Вікіпедія:Зворотний зв'язок/3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку




Читачі
Як повідомити про проблему зі статтею або дізнатися більше інформації.


Предмети статті
Проблеми зі статтями про вас, вашу компанію чи когось, кого ви представляєте.


Ліцензування
Як скопіювати інформацію Вікіпедії, подарувати власну або повідомити про неліцензійне використання вашої інформації.


Донори
Дізнайтеся про процес, як робити пожертви та інформацію про те, як витрачаються ваші гроші.


Преса та співробітництво
Якщо ви представник преси, який хоче зв’язатися з Вікіпедією, або маєте для нас ділову пропозицію



Якщо ви вважаєте, що стаття про вас або вашу організацію є неповною, неточною або упередженою, у вас є кілька способів обговорити це питання з редакційною спільнотою Вікіпедії.

Розташування вкладки сторінки обговорення

Вікіпедія не має централізованого автора або рецензента контенту, її зміст не є результатом редакційної політики Фонду Вікімедіа чи його співробітників, і наш контент підтримується добровільними редакторами. Люди, які редагували або стежили за вашою статтею, ймовірно, є найкращою першою точкою контакту.

З людьми, які редагують або стежать за статтею, можна легко зв'язатися, залишивши коментар з докладним описом вашої проблеми на сторінці обговорення статті. Її можна знайти, натиснувши на кнопку «Обговорення» у верхній лівій частині статті. Як тільки ви опинитеся там, натисніть на вкладку «додати тему» праворуч від неї. Це створить новий розділ, де ви можете розмістити свої конкретні коментарі або проблеми. Після чого натисніть кнопку «Опублікувати сторінку», і ваш новий розділ буде негайно доданий.

Якщо повідомлення на сторінці обговорення не допомогло або було проігноровано, ви можете залишити повідомлення у Кнайпі допомоги, де вам обов'язково допоможуть інші користувачі.

Крім того, ви можете зв'язатися з іншими досвідченими волонтерами електронною поштою, для цього використовуйте інструмент Лист користувачеві, куди просто потрібно внести ім'я. Імена користувачів, що готові допомогти з вашою проблемою можна знайти на сторінці Наставників. А також прямо на їх власних сторінках обговорення. Будь ласка, вкажіть назву своєї статті й конкретну інформацію про проблеми, які у вас виникли з нею. Зверніть увагу, що хоча волонтери можуть допомогти вам видалити недостовірну чи таку, що порушує правила Вікіпедії, інформацію, вони не обов'язково будуть додавати нові дані для вас, ви не повинні вимагати цього.

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб пожертвувати фотографії для ілюстрування вашої статті, ви можете особисто завантажити їх і включити їх до статті. Крім того, ви можете відправити лист на photosubmissionwikimedia.org. Будь ласка, додайте фотографію, про яку йде мова, разом із заявою про те, що ви є власником авторських прав на неї, і згодою випустити її під вільною ліцензією. Рекомендованою, але не єдиною, ліцензією для Вікіпедії є Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 license. Якщо ви не є власником авторських прав, будь ласка, попросіть фотографа або дійсного власника авторських прав надіслати замість цього реліз. З іншими ліцензіями ви можете ознайомитися на сторінці Ліцензування зображень.