Uni-Trend Technology Limited

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Uni-Trend Technology Limited
Тип підприємство
Галузь виробництво контрольно-вимірювальних приладів
Засновано 1988
Штаб-квартира Дунгуань
Китай
Територія діяльності весь світ
Продукція мультиметри, струмові кліщі, осцилографи, тестери, пірометри, мегаомметри
uni-trend.com

Uni-Trend Technology Limited (або UNI-T) — один із найбільших виробників контрольно-вимірювальних приладів. Компанію UNI-T заснував у 1988 році Джордж Ханг. Основу продукції компанії складають цифрові мультиметри, струмовимірювальні кліщі, цифрові осцилографи, генератори сигналів, тестери, пірометри, мегаомметри, аксесуари для вимірювальних приладів та ін. Випуск цифрових мультиметрів компанія Uni-Trend освоїла у співпраці з американською корпорацією Fluke наприкінці дев'яностих.

Виробничі потужності компанії включають три інженерно-технічних центри, розташованих на території Китаю, а також дві виробничі бази і три додаткових заводи, які спеціалізуються на приладах сегментів high-end і mid-end. У 2012-му році компанія Uni-Trend відкрила новий завод, його виробнича лінія укомплектована високоефективним японським обладнанням, яке дозволяє за лічені місяці розробляти, тестувати і запускати у виробництво абсолютно нові типи вимірювальних приладів. Станом на сьогодні UNI-T є одним із найбільших гравців на ринку виробництва вимірювального обладнання, її виробничі потужності здатні випускати до 3 млн. одиниць продукції щорічно.

Як свідчить офіційна статистика компанії, група займає третину китайського ринку вимірювального обладнання і входить в десятку найбільших світових виробників вимірювальних приладів.

Історія компанії

[ред. | ред. код]

1988 — було засновано компанію Uni-Trend Technology Limited.

1990 — створено першу лінію з виробництва мультиметрів.

1995 — розпочато продажі на світовий ринок.

1998 — отримано сертифікат ISO-9001.

2012 — компанія переїхала в Song Shan Lake National High-Tech Industrial Development Zone, Дунгуань.

2014 — придбали бренд Minipa, який став дочірньою компанією Uni-Trend.

Структура компанії

[ред. | ред. код]

Окрім головного офісу, компанія має ще дослідницькі центри в різних регіонах та містах Китайської Народної Республіки: Шеньчжень, Ченду, Дунгуань, та ін. Основні потужності виробництва розташовані на сучасному заводі площею 50 000 м2, що розташований в місті Дунгуань в примисловій зоні під назвою Songshan Lake National High-Tech Industrial Development Zone.

Uni-Trend налагодили співпрацю в 90 країнах світу, а розповсюдженням їх продукції та наданням послуг займається більш ніж 600 партнерів.

Ексклюзивним дистриб'ютором компанії Uni-Trend на території України є торгова марка Masteram.ua.[1]

Сертифікації

[ред. | ред. код]

Виробник сертифікований та отримав ISO 9001 Quality Verification Certificate, сертифікат відповідності ЄС, європейський сертифікат CE, американський UL, китайський CMC, а також інші сертифікати якості та безпеки.[2]

Продукція цього виробника також сертифікована в Україні: вимірювальні прилади Uni-T серії UTM внесені до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки за номерами У3305-12, У3306-12, У3307-12, У3308-12,[3] відповідно до протоколу № 2-2012, рішенням засідання науково-технічної комісії з метрології від 16 травня 2012 року.[4]

Див. також

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Сертифікати дистриб'ютора компанії Masteram. Архів оригіналу за 11 листопада 2021. Процитовано 9 листопада 2021.
  2. Company Profile. Архів оригіналу за 5 травня 2017. Процитовано 19 травня 2017.
  3. Державний реєстр засобів вимірювальної техніки. Архів оригіналу за 9 травня 2017. Процитовано 19 травня 2017.
  4. Продукція Uni-T внесена до держреєстру ЗВТ України. Архів оригіналу за 9 листопада 2021. Процитовано 9 листопада 2021.

Джерела

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]