Обговорення користувача:Динамо-фан/Архів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Динамо-фан у темі «щодо шаблону» 2 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia!

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:


Кнопка підпису в новому оформленні
Кнопка підпису в новому оформленні

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис ніколи не ставиться.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. — NickK 16:34, 21 червня 2011 (UTC)

Проект:Український футбол

Запрошую Вас долучитись до учасників проекту Український футбол. З повагою, --Kharkivian 12:35, 7 серпня 2011 (UTC)

Вікізустріч у Києві

Запрошую Вас на Вікізустріч у Києві (6 вересня 2011 р. (вівторок)). --Kharkivian 08:56, 5 вересня 2011 (UTC)

Залізниці

Створив вікіпроект про залізниці. Запрошую долучатися.--Анатолій (обг.) 13:39, 10 вересня 2011 (UTC)

Вікіпроект Критерії значимості

--Kharkivian 01:51, 15 листопада 2011 (UTC)

Запрошення до обговорення Критеріїв значимості залізниць

--Kharkivian 01:51, 15 листопада 2011 (UTC)

Тематичний тиждень Євро-2012

Доброго дня. Є пропозиція завчасно приготуватися до Євро-2012, дуже хочеться, аби ще до початку цього турніру читачі укрвікі могли знайти якісну інформацію про збірні, що братимуть участь у змаганні, їх гравців тощо. Запрошую долучитися до відповідного тематичного тижня. З повагою, Thevolodymyr 13:24, 22 листопада 2011 (UTC)

Патрульний

Вашу кандидатуру номіновано на статус патрульного. Обговорення тут.--Анатолій (обг.) 20:53, 11 грудня 2012 (UTC)

привіт! за результатами обговорення Вам видано прапорець патрульного (редактора) та відкочувача. щодо останнього (якщо не певні, що знаєте, що це) — перечитайте, будь ласка, Вікіпедія:Швидкий відкіт і обговорення номінації тут. якщо будуть якісь запитання — ставте, будь ласка. працюйте на Проект уважно. щасти --アンタナナ 20:06, 20 грудня 2012 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:46, 25 січня 2013 (UTC)

Звернення до киян

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу! -- Aibot (обговорення) 10:12, 22 липня 2013 (UTC)

Розмір екрана

Вітаю! «а нічого, що назва влізає у рядок завдяки шаблону "нобр", навіщо тоді скорочувати?» - у мене 1280х1024 і назви «Пасуш» та «Тотенхем» на екран не влазять, тому таблиці трохи посунулись. Якщо назви команд скоротити, то виглядає все добре. Ви можете провести опитування серед вікіпедистів, у кого які параметри монітора, але я вважаю, що 1280х1024 дуже часто зустрічається, а у декого навіть і менше. Тому я і намагався скоротити назву клуба. З повагою --Consigliere Обг 05:24, 13 листопада 2013 (UTC)

Доброго вечора! У мене екран 1280х800, я пояснюю як в мене: коли стоїть шаблон "нобр" на Пасуші, то в мене назва з прапорцем повністю влазять на один рядок, групи D та F трохи зміщуються, але я гадаю, що від цього вигляд статті не погіршується. А Тоттенгем не влазить повністю навіть із шаблоном. Це моя думка, я вважаю, що так буде краще. Просто перший раз зустрічаю редагування, згідно з яким назва клубу скорочується саме на половині слова, якщо так можна виразитися, ви зрозуміли, про що я. А чи ви згодні, що з шаблоном "нобр" все ж таки краще, ніж повна (нескорочена) назва взагалі без шаблону, тобто вилазить на інший окремий рядок? З повагою, Влад.— Динамо-фан (обг.) 17:00, 13 листопада 2013 (UTC)
Можливо ті групи не треба було так розміщувати — по три в ряд, але раз уже вони так знаходяться — нехай буде, мені не принципово. P.S. {{Відповім тут}}, якщо Ви писали мені, я відповім на цій сторінці. Якщо ж я написав Вам, я стежитиму за Вашою сторінкою ще кілька днів. З повагою --Consigliere Обг 15:39, 19 листопада 2013 (UTC)
Я теж не в захваті від такого розташування по три в ряд, не я його робив, але дійсно- хай вже буде так. Не знав про такий шаблон, дякую за нову для мену інформацію! Радий був поспілкуватися! :) З повагою, Влад.— Динамо-фан (обг.) 17:24, 19 листопада 2013 (UTC)

Запрошення


--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:12, 17 липня 2014 (UTC)

Запрошення

--Rayan Riener (обговорення) 17:37, 28 жовтня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у місяці українського футболу

--Glorin (обговорення) 17:23, 17 березня 2015 (UTC)

