Користувач:Nicolas Polischuck/Архів обговорення 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Зауваження.[ред. | ред. код]

Дякую за оновлення інформації Європейських чемпіонатів але одне зауваження. У білорусів змінили назву клубу Динамо-Берестя на неправильну, прошу уважніше діяти. --Jphwra (обговорення) 08:36, 23 вересня 2015 (UTC)
Ніколас, от за вірмен дякую навіть тут, не треба було переробляти-уточнювати після тебе. --Jphwra (обговорення) 12:58, 23 вересня 2015 (UTC)
Я б радив створити один пул для бомбардирів у чемпіонаті Казахстану, без поділу по тих двох турнірах. --Jphwra (обговорення) 07:36, 24 вересня 2015 (UTC)
Ще одне. Бачу змінював картки турнірів, вважаю, що то не дуже суттєво нехай вже будуть ті які присутні. --Jphwra (обговорення) 07:56, 2 травня 2016 (UTC)
В мене стартував хокейний чемпіонат світу, тому європейський футбол лягає суто на тебе, я лише буду додавати статистику (результати, матчі, глядачі) та оновлювати таблиці але після фінішу. Як таке? --Jphwra (обговорення) 19:57, 6 травня 2016 (UTC)

Ок, я можу і це потянути, тільки мені цікаво звідки берете достовірні дані про статистику?--Fonic (обговорення) 05:28, 7 травня 2016 (UTC)
Привіт, з сайту УЄФА, офіційних сайтів національних федерацій, а також звідси і звідси. --Jphwra (обговорення) 05:50, 7 травня 2016 (UTC)
Ще одне. Там вже є в іншомовних Вікі заливка на наступні чемпіонати, тобто вже також можеш заливати статті по прикладу цих сезонів. --Jphwra (обговорення) 05:53, 7 травня 2016 (UTC)
Домовились--Fonic (обговорення) 05:56, 7 травня 2016 (UTC)


Відносно зміни в таблиці (Греція), там просто після пропущених м'ячів треба ставити спецсимвол | і уточнювати цифру, я потім покажу це на прикладі поляків. --Jphwra (обговорення) 18:31, 7 травня 2016 (UTC)

Було б непогано якось відкорегувати шаблон турнірної таблиці, бо вручну вносити затрачається зайвий час--Fonic (обговорення) 18:34, 7 травня 2016 (UTC)
Попередній шаблон він найбільш вдалий ніж цей, бо в цьому треба вносити все від матчу до очок, а там лише: п'ять цифр і шоста це очки, якщо вони не співпадають, то через спецсимвол | просто уточнюють ті самі очки. Це на майбутнє, щоб знав. --Jphwra (обговорення) 18:38, 7 травня 2016 (UTC)
Дякую за роз'яснення. То може варто відкотити греків до попереднього варіанту і уточнити очки саме так?--Fonic (обговорення) 18:41, 7 травня 2016 (UTC)
Ні я поважаю твою працю, тому не варто. Хай лишається так. --Jphwra (обговорення) 18:43, 7 травня 2016 (UTC)

Футбольний інкубатор[ред. | ред. код]

Є пропозиція долучитись до Футбольного інкубатору, це заготовки статей про футболістів (багато принаймні). Там же можна ознайомитись з правилами створення тих статей. Тільки дуже ретельно перевіряти статтю, назви клубів, якщо клуб відсутній, то краще його чорним кольором оформити без червоного посилання. --Jphwra (обговорення) 08:32, 24 вересня 2015 (UTC)

Можна тут поцікавитись, заготовки на статті про футболістів ви самі складаєте чи перекладаєте з іншомовних вікіпедій? Fonic
Переклад робить Бот. --Jphwra (обговорення) 19:02, 25 вересня 2015 (UTC)
До Fonic. Відповім ще я, тому що вже багато робив таких статей. Заготовка статті перекладається з італійської вікіпедії, але в ній можуть бути серйозні помилки (часто в написанні назв населених пунктів, але також і назвах футбольних команд, навіть імен футболістів), тому все треба перевіряти. Крім того, там треба прибрати в кінці посилання на італійську вікіпедію, щоб поставити інтервікі. Ну, і в більшості випадків, серйозно доповнити статтю, і в тому числі джерелами. Наприклад, моя стаття з інкубатора Анджей Юсковяк — подивитися по історії статті, яка вона була спочатку, і яка тепер; або ще хороша стаття з інкубатора Джоване Елбер. Добре зробити категорії для футболіста, особливо типу «футболіст такого-то клубу», щоб не було червоних категорій, але це вже на власний смак, я просто люблю робити такі категорії. Ну, і запрошую до співпраці — зараз роблю (переважно без інкубатора) статті про колишніх футболістів «Волині», орієнтуюсь на англійську, російську та особливо польську вікіпедію (в поляків у цій категорії більше 400 статей, а у нас 260). так що як буде бажання — будемо співпрацювати. --Yukh68 (обговорення) 19:17, 25 вересня 2015 (UTC)
Завжди радий до співпраці, я тут новачок - тільки роздупляюсь. Все в міру вільного часу, а про футболістів Волині це класно і потрібно. Fonic


Переношу сюди, для пам'ятки. --Jphwra (обговорення) 07:15, 26 вересня 2015 (UTC)

Доброго дня. За Вашим запитом залито заготовку до футбольного інкубатора (Валерій Божинов). Сподіваюся, створення на її основі відповідної статті буде нескладною, а може навіть приємною справою. На що саме варто звернути увагу зазначено на сторінці обговорення, так чи інакше усі статті, створені з інкубатора, я намагаюся перевіряти на предмет непомічених огріхів бота. Сподіваюся на плідну співпрацю! З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:27, 26 вересня 2015 (UTC)

Дякую, берусь за редагування.Fonic

ЧН 2014-2015[ред. | ред. код]

Результати раджу скопіювати у німців, а потурову таблицю в росіян але перекласти там нічого складного.Англійців не чіпати в них шаблони на інших сторінках (зарано тобі за них братися), але вчишься швидко! --Jphwra (обговорення) 20:46, 28 вересня 2015 (UTC)

Дякую за пораду, про росіян я і думав Fonic, 6:47, 29 вересня 2015
Вирішив додати німців, чемпіонат німецький, хай буде просто файл. Кому треба зрозуміє. Пропінгую в тебе ще пару людей, і на тебе глянуть та й допоможуть тобі при нагоді: @Roman333: ще раз нагадає про інтервікі, порадіє що німецький чемп рухається вперед та надасть ще чимало корисної інформації (можливо навчить тебе робити шаблони); @Динамо-фан:, твоїх років пише про український футбол та єврокубки (там білих плям також вистачає), може Ваши шляхи перетнуться десь там; такий собі дядько @Ahonc: - знає багато, полюбляє флуд але дуже корисний якщо треба вирішити дуже важливе питання; і двох адмнів @NickK: та @YarikUkraine:, також пишуть про футбол чимало, тому теж від них допомога інколи треба. І насамкінець, є отака річ як Вікіпедія:Запити до патрульних для запитів на патрулювання певних сторінок, подавай запит туди (нову статтю), щоб її відпатрулювали. --Jphwra (обговорення) 05:14, 29 вересня 2015 (UTC)
Я колись один рік робив шаблони для ЧУ, які можна було просто скопіювати з української вікі в англійську та російську і навпаки, не змінюючи код і воно працювало. Але потім забив і оновлював лише в українській.

Шаблон:Європейський футбол 1936—1937[ред. | ред. код]

Доброго дня! Я бачив англійський варіант. Але в мене є декілька думок стосовно цього:

  1. Шаблон є технічним засобом об'єднання тематично споріднених сторінок, а також не повинен дублювати категорії (хоча такі випадки є);
  2. Можливо в цьому шаблоні залишити по одному турніру в країнах, де схема була «весна-осінь». Наприклад, Польщу 1936 залишити тут, а першість 1937 — до наступного шаблону.
  3. Якщо це шаблон про європейський клубний футбол — потрібна згадка про Мітропу.

Тут не може бути однакових поглядів і вище лише моя особиста думка. Але і найавторитетніший футбольний сайт її поділяє [1]. Бажаю успіхів! --Roman333 (обг.) 17:28, 23 листопада 2015 (UTC)

Jphwra, а яка Ваша думка про це. Все таки я новачок, а ви старожил. Тим більше шаблони я створюю по аналогу. --Fonic (обговорення) 17:35, 23 листопада 2015 (UTC)
Роман має рацію, в новіших шаблонах просто чемпіонатів купа і вони по-різному розігруються, північні країни за схемою весна-осінь, решта осінь-весна. Відносно 30-х років, то гадаю треба чемпи, які граються в одному році, лишати в одному шаблоні, тобто просто Польща і вікіфікувати на рік 1936, наприклад. Як зараз є в шаблоні Норвегія або Швеція. --Jphwra (обговорення) 17:43, 23 листопада 2015 (UTC)
Домовились, відредагую. А як з Мітропою? Включати? Сторінки ще не написані. Можливо після написання? І таке ж питання про інші Чемпіонати, які проводились, але не підготовані сторінки. Їх прописувати і хай світяться червоним чи будем вписувати в шаблон по мірі написання статей? --Fonic (обговорення) 17:47, 23 листопада 2015 (UTC)
Включати, допишуть. --Jphwra (обговорення) 17:54, 23 листопада 2015 (UTC)
Зробіть третьою групою «Інші турніри». Окрім Мітропи, туди можна буде включати однорічні змагання — наприклад, Кубок Націй 1930. Якщо брак часу, то можна окреслити мінімальне коло країн. Наприклад: Австрія (є всі клуби), Угорщина (є зацікавлений користувач по цій темі), Швейцарія, Іспанія, Франція, Чехословаччина. Можливо Португалія та Нідерланди. До Мальти, навряд щоб у найближчий час, у когось руки дійдуть. --Roman333 (обг.) 19:41, 23 листопада 2015 (UTC)
Зроблю все детально в шаблонах, але спочатку відредагую існуючі шаблони, а нові на наступні роки буду додавати по черзі, але не зразу. --Fonic (обговорення) 19:46, 23 листопада 2015 (UTC)
Греків дивись по чемпіонату, там назви і таке інше. --Jphwra (обговорення) 16:45, 29 листопада 2015 (UTC)
Панеллінський чемпіонат — він мав назву до 1959 року. --Jphwra (обговорення) 18:12, 29 листопада 2015 (UTC)
Прописувати в шаблоні Панеллінський чемпіонат ХХХХ року? Я думав уніфікувати назви типу "Чемпіонат ХХХХХХ (Назва країни) з футболу ХХХХХ року". Я неправий? -- Fonic (обговорення) 18:15, 29 листопада 2015 (UTC)
Так, Панеллінський чемпіонат ХХХХ року|Греція (для шаблонів про Єврочемпіонати), в грецькому шаблоні Панеллінський чемпіонат ХХХХ|ХХХХ. --Jphwra (обговорення) 20:06, 29 листопада 2015 (UTC)

Шаблони національних чемпіонатів[ред. | ред. код]

