Обговорення користувача:YarikUkraine/Архів 15

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Лабудери Жан

Добрый день. Можете создать статью, нашел источники: https://fr.wikipedia.org/wiki/Jean_Labouderie, https://fr.wikisource.org/wiki/Auteur:Jean_Labouderie, https://www.worldcat.org/identities/lccn-no2008-132441/ --Станислав Савченко (обговорення) 16:51, 8 вересня 2016 (UTC)

К сожалению французским не владею, а тема слишком далека от меня, чтоб понять терминологию с помощью автоперевода. Так что нормально статью не переведу. --YarikUkraine (обговорення) 17:21, 8 вересня 2016 (UTC)

Збірна ЛНР

Дякую вам за створення цієї статті. Але справа в тому, що там дещо неповні дані про склад цієї «чудо-збірної». Зокрема немає наприклад такого персонажа як цей та інших. Вважаю, що про кожного з цих «збірників» має бути стаття в укрвікі. Маю надію, що ви напишете з часом про цих «футболістів». З повагою, --Дми88 16:40, 18 вересня 2016 (UTC)

Ну якщо вірити вашій статті, то грав він у матчі проти збірної ДНР, а там склад поданий на історичний перший матч. Тоді я не думав, що в них буде так багато матчів і така кількість футболістів . То варто просто зробити розділ «Відомі футболісти» і там вписувати всіх, хто зіграв хоч в одному матчі.
А з приводу того, що про кожного має бути стаття — тут ви неправі. Вони виступають в неофіційній збірній і грають в неофіційному чемпіонаті, тому вони не проходять за критерієм значимості. І відповідно статті можуть бути лише про тих, хто раніше вже встиг пограти в чемпіонаті України, ну або зараз поїхав кудить до Росії чи Білорусі, бо в нас їх назад вже не пускають. По тому першому складу такими є лише ті, кого я виділив червоним кольором. Наприклад відкриваєм першого ж — Святослав Марканич, то він грав у Першій лізі України за ЦСКА, а у Другій — за Сталь і Олком, відповідно його значимість поза сумнівом, можна і статтю створити. А нижче дивимось Андрій Колісниченко, який ніде і ніколи нормально не грав, то і стаття про нього не створиться нормальна, бо він незначимий, хоч і грав за збірну ЛНР. Хоча якщо цей російський Волгодоськ стане професійним клубом і футболіст продовжить за нього грати, то він стане значимим. Якось так. --YarikUkraine (обговорення) 16:35, 18 вересня 2016 (UTC)

?

Шановний, у Вас все нормально, чи щось таки трапилось? --SitizenX (обговорення) 15:15, 19 вересня 2016 (UTC) Шановний, ще раз, якщо Ви не арбітр, то Ви ідіот. Видаляти запити на свій розсуд це занадто.--SitizenX (обговорення) 15:22, 19 вересня 2016 (UTC)

Добридень. Прочитайте ще раз Довідка:Створення нової статті і не створюйте в основному просторі статей технічні сторінки. Для цього є Кнайпа, Сторінки обговорення і багато інших функцій, але ажніяк не основний простір, де цей матеріал міститись не може. --YarikUkraine (обговорення) 15:23, 19 вересня 2016 (UTC)
Ще раз. Це запити до АК. Можливо я їх оформив некоректно. Але хто Ви, щоби мовчки їх вилучати? Ще раз - хто Ви, шановний? --SitizenX (обговорення) 15:28, 19 вересня 2016 (UTC)
Цікаве питання, достатньо філософське . Певно, я людина) А запити до АК і треба подавати у Вікіпедія:Запити на арбітраж, а в основному просторі статей їм не місце. І все, що не відповідає значимості, з цього сегменту мовчки вилучається. --YarikUkraine (обговорення) 15:32, 19 вересня 2016 (UTC)

Статтю Збірна ЛНР з футболу номіновано на вилучення

Стаття Збірна ЛНР з футболу, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 жовтня 2016. Що ще можна зробити? -- — Alex Khimich 22:33, 15 жовтня 2016 (UTC)

Статтю Збірна Гоцо з футболу номіновано на вилучення

Стаття Збірна Гоцо з футболу, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 жовтня 2016. Що ще можна зробити? -- — Alex Khimich 23:45, 15 жовтня 2016 (UTC)

Іншомовні шаблони

Дозвольте поцікавитися, з якою метою ви створюєте іншомовні шаблони, наприклад, Шаблон:Тренерская карьера та перенаправлення з інших мов на шаблони, як от різноманітні «флаги»? --Nina Shenturk (обговорення) 15:45, 28 жовтня 2016 (UTC)

