Обговорення користувача:A1/2015/березень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Pavlo1 у темі «Подяка» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус Файл:Amerika.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Amerika.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. SteveR (обговорення) 20:06, 7 березня 2015 (UTC)

Сезонна мерзлота

Шановний А1! Ви проголосували за вилучення цієї статті. Звертаю Вашу увагу, що стаття перероблена. Прошу передивитися її ще раз і прийняти рішення з урахуванням переробки. Дякую за розуміння.--Білецький В.С. (обговорення) 20:27, 9 березня 2015 (UTC)

Голосування з питання банерів.

Прочитай уважно предмет голосування. Див. також ред.№ 15779902 --Perohanych (обговорення) 13:11, 11 березня 2015 (UTC)

Хай буде як є. Або хай вчаться грамотно відділяти голосування і обговорення. --А1 18:43, 11 березня 2015 (UTC)

"Конфронтація Росії і країн Балтії"

Шановний А1! Ви висловилися за вилучення цієї статті в разі відсутності її переробки. Переробка триває. Стаб є - подивіться - чи треба вилучати? Як це однозначно думає Ваш колега і однодумець щодо цієї статті DegoleX . Не пізно підключитися до покращення і розвитку статті - це моє Вам запрошення (попрацювати над такою гострою темою - краще, ніж вилучати матеріал, про який говорять президенти, світові ЗМІ, відомі аналітики,політики, експерти)--Білецький В.С. (обговорення) 20:34, 11 березня 2015 (UTC)

Подяка

Іриска
Браво, маестро! --Pavlo1 (обговорення) 20:54, 15 березня 2015 (UTC)