Ніколас є пропозиція створити шаблони національних чемпіонатів країн Європи (які відсутні), а також національних кубків тих країн, які існували і в 30-х роках минулого століття і сьогодні: Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія (якщо не помиляюсь там відсутній шаблон), Данія, Ірландія, Ісландія, Кіпр, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Північна Ірландія, Португалія, Румунія, Туреччина, Фінляндія, Франція, Швейцарія, плюс країни, які зникли Чехословаччина та Югославія, ближче до 50-х додається НДР. Бажано ці шаблони включати в існуючі статті національних чемпіонатів або відповідних кубків (вони всі наявні в УкрВікі) та чемпіонати та кубки які вже є, а є повністю сезон 2015—2016. То як? Візьмешся? Роботи багатенько але поки тебе пре є сенс це зробити, бо чим далі тим більше болото... З повагою --Jphwra (обговорення) 16:31, 24 листопада 2015 (UTC)

Добре, гарна ідея, можна взятись. Тільки не все зразу, поступово буду додавати. --Fonic (обговорення) 16:51, 24 листопада 2015 (UTC)
ОК, все одразу і не треба, я просто накидав ті, що мають історію чемпіонатів та кубків понад 70 сезонів. Іпросто щоб вони з'явились, опрацювати вже готове куди простіше ніж готувати все і чемп з кубком і плюс ще шаблон. Та й помилок буде менше з тими тире і таке інше. --Jphwra (обговорення) 17:07, 24 листопада 2015 (UTC)
Врахуй ті проблеми, що були з австрійцями коли будешь робити інші. Робота чудова!!! --Jphwra (обговорення) 18:05, 24 листопада 2015 (UTC)
Дякую, одного на день думаю вистачить. Хочу продовжити кубок Німеччини... --Fonic (обговорення) 18:11, 24 листопада 2015 (UTC)
Ще по Нідерландам. Там уважно дивись коли Еридівізі, підказую з сезону 1956–57, тож внеси зміни. --Jphwra (обговорення) 18:02, 6 грудня 2015 (UTC)
Мабуть я поки єврошаблони закину на деякий час, бо Роман знову збісився.. Хай сам створює, відредагую ці, що створив, а далі побачу по ситуації..--Fonic (обговорення) 18:05, 6 грудня 2015 (UTC)
ОК. Хай охолоне. Може по чемпіонатах? Тільки звертай увагу на назви. --Jphwra (обговорення) 18:08, 6 грудня 2015 (UTC)
Планую до кінця року добити кубок німців, а далі спробую чемпіонати, але для початку країни, назви в якій найменш конфліктні. Можливо, Шотландію. Там майже всі клуби вікіфіковані. --Fonic (обговорення) 18:16, 6 грудня 2015 (UTC)
Добре. Окрім шотландців, є ще бельгійці, шведи, данці, французи, португальці тіж італійці та іспанці. З повагою --Jphwra (обговорення) 18:20, 6 грудня 2015 (UTC)
Краще йти по одній країні - менше помилок--Fonic (обговорення) 18:22, 6 грудня 2015 (UTC)


Привіт! Вже всі зробив? --Jphwra (обговорення) 17:39, 9 лютого 2016 (UTC)

Привіт. Мабуть ще ні, те там франція, чехія, швейцарія і т.д.--Fonic (обговорення) 17:41, 9 лютого 2016 (UTC)

Кубок Німеччини[ред. | ред. код]

Доброго дня! Футбол в Німеччині у той час був аматорським і мабуть існувало багато команд з одно-дворічною історією. На мій погляд, можна прописувати результати з 1/8 або 1/4. Такі випадки є: de:Österreichischer Fußball-Cup 1931/32 і 31/32. Значно скоротить час. Я робив декілька кубкових турнірів і використовував інший шаблон. Там замість чемпіона пише переможець. З повагою, Roman333 (обг.) 11:31, 29 листопада 2015 (UTC)

Дякую за пораду. В той час футбол у Німеччині зароджувався, але вже регулярно почали брати участь майбутні титуловані клуби. Я думаю варто показати початок зародження цих клубів у таких турнірах. Тим більше, що кубок Німеччини розпочинається з кубків федеральних земель, а ми вже описуємо фінальну частину. Якщо б це була Австрія чи Македонія, я мабуть пропустив би перші раунди.
Що стосується іншого шаблону кубкових турнірів, то це назріває, але проблема потребує ширшого обговорення. Можливо разом із Jphwra, він спеціалізується на європейських чемпіонатах і кубках. З огляду на невеликий досвід, мені важко щось змінювати кардинально у оформленні статей. --Fonic (обговорення) 11:43, 29 листопада 2015 (UTC)
Я думаю, що розпочинати опис Кубку з 1/64 не дуже добре, краще дійсно з 1/8 фіналу. Хто захоче, той перегляне в архівах, от архіви треба вказувати усі в посиланнях. --Jphwra (обговорення) 12:00, 29 листопада 2015 (UTC)
Може, краще тоді з 1/16? Коли клуби елітного дивізіону в боротьбу вступають. А попередні раунди можна поставити шаблон {{У планах}} або ще якийсь подібний -- якщо хтось захоче, може дописати. Але 1/16, думаю, треба обовязково--Unikalinho (обговорення) 08:21, 3 грудня 2015 (UTC)

Шаблон Гібралтару[ред. | ред. код]

Ніколас там треба навести лад тут уся картина всіх чемпіонатів, інших джерел я просто не знайшов. Тож доцільно зробити чорним кольором відсутні чемпіонати, як в англів. Але якщо є джерела, якщо вони звісно Є (дай мені на них посилання), то можна лишити червоним але при наявності джерел. А вони нагадаю відсутні.... --Jphwra (обговорення) 16:24, 1 грудня 2015 (UTC)

Ок. --Fonic (обговорення) 06:28, 2 грудня 2015 (UTC)

Шаблони Німеччини[ред. | ред. код]

Стосовно шаблонів типу цього. Мені здається, краще було б, починаючи з сезону 1949-50, коли почала розігруватись оберліга НДР (тобто зявились дві Німеччини з цієї точки зору), писати замість [[Чемпіонат Німеччини з футболу 1953|Німеччина]] один із двох варіантів

1. [[Чемпіонат ФРН з футболу 1953|ФРН]]

2. [[Чемпіонат Німеччини з футболу 1953|ФРН]]

Гадаю, другий варіант коректніший, бо сама стаття має називатись "...Німеччини..."

Коментар. Навіть якщо стаття, на яку Ви посилаєтесь, називається по-одному (в даному випадку ...Німеччини...), це зовсім не означає, що ту ж назву треба переписувати для видимої частини. А для нас, українців, у ті часи були саме ФРН та НДР. Потім, коли треба буде писати про Бундеслігу (починаючи з 1963-64), то можна буде писати так: [[Бундесліга 1963–1964|ФРН]]. Або [[Німецька Бундесліга 1963–1964|ФРН]], або [[Чемпіонат Німеччини з футболу 1963–1964|ФРН]] (залежно від того, як сама стаття називатиметься) Але не писати після вертикальної риски "Німеччина" замість "ФРН". Бо Західну Німеччину ми звикли називати ФРН

Дякую--Unikalinho (обговорення) 08:10, 3 грудня 2015 (UTC)

Доречне зауваження, я теж про це думав. Якщо дивитись із точки зору типу держави, то Німеччина і зараз Федеративна республіка Німеччина, вона є правонаслідником і тільки на початку 90-х приєдналась НДР. Є ще один варіант писати Західна і Східна Німеччина, але для українців це поняття незвичне. Мабуть все-таки перебудую шаблони по типу НДР і ФРН. У мене тільки питання, у якому році з'явились ФРН і НДР (мабуть все-таки у 1945 році а не у сезоні 1949-50). Тоді у сезонах з 1945 року по 1949-50 писати Чемпіонат Німеччини чи ФРН? Підключу до обговорення ще Jphwra|, бо чим більше думок, тим ближче істина. --Fonic (обговорення) 10:25, 3 грудня 2015 (UTC)
НДР у 1949 з'явилась (в преамбулі статті ж про це навіть), а отже, саме з того часу Німеччини стало дві. Про ФРН 1949-1990 стаття тут. А до того часу (1945-1949) хіба взагалі чемпіонати в Німеччині проводились?--Unikalinho (обговорення) 13:48, 3 грудня 2015 (UTC)
Чемпіонати Східної і Західної Німеччини проводились після війни з сезону 1947-48. До створення НДР і ФРН я їх називаю в шаблоні Східна і Західна Німеччина. --Fonic (обговорення) 14:03, 3 грудня 2015 (UTC)
Окремо Східної й окремо Західної? А можна джерело? Бо дуже цікаво це--Unikalinho (обговорення) 15:01, 3 грудня 2015 (UTC)
EN-wiki --Fonic (обговорення) 15:18, 3 грудня 2015 (UTC)
Відносно чемпіонату згоден, треба вказувати реальну країну тобто ФРН, відносно шаблону про чемпіонати, то існує шаблон про чемпіонат {{Чемпіонати Німеччини з футболу}} там треба впорядкувати, бо з 1963 подає як Німеччину, а тоді дійсно існувала ФРН. --Jphwra (обговорення) 10:29, 3 грудня 2015 (UTC)
Одне уточнення відносно шаблону {{Кубки Німеччини з футболу}}, пропоную його зробити так само як я зробив {{Сезони вищого дивізіону чемпіонату Німеччини з хокею}}; і переробити шаблон про футбольний чемпіонат так само, бо там суто Німеччина, а ФРН десь загубили... Потім мені напишеш я відпатрулюю і перевірю. --Jphwra (обговорення) 16:32, 4 грудня 2015 (UTC)
Ок, але спочатку зроблю шаблон Кубків, а тоді вже коли чемпіонат пізніше -- Fonic (обговорення) 16:59, 4 грудня 2015 (UTC)
  1. Кубок ФРН з футболу 1955—1956 і Чемпіонат Німеччини з хокею 1954—1955? ФРН — це наслідок радянської і пострадянської пропаганди. Ніякого об'єднання двох Німеччин не було. Приймані, у футболі.
  2. У шаблоні {{Кубки Німеччини з футболу}} НДР зайва. З повагою, Roman333 (обг.) 07:23, 5 грудня 2015 (UTC)
    Романе у німців в шаблон об'єдналі усі змагання, принаймні в хокеї, і вважаю, щоб менше було клопоту так само і в футболі. Вусякому разу криміналу я особисто не бачу, до того ж всі Кубки будуть в одному шаблоні, зручний перехід і поновлення статей. відносно мого ЧН у хокеї, то дійсно є помилка але не думаю, що вона така вже і суттєва, зрештою в шаблоні вони включенні до Бундесліги, а Бундесліга була лише в ФРН. --Jphwra (обговорення) 07:48, 5 грудня 2015 (UTC)
  3. Після 2 світової війни турнір нав одну назву — Deutscher Fußball-Bund-Pokal. Ніякої згадки про ФРН немає. У жодній з аналогічних сторінок немає згадок про ФРН.
  4. Чому Nicolas Polischuck спочатку писав саме Німеччина? А тому, що на його сторінці вказаний вік і він не застав СРСР. Потім посипалися поради і під їх тиском був змушений змінити погляд.
  5. Шаблон повинен гармонійно вписуватися до сторінки, а не нагадувати піраміду Хеопса. Зараз у Вікіпедії окремо роблять сторінки про фінали. Колись і їх буде потрібно додавати. Якого тоді він буде розміру?
  6. До КВК йшли володарі кубків НДР і Німеччини, бо це різні турніри. Існують аналоги шаблонів у інших мовних розділах Вікіпедії. От на них і потрібно орієнтуватися.

