іноді теж можу лізти туди. Ще біля замку назараз стоїть охорона двоє або 1 людина охороняє замок ззаду. Ось така історія відома самому Червонограду(Кристинополю)

Війна/АТО[ред. код]

Centner22, своє бачення про відсутність чи наявність війни ви можете виразити тут:

Проте у нинішньому вигляді ваші редагування трактуються як порушення досягнутого консенсусу щодо питання.

Ви можете змінити консенсус, довівши на сторінках обговорення тих статей, що війни не існує. Тільки після того, як ви це доведете там, ваші правки будуть вважатися конструктивними.

Дякую за розуміння. --VoidWanderer (обговорення) 15:25, 20 жовтня 2018 (UTC)Відповісти

Centner22, не воюйте скасуваннями, будь-ласка. Якщо ви маєте змогу довести свою точку зору — доведіть її тут. --VoidWanderer (обговорення) 15:35, 20 жовтня 2018 (UTC)Відповісти

Неіснуючі посилання[ред. код]

Їх особливо багато в розділі "Видатні люди". В Володимира Вовка є сторінка в англійській Вікіпедії: https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Vovk. --Ukookami (обговорення) 17:54, 18 серпня 2023 (UTC)Відповісти