просто питання

Мої вітання! З святом! Фане є питання, відносно цієї статті Груповий етап Ліги Європи УЄФА 2013—2014. Вона вже висить рік без руху, може Ви зможете довести або зрушити її хоча б з місця, а я б підхопив. --Jphwra (обговорення) 19:58, 12 квітня 2015 (UTC)

Привіт! Дякую, Вас також зі святом! Як тільки завершу редагування задуманих мною статей та шаблонів, приступлю до спроби зрушення цієї важкої статті з місця. Чекаю на вашу підтримку! Можна навіть розбити всі незавершені групи на нас двох і повністю їх доповнити матчами, яких не вистачає. Перевіряти хвилини забитих м'ячів та к-ть глядачів у матчах, які вже описані в статті, вважаю недоцільним, просто трата часу, краще просто додати відсутні матчі. Дякую! — Динамо-фан (обг.) 20:17, 12 квітня 2015 (UTC)
Ок, домовились. --Jphwra (обговорення) 20:29, 12 квітня 2015 (UTC)
Три групи Є! --Jphwra (обговорення) 09:12, 13 квітня 2015 (UTC)
Владиславе я ті лінки вважаю зайвим, особливо на суддів та глядачів, бо стаття занадто громіздка та забагато зайвої інформації. Кому буде так цікаво звідки така кількість глядачів, прочитає у протоклі матчу чи не так? --Jphwra (обговорення) 14:13, 13 квітня 2015 (UTC)
Розумієте, потрібно посилатись на джерело, і в даному випадку воно вже повністю готове (з англ. версії). То чому б ним не скористатись? Я буду робити свої групи так, як я звик:) Вибір за вами) — Динамо-фан (обг.) 14:19, 13 квітня 2015 (UTC)
Добре переконав, я просто зважив на те як роблю в хокейній тематиці, закинув протокол і вже не повертаюсь до того але якщо так, то наступну зроблю по твоїх вимогах. --Jphwra (обговорення) 14:21, 13 квітня 2015 (UTC)
Зробив 2 групи, інші дороблю згодом (або хтось інший, якщо випередить мене). А коли стаття буде повністю закрита, то я проведу повну вікіфікацію (перенаправлення виправлю, оформлення, лінки і т.д.), це я беру точно на себе:) — Динамо-фан (обг.) 14:38, 13 квітня 2015 (UTC)
Добре, бо в мене пріоритет хокей, футбол та інші види спорту так суто для швидкої заливки. --Jphwra (обговорення) 14:44, 13 квітня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні географії

--MediaWiki message delivery (обговорення) 10:31, 14 квітня 2015 (UTC)

Та невже?

Будьте такі ласкаві, скажіть, скільки матчів «Зоря» або «Іллічівець» зіграли на «своїх» стадіонах у поточному сезоні? Або де зараз проживають футболісти/тренери донецьких клубів? Вам досі неясно, що термін «місцезнаходження» не відповідає дійсності? Стаття вікі — не ваша власність, тож не займайтеся відкотами там, де це непотрібно. Дякую. Fessor (обговорення) 15:56, 28 квітня 2015 (UTC)

Я Вам вже писав, що в моєму розумінні термін «місцезнаходження» - реєстраційне місце клубу. Я не доктор, якщо у нас різне розуміння терміну. Ahonc зробив грамотне правлення, а використовувати сленгове (на мою думку) слово "прописки" вважаю недоречним. Дякую за увагу! — Динамо-фан (обг.) 16:20, 28 квітня 2015 (UTC)

чемпіонати

Владиславе вітаю! Маю питання, ти тільки український чемпіонат висвітлюєш чи може іноземні також? Я до чого питаю. Я польський чемпіонат редагую і у спостереженні у мене австрійський та іспанський чемпи, і звичайно я з часом зроблю шведський (зимою усі чемпи зробив), а ще поза увагою німці, французи... Просто цікава з цього приводу твоя думка. --Jphwra (обговорення) 12:10, 6 травня 2015 (UTC)

Доброго дня! Зосереджений тільки на статтях щодо українського футболу. Не дуже цікавлять європейські чемпи, бо вони в укрвікі є досить неактивними, їхні статті, вони статичні... Мене цікавлять статті ЛЧ, ЛЄ, я хотів би перенести вимоги щодо написання назв клубів, які зараз дуже успішно діють в минулорічних та цьогорічних статтях, на усі статті минулих років, це така моя задумка. :) Але зараз я цього робити точно не буду, бо не маю багато вільного часу) — Динамо-фан (обг.) 13:42, 6 травня 2015 (UTC)
Добре, я буду потроху їх робити сам. --Jphwra (обговорення) 15:32, 6 травня 2015 (UTC)

