Одного разу під Полтавою (сезон 7)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Одного разу під Полтавою (сезон 7)
Країна Україна
Кількість епізодів 20
Трансляція
Телеканал ТЕТ
Перший показ 11 березня 20194 квітня 2019
Сезони
← Попередній
Сезон 6
Наступний →
Сезон 8
Перелік епізодів серіалу «Одного разу під Полтавою»

Сьомий сезон серіалу Одного разу під Полтавою, українського сіткому, який створено студією «Квартал-95» для телеканалу ТЕТ. Прем'ера відбулася 11 березня 2019. Студія «Drive Production» також займається продюсуванням Одного разу під Полтавою. Сезон вміщає 20 епізодів і виходив по 4 квітня 2019.

Актори і персонажі[ред. | ред. код]

Головні персонажі[ред. | ред. код]

  • Ірина Сопонару в ролі Яринки.
  • Юрій Ткач в ролі Юрчика.
  • Віктор Гевко в ролі Віті (кума Юрчика і Яринки).
  • Олександр Теренчук в ролі Сашка (дільничого).
  • Анна Саліванчук в ролі Віри (продавщиці сільмагу) .
  • Олександр Данильченко в ролі діда Петра.

Другорядні персонажі[ред. | ред. код]

Перелік серій[ред. | ред. код]

