Gigaset

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Gigaset, Siemens Gigaset — бренди на ринку телекомунікацій.

Gigaset Communications GmbH — «дочірня компанія» Gigaset AG. Утворена 1 жовтня 2005 як Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co.

29 липня 2008 Siemens AG і німецька ARQUES Industries AG підписали угоду про передачу 80,2% акцій Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co компанії ARQUES з 1 жовтня 2008. Згодом компанія ARQUES в прес-релізі від 9 грудня 2010 року оголосила, що досягнута угода про викуп частки, що залишилася акцій в 19,8% у Siemens AG . 18 лютого 2011 сама ARQUES Industries AG , рішенням позачергових ради директорів, змінила свою назву на Gigaset AG.

Компанія розробляла, виробляла і займалася дистрибуцією сімейства продуктів Gigaset, використовуючи торгову марку Siemens, включаючи бездротові телефони стандарту DECT, традиційні телефони фіксованого зв'язку та телефони Voice over IP (VoIP), а також пристрої широкосмугового доступу і кінцеві пристрої для домашніх мультимедійних систем.

1 липня 2009 завершена угода з продажу бізнесу з виробництва пристроїв широкосмугового доступу і кінцевих пристроїв для домашніх мультимедійних систем французької компанії Sagem Communications. Gigaset Communications припинило використання торгової марки Siemens у зв'язку із закінченням терміну ліцензійної угоди, і продовжує випуск продукції під брендом Gigaset .

Див. також[ред. | ред. код]