координати

Бачу, Ви не відповідаєте, то я тут нагадаю: придивіться до Ваших «уточнень» — не рівняйтеся лише на Київ та Ужгород. Треба, аби усі міста були на свому місці. До речі, у браузерах масштаб можна змінювати. --Fessor (обговорення) 16:31, 7 травня 2015 (UTC)

Давайте так: я не знаю, чим Ви зараз зайняті (може, універсальний, дійсно точний, шаблон створюєте), тому сьогодні я війну правок починати не буду. До завтра, будь ласка, визначіться з відповіддю, бо просто мовчати — нечемно. Маємо знайти консенсус, бо просто так «відгортати» правки інших — не вихід. --Fessor (обговорення) 16:47, 7 травня 2015 (UTC)
Пояснюю: я уточнював усі міста згідно десяткових координат усіх міст, які відображені на сторінках міст на https://tools.wmflabs.org/geohack/ . Перейти на них можна таким чином: сторінка в укрвікі про відповідне місто → натиснути на координати → отримаєте сторінку міста → десяткові координати зверху сторінки. Можливо проблема не в моїх правках, а може в шаблоні карти? P.S. бо просто мовчати — нечемно.- а що я повинен 24 години сидіти у вікі? Ви не подумали, що в мене є інші справи???!!! Сподіваюся, більше таких слів я не буду чути від вас... — Динамо-фан (обг.) 17:00, 7 травня 2015 (UTC)
Справи є в усіх, але давайте на цьому не зациклюватися. Проблема у карті, і це точно. --Fessor (обговорення) 17:07, 7 травня 2015 (UTC)
Десяткові координати усіх міст правильні, я вставляв лише їх. Якщо проблема в самій карті, а не в координатах- потрібно з цим розбиратися, просто я в самій карті Шаблон:Карта розташування Україна, як діють на ній координати- не сильно розуміюсь. Можливо ви мені поясните, чи ми разом звернемося до відповідних осіб, які зможуть роз'яснити ситуацію.— Динамо-фан (обг.) 17:16, 7 травня 2015 (UTC)
Та координати вірні, хто ж сперечається... Я тут експерементую з розміром карти у статті і виявив, що для Файл:Ukraine_(1991-2014)_location_map.svg нема розміру 400px. На 800пкс вже непогано, а для 1280 — добре... Хоча не чудово. Ні, пояснити я і сам не можу, тому треба шукати когось, хто вміє враховувати похибки. --Fessor (обговорення) 17:23, 7 травня 2015 (UTC)
Сподіваюся, тепер всі претензії до мене зникли, адже я скасував редагування, яке правильні координати замінило на неправильні, і ви зрозуміли хід моїх уточнень в статті. Дякую за увагу!— Динамо-фан (обг.) 17:33, 7 травня 2015 (UTC)
А от і ні, так просто не відкараскаєтеся. Координати, які я поставив, невірні стосовно міст «у реалі», але не щодо розташування на карті. А я вважаю, що останнє важливіше. --Fessor (обговорення) 17:37, 7 травня 2015 (UTC)
Тоді згідно вашої логіки потрібно усі статті, де є даний шаблон, підганяти під потрібне розташування. Громіздкий, нікому непотрібний процес, тому просто треба розібратись із шаблоном, що з ним не так. Я вважаю, потрібно використовувати реальні координати, а шаблон- змінити чи замінити на іншу версію карти, може там не буде таких проблем.— Динамо-фан (обг.) 17:45, 7 травня 2015 (UTC)
На жаль, жодна з версій цієї не підходить. Треба просити зменшену карту., але в кого? --Fessor (обговорення) 17:54, 7 травня 2015 (UTC)
Можливо треба змінити сам шаблон? Координати крайніх меж, які вказані в ньому, я маю на увазі. Може Ahonc знайде пояснення, він часто вирішує спірні моменти в статтях ЧУ і не тільки...— Динамо-фан (обг.) 18:13, 7 травня 2015 (UTC)
Ну, як я розумію, координати там абсолютні (якщо зазначити координати міста Паґ у Хорватії, це у прикладі — показує точку за межами карти України, але на сторінці статті). Давайте спитаємо Ahonc'а. --Fessor (обговорення) 09:40, 8 травня 2015 (UTC)

Га? Щось у вас тут тексту багато. Розкажіть коротко, що треба.--Анатолій (обг.) 09:46, 8 травня 2015 (UTC)

Одним словом: при зменшенні зображення карти похибка координат наростає, і то суттєво. Але можна використовувати інший шаблон — там наче все нормально. --Fessor (обговорення) 09:56, 8 травня 2015 (UTC)
Ой, я на тих шаблонах не дуже знаюся. Спробуйте спитати @Дядько Ігор, NickK та ValeriySh:, якщо вони не допоможуть, тоді спробую сам розібратись.--Анатолій (обг.) 10:44, 8 травня 2015 (UTC)
Не страшно, недарма ж стільки шаблонів існує. Я вже зробив щось, дуже схоже на правду, на своїй сторінці. --Fessor (обговорення) 11:35, 8 травня 2015 (UTC)
Якщо що, я не дуже зможу допомогти з виправленням карт розташування, я не надто добре в них розбираюся — NickK (обг.) 17:12, 8 травня 2015 (UTC)

