Обговорення користувача:Данило12323

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: KrBot у темі «Шаблон Перекладаю у статті SpaceX Super Heavy» 3 місяці тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Данило12323!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 07:26, 9 серпня 2017 (UTC)Відповісти

Попередження[ред. код]

Ваші дії порушують правило ВП:ВР. Повертати силоміць власні редагування ([1]) неприпустимо. Я вже написав, чому в преамбулі так писати не можна. Якщо ви не погоджуєтесь, то відкривайте загальне обговорення на сторінці обговорення статті Росія. Якщо замість цього ви продовжите вносити свої редагування, ігноруючи думку інших дописувачів, я звернусь до інших адміністраторів із проханням обмежити для вас доступ до редагування цієї статті. --Good Will Hunting (обговорення) 10:07, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти

Якщо події, що відбуваються сьогодні не стають доказом того, що росія є фашиською державою, то у вас однозначно проблеми з головою! Ви перечитайте російську вікіпедію і побачите, що вона переповнена зневажливим ставленням до України у 90% статей, що стосуються України та українців, і там не раз ще до війни називали нас "бандерівцями" і нацистами!!!
Я вважаю, що моя думка відповідає загальному контесту інших статей україномовної вікіпедії, які стосуються росії і доречно вказати і тут, що це фашиська держава... --Данило12323 (обговорення) 10:15, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти
Якщо б ви уважніше читали правло ВП:ВР то знали, що йдеться про систематичні скасування редагування і в данному випадку саме ви його порушуєте. Ви вже двічі скасували моє редагування, якщо воно буде скасоване в третє після відновлення, я звернуся до адм.... З повагою, Дякую --Данило12323 (обговорення) 10:29, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти
Вікіпедія:Запити_до_адміністраторів#Данило12323:_війна_редагувань,_образи --Good Will Hunting (обговорення) 11:08, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти

Про неприпустимість образ[ред. код]

Вітаю.

Ваш допис ред. № 36471153 містив образу дописувача Вікіпедії. Такі речі неприпустимі, згідно з Вікіпедія:Неприпустимість образ, погроз і агресії:

Особистими образами вважаються
Твердження, що користувач страждає яким-небудь захворюванням, розумовою або фізичною неповноцінністю й т.п.

Якщо подібне повториться, ви можете дістати блокування.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 12:12, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти

Блокування від 9 липня 2022[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з зловживанням декількома обліковими записами, Війна редагувань та образи для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас заблоковано на 3 дні через дії у статті Росія, зловживанням декількома обліковими записами (див. Вікіпедія:Запити_на_перевірку_користувачів#Данило12323) та порушенням ВП:НО тут. На наступний раз, якщо повторяться такі серйозні порушення з Вашого боку, то Вам грозитиме безстрокове блокування. Сподіваюсь на розуміння.--Andriy.v (обговорення) 12:57, 9 липня 2022 (UTC)Відповісти

Редагування без джерел[ред. код]

Доброго дня.

Звернув увагу, що ви редагуєте статті, не спираючись на джерела. Наприклад, так: ред. № 36908986. Основою Вікіпедії є джерела — Вікіпедія:Перевірність.

Перевірка фактів є досить трудомісткою справою. Не слід сподіватися, що інші дописувачі, Ваші колеги, займуться пошуком джерел на підтвердження інформації, яку Ви додали у статтю, аби вивірити Ваш текст (особливо у випадку статті сумнівної якості). Пошук доказів (джерел на підтвердження доданої інформації) є обов'язком саме того, хто додає у статтю цю інформацію. Дописувачі повинні бути конкретними, уникати нечітких формулювань та головне — посилатись на підтверджуючі джерела.
— Вікіпедія:Перевірність

--VoidWanderer (обговорення) 11:13, 21 серпня 2022 (UTC)Відповісти

Доброго дня! Дякую Вам. Знаю.. поступово додаю джерела…. Данило12323 (обговорення) 13:07, 21 серпня 2022 (UTC)Відповісти

Блокування від 10 вересня 2022[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з підривом нормального функціонування Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Ви вже діставали попередження про те, що силоміць, ігноруючи обговорення, просувати власну точку зору неприпустимо: #Попередження.

