Собака крапка ком

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Собака крапка ком
англ. Dog With a Blog
Тип телесеріал
Телеканал(и) США Disney Channel
Дистриб'ютор(и) Disney–ABC Domestic Televisiond, Hulu і Disney+
Жанр комедія,сімейний
Формат зображення 16:9
Тривалість серії 21 хвилина
Тривалість 21 хв.
Компанія It's a Laugh Productions
Diphthong Productions
Сценарист Стів Ярчак
Шон Томас
Майкл Каплан
Режисер Shelley Jensend і Neal Israeld[1]
Ідея Майкл Каплан
У головних ролях Стівен Фул[1]
Джи Ханнеліус[1]
Blake Michaeld
Francesca Capaldid[1]
Regan Burnsd
Beth Littlefordd[1]
Garrett Ryand[1]
Stephanie Faracyd[1]
Erinn Westbrookd[1]
Ella Andersond[1]
Teala Dunnd[1]
Peyton Meyerd[1]
Композитор Девід Вайлд
Країна-виробник США США
Мова оригіналу англійська[2]
Перша поява 8 квітня 2013[3]
Перший показ з 12 жовтня 2012 року — по 25 вересня 2015
Кількість сезонів 3
Кількість серій 69 (Список серій телесеріалу "Собака крапка ком")
Посилання

Собака крапка ком (англ. Dog With a Blog) — американський комедійний серіал, прем'єра якого сталася 12 жовтня 2012 року на каналі Disney.В Україні транслюється на каналі ПлюсПлюс. Слоган серіалу «Кожній собаці є, що сказати» («Every dog has his say»).

Сюжет[ред. | ред. код]

Евері Дженнінгс і Тайлер Джеймс, звідні брат і сестра які живуть в Пасадені, постійно ворогують один з одним до тих пір, поки в їх будинку не з'являється собака по кличці Стен. І тепер підліткам і їх молодшій сестрі, Хлої, припаде нелегко, адже їм доведеться зберігати таємницю пса — Стен володіє людською мовою, і навіть веде свій блог, де записує свої дотепні спостереження за людьми. Мати сімейства, Еллен Дженнінгс відразу ж не злюбила пса, адже вона терпіти не може собак. А батько, Беннет Джеймс навпаки, привів Стена, щоб діти змогли трохи зблизитися. Постійно намагаючись тримати в таємниці секрет Стена, діти потрапляють в різні неприємності і комічні ситуації.

В ролях[ред. | ред. код]

В головних ролях[ред. | ред. код]

  • Евері Дженнінгс (Джі Ханнеліус) — 13-річна звідна сестра Тайлера і Хлої. Дуже розумна і працелюбна. Завжди і всюди все робить згідно з правилами, не любить ризикувать. Вона завжди знає чого хоче. Хоче вступити в юридичну школу. Евері дуже відповідальна і ненавидить хлопців таких як Тайлер. Хоча він і дратує її, вони все одно люблять один одного. Евері здатна вирішувати всякі проблеми, а крім того вона президент школи, член команди по черлідингу і гімнастиці, також непогано жонглює. У неї є найкраща подруга Ліндсі.
  • Стенлі Джеймс (Кума та Мік) — пес, здатний говорити по-людському, улюблений пес Евері. Веде особистий блог. Обожнює пуделів. Він приховує свій секрет, і Евері, Тайлер і Хлоя — єдині люди, хто знає про це. Хоч він не любить говорити про це, але в нього в родоводі був кіт. У нього є друг — іграшкова мавпа Роберт.
  • Тайлер Джеймс (Блейк Майкл) — 16-річний брат Хлої і звідний брат Евері. Тайлер дуже популярний в школі і іноді здається, що хороші речі трапляються тільки з ним, може заполучити будь-яку красиву дівчину. Буває дуже наївним, чим користуються інші люди. Також він дуже лінивий, безвідповідальний і не любить вчитися. Геній математики і нездарний актор. Може показатися безтурботним і надто невимушеним, але коли це необхідно він завжди прийде на допомогу, показуючи, що він турбується про людей.
  • Хлоя Джеймс (Франческа Капальді) — 6-річна сестра Тайлера і звідна сестра Евері, солодкоїжка, дуже наївна і подвижна. Батьки часто забувають її де-небудь і щоразу, компенсують купуючи їй нову ляльку. Має хорошу фантазію і завжди придумує щось неймовірне. Часто лякає Тайлера по ночах.
  • Беннет Джеймс (Реґан Бернс) — батько Тайлера і Хлої, вітчим Евері. Дитячий психолог, котрий виховує своїх дітей по своїй власній книзі про психологію. Купив дітям собаку, щоб зблизити їх.
  • Еллен Дженнінгс (Бет Літтлфорд) — мати Евері, мачуха Тайлера і Хлої. Просто не переносить собак, Стена також, але до кінця серії «The Parrot Trap», вони з псом поладили. Вважає себе «котячницьою». Погано готує. У неї є прізвисько «Смерделлен» через жахливий запах в машині.
  • Роберт Дженнінгс (просто іграшкова мавпа) — іграшкова мавпа, яку Стену купили Евері і Хлоя. Хоч Роберт і ненавидів Беннета все ж вони поладнали. Вважає себе двійником Стена але це не так. Є друг — сам Стен.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в г д е ж и к л м ČSFD — 2001.
  2. Fernsehserien.de
  3. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.

Посилання[ред. | ред. код]