Обговорення користувача:Visem/Архіви/2015/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Адміністративно-територіальний поділ Республіки Саха

Вітаю! Я переклав статтю Адміністративно-територіальний поділ Республіки Саха з РосВікі в рамках тижня Тиждень українсько-якутської співпраці, і я так думаю там багато помилок в назвах улусів/наслегів і інши тереторіальних одиниць, я не заню як правильно їх писати але щось пробував... трохи взяв з того що було в вікі, тому було б добре якби хтось перевірив. Можете допомогти? --Vova-goc (обговорення) 12:08, 14 жовтня 2015 (UTC)

Вітаю! Дякую за внесок і за участь у тематичному тижні! Я дещо поправив, що кинулось в очі, а так буду помаленьку доопрацьовувати статтю. --visem (обговорення) 13:17, 14 жовтня 2015 (UTC)

Міжнародний місячник Азії

привіт. оскільки Ти цікавишся країнами азії, хочу запросити Тебе на міжнародний місячник Азії. Ата зробила переклад локальної сторінки українською Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Місяць Азії. приєднуйся як організатор та/або учасник ) --アンタナナ 12:29, 20 жовтня 2015 (UTC)

Дякую за запрошення! Із задоволенням! --visem (обговорення) 13:38, 20 жовтня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Розвиток спроможностей спільноти

і ще раз привіт ) за результатами обговорення вирішили зосередитися на розв'язанні конфліктів і залученні та підтримці нових редакторів. долучитися до робочої групи можна тут. там же і треба написати те, з чим Ти міг б допомагати. дякую! ) --アンタナナ 13:45, 20 жовтня 2015 (UTC)

Дякую! Взагалі я не проти долучитися, проте на даний момент не знаю чим саме я зміг би допомогти. --visem (обговорення) 14:19, 20 жовтня 2015 (UTC)
асаф там написав:
Членам групи потрібно буде допомагати в різних справах, в тому числі:

    вичитка проекту плану, його обговорення, пропонування покращень та змін;
    переклад документації українською та допомога мені в розумінні думки спільноти (коли машинного перекладу недостатньо);
    допомога з логістичними аспектами проекту коли він вже буде виконуватись.
як адмін Ти часто маєш справу із новачками та конфліктами ) --アンタナナ 14:39, 20 жовтня 2015 (UTC)
Ну навіть не знаю, мабуть трохи складно мені буде до чогось долучитися, можливо з логістичними аспектами допоможу чи ще чимось по ходу. Я тоді мабуть просто запишуся, а там як знадобиться моя допомога і я зможу в чомусь бути корисним, то приєднаюся. Годиться? --visem (обговорення) 14:50, 20 жовтня 2015 (UTC)

Прохання

Прошу вас проголосувати на сторінці "Вікіпедія:Кандидати у добрі статті" щодо статті "Етногенез білорусів". З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:28, 23 жовтня 2015 (UTC)

Вакар Григорій Васильович

Вибачте, що скасував вашу правку в Вакар Григорій Васильович, але згідно з усталеним правописом вкладені дужки розставляють наступним чином: ([{}]), вкладених дужок (()) уникають.

Нічого страшного, я чесно кажучи, не сильно знаю це правило, бо не пам'ятаю щоб зустрічав такі дужки останнім часом. Але вони мені схожі на вікі-розмітку, тому я вважав за потрібне їх прибрати. --visem (обговорення) 12:07, 26 жовтня 2015 (UTC)