Я думаю, що цей шаблон дуже добре відображає всі координати, дякую Вам за виконану роботу з пошуку оптимального варіанту! — Динамо-фан (обг.) 17:43, 8 травня 2015 (UTC)

прохання

Я знаю, що Ви відповідально ставитеся до оформлення статей, тож вирішив звернутися. У статті Мови в Україні є таблиця Розподіл населення регіонів України за рідною мовою за переписом 2001 р. Вона дуже широка, а дати їй раду в мене не виходить: спробував прапорці замість назв мов і Шаблон:comment, але для курсора миші на першому плані — назва країни, а не мови. Допоможете? --Fessor (обговорення) 14:55, 13 травня 2015 (UTC)

Спробував все, що тільки можна: лише можна так укр. або погратися з Шаблон:abbr, але там виходить майже теж саме. Як зробити коммент до прапорця- не знайшов. — Динамо-фан (обг.) 15:34, 13 травня 2015 (UTC)
Точно! це те, що треба! Дякую. --Fessor (обговорення) 15:43, 13 травня 2015 (UTC)
Я знайшов ще краще: українськаДинамо-фан (обг.) 15:43, 13 травня 2015 (UTC)
Ого... --Fessor (обговорення) 15:51, 13 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:37, 27 травня 2015 (UTC)

Оформлення карт

Спробуйте |label_size=75. Це %. --Fessor (обговорення) 14:14, 22 червня 2015 (UTC)

Дякую! Але я вважаю, що 75 замало, 80 — ідеал, на мою думку. Спробував 85 — теж непогано, але 80 наче краще. ;) — Динамо-фан (обг.) 14:22, 22 червня 2015 (UTC)

Два канали вже не мовлять на супутнику, вони мовлять онлайн

Ці канали Спорт1 і Спорт2 — Zhushman00 (обг.) 14:38, 26 липня 2015 (UTC)

Я користуюся кабельним ТВ, дані канали мовлять відмінно. Даний список відповідає за канали як на рівні супутнику, так і кабельних мереж. — Динамо-фан (обг.) 15:52, 26 липня 2015 (UTC)

Вилучення Шаблон:Склад ФК Металург Донецьк

Доброго дня.

Для того, щоб вилучити шаблон, треба спочатку вилучити його з сторінок, де він включений. Додавання до шаблону запит на швидке вилучення автоматично робить всі сторінки, де він є, номінантами на швидке вилучення також. Наприклад, зараз Джордже Лазич має шаблон на швидке =) Тому, будь ласка, пройдіться по статтям де він є та повидаляйте його звідти. Бо вам не вилучать шаблон, який використовується в багатьох сторінках. --Helixitta (обг.) 16:02, 2 вересня 2015 (UTC)

Добрий вечір! Дякую, не знав про таке :) YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 16:45, 2 вересня 2015 (UTC)

Шаблон:Склад ФК Дніпро Дніпропетровськ

Привіт. Навіщо вносити до шаблону тих, хто наразі не в основному складі ред.№ 16696364? Чи не актуальніше оновити з офіційного сайту команди? --Atoly(обг) 19:24, 4 вересня 2015 (UTC)

Привіт! З досвіду редагувань є спостереження, що офіційні сайти клубів не завжди вчасно оновлюють інформацію на своєму сайті. По-друге, є дві категорії клубів: які в заявці присвоюють номера всім гравцям і які дають номера лише тим гравцям, хто вважається гравцями основної обойми. Дніпро відноситься до другої категорії. Порівняйте, наприклад, на сайті ПЛ заявку Зорі і Дніпра. Саме цим я керувався при редагуванні шаблону =) — Динамо-фан (обг.) 19:53, 4 вересня 2015 (UTC)

Збірні

В мене в обговореннях шаблон один обговорюють (юнацькі, молодіжні збірні) може є свої думки з того приводу? --Jphwra (обговорення) 17:22, 19 вересня 2015 (UTC)

Вважаю, що:
  • молодіжка — лише U-21
  • U-23 - це олімпійська система, якщо я не помиляюся, і таких статей не дуже багато (хочу на це сподіватися)
  • юнацька - 20 включно і нижче; формат Юнацька збірна України з футболу (U-19), а не Юнацька збірна Греції (U-19) з футболу — Динамо-фан (обг.) 17:30, 19 вересня 2015 (UTC)
Олімпійські збірні окремі від U-23, а U-23 колись були молодіжними, а решта дійсно юнацькі. --Jphwra (обговорення) 17:33, 19 вересня 2015 (UTC)
Тоді U-23 теж варто називати молодіжними :) — Динамо-фан (обг.) 17:37, 19 вересня 2015 (UTC)