Але зараз ви перейменовуєте сторінку ред. № 37084960, хоча досі триває активне обговорення назви статті: Вікіпедія:Перейменування статей/Чарльз III → Карл III (король Великої Британії).

Такі дії суперечать принципам взаємодії у Вікіпедії, ви дістаєте за це блокування на 3 доби. --VoidWanderer (обговорення) 10:44, 10 вересня 2022 (UTC)Відповісти

Підпис[ред. код]

Будь ласка, підписуйтесь в обговореннях. Див. Вікіпедія:Підпис. Бо тут і тут ви підписуєтесь як інший користувач (YarVish), а не як Данило12323. --Good Will Hunting (обговорення) 12:33, 3 жовтня 2022 (UTC)Відповісти

Відкидання редагування[ред. код]

Відкидання без пояснень використовується у випадку явного вандалізму, тому поясніть мені, в чому моє редагування статті про корабель було вандальним. Ви повернули дані з помилками, з припущеннями і порушили правило, згадане раніше. Я повертаю редагування, прошу вас у майбутному не порушувати правил. --Goo3 (обговорення) 11:48, 6 жовтня 2022 (UTC)Відповісти

Інформація невідомого походження[ред. код]

Доброго вечора.

У своїх правках ред. № 38049619 ви вказали, посилаючись на The Military Balance 2022, про втрати БМП «(Менше 50 станом на 09.09.2022)» і про втрати танків Т-72 «Менеша 100 станом на 09.09.2022». Проте The Military Balance 2022 року вийшов у лютому, і не міг містити інформацію за вересень.

Що означали ваші правки? --VoidWanderer (обговорення) 17:57, 14 січня 2023 (UTC)Відповісти

Так, дійсно, в цьому зробив помилку і зіслався не на те джерело, але питання, для чого ви скасовували повністю редагування? Також, проглянувши всю історію редагування цієї сторінки, я зауважив, що ви робите не зовсім коректні редагування//скасування... Якщо слідувати за вашими поглядами, які ви висловлюєте на сторінці обговрення, то сторінку "Сухопутна військова техніка України" взагалі має бути видалено,адже вона відображає повністю неактуальні дані, бо в умовах війни не можливо підрахувати к-тьті техніки, що знаходиться на балансі та застосовується. К-тьті, які вказані є сюрреалістичними, але, на противогу цьоми, ви скасовуєте редагування інших учасників вікіпедії, які пишуть про техніку, яка буде передано і це офіційно підтверджено (включаючи модифікації і кількості (нап. Bredlly A2 ODS)). Також не завди можна відслідкувати сам момент початку застосування, адже офіційних повідомлень про це немає,при цьому, особовий склад но багатьох типах озброєння вже проходить навчання, або ця техніка вже навіть застосовується, не знаваючи на відсутність оф. повідомлень. --Данило12323 (обговорення) 19:19, 14 січня 2023 (UTC)Відповісти
Я вас інше спитав. Чому ви послалися на The Military Balance 2022? --VoidWanderer (обговорення) 19:26, 14 січня 2023 (UTC)Відповісти
"Так, дійсно, в цьому зробив помилку і зіслався не на те джерело" Чит. вище....
Я також Вас щедо запитав? --Данило12323 (обговорення) 19:33, 14 січня 2023 (UTC)Відповісти
А з якого джерела ви брали дані? --VoidWanderer (обговорення) 19:39, 14 січня 2023 (UTC)Відповісти

Патрулювання[ред. код]

Доброго дня. З приводу вашої заявки на права патрульного:

  • уважно ставтеся до змісту правок. Ось тут, я так розумію, ви мали на увазі «600px», а не «600xp»?
  • користуйтеся вікіфікатором, щоб автоматично оформляти текст, це кнопка з лапками вгорі панелі редагування
  • у таких випадках краще користуватися відповідним шаблоном, я виправив
  • враховуйте зауваження, висловлені на вашій сторінці обговорення раніше

Продовжуйте редагувати, і зможете подати заявку знову за пару місяців. Якщо будуть питання, звертайтеся. --Ерідан (обговорення) 20:13, 16 січня 2023 (UTC)Відповісти

Шаблон Перекладаю у статті SpaceX Super Heavy[ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті SpaceX Super Heavy був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Перекладаю}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:13, 6 лютого 2024 (UTC)Відповісти