Кіщак Іван Теодорович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кіщак Іван Теодорович
Народився 8 квітня 1955(1955-04-08) (69 років)
Alma mater Одеський державний аграрний університет

Кіщак Іван Теодорович (нар. 8 квітня 1955[1]) — декан факультету економіки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, доктор економічних наук, професор.

Науково-педагогічний шлях[ред. | ред. код]

У 1980 році закінчив з відзнакою Одеський сільськогосподарський інститут. У 1990 році захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук. У 1994 році Кіщаку Івану Теодоровичу було присвоєно вчене звання доцента. У 2008 році захистив дисертацію на ступінь доктора економічних наук за спеціальністю «економіка та управління національним господарством». У 2011 році було присвоєне вчене звання професора по кафедрі економіки та менеджменту.

Наукова та освітня діяльність[ред. | ред. код]

Автор більш ніж 150 наукових праць, у тому числі 5-х навчальних посібників, 3-х монографій, авторського свідоцтва на винахід. Керівник кафедральної науково-дослідної теми «Комплексний вплив зовнішньоекономічних зв'язків на формування економіко-виробничого потенціалу південного регіону України». Кіщак Іван Теодорович є науковим керівником численних аспірантів та здобувачів ступеня кандидата економічних наук та консультантом — докторантів. Член спеціалізованої вченої ради із захисту докторських та кандидатських дисертацій (Миколаївський національний аграрний університет).

Бібліографія[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 666: среди кандидатов в Николаевский горсовет - более 100 безработных (полный список). Корабелов.ИНФО. 21.10.2020. Процитовано 27.03.2024.

Посилання[ред. | ред. код]