@ Nicolas Polischuck. Мені подобаються люди, які роблять у Вікіпедії сторінки. Я інколи висловлюю свої думки, але брати їх до уваги чи ні — справа авторів сторінки. Але в даному випадку, для мене питання принципове. Давайте вирішувати або тут, або ВП:ПС. З повагою, Roman333 (обг.) 09:03, 5 грудня 2015 (UTC)

Стосовно пункту 3. У вікіпосиланні треба розрізняти дві речі: 1. назву статті (зліва від риски) та 2. відображуваний текст (справа від риски).
ОК, можна погодитись, щоб статтю (а отже, і ліву частину вікіпосилання) називати за тим, як самі німці називали цей турнір. Але праворуч від риски має стояти те слово, яке звичне для українського читача. Для нас звичним є називати Західну Німеччину "ФРН", а не "Німеччина"--Unikalinho (обговорення) 22:57, 5 грудня 2015 (UTC)
Романе давай не будемо робити проблеми там де її немає. я не бачу проблеми якщо в одному шаблоні про німецькій футбол, буде в наявності всі кубкові змагання одного періодуна біса рівнятись на іншомовні проекти? Якщо є проблема з шаблоном створи окремий для різних і все. Я категорично проти обговорення на перейменування і подріблення цього шаблону на менші. Досить нав'язувати свою думку так само як було з КШ, у ти же німців вони на відміну від решти взагалі в одній статті (і це не дуже добре) але тут мова про шаблон в чому кримінал якщо всі кубкові змагання одного періоду в одному шаблоні??? --Jphwra (обговорення) 09:13, 5 грудня 2015 (UTC)

Тому що це різні на той час країни. Для мене на першому місці зміна ФРН на Німеччину. А шаблон може і зачекати. З повагою, Roman333 (обг.) 09:17, 5 грудня 2015 (UTC)

ПС. А як можна в обговоренні на перейменування подрібнити шаблон? ) З повагою, Roman333 (обг.) 09:18, 5 грудня 2015 (UTC)
Романе, в нас скільки людей тут працює? Аж ціла дупа (може брутально але про футбол пише не більше 20 редакторів). Он мій улюбленець створив статтю Груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА 2015—2016 вона вже вісить без руху два тури!!!! А наступного тижня змагання там буде завершено, питання хто і коли оновить статтю??? (Чи всі чекають, що це вкотре буду я??) Панове доба нараховує 24 години зяких я десять на роботі, вісім я відпочиваю і десь три-чотири в мене на Вікі. А зі статтями на будь-яку тему в нас повна дупа. Шукати по статтях чи шаблонах червоні посилання в мене немає ані бажання ані сил, тому я попросив Ніколаса (дай Бог йому здоров'я та наснаги) створити шаблони про нацчемпіонати європейських країн, єврошаблони по рокам і по нацкубкам. Бо зрештою хто пише про єврочемпіонати??? Правильно — НІХТО, на біса перероблювати шаблон в якому зазначенні всі змагання однієї території з різними назвами, які вона носила впродовж 40-50 років?? Це можна зазначити в картках, коли конкретно пишеться те чи інше змагання, як власне і зробив з хокейним чемпіонатом Німеччини (бо і у німців до слова так само все в купі). Тому закриваємо тему, Ніколас продовжує працювати, решта пише статті і не відволікає на зайву нікчемну балаканину інших. З повагою --Jphwra (обговорення) 12:22, 5 грудня 2015 (UTC)
Півдня не був тут, а вже написали півсторінки. :) Одним словом залишаю все, як було. У зміні з ФРН на Німеччина мене (поки що) не переконали --Fonic (обговорення) 15:59, 5 грудня 2015 (UTC)
Все-таки Німеччина???--Fonic (обговорення) 16:02, 5 грудня 2015 (UTC)
Так Німеччина. Можеш зітхнути з полегшенням вже самі усе переробили. І в шаблоні і в статтях. --Jphwra (обговорення) 16:03, 5 грудня 2015 (UTC)
А як із НДР? Залишаєм?--Fonic (обговорення) 16:05, 5 грудня 2015 (UTC)
Лишається. --Jphwra (обговорення) 16:08, 5 грудня 2015 (UTC)
Політика партії зрозуміла)--Fonic (обговорення) 16:10, 5 грудня 2015 (UTC)

Я не розумію одного. Чому, при всій абсурдності аргументації Романа333, при тому що всі бачать цю абсурдність, тим не менш на ділі з нею погоджуються?

А абсурдність у тому, що для українців у ті часи були ФРН та НДР. Не "Німеччина", а саме "ФРН". Щодо Романових слів, що "Ніякого об'єднання двох Німеччин не було. Приймані, у футболі". Згідний, статтю можна назвати за офіційною назвою турніру ("Чемпіонат Німеччини") -- хоча і про це треба обговорити. (і неправильно, що "орієнтуватися потрібно на аналоги в інших мовних розділах" -- ні! орієнтуватися потрібно на те, як прийнято називати у нас!). Але після вертикальної риски треба називати країну так, як ми її звикли називати. Тобто має бути [[Чемпіонат ФРН з футболу 1953|ФРН]] або [[Чемпіонат Німеччини з футболу 1953|ФРН]] (тобто зліва посилання на статтю, а справа - -видима частина -- саме ФРН).

Тож чому учасники, практично погоджуючись з цим на словах, на ділі виконали волю Романа333, який єдиний вважає інакше?

Наполягаю на поверненні одного з двох вищевказаних варіантів. Думаю, можна зупинитись на компромісному [[Чемпіонат Німеччини з футболу 1953|ФРН]] (ну і аналогічних)--Unikalinho (обговорення) 22:48, 5 грудня 2015 (UTC)

З чим я точно згоден, так це з тим, що варіант «НДР • Німеччина» виглядає відверто абсурдно: наче ФРН є справжньою Німеччиною, а НДР не є Німеччиною... Можна ще написати «Німеччна (НДР • ФРН)», якщо ми вважаємо, що читачі не знають, що ФРН — це Німеччина, але «НДР та Німеччина» — це явно щось не те — NickK (обг.) 00:16, 6 грудня 2015 (UTC)
Підключайте до свого обговорення ще Jphwra і Roman333. Бо у всіх своя думка і як вас помирити...--Fonic (обговорення) 06:40, 6 грудня 2015 (UTC)
Я  За Німеччину в європейських шаблонах чорною в дужках активними (НДР та ФРН), про Кубок, то там також зрозуміло треба переробити на ФРН, як було на початку, бо Німеччини не існувало. Відносно заперечення, що в моєму хокейному шаблоні Німеччина, то прошу звернути увагу на картки змагань, там йде посилання на відповідну країну, яка існувала на той історичний момент. І треба припинити такий брутальний тиск, який був вчора при обговоренні. --Jphwra (обговорення) 06:50, 6 грудня 2015 (UTC)

Суперкубок Європи 1986[ред. | ред. код]

Доброго дня ! Подивіться на дату.

Я вибачаюсь, за вчорашню нестриманність. Але в моїй практиці таке вперше — коли я пишу одній людині, а чую зовсім іншого. Якщо бажаєте — можу повернути свої редагування назад, бажання пропало дискутувати. Ну і 30-ті роки також назад. З повагою, Roman333 (обг.) 17:37, 6 грудня 2015 (UTC)
Не можу зрозуміти натяку на дату.--Fonic (обговорення) 17:40, 6 грудня 2015 (UTC)
24 лютого 1987. Не вложилися в календарний рік («весна—осінь»). З повагою, Roman333 (обг.) 17:43, 6 грудня 2015 (UTC)
Все одно не можу зрозуміти, на що ви натякаєте? Очевидно, що суперкубок був зіграний не як завжди в серпні, а в лютому. Але що? І причому тут я?--Fonic (обговорення) 17:48, 6 грудня 2015 (UTC)
Вибачаюсь, що знову свої 5 копійок але рік 86, то мабуть є сенс цей Кубок включити до 1986-1987. --Jphwra (обговорення) 17:49, 6 грудня 2015 (UTC)
Все-таки за підсумками сезону 85-86 грався. Тому саме до цього сезону слід включати--Unikalinho (обговорення) 06:47, 7 грудня 2015 (UTC)

Якщо у країни обумовлений сезон по схемі «весна—осінь», то він називається 1937, 1938 ... Були випадки, що не вкладалися в календарний рік, але це нічого не змінює. Подивилися, як у німецькій — так і зробили. З повагою, Roman333 (обг.) 17:53, 6 грудня 2015 (UTC)

Тобто натяк, щоб зробити 30-ті роки кубка однорічні? --Fonic (обговорення) 17:54, 6 грудня 2015 (UTC)
Конкретно цей Кубок в англів (у німців не бачив такого шаблону просто) включено саме туди куди я озвучив в 86-87. --Jphwra (обговорення) 17:56, 6 грудня 2015 (UTC)
Коли справа дійде до шаблону 86-87 тоді будем вирішувати. Або створюйте шаблон євро86-87 самі. Я не проти цього. Чому тільки дорікання? Створюйте самі, якщо не влаштовує моє.--Fonic (обговорення) 17:59, 6 грудня 2015 (UTC)
Я теж не розумію Романа, чому суцільний негатив? Людині подякувати треба, що провів таку роботу, а тут вчора видав казна що. --Jphwra (обговорення) 18:05, 6 грудня 2015 (UTC)
А ось тут я розумію. Йому досадно, що це не він зробив, а хтось інший. От і чіпляється. До мене нерідко чіплявся, добився тільки того, що я його статті принципово не редагую, а отже, не читаю...--Unikalinho (обговорення) 15:28, 7 грудня 2015 (UTC)

Не розумію. Суперкубок Європи 86 означає, що він був зіграний за підсумками сезону 85-86. -- хай він хоч у 2006 зіграний буде. А Суперкубок Європи 87 -- це вже за підсумками сезону 86-87. Якщо не помиля.сь, там два матчі були, -- перший у 1987, а другий у 1988. Тобто матчі могли гратися в різні дати, залежно від домовленостей -- але ж цифра в назві залежала не від цього!

