Archie Horror

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Archie Horror
Держава США США
Засновано 2015
Продукція комікси
Штаб-квартира Пелем, Нью-Йорк

Вебсайт: archiehorror.com

Archie Horrorімпринт від «Archie Comics», який орієнтується на комікси жахів, з відповідними головному видавництву назвами. До створення імпринту деякі його комікси були опубліковані під звичайні банером «Archie Comics».[1]

Серії цього імпринту мають рейтинг "TEEN+" через їх зміст і тематику, які містять сцени насильства, крові, смертей та тривожних сцен, і деяку лайку. Всі серії цього імпринту знаходиться в альтернативної реальності від основних коміксів Archie Comics, і кожна серія є незалежною від інших.

Створення імпринту[ред. | ред. код]

У березні 2015 року видавництво «Archie Comics» оголосило про створення імпринту «Archie Horror» через успіх комікс-серії Afterlife with Archie та Chilling Adventures of Sabrina. Роберто Аґірре-Сакаса, який також є головним креативним директором «Archie Comics», сказав, що "в офісі ми почали посилатися на ці книги як книги Archie Horror (укр. жахів Арчі)", тому "коли було схоже, що Afterlife #8 та Sabrina #2 будуть випущені приблизно в той же час, чому б нам не формалізувати те, що вже відбувається — імпринт.”[2]

У квітні 2015 року Chilling Adventures of Sabrina #2 став першим коміксом, який був випущений під імпринтом. Потім був Afterlife з Archie #8 у травні 2015 року.

Серії[ред. | ред. код]

Триваючі серії[ред. | ред. код]

Обмежені серії[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Рівера, Джошуа. Archie Comics announces Archie Horror imprint, teases a third series following return of Sabrina and Afterlife. Entertainment Weekly. Архів оригіналу за 20 червня 2018. Процитовано 26 липня 2015.
  2. Арран, Кріс (19 березня 2015). ARCHIE COMICS Announces New Horror Imprint. Newsarama. Архів оригіналу за 29 вересня 2019. Процитовано 26 липня 2015.