Добридень. З приводу шаблону і його мови згоден, варто перейменувати, поспіхом робив і не подумав. А сам він допоміжний і не використовує жодної мови . То виправлю, не проблема. З приводу перенаправлень, то я не лише перенаправлення роблю, а й деякі самі прапорці, бо їх не було, як от Шаблон:Прапор Білорусі (1995-2012). А перенаправлення знову ж таки для зручності переносу статей, в чому там проблема? --YarikUkraine (обговорення) 15:58, 28 жовтня 2016 (UTC)
YesТак Зроблено, тепер Шаблон:Тренерська кар'єра і Шаблон:Футбольна кар'єра. Шаблон:UKR- не я створював, тому вирішив поки не чіпати, може в когось була причина його іншомовним зробити. --YarikUkraine (обговорення) 16:04, 28 жовтня 2016 (UTC)
Просто перенаправлень між сторінками шаблонів в принципі бути не повинно — вони ж службові. Тому коли під час перекладу вони з'являються, ставте такі іншомовні хвости на видалення, а краще (якщо можливо) взагалі без них. --Nina Shenturk (обговорення) 17:37, 28 жовтня 2016 (UTC)
Якщо ці «хвости» допомагають створювати статті, то я певен, що вони мають право на існування. І намагання вилучити їх - це спроба зменшити ефективність вікіпедії. Для підтвердження просто введіть в пошуку шаблонів слово Infobox і можете знайти там десятки редіректів та навіть самостійних шабонів типу Шаблон:Infobox Weapon, які є цілком потрібні проекту. І чхати, що шаблони службові, бо самі статті, які вони дозволяють швидко створити, є цілком публічні. Тому, думаю існування десятка редіректів є неспівставно меншим недоліком, чим відсутність інформативності. Якось так. --YarikUkraine (обговорення) 20:29, 28 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Можливо, я трохи невлучно сформулювала думку: слово «в принципі» стосувалось не всіх шаблонів взагалі, а таких, як у вашому випадку — російськомовних. В наведених вами прикладах на англомовні редиректи ведуть посилання, вони доречні і в перспективі можуть поширюватися далі (багато дописувачів копіюють англомовні шаблони карток, наприклад). А от з нуля створювати російськомовний шаблон азербайджанського прапора виглядає, наче ви пропонуєте українському автору писати російською. Зрештою, я ні на чому не наполягаю, просто ввічливо спитала.--Nina Shenturk (обговорення) 22:20, 28 жовтня 2016 (UTC)
@Nina Shenturk: Ну так Ви самі відповіли на питання. Англійські редіректи треба, щоб копіювати англомовні шаблони карток, а ці російські — щоб копіювати російськомовні . Для цього вони і створюються і всі викоритстовуються. Так що я не бачу жодної проблеми. --YarikUkraine (обговорення) 11:21, 29 жовтня 2016 (UTC)
Англомовні шаблони з'являються раніше українських, тому посилання на них були і будуть, а ви створили російськомовну сторінку, на яку не вело жодного посилання. Зараз нею ніхто не скористався, а в майбутньому «в принципі» і не повинен, бо вже є україномовний шаблон. Сенс розпорошувати увагу дописувачів на різні аналоги? Але я не буркочу, просто ділюся поглядами . --Nina Shenturk (обговорення) 11:52, 29 жовтня 2016 (UTC)
@Nina Shenturk: Так, є україномовний шаблон, але його треба вручну набирати, що є довго і марудно. А цей російський дозволяє просто скопіювати картку з рувікі і вставити в нас, а редіректи все причешуть під українські шаблони. --YarikUkraine (обговорення) 11:59, 29 жовтня 2016 (UTC)