А Романові радив би перевіряти свої думки, перш ніж їх безапеляційно декларувати. Бо навіть він може помилятися--Unikalinho (обговорення) 06:40, 7 грудня 2015 (UTC)

Суперкубок 1986 — це приклад. Таке траплялося, що турнір не вкладувався в рамки календарного року. Це стосується і німецьких кубків 30-40 років. Там є певне розходження в інтернет-джерелах, але всі сторінки в інших мовних розділах називаються однотипно: de:Tschammerpokal 1936. Навіщо вдруге вигадувати велосипед? Чи можливо у вас є якась інформація, яка відсутня у німців? Тоді, будь ласка, поділіться нею. З повагою, Roman333 (обг.) 11:04, 7 грудня 2015 (UTC)
Ви мертвого дістанете. Для мене це не настільки принципово--Fonic (обговорення) 11:55, 7 грудня 2015 (UTC)
Тепер заспокоїтесь? Дуже прошу!--Fonic (обговорення) 13:35, 7 грудня 2015 (UTC)

Прошу звернути увагу[ред. | ред. код]

Сюди, мова йде про шаблони Німеччини з футболу. Можливо НДР треба буде відправити в окремий шаблон, але про Кубок НДР відсутня стаття. --Jphwra (обговорення) 20:22, 8 грудня 2015 (UTC)

Дякую за посилання, буду в курсі і підтримаю своєю думкою--Fonic (обговорення) 20:34, 8 грудня 2015 (UTC)
ти вже як спец по німцям, може створиш статтю про Кубок НДР? --Jphwra (обговорення) 20:40, 8 грудня 2015 (UTC)
Та, очевидно, що колись створю, але в часі не знаю коли...--Fonic (обговорення) 20:43, 8 грудня 2015 (UTC)

Сезони[ред. | ред. код]

Дивіться. Ми маємо шаблон із заголовком як осінь-весна (ну тобто "Європейський футбол 1945-1946", а не "... 1945"). І при цьому деякі країни проводять за системою весна-осінь. То може, є сенс зробити такі країни чорними, і в дужках (ну або без дужок) вписати два релевантні сезони? Приблизно так (див. Фінляндію чи Швецію)--Unikalinho (обговорення) 04:12, 10 грудня 2015 (UTC)

В моєму обговоренні в підрозділі "Шаблон:Європейський футбол 1936—1937" ми про це вже радились і вирішили зробити так.--Fonic (обговорення) 16:48, 10 грудня 2015 (UTC)

Кубок НДР з футболу[ред. | ред. код]

Вже є Кубок НДР з футболу. --Jphwra (обговорення) 20:36, 12 грудня 2015 (UTC)

Супер! Подяка авторам. Тепер дерибаним шаблон на кубок Німеччини і кубок НДР?--Fonic (обговорення) 12:50, 13 грудня 2015 (UTC)
Думаю так. Я відпатрулюю і не забувай про інтервікі. --Jphwra (обговорення) 12:58, 13 грудня 2015 (UTC)

Патрулювання[ред. | ред. код]

Вітаю. За результатами обговорення вам надано статус патрульного та відкочувача. Бажаю плідної праці! З усіма запитаннями можете звертатись до досвідченіших користувачів або у кнайпу патрульних. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:51, 15 грудня 2015 (UTC)

Дуже дякую! Всім нам плідної праці!!!--Fonic (обговорення) 20:20, 15 грудня 2015 (UTC)

Вітаю зі святом[ред. | ред. код]

Вітаю зі святом Миколая! Здоров'я, щастя, сповнення всіх бажань! --Yukh68 (обговорення) 11:17, 19 грудня 2015 (UTC)

Дуже дякую!!)--Fonic (обговорення) 09:50, 20 грудня 2015 (UTC)

Згущівка поштою[ред. | ред. код]

Вітаємо!
У нас для Вас хороші новини — Ви стали лауреатом нагороди «Згущівка поштою»! Ми підводимо підсумки 2015 року, й одного з місяців у Вас був найбільший баланс доданої інформації до Вікіпедії серед новачків. В українській Вікіпедії дякують за внесок віртуальним згущеним молоком, але «Згущівка поштою» — реальна.
Вам необхідно перейти за цим посиланням і надіслати нам свою поштову адресу й номер телефону для отримання посилки Укрпоштою.
Вітаємо і бажаємо нових звершень на теренах вікіпроектів!
-- Ата (обг.) 14:27, 24 грудня 2015 (UTC)

Вітання![ред. | ред. код]

вирішив подарувати. Веселих свят!!! а це музичне вітання.

Дякую навзаєм!:) З прийдешнім!!! --Fonic (обговорення) 15:14, 30 грудня 2015 (UTC)

Єврошаблон[ред. | ред. код]

на 2016-2017 зробиш? Я вже почав заливати чемпіонати 2016 року. --Jphwra (обговорення) 18:27, 22 січня 2016 (UTC)

Домовились. До неділі включно єврошаблон 16-17 приготую! Одне питання - перехідні турніри-однорічки типу 16 року чи 15 року заливаємо у шаблони минулого і наступного року, чи дивимось коли він закінчується і туди закидаєм? Наприклад Чемпіонат Ісландії з квітня по листопад 16 року. Закидаєм у турнір 15-16 і 16-17 чи тільки у 16-17? У мене така дилема. Бо до сезону 2007-2008 я намагався не розділяти по кількох роках. Що порадите?
П.с. А у ось у мене з чемпіонатами не клеїться поки. Мабуть краще поки кубками буду займатись.. --Fonic (обговорення) 18:33, 22 січня 2016 (UTC)
Заливаємо в цей новий шаблон 16-17, бо 15 вже є в попередньому та й так більш зручно, бо крокуємо вперед, а не назад. Ашаблони про нацчемпіонати закинув? --Jphwra (обговорення) 18:51, 22 січня 2016 (UTC)
Про шаблони про нацчемпіонати не забув, просто тоді трошки відклав. Треба повертатись до них, буду по одному в день або через день робити, бо всі зразу то трошки великий об'єм. Так по трішки і зроблю.--Fonic (обговорення) 18:57, 22 січня 2016 (UTC)
Та вони не горять, я он сезони НХЛ вже третій місяць набираю, застряг на 90-х (ще понад 20 чемпіонатів попереду). --Jphwra (обговорення) 19:03, 22 січня 2016 (UTC)
Треба в хвилю натхнення потрапити, тоді швидко діло піде:)--Fonic (обговорення) 19:05, 22 січня 2016 (UTC)
Jphwra, можливо всі назви прописувати із довгим тире? Зробити своєрідну уніфікацію назв? Чи по аналогії з попереднім сезоном зробити для кожного турніру?--Fonic (обговорення) 06:57, 23 січня 2016 (UTC)
Може по аналогії? Бо нас тільки двоє і все пишемо ми удвох, а раптом «намалються» третій, четвертий, то щоб не виникало проблем найкращий варіант, то аналогія для кожного турніру, тобто як вони в нас у шаблонах так і надалі створюємо статті. --Jphwra (обговорення) 08:10, 23 січня 2016 (UTC)
Домовились.--Fonic (обговорення) 15:49, 23 січня 2016 (UTC)

Одне зауваження по шаблонах. Передивись останій (Ірландія), бо оте моє останнє редагування поставило все на свої місця, а до того кожен перехід кидав на новий шаблон, там щось ти зайве лишав, а треба щоб було отак як в останній редакції і як ти робиш в інших. --Jphwra (обговорення) 18:43, 23 січня 2016 (UTC)

Добре. А на рахунок ссилки у назві? Не варто?--Fonic (обговорення) 18:46, 23 січня 2016 (UTC)
А що там за посилання? Бо я нічого не помітив. --Jphwra (обговорення) 18:46, 23 січня 2016 (UTC)
Ось --Fonic (обговорення) 18:48, 23 січня 2016 (UTC)
Ок. Головне щоб шаблон адекватно робив. --Jphwra (обговорення) 18:52, 23 січня 2016 (UTC)
Албанський шаблон не працює, викидає на новий. Переглянь. --Jphwra (обговорення) 19:07, 23 січня 2016 (UTC)
Зробив, працює. --Jphwra (обговорення) 19:13, 23 січня 2016 (UTC)
Nicolas до шаблонів вимога така, що назва шаблону, для прикладу: Сезони чемпіонатів Бельгії з футболу, повино бути в самому в шаблоні там, де name + title. І тоді він працює як треба. --Jphwra (обговорення) 19:28, 23 січня 2016 (UTC)
Зрозумів, тоді і ссилки на сторінках чемпіонатів на шаблон треба переписати...--Fonic (обговорення) 19:29, 23 січня 2016 (UTC)
Чи залишити в назві Сезони ЧемпіонатІВ а не виправляти на сезони ЧемпіонатУ ?--Fonic (обговорення) 19:31, 23 січня 2016 (UTC)
Тільки перевіряй після редагування чи адекватно він працює і чи не кидає на новий шаблон. Перевіряй просто після редагування, як він працює. --Jphwra (обговорення) 19:31, 23 січня 2016 (UTC)
ОК, я завжди намагюсь перевіряти--Fonic (обговорення) 19:35, 23 січня 2016 (UTC)


Шаблон Казахстану не працює, кидає на новий. --Jphwra (обговорення) 11:18, 24 січня 2016 (UTC)
Зробив. --Jphwra (обговорення) 11:20, 24 січня 2016 (UTC)

Створення категорій[ред. | ред. код]

Вітання! При створення категорій не треба їх лишати порожніми без категорій верхнього рівня. Також новостворені категорії треба одразу інтервіфікувати. Будьте уважними, адже вам надано статус патрульного, а це до чогось таки зобов’язує. --Микола Василечко (обговорення) 07:07, 23 січня 2016 (UTC)

Вибачаюсь, буду уважнішим і поправлю помилки--Fonic (обговорення) 07:11, 23 січня 2016 (UTC)

Категоризація[ред. | ред. код]

Вітаю. цією правкою Ви змінили ключ пошуку в категорії (замість "Боснія" зробили "Боснія і Герцеговина"). По факту Ви нічого неправильного тут не зробили, може бути й такий варіант. Але насправді в ньому немає необхідності, бо сортування в категорії йде за першим словом (в нашому випадку це "Боснія") . Тобто по суті, ця зміна ні на що не вплинула. Необхідним є лише слово "Боснія", щоб сортувалось за першою буквою "Б", другою "О", третьою "С" і т.д. От якби ще існувала якась "Боснія і Гатанія" чи там "Боснія і Слов'янія" чи ще якась "Боснія і..." -- отоді треба було б дописувати "Герцеговина". А так не обов'язково. Це на майбутнє :). Дякую--Unikalinho (обговорення) 07:00, 24 січня 2016 (UTC)

Дуже дякую за роз'яснення. Вибачте, не хотів нашкодити..--Fonic (обговорення) 07:20, 24 січня 2016 (UTC)
Та не нашкодили... Просто зайву роботу робили :)--Unikalinho (обговорення) 03:39, 25 січня 2016 (UTC)

Вітаю. Потрібна допомога. Я створив цю категорію, щоб більш раціонально зв'язати категорії в медіавікі за тематикою. Тепер треба всі навшаблони з цієї категорії перекинути туди. Потрібно це зробити синхронно, а шаблонів багато. Може ще залучимо Jphwra? Коли це буде зроблено, я зможу в медіавікі відповідні зміни внести--Unikalinho (обговорення) 12:12, 14 червня 2016 (UTC)