Кваліфікація Ліги Європи УЄФА 2015—2016

Може зачекаємо? поки не бачу там криміналу, сподіваюсь кваліфікацією все буде обмежено. --Jphwra (обговорення) 18:29, 27 серпня 2015 (UTC)

Та звісно зачекаємо. Але я подивився на обсяг аналогічної статті англвікі - це капець. Просто відшліфовувати потім такий об'єм буде дуже складно. — Динамо-фан (обг.) 18:32, 27 серпня 2015 (UTC)
написав адмінам, хай читають і роблять висновки. Пропінгував автора Krupolskiy Anonim, бо треба діяти зараз бо потім буде запізно. --Jphwra (обговорення) 18:58, 27 серпня 2015 (UTC)
Дякую за розуміння! — Динамо-фан (обг.) 17:32, 28 серпня 2015 (UTC)
Тепер там 100 % стаття, просто доповнюй і все (я про Лігу чемпіонів). --Jphwra (обговорення) 17:12, 21 вересня 2015 (UTC)
Так, дійсно, але для останнього штриху не вистачає все провікіфікувати (перенаправлення) Динамо-фан (обг.) 17:39, 21 вересня 2015 (UTC)
Там перший кваліфай ще переробити треба. --Fessor (обговорення) 12:40, 25 вересня 2015 (UTC)
YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 12:45, 25 вересня 2015 (UTC)

Прапори

Вітаю. Помітив, що Ви хочете поміняти прапор ДР Конго. Я так розумію, для того, щоб вело на повноцінну статтю, а не на редирект. Не могли б Ви те саме зробити з прапорами СРСР, США і КНДР? Вони також ведуть на абревіатурну назву країни, яка є редиректом... Я колись спробував, та Нікк відкинув--Unikalinho (обговорення) 11:39, 27 вересня 2015 (UTC)

Насправді з ДР Конго там теж не дуже вийде, бо є колишні назви — Заїр та Конго-Кіншаса, тож я натомість додав підтримку старих назв — NickK (обг.) 11:44, 27 вересня 2015 (UTC)
Доброго дня! Unikalinho, ви мене правильно зрозуміли. СРСР, КНДР я вже зробив, подивіться. США вже було зроблено. Інше я в процесі, думаю як правильніше зробити, щоб без перенаправлень працювала підтримка історичних назв. NickK, дійсно, я коли редагував, то не помітив... — Динамо-фан (обг.) 11:55, 27 вересня 2015 (UTC)
Якщо вже взялися за прапори, то може зробите, щоб всі були в одному шаблоні прописані? типу
{{switch: {{{1}}}
| UKR = [[Україна]]
| USA = [[Сполучені Штати Америки|США]]
| DEU = [[Німеччина]]
| …
}}

--Анатолій (обг.) 11:58, 27 вересня 2015 (UTC)

Як оце, чи що? — Динамо-фан (обг.) 12:03, 27 вересня 2015 (UTC)

@NickK:, @Unikalinho:, зробив {{COD}}, перевірте, будь ласка, щоб історичні назви працювали без перенаправлень. — Динамо-фан (обг.) 12:14, 27 вересня 2015 (UTC)

Тут перевірити просто: Вільна держава Конго Вільна держава Конго Бельгійське Конго Бельгійське Конго Конго-Кіншаса Конго-Кіншаса Заїр Заїр ДР Конго ДР Конго ДР Конго ДР Конго — наче все працює — NickK (обг.) 19:51, 27 вересня 2015 (UTC)

Чанцев

Вітаю! Річ у тім, що він вже не є тренером «Металурга» = тренером клубу УПЛ, адже його було офіційно звільнено, що він підтверджує особисто. −Czoko♋ (обговорення) 11:00, 20 січня 2016 (UTC)

Доброго дня! @Czoko♋:, вибачаюсь за невчасну відповідь. Всі ми розуміємо, що Металург не буде продовжувати боротьби в другій частині сезону. Отже, Чанцев буде його останнім тренером. Та оскільки на старті ПЛ було 14 клубів, то і тренерів має бути 14 в шаблоні. Ось цим я керувався, коли скасував ваші зміни. Але зараз не буду суперечити, якщо ви знов видалите його з шаблону, адже ваш аргумент достатньо вагомий. Дякую! — Динамо-фан (обг.) 14:18, 25 січня 2016 (UTC)
ОК, дякую за розуміння! −Czoko♋ (обговорення) 15:43, 25 січня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 05:31, 7 березня 2016 (UTC)