Просто перенаправлень між сторінками шаблонів в принципі бути не повинно — вони ж службові - та Ви що? Де це написано і ким? Взагалі то навіть є шаблон для вказання у самомому шаблоні його синоніми! Знайте це. Я теж згоден що просто перенаправлень бути не повинно - повинні бути змістовні і використовувані перенаправлення - скорочення, синоніми, але ж не усі перенаправлення з англомовної вікіпедії, як і не усі автопереклади назв усього чого завгодно з англовікіпедії, які затверджують такі собі адміністратори української Вікіпедії, які потім не здатні осмислювати і відповідати за власні вчинки.. @Nina Shenturk: Дозвольте зацікавитись, якщо Ви дозволяєте собі видаляти загальноусталені у слов'янських Вікіпедіях назви категорій внутрішнього призначення Вікіпедії, тобто назв категорій шаблонів Вікіпедії тощо, навіть не вникаючи в смисл назви і як вона сприймається пересічним українцем, а також не звертаєте ніякої уваги на надіслані Вам пінги щодо теми, то вважайте, що Ви отримали зауваження щодо власної неуваги щодо реакції користувачів стосовно Вашої незрозумілості навколишньої реакції на Ваші дії. Надалі, прохання, невтручатися в перейменування категорій згідно ВП:ОК#Категорії простору назв Вікіпедії, або висловити власну точку зору, бо там їх (точок зору, тим більше аргументів проти) кури накрапали, а свістопляска окремих користувачів з теми шаблони карток здоровя та фітнесу - шаблони амбулаторних карток та шаблони карток абонементів у фітнес-центри нескінченна, і з Вашою пофігістою участю також. Вибачте, не за темою вашою, але за загальною, сподіваюсь.--Avatar6 (обговорення) 18:53, 28 жовтня 2016 (UTC)

Дякую що написали на моїй сторінці, проте я не дуже зрозумів суть написаного, оцих усіх «свістоплясок» і «амбулаторних карток». Певно, це якісь Ваші особисті неузгодженості. Якщо так, то думаю, що ця сторінка не може задовольнити ваших потреб і є набагато більш зручніші місця, де можна провести особисту конструктивну дискусію. --YarikUkraine (обговорення) 20:29, 28 жовтня 2016 (UTC)
@Avatar6: Не втручайтеся в чужу розмову, коли не розумієте, про що йдеться. І так, я «не звертаю уваги на ваші пінги», тому що вони мені не надходять — таке в укрВікі буває, щоб ви знали. На все добре. --Nina Shenturk (обговорення) 22:20, 28 жовтня 2016 (UTC)

Місяць Азії 2016

привіт! з 1 по 30 листопада триватиме місяць Азії. якісного внеску! --アンタナナ 18:07, 29 жовтня 2016 (UTC)

Дякую за запрошення --YarikUkraine (обговорення) 20:43, 29 жовтня 2016 (UTC)

Облога Орлеана

Доброго дня! Я майже повністю переклав чудову статтю Облога Орлеана. Якщо буде час і натхнення, прочитайте будь-ласка (як не всю статтю, то якусь частину), та виправте можливі стилістичні вади. Дякуватиму! --Glovacki (обговорення) 16:39, 30 жовтня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 18:02, 30 жовтня 2016 (UTC)
Дуже дякую! --Glovacki (обговорення) 18:42, 30 жовтня 2016 (UTC)

Чергова віха

Цей користувач долучився до заливки п'ятої тисячі статей з футбольного інкубатора

Шановний YarikUkraine, приміть, будь ласка, вітання і щиру подяку з приводу досягнення чергового ювілею футбольного інкубатора. 5000 — вже солідне число, але трохи потенціалу для його збільшення лишається , тож буду радий подальшій співпраці в рамках проекту. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 11:25, 3 листопада 2016 (UTC)

І Вам дякую за створення шаблонів та виправлення недоліків у статтях . Будемо продовжувати працювати. --YarikUkraine (обговорення) 13:56, 3 листопада 2016 (UTC)

До ювілею Футбольного інкубатора

Вітаю! Незабаром очікується 5000-на стаття Футбольного інкубатора, тому пропоную відзначити цю подію та взяти участь у спеціальному тематичному тижні. Прошу долучатись до списку учасників, та підтримати футбольну тематику в українській Вікіпедії! З повагою, --visem (обговорення) 20:08, 24 жовтня 2016 (UTC)

Додався, дякую за запрошення --YarikUkraine (обговорення) 20:32, 24 жовтня 2016 (UTC)
Вітаю! Футбольний тиждень з нагоди 5000 статей Футбольного інкубатора розпочався! Також нагадую, що паралельно проходить Місяць Азії. Чекаємо на нові статті! З повагою, --visem (обговорення) 22:04, 3 листопада 2016 (UTC)