Тобто всі шаблони прикладу "Європейський футбол 1933-1934" ? Я вірно зрозумів?--Fonic (обговорення) 12:18, 14 червня 2016 (UTC)
Постараюсь сьогодні ввечері закинути. Так влаштує?--Fonic (обговорення) 12:19, 14 червня 2016 (UTC)
Вже розібрались, так що я вільний. --Jphwra (обговорення) 13:24, 14 червня 2016 (UTC)
Зрозуміли правильно. Закинете всі чи моя допомога потрібна? Якщо потрібна, то я о 21.00 зможу, плюс-мінус хвилин 10 (і бажано не переносити реплік так далеко, бо я тепер ледве знайшов це обговорення)--Unikalinho (обговорення) 14:10, 14 червня 2016 (UTC)
І тоді пінгніть мене ({{ping|Unikalinho}}) або напишіть на моїй СО... так мені простіше буде, ніж знову листати вашу--Unikalinho (обговорення) 14:14, 14 червня 2016 (UTC)

Шаблони європейського футболу[ред. | ред. код]

Виправте посилання "Кубок Нідерланди з футболу 19..-19.." на "...Нідерландів...", "Ізраїля" на "Ізраілю", "Ліхтенштейна" на "Ліхтенштейну" і "Сан-Маріно" на "Сан-Марино". Роботи багато, але ж не я ці помилки робив...--Unikalinho (обговорення) 20:16, 30 січня 2016 (UTC)

Вибачте за помилки і дякую за підказки, на днях виправлю. Мабуть поспішав тому стільки помилок було.--Fonic (обговорення) 09:48, 31 січня 2016 (UTC)
Є--Fonic (обговорення) 12:39, 31 січня 2016 (UTC)


Ніколас, ти там не доробив шаблони пр єврофутбол з 2008—2009 по 2013–2014. Буде час дороби. Добре? Наперед дякую. --Jphwra (обговорення) 16:40, 9 червня 2016 (UTC)

Є такий висяк, памятаю. Постараюсь скоро зробити--Fonic (обговорення) 20:35, 9 червня 2016 (UTC)
І ще один висяк. --Jphwra (обговорення) 03:54, 10 червня 2016 (UTC)
Я в курсі, просто забув поставити шаблон, що стаття редагується мною. Італію сьогодні закінчу--Fonic (обговорення) 04:01, 10 червня 2016 (UTC)
Привіт! ЄВРО-2016 позаду, тепер поки чемпіонати не стартували, може доробиш ЄВРОШаблони з 2008-2009 по 2013-2014? --Jphwra (обговорення) 18:26, 12 липня 2016 (UTC)
Ок, постараюсь цього тижня добити--Fonic (обговорення) 18:27, 12 липня 2016 (UTC)
Не поспішай просто дороблюй по можливості. Ми до них дійдемо не скоро але на всяк випадок хай будуть готові. Раптом намалюється ще один «європеєць» ). --Jphwra (обговорення) 18:33, 12 липня 2016 (UTC)
Стосовно оцього і подібного в інших сезонах. Це ж ідеться про країни з чемпіонатом весна-осінь, а на такі випадки в нас був консенсус робити отак: Ісландія <small>[[Кубок ісландської ліги з футболу 2012|'12]] [[Кубок ісландської ліги з футболу 2013|'13]]</small>. Що скажете?--Unikalinho (обговорення) 02:52, 14 липня 2016 (UTC)
Так, але консенсус виконувався тільки з сезону 2014-15, а всі сезони раніше було так як є--Fonic (обговорення) 05:35, 14 липня 2016 (UTC)
Тоді гляньте секції "Шаблон:Європейський футбол 1936—1937" і "Сезони" на Вашій же сторінці. Також подивіться інтервікі шаблонів (1, 2, 3, 4), там якраз є те, про що я кажу--Unikalinho (обговорення) 07:12, 14 липня 2016 (UTC)
Так я не заперечую, що так було б краще, але чомусь я зробив так. Тут бачите, важливо саме рамки одного змагання. Бо Кубок може називатись наприклад 1986 а проводитись з вересня по грудень 1986 року і підписувати його одночасно до шаблонів 1985-86 та 1986-87 неправильно. Але не на кожне змагання, особливо зі старіших прадавніх років, є часові рамки проведення. Як чинити у такому випадку?--Fonic (обговорення) 07:45, 14 липня 2016 (UTC)
От дивіться. Є Ліга Чемпіонів, наприклад, 1995-1996. Вона збирає учасників за підсумками сезону 1994-1995, правильно? Але для країн, що проводять чемпіонати за системою "весна-осінь", вона (ЛЧ 1995-1996) збирає учасників за підсумком сезону 1994! Тобто з цієї точки зору сезон 1994-1995 для країн "осінь-весна" рівносильний сезону 1994 (не 1995!) для країн весна-осінь (бо чемпіонат 1995 уже визначить учасників ЛЧ 1996-1997). Тому виходить, що в шаблон 1994-1995 треба писати Чемпіонат Фінляндії 1994!.
Але є й інший варіант. Відщтовхуватись від календарних термінів. Сезон 1994-1995 рахувати від липня 1994 до червня 1995. І тоді виходить, що до сезону 1994-1995 входить як чемпіонат Фінляндії 1994, так і 1995. І тоді ми пишемо Фінляндію чорним, а в дужках обидва турніри.
Щодо тих років, коли єврокубків не було, це не так принципово. Але от починаючи з 1955 року... Тому є оті два варіанти. Можемо обговорити, який із них краще. Але точно не той, який Ви зробили отим редагуванням, що я в першому меседжі Вам навів. Бо сезон Ісландії 2013 -- це те саме, що для Іспанії сезон 2013-2014, з точки зору відбору до єврокубків, і, відповідно, має входити до шаблону 2013-2014, а не 2012-2013--Unikalinho (обговорення) 09:47, 14 липня 2016 (UTC)

Щодо прадавніх часів, то тут, як я вже сказав, не так усе принципово. Тому можна: а) вчинити за аналогією до пізніших (ну щоб структуру не порушувати); б) зважаючи, що Кубок Мітропи грався "весна-осінь", взагалі зробити за зразком "Шаблон:Європейський футбол 1936" (але тут буде проблема в тому переході з "Шаблон:Європейський футбол ХХХХ" на "Шаблон:Європейський футбол ХХХХ-ХХХХ"). щодо "Кубок може називатись наприклад 1986 а проводитись з вересня по грудень 1986", то знову ж таки, відштовхуємось від того, на який сезон Кубку Кубків зареєстровується переможець національного Кубку. Але може тоді наведете конкретні приклади таких випадків?--Unikalinho (обговорення) 09:53, 14 липня 2016 (UTC)

Добре, буду працювати в цьому напрямку, але все поступово. Будуть питання буду звертатись--Fonic (обговорення) 12:04, 14 липня 2016 (UTC)

Шаблон про Сербію.[ред. | ред. код]

Там є чемпіонат Союзної Республіки Югославія, а він у шаблоні йде як чемпіонат Сербії, треба це відредагувати. --Jphwra (обговорення) 13:41, 7 лютого 2016 (UTC)

Є в українській версії? В інших версіях є кілька шаблонів, але я вирішив звести в один, так буде більш наглядніше.--Fonic (обговорення) 13:44, 7 лютого 2016 (UTC)
В англійців у шаблоні той період як Перша ліга Югославії. Передивись. Але історично там ще Союзна Югославія. Ні те що в один шаблон звів то нормально, просто, де Союзна Республіка Югославія в тебе в шаблоні вона чомусь як Сербія. --Jphwra (обговорення) 13:46, 7 лютого 2016 (UTC)
Зрозумів.То моя помилка була, задивився просто. Вже виправив. В назвах чемпіонатів опускаю слово союзна. Думаю це не настільки важливо, а в шаблоні і тексті самої статті вже вкажемо назву тогочасної держави--Fonic (обговорення) 13:52, 7 лютого 2016 (UTC)
Ок. --Jphwra (обговорення) 13:54, 7 лютого 2016 (UTC)

Уніфікація[ред. | ред. код]

Вітаю. Бачу, Ви взялися перейменовувати статті про чемпіонати з короткого тире на довге з метою уніфікації. Але тоді врахуйте, що значно важливішим є уніфікувати не всі країни в рамках одного сезону, а всі сезони в рамках однієї країни. Тобто якщо, наприклад, Угорщина 2015-2016 перейменовуєте на довге тире, то тоді треба і всі інші сезони так само перейменувати. І шаблони відредагувати...--Unikalinho (обговорення) 06:48, 15 лютого 2016 (UTC)

Дякую за підказку. Я в курсі, просто ще руки не дійшли--Fonic (обговорення) 17:01, 15 лютого 2016 (UTC)
Тобто якщо перейменовуєте (якусь країну) 2015-2016, то пріоритетним є перейменувати всі решта сезони для цієї країни, а не 2015-2016 для всіх інших країн. Тобто до другого руки можуть "ще не дійти", а до першого -- ні--Unikalinho (обговорення) 06:47, 16 лютого 2016 (UTC)
Шановний! Угорщину я не перейменовував, а ті країни що тире змінював там і в інші сезони тире теж стало широке. Наведіть приклад будь ласка. Угорщина це не мій шаблон і я його не редагував.--Fonic (обговорення) 14:12, 16 лютого 2016 (UTC)
Мова не про конкретно Угорщину -- я її просто умовно назвав (міг би й Молдову, і Грецію чи ще щось... ну спала першою на думку Угорщина). Зрештою, Ви ж краще знаєте, що саме Ви перейменовували. Але я бачив, що Ви перейменували багато статей по 2015-2016 (різні країни), тому мусив звернути Вашу увагу на пріоритетність уніфікації сезонів у межах країни перед уніфікацією країн у межах сезону. Щоб не вийшло так, що на один сезон конкретного турніру було довге тире, а на інший -- коротке. Бо читач такого не зрозуміє. Якщо є порядок по країні, то можна тоді переходити до наступної. А Угорщину можна теж зробити довге тире (якщо вважаєте за потрібне) -- але знову ж таки, на всі сезони--Unikalinho (обговорення) 16:27, 16 лютого 2016 (UTC)
Всі сезони в рамках однієї країни є аналогічними щодо оформлення знаками пунктуації. В даному випадку тире. А ж всі передивлявся. Ті, що я перейменовував, всі аналогічні. Будь ласка, спочатку наведіть приклад, а тоді будем говорити.--Fonic (обговорення) 17:18, 16 лютого 2016 (UTC)
"Всі сезони в рамках однієї країни є аналогічними щодо оформлення знаками пунктуації. В даному випадку тире. А ж всі передивлявся" -- якщо так, то добре. Це найважливіше, тому я й на цьому наголошував--Unikalinho (обговорення) 06:41, 17 лютого 2016 (UTC)
Unikalinho там з шаблонами все гаразд, я розробляв майже всі статті цього сезону і можливо десь були помилки з тими тире в назві статей (це мої помилки, а не Ніколаса), тому проблеми були в цьому поточному сезоні. Відносно шаблонів, то проблема може і була в угорців, бо цей шаблон не він робив. Це відносно шаблонів. І ще одне прохання до Вас обох звернути увагу на цього користувача, він пише про ангольські ФК та турніри, якщо буде ласка у Вас обох переглянути ті статті я буду дуже радий (та й зрештою натаскати його на оформлення, інтервікі тощо). --Jphwra (обговорення) 20:40, 19 лютого 2016 (UTC)
Та що Ви вже до тої Угорщини причепились? Я ж лише умовно сказав "Угорщина", бо це перше, що мені на думку спало. Щодо статей, то перше, що мені у вічі впало, це те, що правильно "Жіра", а не "Гіра", бо країна португаломовна. Щоправда, для того щоб виправляти, треба 7 разів відміряти, а я зараз часу не маю... хіба пізніше... якщо не забуду--Unikalinho (обговорення) 05:21, 20 лютого 2016 (UTC)
Так детально пише. Аж до 3-го дивізіону.Цікаво чому прихильність саме до Анголи.. Добре, по трошки буду переглядати по можливості--Fonic (обговорення) 05:55, 20 лютого 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)[ред. | ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 01:42, 7 березня 2016 (UTC)