Шаблон:Українські телеканали

Будь ласка не скасовуйте конструктивні правки. Насправді це шаблон не про українські телеканали самі по собі, а про канали що хоча б частково мовлять українською мовою: (у шаблоні наведені MTV Ukraine, Disney Ukraine тощо) тому у шаблоні звичайно ж мають бути і AMC Ukraine та інші. Також не плутайте 'адаптовані телеканали' та 'телеканали з україномовним мовленням', бо за законодавством України в певний час і Пєрвий канал Росії були 'адаптованими телеканалами', але там окрім як вставок україномовної реклами (замість російськомовної) не було нічого 'адаптованого'. Канали ж типу MTV Ukraine, Disney Ukraine, AMC Ukraine ведуть мовлення українською мовою тому вони 100% мають бути включені в шаблон.--Piznajko (обговорення) 05:25, 4 квітня 2016 (UTC)

Назву шаблону бачите? Лише українські телеканали. На АМС лише деякі, наголошую, деякі серіали транслюються українською мовою. Інші- російською або англійською. Тому даний канал, як і інші є адаптованими. А MTV та Disney дійсно були українськими, тому вони є в шаблоні.— Динамо-фан (обг.) 07:11, 4 квітня 2016 (UTC)
З 1 квітня AMC 100% україномовне. Плюс ви також відкотили Dа vinci learning яке теж україномовний канал. Тож будь-ласка не займайтесь свинством і поверніть редагування.--Piznajko (обговорення) 07:56, 4 квітня 2016 (UTC)
Da Vinci має лише українську доріжку із понад 5, тому він не український. Це теж саме, якби ви сказали, що Euronews український канал, він просто має україномовну доріжку.— Динамо-фан (обг.) 09:31, 4 квітня 2016 (UTC)

Суперкубки України

Привіт Владиславе! З святом! Є прохання пройтись по Суперкубках там один користувач вніс по одній правці. Перевір будь ласка. З повагою --Jphwra (обговорення) 10:40, 1 травня 2016 (UTC)

Вас також із Великоднем! YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 11:03, 1 травня 2016 (UTC)

Шаблон

Вітаю. А навіщо Ви зробили оце редагування? Це якраз порушило структуру, бо проміжки візуально для читача неоднакові між роками (між 1991 і 1992 він на 1 позицію більший)--Unikalinho (обговорення) 04:09, 18 травня 2016 (UTC)

Доброго дня! Зробив це редагування, адже шаблон вилізав за межі сторінки так. Якщо ви хочете поділити по інших роках, то я не проти. Просто щоб було у два рядки, щоб не вилазило за межі. — Динамо-фан (обг.) 15:01, 18 травня 2016 (UTC)
Я щось не зрозумів. Я на тому скріншоті нічого такого страшного не побачив. Побачив тільки те, що у вас розрідження екрану маленьке (бо горизонтальна прокрутка, бачу, у Вас функціонує). Мабуть, саме тому у ВАС і вилазить за межі сторінки. То може, простіше буде Вам зробити більше розрідження? І Вам не буде дискомфорту, і іншим... Тим більше що зараз взагалі горизонтальна прокрутка -- позавчорашній день.--Unikalinho (обговорення) 08:52, 19 травня 2016 (UTC)
Взагалі-то я думав, що у всіх отак, адже все в один рядок. Тоді, будь ласка, допоможіть мені. Що в вашому розумінні розрідження? Роздільність? У мене вона 1366 на 768. Чи що не так? — Динамо-фан (обг.) 16:12, 19 травня 2016 (UTC)
Почнемо з того: яка максимальна роздільність (=розрідження) Вашого монітора? Підозрюю, що більша, ніж 1366 на 768 (бо інакше б не довелося прокручувати по горизонталі). Поставте максимально можливу, згідно з параметрами монітора. Тоді Ви зможете бачити весь рядок без прокрутки. І навіть якщо посилання шаблону будуть в один рядок, Ви його бачитимете цілком--Unikalinho (обговорення) 18:21, 19 травня 2016 (UTC)
От у мене 1920 на 1080 монітор і саме така роздільність. Я бачу все в один рядок (не в два), але нічого нікуди не вилазить. Якщо ж монітор з низькою рощдільністю, але використовувати весь його потенціал, то буде два рядки. А от якщо монітор широкий, але роздільність ставити нижчу, то от тоді Ви не бачитимете весь рядок без прокрутки--Unikalinho (обговорення) 18:24, 19 травня 2016 (UTC)
Максимальна як раз 1366 на 768, така і налаштована. А ви впевнені що у інших користувачів, у кого така ж роздільність, як у мене, немає таких проблем? — Динамо-фан (обг.) 06:44, 21 травня 2016 (UTC)
Я думаю, якби такі проблеми були в багатьох, то це питання піднімали б у кнайпі. Не тільки по цьому шаблону.
Пропоную Вам відкрити в Вікіпедія:Кнайпа (технічні питання) обговорення стосовно формування шаблонів, розбивок по рядках, власне те, як пікселі впливають на це. Бо це тоді, виходить, проблема не з Вашого боку, а у Вікі (за логікою, у Вас мав би бачитися один чи два рядки, але повністю). Форматування ж поверну таке як було, бо однаковість проміжків між компонентами шаблона важливіша за чиїсь суб'єктивні проблеми з його візуальним баченням. В крайньому випадку, можна скористатись тегом <br />--Unikalinho (обговорення) 12:17, 21 травня 2016 (UTC)
Добре, повертайте, я ж не заперечую. У мене в один рядок все видно, але лише при горизонтальній прокрутці. Подивлюся, може скоро саме по собі воно стабілізується. Дякую! — Динамо-фан (обг.) 12:54, 21 травня 2016 (UTC)
Вдосконаленню немає меж. Переробив шаблон - тепер не повинно залежати від роздільної здатності. Крім того заборонив розривання сезонів при переносі. --VPrypin (обг.) 12:20, 22 травня 2016 (UTC)
@Vprypin:, безмежно дякую, тепер все працює як потрібно! — Динамо-фан (обг.) 13:33, 23 травня 2016 (UTC)

