Обговорення користувача:Dim Grits/Історія Дрогобича (21.03.2012—24.03.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Dim Grits/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Dim Grits

Історія Дрогобича[ред. код]

Для чого її вилучати? Стаття в роботі, спеціально забираю менш важливе з статті Дрогобич (див моє обговорення).--ROMANTYS 19:52, 22 березня 2012 (UTC)

Вітаю! Зробіть добрий огляд історії міста на 3-5 абзаців. Залиште його в статті Дрогобич з поміткою

Докладніше: Історія Дрогобича

. Перенесіть усю наявну на даний час інформацію про історію міста зі статті Дрогобич в статтю Історія Дрогобича. Оформіть її належним чином (категоризація, ілюстрації, примітки). Не потрібно копіювати лише один розділ. З повагою до Вашої праці.--Dim Grits (обговорення) 21:28, 21 березня 2012 (UTC)

1. Стаття була в роботі, не можна зразу перенести ВСЕ. Як і все змінити. Почав з розділу, написаного мною.

2. Можна ж було хоча б попередити... Принаймі Вас попереджають про вилучення.

3.Якщо справді поважаєте чужу працю, то поверніть в Історію Дрогобича ті 3622 байти, які я туди переніс з розділу статті Дрогобич, а потім в останній стер, щоб справді зменшити.--ROMANTYS 07:06, 23 березня 2012 (UTC)

Ставте шаблон {{в роботі}}. Як зрозуміти наміри копіпастера? На проекті «провидців» не вистачає. Людей, що дублюють статті під різними назвами вистачає. Категоризуйте ваші статті. Відразу. Надавайте джерела інформації вашої статті. Відразу. Стаття відновлена. Працюйте. --Dim Grits (обговорення) 08:04, 23 березня 2012 (UTC)Відповісти

Не треба провидців. Досить було глянути в статтю Дрогобич, розмір якої з вересня збільшено мною принаймі вдвічі або на мою сторінку обговорення, як автора Історії Дрогобича, де є прохання Lion in city таку створити. Але в будь-якому випадку ДЯКУЮ. --ROMANTYS 07:31, 24 березня 2012 (UTC)Відповісти