фіналів кубків[ред. | ред. код]

Бачу про фіналі окремі статті ще лишаєш, будеш потім створювати? --Jphwra (обговорення) 19:51, 6 квітня 2016 (UTC)

Ті, що я створюю, гарантовано я наповню.. Тільки в мене дилема, чи вони потрібні?...--Fonic (обговорення) 19:53, 6 квітня 2016 (UTC)
От в мене те саме. Там тільки гравців не дуже вікіфікуй, краще хай чорними якщо відсутні. --Jphwra (обговорення) 20:13, 6 квітня 2016 (UTC)
Домовились.--Fonic (обговорення) 03:39, 7 квітня 2016 (UTC)


привіт! Я так подумав і вирішив, що найкращим варіантом буде оформлення фіналу за таким принципом. Так набагато краще. І голова не болить. Правда? Просто в загальній статті про Кубок, подається більш повна інформація про фінал. --Jphwra (обговорення) 19:48, 22 квітня 2016 (UTC)

Домовились, я думаю це буде оптимальний варіант! Будемо оформляти так.--Fonic (обговорення) 05:14, 23 квітня 2016 (UTC)

Картки чемпіонатів[ред. | ред. код]

Я тут звернув увагу на громіздкі картки до чемпіонатів, і знайшов як на мене найбільш оптимальний варіант, зверни увагу на картку в цій статті, все достатньо оптимально: чемпіон + титул, хто вибув, єврокубки, і далі статистика: голи, матчі, глядачі (тут правда вони відсутні), бомбардир, найбільша перемога вдома, найбільша перемога в гостях та сезони. Я думаю, що треба спрощувати, бо в минулорічних, що робив я, там занадто багато зайвою інформації. Яка в тебе думка з цього приводу? --Jphwra (обговорення) 06:27, 9 травня 2016 (UTC)

Можна. Я за. Тільки, як на мене, потрібно додати ще час проведення (дати початку і закінчення) та команди, що поповнюють першість у наступному сезоні. І було б непогано переробити картку українською мовою--Fonic (обговорення) 09:22, 9 травня 2016 (UTC)
Не думаю, що можна переробити, дата там є (season), більш детально розписувати просто в преамбулі, так само команди вони в розділі (порівняно з попереднім сезоном) вже в статті. --Jphwra (обговорення) 09:30, 9 травня 2016 (UTC)
Думаю, що зроблю на днях картку тільки українською мовою. І з наступного року будем додавати вже нову спрощену--Fonic (обговорення) 09:52, 9 травня 2016 (UTC)
Трошки поспішив... Тут є трохи роботи... Треба б ще подискутувати з іншими вікіпедистами, бо зараз знову будуть за і проти нововведень..--Fonic (обговорення) 10:07, 9 травня 2016 (UTC)
Ось, в загальних рисах - Шаблон:Сезон футбольної ліги. Подивіться що можна ще підкорегувати чи скоротити--Fonic (обговорення) 10:22, 9 травня 2016 (UTC)
А чому там Кубків так багато??? Наче зараз два, для 60-90 минулого це ще плюс один, тобто скоротити до трьох. А в Інтертото є сенс? --Jphwra (обговорення) 11:03, 9 травня 2016 (UTC)
Ок, залишу три.--Fonic (обговорення) 12:11, 9 травня 2016 (UTC)

Косово[ред. | ред. код]

А хіба не "Чемпіонат Косова" має бути??--Unikalinho (обговорення) 21:47, 9 травня 2016 (UTC)

Вам треба дізнатись у філологів як відміняються власні назви на -о. Наприклад, Чемпіонат Мехіко, а не Мехіка!--Fonic (обговорення) 04:12, 10 травня 2016 (UTC)
Але Косово -- це слов'янська назва. За Правописом, вони відмінюються. І грубити не треба, порушення ВП:Е та ВП:НО щодо мене ще не узаконено--Unikalinho (обговорення) 09:36, 10 травня 2016 (UTC)
Шановний, вибачте, але де я нагрубив чи де я погрожував? Чи я щось не зрозумів? Чому у нас із вами постійні непорозуміння? Давайте говорити конкретно. Я не філолог, якщо правильно відміняється так як сказали ви, то я не маю нічого проти.--Fonic (обговорення) 09:46, 10 травня 2016 (UTC)
Ну оце Ваше «Вам треба дізнатись у філологів» виглядало як грубість. Зрештою я сам філолог, хоч і не української філології, ну і як-не-як Правопис український для мене доступний. По факту -- дивіться моє стартове повідомлення. За Правописом має бути "Чемпіонат Косова".--Unikalinho (обговорення) 15:24, 10 травня 2016 (UTC)
Дякую за підказку, виправлюсь. Надіюсь в подальшому на плідну співпрацю--Fonic (обговорення) 15:34, 10 травня 2016 (UTC)
Ну то я перейменую статті про чемпіонати Косова? Чи є заперечення?--Unikalinho (обговорення) 06:33, 11 травня 2016 (UTC)
Ні, я не заперечую. Але можливо з наступного тижня. Бо статті беруть участь у конкурсі CEE Spring 2016 і боюсь будуть проблеми із перенаправленнями.--Fonic (обговорення) 08:01, 11 травня 2016 (UTC)
Добре, коли закінчиться конкурс, то перейменуйте самі--Unikalinho (обговорення) 08:25, 11 травня 2016 (UTC)
Домовились, так буде найкраще. Одночасно і всі перенаправлення на сторінку перейменую--Fonic (обговорення) 08:29, 11 травня 2016 (UTC)

CEE Spring 2016[ред. | ред. код]

Вітаю! На статті, що написані в період з 21 березня також можете поставити шаблон CEE Spring 2016, зокрема на цю статтю, оскільки тематичні тижні (Румунія, Латвія, Косово) носять більше рекомендаційний характер, але участь беруть статті про всі країни з повного списку протягом всього конкурсу. І користуючись нагодою, висловлюю подяку за розвиток футбольної тематики в укрвікі! --visem (обговорення) 09:37, 11 травня 2016 (UTC)

Дякую за пораду! Передивлюсь і поставлю на всі статті про ці країни протягом періоду конкурсу відповідний шаблон!--Fonic (обговорення) 09:40, 11 травня 2016 (UTC)

Дивізіон A Молдови 2016—2017[ред. | ред. код]

Зверни увагу. До слова з ким вітати? --Jphwra (обговорення) 16:44, 26 червня 2016 (UTC)

Вітати з дочкою:) А на що звернути увагу? Не зрозумів я натяку. Це другий дивізіон молдован--Fonic (обговорення) 16:51, 26 червня 2016 (UTC)
Вітаю! Що нам ще роботу підкидають. Минулого сезону 2-й дивізіон поляків, а цього молдован. Просто треба теж навести лад і вексти по мінімуму: таблиця, бомбардири - баста. --Jphwra (обговорення) 16:53, 26 червня 2016 (UTC)
Тобто десь його облікувати? Додати до котрогось шаблону?--Fonic (обговорення) 17:03, 26 червня 2016 (UTC)
Може до самого шаблону про сезони додати ще цей Дивізіон? як гадаєш? --Jphwra (обговорення) 17:00, 26 червня 2016 (UTC)
Якщо слідувати за логікою англійців, то вони не додали. Просто, наприклад, у таблиці після закінчення чемпіонату вони додавали посилання, що клуби вілітають до дивізіону ХХХ (тут було посилання на сезон цього дивізіону)--Fonic (обговорення) 17:03, 26 червня 2016 (UTC)
ОК, домовились. Якщо отримає розвиток, то буде окремий шаблон. --Jphwra (обговорення) 17:20, 26 червня 2016 (UTC)
Мабуть так, але не вистачить рук на все. Треба свіжа кров, ми все не встигнем--Fonic (обговорення) 17:22, 26 червня 2016 (UTC)
Встигним. Я минулого року взагалі один починав, а потім вдвох розвинули до того виглядуякий є на сьогодні. ) --Jphwra (обговорення) 17:25, 26 червня 2016 (UTC)
Анонім, молодець оформив як слід обидві статті. --Jphwra (обговорення) 17:42, 26 червня 2016 (UTC)
МОжливо просто забувся авторизуватись--Fonic (обговорення) 17:49, 26 червня 2016 (UTC)
Гадаю ні. Побачимо. Добре не буду відривати тебе від роботи та й себе також. --Jphwra (обговорення) 17:56, 26 червня 2016 (UTC)
Не відриваєте. Я все встигаю)--Fonic (обговорення) 17:57, 26 червня 2016 (UTC)

Європейський футбол 2013–2014‎, Ріо[ред. | ред. код]

Будеш наповнювати? --Jphwra (обговорення) 19:18, 19 липня 2016 (UTC)

Спробую). Хотів запитати чи не потрібна допомога на олімпійських бразильських теренах?--Fonic (обговорення) 19:20, 19 липня 2016 (UTC)
Коли стартує тоді буде треба заливати статті про окремі види змагань чи точніше перебіг змагань в них. Бо я так дивлюсь там буде понад 150 статей (це не враховуючи статті про збірні, які я зараз роблю). Загалом понад 300 статей. Так що якщо є бажання то готуйся до 5 серпня. І не забувай про Єврофутбол, він якраз стартує весь у серпні... Спекотно буде всім. --Jphwra (обговорення) 19:38, 19 липня 2016 (UTC)
Так, звичайно про футбол не забуду. Але може якось поділитись по видах спорту на Оліміпіаді, щоб всім про те ж не писати. Так буде і більш організовано. Чи пишемо всі скопом, тільки ставлячи шаблон про те, що стаття редагується?--Fonic (обговорення) 19:41, 19 липня 2016 (UTC)
Напиши які види тобі більш до вподоби. А так звичайно шаблон не завадить, бо буде капець. --Jphwra (обговорення) 19:43, 19 липня 2016 (UTC)
Вже трохи архівуй обговорення, бо висне. --Jphwra (обговорення) 19:44, 19 липня 2016 (UTC)
Ок, обговорення заархівую. а про види спорту я зараз подумаю--Fonic (обговорення) 19:45, 19 липня 2016 (UTC)
он подивись як у НікКа архів оформлено. Десь так і собі зроби. Я в принципі зайве просто вилучаю але то я, решта архівує. --Jphwra (обговорення) 20:04, 19 липня 2016 (UTC)
Ок, скористаюсь досвідом, але лишнє теж вилучу. Просто сьогодні вже не встигну.

