Обговорення:Nippon Ham

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: VoidWanderer у темі «Спеціалізована картка» 1 місяць тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Статтю «Nippon Ham» створено в рамках Тижня Японії (2024 року)
(4 березня 2024 року — 25 березня 2024 року)

--Олексій (обговорення) 00:15, 4 березня 2024 (UTC)Відповісти

Спеціалізована картка[ред. код]

@Alecs, як вам справедливо зауважив користувач в описі редагувань, завжди слід використовувати спеціалізовану картку, а не більш загальну. Бо більш загальна — менш придатна до якісного відображення інформації теми статті, аніж спеціальна. За визначенням.

Про це говорить у червоній рамці в документації сам шаблон, який ви настирливо намагалися повернути:

Про це також було недавнє обговорення, яке дістало такий підсумок:

Якщо вам не вистачало параметра Біржа, ви могли або самі додати його, або звернутися до Вікіпедія:Кнайпа (технічні питання) або Вікіпедія:Проєкт:Шаблони і попросити про це. Цей параметр я вже додав до картки {{організація}}.

Проте навіть якби його там не було, ви не мали наполягати на неспеціаліазованому шаблоні. Прични наступні:

  1. якби {{організація}} виправили в майбутньому, у всіх статтях це поле з'явиться автоматично. Але якщо залишити {{unibox}}, то навіть якби спеціалізований шаблон отримав в майбутньому найкращу реалізацію, статті-організації із {{unibox}} прийшлося б вручну шукати та вручну міняти там шаблон. Така робота більш ресурсозатратна і марудна, і подібного ми намагаємося уникати.
  2. якщо в майбутньому {{організація}} взагалі відмінять, то його замінять на більш відповідний редиректом. Знову ж таки, всі оновлення в статтях відбудуться автоматично.

Щодо вашої репліки ред. № 42180545 «я вважаю що як автор статті маю право вирішувати». Ви тут не праві. Стаття не належить вам. Про це щоразу попереджає Вікіпедія, коли ви робите правку:

Зберігаючи свої зміни, Ви погоджуєтеся з Умовами використання, а також даєте невідкличну згоду на публікацію на умовах ліцензій CC BY-SA 4.0 та GFDL. Ви погоджуєтеся, що гіперпосилання або URL є достатнім зазначенням авторства згідно з ліцензією Creative Commons. Якщо Ви не бажаєте, щоб написане Вами безжалісно редагувалось і поширювалося за бажанням будь-кого, — не пишіть тут.

Аргументація має спиратися на правила Вікіпедії, а не на те, хто створив статтю. Це не дає вам жодних додаткових прав.

ПС. Додатково, ваші скасування правок двох дописувачів (Shiro D. Neko і BlackStar1991) я розцінюю як початок війни редагувань: ВП:ВР. Не намагайтеся домогтися свого через скасування. Натомість, обговоріть із дописувачами предмет незгоди. --VoidWanderer (обговорення) 16:34, 7 квітня 2024 (UTC)Відповісти