Номер
взагалі
Номер
в сезоні
Назва Режисер Сценарист(и) Дата показу
1091«Бугай»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв14 березня 2019
Яринку в магазині у Віри образив якийсь чоловік. Юрчик вирішив заступитися за дружину та розібратися по-чоловічому з хамом. Проте ним виявився величезний бугай Валера. Тому Юрчик вирішив піти на хитрість та задіяти для розправи кума і навіть поліцейського Сашка.
1102«Гогольленд»Андрій БурлакаДар'я Кобякова14 березня 2019
Від нудьги у кума та Юрчика виник черговий геніальний бізнес-план! Цього разу вони вирішили у селі організувати «Гогольленд» - перший в Україні автентичний парк розваг. Для пошуку ідей розваг та атракціонів у «Гогольленді» Юрчик з кумом навіть прочитали усі твори Миколи Васильовича Гоголя.
1113«Кордон»Андрій БурлакаЮрій Карагодін15 березня 2019
Яринка хоче, щоб її Юрчик був романтичним і ніжним з нею. А Юркові зараз не до пестощів. Ще й Сашко подарував Віруні романтичний вікенд у найдорожчому готелі Полтави "Полтава-Spa". Після цієї новини між Яринкою і Юрком пробігла чорна кішка. Пара сильно посварилася і навіть поділила територію. Здається, їх вже нічого не примирить..
1124«Зрада»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв15 березня 2019
Юрчик прокинувся один у сараї після бурхливої ночі, і побачив у себе на сорочці локон темного волосся. Що було напередодні, Юрчик не пам'ятає. Про свою історію він одразу ж розповів куму. А той, згадавши, як колись дивився фільм "Згадати все", порадив Юрчику пережити стрес. Це ніби має допомогти йому згадати, що ж сталося з ним у сараї тієї ночі.
1135«Кіт»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко та Валентин Іванов18 березня 2019
У селі померла баба Нюра. Жінка була самотньою, тому у заповіт вписала усіх жителів Підполтавщини. Діду Петру як її першому коханню вона заповіла сарай, Віті - останню пенсію у 5 000 грн, а Юркові - кота Мурчика.
1146«М'яч»Андрій БурлакаДмитро Чивурін і Петро Чивурін18 березня 2019
Яринка попросила Юрчика сходити за продуктами, а він повернувся додому з м'ячиком для гольфу. Виявляється, біля того магазину відкрився гольф-клуб. На честь відкриття перехожим роздавали м'ячики з номерами для участі у розіграші суперпризу. Юрчик впевнений, що його м'ячик під номером 7 - щасливий.
1157«Посуха»Андрій БурлакаЄвген Косніковський19 березня 2019
В Україні у зв’язку із аномальною спекою ввели надзвичайний стан. А у кума знову виник грандіозний бізнес-план, як заробити гроші поки в країні посуха. Він запропонував Юрчику згадати уроки хімії та зі спирту добути дистильовану воду шляхом випарювання. До того ж у Вєри, саме в цей час, знижка на горілку 50%.
1168«Обмін тілами»Андрій БурлакаЮрій Карагодін19 березня 2019
Після сварки Яринка та Юрчик прокидаються на ранок у тілах одне одного. Чи зможе Яринка у тілі Юрчика допомогти куму полагодити самогонний апарат? Чи Юрчик у тілі Яринки зможе зробити красивий манікюр для Вєри?
1179«Телескоп»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко та Валентин Іванов19 березня 2019
Юрчик попросив кума замовити на китайському сайті телескопічну вудочку для риболовлі. Але неуважний кум замість спінінга замовив телескоп. І мало того, що хлопцям прийшов непотрібний товар, Юрчик зняв на нього із золотої картки Яринки усі гроші.
11810«Вегетеріанець»Андрій БурлакаВіктор Гевко20 березня 2019
Яринці набридло усі гроші витрачати Юрку на м'ясо, адже чоловік дуже перебірливий і хоче їсти м'ясне на сніданок, обід і вечерю. Через це Яринка змушена відмовитися від нових суконь. І це при тому, що у хліві сидить свиня Кльопа, яка пережила вже три Великодні. Яринка поставила перед Юрчиком ультиматум: або він пускає Кльопу на котлети, або відмовляється від м'яса.
11911«Підкидьок»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко та Валентин Іванов20 березня 2019
Яринці та Юрчику на подвір’я підкинули малюка із запискою. У листі від Наташі написали: «Сам зробив – сам виховуй». Яринка подумала, що Юрчик їй зрадив, зібрала речі та покинула його з дитиною.
12012«ЗОЖ»Андрій БурлакаАліна Гордієнко, Олександра Машлятіна і Анастасія Оруджова21 березня 2019
Яринка вкрай занепокоєна здоров'ям Юрчика. Через те, що чоловік харчується чим заманеться та коли захочеться, у нього з'явилася зайва вага. Після того, як під його вагою зламалося ліжко та порвалися штани, Яринка вирішила діяти негайно, а зміни робити кардинальні. З цього дня Юрчик і Яринка починають вести здоровий спосіб життя.
12113«Танці»Андрій БурлакаДмитро Чивурін і Петро Чивурін25 березня 2019
Юрчик з кумом грали в карти на бажання, виграв кум. Спочатку Вітя хотів, щоб Юрчик тиждень жив разом з Кльопою. Але по телевізору якраз почалася реклама, і він дізнався про танцювальне шоу, яке пройде у Полтаві, - "Танці без зірок". Юрчик змушений брати участь у шоу, аби виконати картковий борг перед кумом.
12214«Ремонт»Андрій БурлакаАліна Гордієнко, Олександра Машлятіна і Анастасія Оруджова26 березня 2019
Хата Яринки і Юрчика давно не бачила ремонту. Востаннє його робив ще Яринчин дід. Величезні щілини між вікнами, тріщини на стінах, пліснява. І хоча Юрчик переконує дружину у тому, що ремонт добра в сім'ю не принесе, Яринка вимагає почати його негайно.
12315«Натурщики»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко та Валентин Іванов27 березня 2019
У полтавське село приїхала відома столична художниця робити етюди. Вона не лише малює випадкових перехожих, а й платить їм. Кум з Юрчиком довідалися, що художниця також шукає селянина, щоб написати з нього картину у стилі ню, і пропонує за це великі гроші. Тепер у селі ведеться боротьба між Юрчиком, кумом і дільничим за гроші, а їхні жінки навпаки - перешкоджають цьому.
12416«Травма»Андрій БурлакаВіктор Гевко28 березня 2019
Яринка у Полтаві на ринку зламала ногу, послизнувшись на шкірці від банана, коли бігла купувати кофтинку. Тож тепер усю хатню роботу має робити Юрчик. У свою чергу кум вважає, що Яринка симулює травму, аби «припахати» Юрчика. Тому вони вигадують спосіб, щоб змусити Яринку стати на хвору ногу.
12517«Привид»Андрій БурлакаВіктор Гевко1 квітня 2019
Кум знайшов хороший нічийний кабель і розповів про це Юрчику. Юрчик, звісно ж, захотів привласнити цю знахідку собі. Виявилося, що той кабель сусідський та ще й під напругою. Як результат, у всьому селі зникло світло, а сам Юрчик став привидом.
12618«Репутація»Андрій БурлакаОлександр Кушнаренко та Валентин Іванов2 квітня 2019
Юрчик з кумом захотіли опанувати новий метод - підводну електрозварку. Вибух карбіду в річці порозлякував сусідських корів, і вони затоптали усім селянам городи. Щоб врятувати свою репутацію перед односельцями та Яринкою, яка дуже розізлилася на чоловіка, Юрчик і Вітька вирішують накрити поляну і задобрити усіх їжею.
12719«Скайнет»Андрій БурлакаЄвген Пилипенко3 квітня 2019
Кум нещодавно був у Полтаві і зустрів там одного знайомого. Той дав йому протестувати сучасну систему "Розумний будинок", якою торгує у переході. Кум подумав, що найкраще перевіряти такі сумнівні прилади у Юрчиковій хаті. Але коли Юрко почув, що після тестування можна залишити дорогий пристрій собі, вирішив не відмовлятися.
12820«Ворожіння»Андрій БурлакаІлля Дерменжі, Сергій Бібілов і Рустем Емірсалієв4 квітня 2019
Карти показали, що Дама забере Валета. Саме так Віруня наворожила Яринці. Отже це означає, що у Юрчика з’явиться молода, красива жінка, котра відіб’є його у Яринки. Тому тепер вона з пересторогою ставиться до чоловіка та перевіряє усіх хто приходить до Юрчика.

Примітки[ред. | ред. код]