Щодо Ріо, то думаю, мені було б цікаво наповнити результати змагань із:

  • бадмінтон
  • волейбол
  • настільний теніс
  • плавання

це мінімум...--Fonic (обговорення) 20:06, 19 липня 2016 (UTC)

  • Волейбол увесь? Тобто чоловіки і жінки + пляжний? В принципі я не проти, якщо не заперечуєш проти моїх редагувань там час від часу. А ту решту зроблюстатті і працюй собі на радість чи сам і статті зробиш? Бо я в принципі вже обізнаний з тими шаблонами. --Jphwra (обговорення) 20:11, 19 липня 2016 (UTC)
Думаю, потягну весь волейбол. Але статті краще зробіть, бо ви вже в темі, а мені ще розібратись потрібно. А вже по видах змагань конкретного виду спорту то вже сам зроблю. Думаю може ще з Лондона 2012 кілька видів спорту наповню. Заодно і розминка буде--Fonic (обговорення) 20:14, 19 липня 2016 (UTC)
Домовились. --Jphwra (обговорення) 20:17, 19 липня 2016 (UTC)
З твоїх видів спорту готові повністю: Волейбол на літніх Олімпійських іграх 2016 в основній статті всі види; Бадмінтон на літніх Олімпійських іграх 2016, Настільний теніс на літніх Олімпійських іграх 2016 та Плавання на літніх Олімпійських іграх 2016 лише основні статті. Згодом буде решта.--Jphwra (обговорення) 04:28, 20 липня 2016 (UTC)
Дякую, то я наповнятиму їх з ходом олімпіади?--Fonic (обговорення) 05:10, 20 липня 2016 (UTC)
Так я зроблю чи якщо не встигну, то зробиш сам. --Jphwra (обговорення) 07:26, 20 липня 2016 (UTC)
Добре--Fonic (обговорення) 07:28, 20 липня 2016 (UTC)
Для подальших етапів використовуй шаблон з Вімбулдонського турніру. --Jphwra (обговорення) 11:16, 20 липня 2016 (UTC)
Так, звичайно. Це просто оригінальна кваліфікація на ОІ. Тому мусив створювати новий шаблон--Fonic (обговорення) 11:17, 20 липня 2016 (UTC)


Бадмінтон там вже майже всі статті зробили, так що тобі створили всі умови. --Jphwra (обговорення) 18:56, 27 липня 2016 (UTC)

Ага, я вже помітив. Потім перевірю--Fonic (обговорення) 20:30, 27 липня 2016 (UTC)

Європейський футбол 2012—2013[ред. | ред. код]

Оце редагування. Суперкубок-13 -- це хіба не до сезону 13-14? Це ж і Латвії стосується--Unikalinho (обговорення) 13:01, 21 липня 2016 (UTC)

Матч проводився десь у лютому-березні 2003 року.--Fonic (обговорення) 13:27, 21 липня 2016 (UTC)

Волейбол[ред. | ред. код]

може зробиш там пляжний та кваліфікації?? --Jphwra (обговорення) 17:30, 26 липня 2016 (UTC)

Пляжний, то однозначно зроблю, а кваліфікацію, то не знаю чи потягну. Треба на чомусь легшому спробувати--Fonic (обговорення) 17:41, 26 липня 2016 (UTC)
Є кваліфікація на Ріо-2016: Волейбол на літніх Олімпійських іграх 2016 (кваліфікація, чоловіки) та Волейбол на літніх Олімпійських іграх 2016 (кваліфікація, жінки). --Jphwra (обговорення) 17:49, 26 липня 2016 (UTC)
Спробую, раптом щось підправите, але спочатку закінчу основні турніри--Fonic (обговорення) 18:24, 26 липня 2016 (UTC)
Повідомиш. --Jphwra (обговорення) 18:26, 26 липня 2016 (UTC)
Добрий ранок!! Ніколас вже в англів є заповнення (у чоловіків принаймні) пляжного волейболу. Так що можеш вже відредагувати, щоб ми там не заважали один одному. --Jphwra (обговорення) 04:40, 27 липня 2016 (UTC)
Зроблю заповнення, тільки спочатку дороблю за 12-й рік змагання пляжників, а тоді склади за 16-й--Fonic (обговорення) 05:09, 27 липня 2016 (UTC)


Допомгли тобі там, так що з тебе ще якийсь вид спорту. --Jphwra (обговорення) 16:16, 6 серпня 2016 (UTC)

Ну у мене тільки час ввечері і вночі. День-два побачу як буду встигати. І мені ще всі види стрільб треба попрописувати. ще 13 сторінок. Буду встигати закрию ще щось. Але мої види, що я підписався, то можете не дописувати. Я встигну однозначно:)--Fonic (обговорення) 16:20, 6 серпня 2016 (UTC)
Ок, я взагалі там трохи піредагував (знаючи твою віддачу при роботі), решту Олександр вкатав. Але все одно трохи розвантажали тебе. --Jphwra (обговорення) 16:22, 6 серпня 2016 (UTC)
Дякую!) Ще сьогодні суперкубок Франції і куча чемпіонатів...--Fonic (обговорення) 16:26, 6 серпня 2016 (UTC)

Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — пневматичний пістолет, 10 метрів (чоловіки)[ред. | ред. код]

Вже відстрілялись, заповнюй статтю!!! --Jphwra (обговорення) 18:30, 6 серпня 2016 (UTC)

Ок, зара пляжників і настільний теніс допишу. Через 10 хв--Fonic (обговорення) 18:31, 6 серпня 2016 (UTC)
Шаблон просто постав, щоб ніхто не почав редагувати!!! --Jphwra (обговорення) 18:33, 6 серпня 2016 (UTC)


Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — пневматична гвинтівка, 10 метрів (чоловіки) там будеш дооформлювати? --Jphwra (обговорення) 05:03, 9 серпня 2016 (UTC)

Зроблю, але мабуть завтра надвечір, бо сьогодні трошки з часом в обріз...--Fonic (обговорення) 05:54, 9 серпня 2016 (UTC)

Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — дубль-трап (чоловіки)[ред. | ред. код]

Є інтервікі і є вже переможець. --Jphwra (обговорення) 19:50, 10 серпня 2016 (UTC)

Хочу ще підтягнути вчорашні національні кубки, суперкубок УЄФА і сьогодні ще 2 національні суперкубки були. Якщо встигну,то оформлю стрільбу. Якщо ні, то вранці--Fonic (обговорення) 19:58, 10 серпня 2016 (UTC)
Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — гвинтівка з трьох положень, 50 метрів (жінки) теж вже оформлюй. --Jphwra (обговорення) 07:31, 12 серпня 2016 (UTC)
Оформлю, але мабуть завтра ввечері, бо трішки з часом важко сьогодні буде...--Fonic (обговорення) 10:36, 12 серпня 2016 (UTC)
У німців в загальній статті про стрілецький спорт вже є результат цих змагань: Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — гвинтівка лежачи, 50 метрів (чоловіки), правда тільки фінал. але все одно це вже щось ніж нічого. Подивись. --Jphwra (обговорення) 18:50, 12 серпня 2016 (UTC)
І в чоловіків фінали пропустив. --Jphwra (обговорення) 18:52, 12 серпня 2016 (UTC)
Писав фінали, мабуть просто не зберіг...--Fonic (обговорення) 19:00, 12 серпня 2016 (UTC)
Фінальний раунд порожній. --Jphwra (обговорення) 19:02, 12 серпня 2016 (UTC)
Вже є--Fonic (обговорення) 19:09, 12 серпня 2016 (UTC)


Буде час зроби Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — скит (жінки). --Jphwra (обговорення) 09:54, 13 серпня 2016 (UTC)

Сьогодні ввечері всі стрільби, що вже закінчились, закрию--Fonic (обговорення) 17:35, 13 серпня 2016 (UTC)
Стрільба на літніх Олімпійських іграх 2016 — скит (чоловіки) будеш чекати на появу щось в англів чи може оформиш на основі сайту Ріо? Щоб хоч як в італійців було. --Jphwra (обговорення) 08:18, 14 серпня 2016 (UTC)
От і в мене дилема..Не хочеться потім вікіфікацію повторно проводити...Зачекаю ще до вечора, якщо англійці не зачухаються, то ввечері своїми силами вже закину...--Fonic (обговорення) 09:50, 14 серпня 2016 (UTC)

Результати конкурсу й церемонія нагородження[ред. | ред. код]

Шановний учаснику конкурсу CEE Spring 2016!

Дякуємо Вам за Ваш внесок у конкурс — завдяки Вашій праці CEE Spring залишається найбільшим конкурсом у Вікіпедії за кількістю статей І, що головне, Ви долучилися до створення мегабайтів якісного україномовного енциклопедичного контенту, ми Вами пишаємося!

За результатами конкурсу Ви отримаєте від нас призи. Ми вручатимемо їх під час всеукраїнської Вікіконференції, що відбудеться у Києві 3—4 вересня. Чекаємо на Вас! Поєднаймо приємне з корисним
Будь ласка, заповніть анкету за цим посиланням.

Бажаємо Вам залишатись активними у Вікіпедії!
Ще раз дуже дякуємо за Вашу участь і з нетерпінням чекаємо на Вас на конференції!

З повагою, Ата (обг.) від оргкомітету конкурсу 13:06, 12 серпня 2016 (UTC)

На жаль, приїхати не зможу. Анкету заповнювати у такому випадку?--Fonic (обговорення) 13:08, 12 серпня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо[ред. | ред. код]

Nicolas Polischuck вітаю, запрошую до участі у вересні та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 11:28, 14 серпня 2016 (UTC)

Ти вже тут?[ред. | ред. код]

Бо твої види вже або завершились або на стадії завершення. --Jphwra (обговорення) 05:52, 20 серпня 2016 (UTC)

Не маю зараз багато часу для завершення статей, можливо сьогодні ввечері або завтра. У понеділок вже буду вдома тоді у будь-якому випадку точно дооформлю всі види.--Fonic (обговорення) 10:30, 20 серпня 2016 (UTC)
Добре, то я не відволікаюсь на твої. --Jphwra (обговорення) 13:28, 20 серпня 2016 (UTC)
Так, звичайно. Я свої справи доводжу до кінця. Ось вже пляжників закрив--Fonic (обговорення) 13:37, 20 серпня 2016 (UTC)
В тебе бадмінтон та волейбол вісить. --Jphwra (обговорення) 08:59, 21 серпня 2016 (UTC)
Сьогодні ввечері все закриваю. Вже вдома--Fonic (обговорення) 17:59, 21 серпня 2016 (UTC)
Там тільки чоловічий волейбол тобі завершити. --Jphwra (обговорення) 18:00, 21 серпня 2016 (UTC)
Дякую за допомогу!--Fonic (обговорення) 18:01, 21 серпня 2016 (UTC)
Ніколас тільки прохання пілбити підсумки по чоловічоу волейболу і внести зміни до загальної статті про волейбол + додати склади чемпіонів, якщо я не помиляюсь то склади збірних є. З повагою --Jphwra (обговорення) 20:12, 21 серпня 2016 (UTC)
Домовились. Це буде завдання на завтра--Fonic (обговорення) 20:14, 21 серпня 2016 (UTC)
Волейбол чому там в тебе актуальний? Вже статті готові повністю змагання завершились. --Jphwra (обговорення) 04:49, 23 серпня 2016 (UTC)
Думав ще про збірні волейбольні пописати, коли буде натхнення і залишив собі ссилку, щоб не шукати довго--Fonic (обговорення) 04:51, 23 серпня 2016 (UTC)
Зрозумів. Тоді немає питань. --Jphwra (обговорення) 04:55, 23 серпня 2016 (UTC)

