Rings of Saturn

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Rings of Saturn
фотографія
Основна інформація
Жанр Дезкор
Роки з 2009
Країна  США
Місто Метрополія затоки Сан-Франциско
Лейбл Nuclear Blast

Rings of Saturn — американський дезкор гурт з Сан-Франциско заснований у 2009-му році. Колектив спочатку був заснований як студійний, але після здобуття популярності і підписання на лейбл Unique Leader, було зібрано повний склад, який почав ввесь час гастролювати. Гурт відомий своїм прогресивним та технічним звучанням, який вони пов'язують з інопланетною музикою, також більшість текстів пов'язані з інопланетним життям.

Історія[ред. | ред. код]

Гурт заснований 2009-го руку гітаристом, басистом Лукасом Меномм, вокалістом Пітером Полаком, та барабанщиком Бреттом Силетто. Коли гурт опублікував свій перший трек під назвою «Abducted» вони швидко завоювали популярність. Невдовзі гурт записав свій дебютний альбом «Embryonic Anomaly» з Бобом Суонсон в Mayhemenness Studios в місті Сакраменто, штат Каліфорнія[1] Альбом був самостійно випущений гуртом 25 травня 2010 року чотири місяці після випуску альбому гурт підписав контракт з Unique Leader Records.[2] Протягом декількох місяців Джоел Оманс був прийнятий як другий гітарист, після чого гурт був готовий відправитися в тур[3] Embryonic Anomaly був перевиданий через Unique Leader, 1 березня 2011.[4] 1 липня 2014 року, Rings of Saturn випустили обкладинки і трекліст для свого нового альбому Lugal Ki En, який був випущений 14 жовтня 2014. Вони також випустили свій перший кліп на «Senseless Massacre». 9 грудня 2014, Джоел Оманс оголосив про свій відхід з гурту.[5]

Стиль[ред. | ред. код]

Rings of Saturn грають дезкор з впливом металкору та технічного дез-металу. Здебільшого гурт грає Технічний дез-метал з швидкими гітарними свіпами, та джент з доданням ефектів ембієнту. Тематика пісень посвячена космічним вторгненням НЛО, позаземним життям та космосу. Самі учасники гурту жартома характеризують себе як «aliencore». Гурт дуже відомий своїми прийомами гри на гітарі в поєднанні з технічними бласт-бітами.

Учасники гурту[ред. | ред. код]

Теперішні учасники
Колишні учасники

Дискографія[ред. | ред. код]

Студійні альбоми

Відеографія[ред. | ред. код]

  • «Senseless Massacre» — (2014)

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Unique Leader Records Store. Indiemerch.com. Архів оригіналу за 28 вересня 2013. Процитовано 22 серпня 2014.
  2. Rings Of Saturn Signs With Unique Leader Records. Blabbermouth.net. 25 листопада 2010. Процитовано 22 серпня 2014.
  3. Rings of Saturn gets a new guitarist | Alt Rock Live Blog. Altrocklive.com. 24 лютого 2011. Архів оригіналу за 26 серпня 2014. Процитовано 22 серпня 2014.
  4. Rings Of Saturn Signs With Unique Leader Records - in Metal News. Metal Underground.com. Архів оригіналу за 9 лютого 2015. Процитовано 22 серпня 2014.
  5. Reasons for departure. Metalsucks.net. Архів оригіналу (JPG) за 29 листопада 2020. Процитовано 15 січня 2015.