Шаблон:Науковець

Вітаю. Перевірте будь-ласка науковців. Не певен, чи все зараз, нарешті спрацює. В шаблоні здавна невідформатовуваний самим шаблоном параметр |портрет= - багато в чому і через нього не зміг одразу здобути позитивного результату із відображеннями зображень. тепер відправив цей параметр у Категорія:Застарілий параметр "портрет" (0 К, 0 С) - їх роботом,напевно, замінити на |зображення= або прибрати (якщо в вікіданих працює P18: зображення) краще. Надалі, будь-ласка, пишіть чи на сторінку обговорення цільового шаблону, який не працює, ({{Науковець}} (обг. · викор. · ред.) - там мої пояснення в обговоренні), чи авторам нещодавніх правок. Бо є в нас такі консерватори-любителі скасувань, відкотів, відхилень - не надихає така співпраця, знаєте. :-/--Avatar6 (обговорення) 12:11, 1 листопада 2016 (UTC)

Так, дякую. Тепер, ніби, все добре працює. А написав я туди, бо сподівався, що хтось допоможе і виправить, а не повністю скасує правки. --YarikUkraine (обговорення) 12:18, 1 листопада 2016 (UTC)
@Avatar6: Добридень. Знову щось у Вас зламалося з шаблоном, бо не відображає ряд фотографій, наприклад Горський Вілен Сергійович чи Менделєєв Дмитро Іванович --YarikUkraine (обговорення) 00:21, 4 листопада 2016 (UTC)
Вітаю, це до агонка. Поки був виправив, далі подивимось як він навідкочує.--Avatar6 (обговорення) 05:09, 5 листопада 2016 (UTC)

Казаков Борис Олександрович

Доброго дня. Категоризацію тут Ви якось через вікідату спробуєте зробити? І загальне питання щодо імпорту статей з рувікі, а може для цього варіанту шаблону якось можна традиційні для наших карток кольори рядків застосувати? З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 14:53, 5 листопада 2016 (UTC)

@Thevolodymyr: Добрий день. Категоризацію я банально забув, бо не перекладав статтю, як інші, через автоперекладач, де категорії самі переносяться, а вручну писав статтю з інших джерел. Вже виправив, дякую, буду уважніше. Через вікідату навряд можна зробити, принайині поки у жодній передовій вікі такого не побачив. Якщо зроблять - то можна буде ідею вкрасти. А з приводу кольорів рядків, то особливо я різниці і не бачив з нашим варіантом, але проставив «наші кольори» #EFEFEF і #white. Тепер мають бути зовсім ідентичними. Звісно, розумію, що цей варіант Вам не подобається, бо дійсно такий варіант заливки статей ненайкращий, але краще такі сторінки, ніж ніякі. Ззовні картки майже ідентичні, а всередину в ці коди мало хто лазить. Тому у випадку, якщо італійська стаття «інкубаторським» ботом не читається, як у того ж таки Казакова, то у пригоді буде цей простий варіант. --YarikUkraine (обговорення) 16:41, 5 листопада 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Маковський Михайло Михайлович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Маковський Михайло Михайлович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:56, 6 листопада 2016 (UTC)

Peugeot 108

Здравствуйте. Я вернулся в Вику. Добавьте источники, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 10:34, 7 листопада 2016 (UTC)

Місяць Азії

Я думаю, ви з юзером Japan Football знайдете одне одного, як дилер і отримувач. Тем японського футболу, ясна річ -- Ата (обг.) 15:21, 6 листопада 2016 (UTC)

По-перше дякую за ці реконструкції на моїх сторінках, в мене б до них ніколи руки не дійшли . А по-друге я не зрозумів: це критика чи похвала? І що я маю відповісти на це повідомлення? ))). Взагалі японський футбол далекий і нецікавий мені, просто до тижня Азії нічого іншого не пропонувалося з футболу. А сам Japan Football - то шось страшне, в понад 40 вікіпедіях понастворювати про своїх нікому не потрібних японців статті. І в такому випадку мене починає давити жаба, що в понад 40 вікі стаття є, а у нас нема( Коротше кажучи він мені не диллер, просто злий геній, з діяльністю якого доводиться боротись) --YarikUkraine (обговорення) 15:36, 6 листопада 2016 (UTC)
То і не похвала, і не критика, просто ти сказав, що написав би про японських футболістів, а тут я бачу оцю активну діяльність юзера в тому ж руслі
У будь-якому разі, зараз футбольний тиждень, тому азіати на другому плані, якщо є хтось цікавіший, так же? )) --Ата (обг.) 08:40, 13 листопада 2016 (UTC)
А оскількі УСІ цікавіші за японців, то навіть не на другому плні, а на сто сорок п'ятому. Взагалі б про тих япошек не писав, бо їх ніхто не знає. Просто ця японська футбольна революція від Japan Football по багатьох іншомовних вікіпедіях змушує з собою рахуватись і потроху писати ті статті. А при тому, що футбольний тиждень скоро завершується, а азійський ще триватиме, то все встигнеться. Напевно... Хоча мені що є тиждень, що нема - я все одно писатиму про футбол . Якісь інші теми, які для мене близькі, наприклад історія, призводять до різних сварок ітп, бо тут безліч хворих на голову людей. Тільки мені таке не цікаво, я тут з гедоністичних цілей і знайшов собі нішу, де нема майже суперечок. Тому там і сиджу, але якщо треба якась допомога чи щось - то звертайтесь, завжди спробую допомогти. --YarikUkraine (обговорення) 14:19, 13 листопада 2016 (UTC)

