Вікіпедія:Зворотний зв'язок/2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку




Читачі
Як повідомити про проблему зі статтею або дізнатися більше інформації.


Предмети статті
Проблеми зі статтями про вас, вашу компанію чи когось, кого ви представляєте.


Ліцензування
Як скопіювати інформацію Вікіпедії, подарувати власну або повідомити про неліцензійне використання вашої інформації.


Донори
Дізнайтеся про процес, як робити пожертви та інформацію про те, як витрачаються ваші гроші.


Преса та співробітництво
Якщо ви представник преси, який хоче зв’язатися з Вікіпедією, або маєте для нас ділову пропозицію



Деякі наші волонтери. Ласкаво просимо!

Ласкаво просимо до Вікіпедії!

Вікіпедія пишеться майже виключно добровольцями — людьми з усього світу, такими ж, як і ви. Це означає, що іноді вона містить невірну або недостовірну інформацію, випадково або навмисно.

Якщо ви помітите невірну інформацію, є кілька речей, які ви можете зробити:

  1. По-перше, ви можете виправити це самі! Будь-хто може редагувати Вікіпедію. Просто натисніть кнопку «Редагувати» в правому верхньому кутку сторінки, внесіть правку і натисніть "Опублікувати зміни". Якщо ви хочете дізнатися більше про редагування, прочитайте це есе.
  2. Якщо ви не можете або не хочете виправити помилку, найкраще залишити коментар на сторінці обговорення статті, і пояснити проблему.
  3. Для випадків вандалізму найкраще просто виправте це безпосередньо самостійно; однак, якщо вам не вдалося, ви можете звернутися до адміністраторів на сторінці запитів.
  4. Ви також можете написати в службу VRT, яка обробляє звернення, скарги та коментарі читачів, за адресою Info-ukwikipedia.org. Служба керується невеликою кількістю особливо довірених і досвідчених волонтерів-учасників Вікіпедії. Під час відправки листа електронною поштою, будь ласка, введіть електронну адресу (URL) або назву статті й опис проблеми. Зверніть увагу, що служба не зможе допомогти вам у написанні абсолютно нових статей, відповідях на питання про речі, які не знайдені у Вікіпедії, або вирішенні суперечок про зміст сторінок.

Якщо у нас немає статті про те, що ви шукаєте, ви можете додати її в список запитаних статей. Це, на жаль, не обов'язково означає, що вона буде написана негайно або коли-небудь, однак може підвищити шанси на її створення. Якщо у нас є стаття, але в ній немає того, що ви шукали, або ви просто хочете отримати відповідь на конкретне запитання, ви можете відвідати сторінку поширених запитань, або напряму звернутися про допомогу: наші волонтери завжди раді допомогти!