Привіт!

переглянь ще зміни до матчів збірної. --Jphwra (обговорення) 07:28, 4 червня 2016 (UTC)

Не зовсім зрозумів, про яку ви статтю, але все, що відноситься до матчів: YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 08:50, 4 червня 2016 (UTC)
От якраз стосовно матчів і вів мову. --Jphwra (обговорення) 14:07, 4 червня 2016 (UTC)

Чемпіонат України з футболу 2016—2017: перша ліга

Там Гірник зник з карти, треба оформити, бо анонім просто прибирає інформацію. --Jphwra (обговорення) 16:58, 23 червня 2016 (UTC)

Як це зник? Він нижче Інгульця ;) — Динамо-фан (обг.) 17:00, 23 червня 2016 (UTC)
Сьогодні інформація була про банкрутство. --Jphwra (обговорення) 17:01, 23 червня 2016 (UTC)
Я бачу ці редагування, але усюди чекаємо результатів конференції, завтра все змінимо. — Динамо-фан (обг.) 17:04, 23 червня 2016 (UTC)

Ліга чемпіонів УЄФА 2005—2006

Ніколасу вже відписав, мабуть треба «зметикувати на трьох», зробимо? --Jphwra (обговорення) 04:54, 2 липня 2016 (UTC)

Можна, але не дуже швидко))) і точно в такому ж стилі, як останні ЛЧ, тобто з таким же оформленням і правописом обов'язково! Буду доповнювати Ніколаса — Динамо-фан (обг.) 15:20, 2 липня 2016 (UTC)
Це добре, Ніколасу скинув це обговорення, він почне редагувати завтра. --Jphwra (обговорення) 15:30, 2 липня 2016 (UTC)
Тут он ще одне: Ліга чемпіонів УЄФА 2004—2005. --Jphwra (обговорення) 10:39, 3 липня 2016 (UTC)
Я після всіх редагувань Ніколаса відполірую 05-06, дещо додам, а ви можете починати 04-05 — Динамо-фан (обг.) 10:48, 3 липня 2016 (UTC)
Там Ніколас обіцяв вже доробити. Я зараз Олімпійські статті ще заливаю, бо там теж ще ті редактори «працюють»... --Jphwra (обговорення) 10:53, 3 липня 2016 (UTC)
Ніколас свою частину відпрацював, щось додавати будеш? --Jphwra (обговорення) 16:46, 4 липня 2016 (UTC)
Усе відполірував, тепер вона готова на всі 100% YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 17:47, 4 липня 2016 (UTC)

Ордець Іван Миколаєвич

А чому не перейменувати та не справти на Миколайович? --Jphwra (обговорення) 08:32, 17 липня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --— Динамо-фан (обг.) 08:36, 17 липня 2016 (UTC)

Чемпіонат України з футболу серед аматорів 2016/2017

Доброго дня! Створив сторінку присвячену майбутній спортивній події. Прошу переглянути її, але не видаляти її. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 09:45, 5 серпня 2016 (UTC)

Доброго! Поки хай так буде, але коли затвердять остаточно, будь ласка, зробіть як в минулому чемпіонаті точно таку ж таблицю учасників по групам, карту я візьму на себе, за це можете не хвилюватися. Але головне, щоб стиль був такий самий, як в минулому сезоні. Також використовуйте інші лапки, наприклад, замість "Луцьк" потрібно писати «Луцьк». І додайте ці ж лапки до всіх назв, тобто не Нива, а «Нива». — Динамо-фан (обг.) 09:55, 5 серпня 2016 (UTC)