en:Hoàng Văn Thái

Спасите меня, пож. Сделайте статью (стаб).--Станислав Савченко (обговорення) 17:04, 19 листопада 2016 (UTC)

Волтер О'Браян

Сделайте статью, пожалуйста. en:Walter O'Brien, если не трудно.--Станислав Савченко (обговорення) 07:18, 24 листопада 2016 (UTC)

YesТак Зроблено Волтер О'Браян --YarikUkraine (обговорення) 14:33, 24 листопада 2016 (UTC)

Дилювій

Дозвольте звернути Вашу увагу на різницю між термінами: "делювій" та "дилювій": https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%B2%D0%B8%D0%B9 що власне ставить під сумнів коректність перенаправлення одного терміну на інший. Хотілось би знати Вашу думку, якщо це можливо. --Saghnol (обговорення) 17:11, 24 листопада 2016 (UTC)

В інших вікіпедіях здебільшого не розділяють і у інтервіках там все вперемішку. Але якщо Вам так хочеться - розділив як у росіян --YarikUkraine (обговорення) 17:17, 24 листопада 2016 (UTC)
Дякую, в жодному разі не хотів наслідувати сусідів :) зосередився лише на відмінностях в генезисі порід. Хоча проблема україномовної наукової термінології, на жаль, не нова - маса термінів і понять, правопис і визначення яких не узгоджені. Ще хотів поцікавитись (я новачок у Вікіпедії): чому після Ваших правок статус публікації так і залишився "неперевірена версія" ? --Saghnol (обговорення) 23:35, 24 листопада 2016 (UTC)
Для цього почитайте ВП:АПАТ, а якщо конкретніше, то третій пункт: «Якщо такий користувач робить редагування статті з непатрульованою останньою версією, його версія також залишається непатрульованою». Іншими словами моє автопатрулювання лише може патрулювати мої зміни, бо вони апріорі корисні для вікіпедії. Це створено просто для спрощення роботи. За чужі ж правки воно ручатись не може, тому їх треба патрулювати вручну. На жаль, як Ви побачили, я не компетентний в цих речах, тому не стану нічого перевіряти, бо може і неправильно у росіян, а я їх помилку до нас переніс. Якщо Вам так муляє та "неперевірена версія", то зверніться до компетентних користувачів. Наприклад до Користувач:Білецький В.С., або інших з категорії Категорія:Користувачі — гірничі інженери. Я нічим допомогти не можу. --YarikUkraine (обговорення) 23:49, 24 листопада 2016 (UTC)

Східний Сассекс

Наткнулся на эту статью. Оформителе статью, подставьте сноски на источники, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 07:39, 25 листопада 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 14:19, 25 листопада 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Свічка пам'яті жертв Голодомору 1932—1933 років

привіт. запрошую долучитися --アンタナナ 16:49, 25 листопада 2016 (UTC)

Добридень. Дякую за запрошення, але я вже давно відійшов від написання контроверсійних та історичних статей. Надто багато в них суперечок і дуже мало історичності, тому вибачте, я навряд чимось допоможу в цьому заході. --YarikUkraine (обговорення) 22:33, 25 листопада 2016 (UTC)

Великий шифр

Дополните заготовку, пожалуйста.--Станислав Савченко (обговорення) 14:12, 29 листопада 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 03:56, 3 грудня 2016 (UTC)

Аварія автобуса з українцями в Норвегії

Лол, як це ні до яких наслідків не призвело??? Один наш громадянин загинув!!! Причому закордоном!!! — Це написав, але не підписав користувач NOSFERATU (обговореннявнесок).
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 11:07, 3 грудня 2016 (UTC)

Статтю Збірна ЛНР з футболу номіновано на вилучення

Стаття Збірна ЛНР з футболу, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 5 грудня 2016. Що ще можна зробити? -- — Alex Khimich 17:25, 5 грудня 2016 (UTC)