але прохання[ред. | ред. код]

іншого змісту. Оформити цю статтю за тією ж формулою, що ми з тобою оформлювали статті на Євро-2016, там просто додати два матчі один з поляками і другий з ісландцями, от останній якраз і оформити, як на ЄВРО-2016. А інформацію можеш взяти звідси з історії, там Роман333 тулив ту інформацію але вона там зайва, її якраз треба включити до статті про Сезони збірної. --Jphwra (обговорення) 18:33, 8 вересня 2016 (UTC)

Домовились. Сьогодні-завтра--Fonic (обговорення) 18:34, 8 вересня 2016 (UTC)

Опитування CEE Spring 2016[ред. | ред. код]

Вітаємо, учаснику CEE Spring 2016! Міжнародні організатори конкурсу просять Вас пройти опитування, що стосується конкурсу. Воно є дуже коротким. Це дасть нам трішки статистики й допоможе поліпшити конкурс. Будь ласка, пройдіть опитування за цим посиланням: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 З найкращими побажаннями,
-- Ата через Масові повідомлення 13:28, 10 вересня 2016 (UTC)

Дякую, пройшов--Fonic (обговорення) 16:41, 10 вересня 2016 (UTC)

Ліга Умаглесі 2016—2017[ред. | ред. код]

чогось не вистачає, як гадаєш?? --Jphwra (обговорення) 18:51, 12 вересня 2016 (UTC)

:) Тут в мене була дилема, як визначати лідера чемпіонату, якщо там дві окремі групи учасників. Може ви дасте якусь пораду?--Fonic (обговорення) 18:54, 12 вересня 2016 (UTC)
Хай буде без лідерів. --Jphwra (обговорення) 19:03, 12 вересня 2016 (UTC)
У сербів готуйся ще до нових клубів. --Jphwra (обговорення) 11:59, 13 вересня 2016 (UTC)
Та у мене і є перелік. Справді того користувача прорвало--Fonic (обговорення) 18:28, 13 вересня 2016 (UTC)

Ліга 1 2016—2017[ред. | ред. код]

може «Монако» якогось іншого кольору дай. Бо той білий (він як прозорий виходить) геть ніякий. --Jphwra (обговорення) 19:25, 21 вересня 2016 (UTC)

Ну щось придумаю зараз, бо ти клуби одного кольору виходить...--Fonic (обговорення) 19:27, 21 вересня 2016 (UTC)

Винагорода за внесок під час Вікі-Олімпіади[ред. | ред. код]

Доброго дня! Ініціатор тематичного тижня, визначив призерів Вікі-Олімпіади. Будемо раді надати обіцяну футболку з логотипом Вікіпедії. Прохання заповнити форму--AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 10:40, 23 вересня 2016 (UTC)

Я вже відгукнувся на лист на електронну пошту. Дякую за подарунок!--Fonic (обговорення) 11:14, 23 вересня 2016 (UTC)
Привіт. А футболку отримав чи ні? І по кубку Сан-Марино тобі допомогає Duce-pnf, може залучи його і до інших кубків? Щоб розвантажив тебе трохи. --Jphwra (обговорення) 19:20, 1 жовтня 2016 (UTC)
І ще одне. Проглядай по кубках (цього сезону 2016/17) інтервікі в сан-маринців я додав. --Jphwra (обговорення) 19:30, 1 жовтня 2016 (UTC)
Ні. Футболку грозились передати, але ні слуху, ні духу. А коли мали надіслати? Можливо на поштовому відділенні так і лежить мертвим грузом... А на рахунок вікі, то кубки всі віфікував, тільки ті, що ми англійці ще не написали, то поки не закидав. Але з часом переглядаю і доповнюю.--Fonic (обговорення) 19:34, 1 жовтня 2016 (UTC)
я теж не отримав. --Jphwra (обговорення) 19:39, 1 жовтня 2016 (UTC)
На рахунок цьогорічних кубків, то я не дуже напрягаюсь. От бачите ще встигаю сезон 2013-14 кубки дописувати--Fonic (обговорення) 19:41, 1 жовтня 2016 (UTC)

Незабаром Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції[ред. | ред. код]

Доброго дня. Ви брали активну участь у міжнародному конкурсі із редагування у Вікіпедії статей про Центрально-Східну Європу CEE Spring 2016. Пропоную продовжити розпочате — з 23 жовтня розпочинається Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції присвяченій 60-тій річниці антикомуністичного повстання в Угорщині. Долучайтесь ;) --Павло (обговорення) 13:32, 17 жовтня 2016 (UTC)

Вейккаусліга 2016[ред. | ред. код]

Підбивай там по своій частині підсумки, а я результати вже зроблю пізніше. --Jphwra (обговорення) 18:08, 23 жовтня 2016 (UTC)

Звичайно, у мене залишилось тільки турнірну таблицю оновити--Fonic (обговорення) 18:09, 23 жовтня 2016 (UTC)
турнірну я вже зробив, там бомбардири лишились. --Jphwra (обговорення) 18:11, 23 жовтня 2016 (UTC)
Ок, додам ще двох голеадорів для повноти картини--Fonic (обговорення) 18:12, 23 жовтня 2016 (UTC)

До ювілею Футбольного інкубатора[ред. | ред. код]

Вітаю! Незабаром очікується 5000-на стаття Футбольного інкубатора, тому пропоную відзначити цю подію та взяти участь у спеціальному тематичному тижні. Прошу долучатись до списку учасників, та підтримати футбольну тематику в українській Вікіпедії! З повагою, --visem (обговорення) 20:12, 24 жовтня 2016 (UTC)

Вітаю! Футбольний тиждень з нагоди 5000 статей Футбольного інкубатора розпочався! Також нагадую, що паралельно проходить Місяць Азії. Запрошую долучатись до учасників та чекаємо на нові статті про футбол! З повагою, --visem (обговорення) 22:12, 3 листопада 2016 (UTC)

Третя Ліга 2016—2017[ред. | ред. код]

Привіт! Можеш там також лідерів тягнути? Бо редактор за все схопився і здувся... --Jphwra (обговорення) 17:02, 27 жовтня 2016 (UTC)

Ок, поставлю собі за завдання. А друга ліга?--Fonic (обговорення) 17:07, 27 жовтня 2016 (UTC)
Немає, що зробити? Якщо візьмусь, то в неділю. --Jphwra (обговорення) 17:09, 27 жовтня 2016 (UTC)
Особливого сенсу в цьому не бачу, просто цікаво, чому автор взявся саме за третю лігу. А взагалі, то треба подумати про другі ліги чемпіонатів великої п'ятірки. Хоча б мінімальним обсягом. А ще у мене була думка зайнятись кубками різних країн світу у режимі реального часу (типу Кубок Чилі 2016-17 або Кубок Японії 2016-17). Яка ваша думка?--Fonic (обговорення) 17:11, 27 жовтня 2016 (UTC)
Я хочу десь в листопаді баскетбол розпочати (європейський, насамперед Італія, Іспанія, Німеччина, Греція, Росія, Балкани). Відносно пропозиції, це треба розпочинати колись і закладати хоча б котлован (бо це саме котлован), бо ж з Європою ми з тобою вже заклали фундамент! Чим зможу буду допомагати. То як з другою Бундеслігою, бо за діями треба зробити і 2-у. --Jphwra (обговорення) 17:49, 27 жовтня 2016 (UTC)
Якщо маєте хвильку вільного часу, можете другу бундеслігу створити. Чим зможу буду допомагати при редагуванні. А на рахунок баскетболу то цікава думка, але можливо спочатку варто розпочати з баскетбольних єврокубків?--Fonic (обговорення) 17:52, 27 жовтня 2016 (UTC)
Наш третьоліговий друг їх вже зробив (на цей сезон), я просто хочу закласти початок під нацчемпіонати. --Jphwra (обговорення) 17:55, 27 жовтня 2016 (UTC)
Я за--Fonic (обговорення) 17:57, 27 жовтня 2016 (UTC)
ОК, домовились, я тут ще роботу змінив і зараз під новий режим підлаштовуюсь... --Jphwra (обговорення) 17:58, 27 жовтня 2016 (UTC)
То завжди важко. Успіхів!)--Fonic (обговорення) 18:08, 27 жовтня 2016 (UTC)

Чемпіонат Швеції з футболу 2016[ред. | ред. код]

голеадорів передивись у статті, бо щось не те. --Jphwra (обговорення) 16:43, 6 листопада 2016 (UTC)

Я передивився і оновив, там все вірно. на Соккервей ще не оновили, я писав з сайту УЄФА. Овоері зробив покер у останньому турі--Fonic (обговорення) 16:46, 6 листопада 2016 (UTC)
Окей, з мене як завжди результати, я їх зроблю згодом. --Jphwra (обговорення) 16:49, 6 листопада 2016 (UTC)
Домовились:)--Fonic (обговорення) 16:59, 6 листопада 2016 (UTC)

WAM Updates for top contributors[ред. | ред. код]

Hi! Thank you for participating in Wikipedia Asian Month (WAM). You are receiving this email because your number of contributed articles is in the global top 20 - congratulations! We have just received confirmation that the Wikimedia Foundation will allow our global top 3 participants to pick a free t-shirt from the Wikimedia Store. Here are the rules for getting a free Wikimedia t-shirt:

  • A participant's article count is combined on all language Wikipedias they have contributed to
  • Only Wikipedia Asian Month on Wikipedia projects will count (no WikiQuote, etc.)
  • The global top 3 article count will only be eligible on Wikipedias where the WAM article requirement is at least 3,000 Bytes and 300 words.
  • Please make sure your articles fulfill the rules, such as proper references, notability, and length.
  • International organizers will double check the top 3 users' accepted articles, so if your articles are not fulfilling the rules, you might be disqualified. We don't want it happened so please don't let us make such a decision.
  • The current top 3 article counts are 46, 38, and 37. (Nov. 10) Can you beat them?
There are also some updates for organizers that you may interested to know:
  • We will allow 2 Wikipedia Asian Ambassadors on a Wikipedia if the top 2 contributors to WAM each have more than 30 accepted articles.
  • Additional souvenirs (e.g. stickers and bookmarks) will be giving to Ambassadors along with their certificate.
  • Feel free to contact me at my Meta talk page for any questions regarding WAM.

Best Wishes,
Addis Wang
Sent by MediaWiki message delivery (обговорення) 02:54, 13 листопада 2016 (UTC)