Обговорення користувача:YarikUkraine/Декілька запитань (22.11.2006—19.01.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:YarikUkraine/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:YarikUkraine

Декілька запитань

[ред. код]

Доброго дня! Зразу зауважу, що ваші коментарі стають зрозумілішими. Дякую. Але після аналізу коментарів до статтей виникло декілька запитань і власних коментарів:

  1. Острозька Гальшка Іллівна-шаблон зняла вже давно, не зрозуміла, що означає речення:половина статті скосилась чомусь (Y)? Підкажіть, поправлю.
  2. Могилевцев Семен Семенович-правильно ліцензуйте означає "обгрунтування добропорядного використання"? Не можу ніяк з цим розібратись. Допоможіть.
  3. Лікарі без кордонів фото Файл:Lbk.jpg додано 06:12, 22 листопада 2006‎ Гриць, тобто давно і не мною.
  4. Міжнародний благодійний фонд «Здоров'я українського народу»- з цими Фондами було проблем, це останній, про який я написала. Але ж раніше мені журі робило зауваження, що не висвітлена діяльніть, а ви сказали навпаки. Хоча в статті наче і інші розділи є.
  5. Милостиня-Є мої статті про садака, цдака. Слово "милостиня" (від старослав. милість - любов)—то чому я повинна писати про буддизм, мусульманство, іслам і т.д. Як на мене, то це саме християнське явище. Погодьтесь!
  6. Цдака -висновки приберу, думала так буде логічніше. У попередньому конкурсі таких зауважень не робили, хоча висновки в деяких статтях були.
  7. Розраховую на розуміння, на "неврівноважених" я вже тут надивилась.--Uthitel 16:47, 17 січня 2012 (UTC)Відповісти
  1. Вже все нормально, подивіться в версії за восьме число,там нижня половина статті чомусь була зміщена праворуч.
  2. В даному випадку не тільки "обгрунтування добропорядного використання". Ви поставили ліцензію «суспільне надбання», але ж фото належить фотографу і не є в суспільному надбанні, бо він ніяк не міг померти 70 років тому, судячи з автомобілів на цьому фото) Ок, з цими фото я розберусь, але не пропускайте на майбутнє, пишіть усі файли, які не можете ліцензувати, бо за це теж знижатиметься оцінка підсумкова.
  3. Я бачив, що не вами завантажено, але Ви представляєте статтю, тому все на ній має бути добре) Це лого теж перероблю)
  4. Я не сказав, що діяльність це погано, просто потрібно додати ще й історію, бо дуже вже мало її
  5. А англійська версія розповідає і про милостиню в ісламі, буддизмі ітд. Крім того, навіть якщо це суто християнський термін, то чому описано лише Київська русь та Україна? Де Європа, де Америка, Африка, Австралія...там теж християнство процвітає. За досить важку статтю Ви взялися, щоб розкрити питання багацько треба написати
  6. Напевно не помічали, бо якщо Ви проглянете будь-які статті вікіпедії, там розділу «Висновки» немає... неенциклопедично це.
  7. Я завжди все роблю з порозумінням і згоден допомогти, тому пишіть, питайте і я як зможу, то допоможу) --YarikUkraine 17:54, 17 січня 2012 (UTC)Відповісти
Не зразу побачила ваш коментар, дякую за нього і за файли. Щось із ними я не дружу. Треба знайти час, щоб розібратись!--Uthitel 18:57, 19 січня 2012 (UTC)Відповісти
Прошу. Ви просто написали не на сторінку обговорення, а на мою особисту сторінку, тому я переніс сюди) Будьте уважні, бо лише при написанні на цю сторінку приходить сповіщення користувачу, про нове повідомлення, в іншому випадку я можу не помітити Ваше звернення.--YarikUkraine 21:40, 19 січня 2012 (UTC)Відповісти
Да? Мабуть механічно, бо з цим я вже розібралась!--Uthitel 22:56, 19 січня 2012 (UTC)Відповісти