Вітаю @Динамо-фан:, запрошую вас до участі у вересні у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 13:09, 20 серпня 2016 (UTC)

Фінал кубка України з футболу 2014

Перевір там форму, бо її змінив анонім. --Jphwra (обговорення) 12:31, 10 вересня 2016 (UTC)

сезони Динамо

в мене питання скільки їх (2016 - 2017)? Там знову ж таки груповий етап в Лізі чемпіонів накатали, я відкинув бо з мене досить минулого року, але той автор він цей груповий етап в червоному оформив якраз в статті про Динамо. Що робити? --Jphwra (обговорення) 06:00, 14 вересня 2016 (UTC)

Я думаю, що не треба вилучати. В кого буде бажання, напишуть ці статті. Ми троє не єдині прихильники футболу серед вікпедистів. Червоні посилання стимулюють до написання статей. З повагою --Consigliere Обг 13:07, 18 вересня 2016 (UTC)
Sodmy слухайте минулого сезону це «спонукало» ліквідувати те червоне посилання, якщо у Вас є бажання будь ласка, пишіть в кінці сезону (одразу повністю), а так немає чого плодити нікому не потрібні статті. --Jphwra (обговорення) 13:13, 18 вересня 2016 (UTC)
Може цього сезону буде інакше. Не рубайте під корінь з самого початку. Щодо непотрібних статей, то ВИ не є гуру Вікіпедії, щоб самостійно вирішувати питання потрібності статей, якщо будете вилучати — буду з Вами боротися. --Consigliere Обг 14:23, 18 вересня 2016 (UTC)
Я поясню не так емоційно, але сенс той самий: зазвичай статтю створюють і на наступний день «закидують на найвищу поличку». Так уже 3 рази точно було. А розгрібати оте велике неподобство взагалі немає бажання. Поставтеся з розумінням. — Динамо-фан (обг.) 13:58, 18 вересня 2016 (UTC)
Я знаю, так буває. Це ж добровільний проект, ніхто зверху не примушує доробити незакінчене. Але, на мою думку, орієнтири (червоні посилання) мають бути. З повагою --Consigliere Обг 14:23, 18 вересня 2016 (UTC)
Sodmy, а для чого ті орієнтири, я Вам лишив орієнтир на Вашій СО, якщо Ви збираєтесь в такому стилі писати цю статтю, а саме це скоріш за все і буде, то навіщо взагалі за це братись? Аби було? --Jphwra (обговорення) 15:20, 18 вересня 2016 (UTC)
Трохи не зрозумів першого запитання... в статті про ЛЧ ти прибрав, в сезоні 16-17 ДК я прибрав, щось ще треба зробити? — Динамо-фан (обг.) 14:55, 14 вересня 2016 (UTC)
в статті про сезон там ціла таблиця є з червоними посиланнями? То це воно, а в таблиці навів лад?--Jphwra (обговорення) 15:42, 14 вересня 2016 (UTC)
от саме там де я тобі подякував я її мав на увазі. --Jphwra (обговорення) 15:44, 14 вересня 2016 (UTC)
Усе значить зроблено ;) — Динамо-фан (обг.) 15:51, 14 вересня 2016 (UTC)

ЦСКА-Борисфен

Доброго дня! На сторінці проекту «Українського футболу» під назвою «Завдання», зазначено, що вище вказана стаття не містить картки фк. Картку зробив та трохи доповнив цю статтю. Прошу перевірити її. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 10:38, 1 жовтня 2016 року (UTC)

YesТак ЗробленоДинамо-фан (обг.) 08:50, 2 жовтня 2016 (UTC)

Доброго дня! На сторінці проекту «Українського футболу» під назвою «Завдання», зазначено, що у статтях Карпати-2 та Хімік (Сєвєродонецьк), зазначено, що вказані статті не містять карток фк. Але інші користувачі їх вже зробили. Отже, прошу вилучити посилання на ці статті у відповідному абзаці. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 06:34, 3 жовтня 2016 року (UTC)

Зробив, ви можете самостійно вилучати, це як звичайна сторінка. — Динамо-фан (обг.) 08:20, 3 жовтня 2016 (UTC)

Ліга Європи УЄФА 2016—2017

В кваліфікаційних раундах і раунді плей-оф всі результати матчів писалися через двокрапку. Для чтого ж тоді ви змінили на тире всі двокрапки в таблицях груп?

Подивіться минулі сезони ЛЄ, все так само. Коли двоматчеве протистояння, то двокрапка; коли результати потрібно записувати в так звану «решітку», то пишемо через тире. P.S. Коли залишаєте повідомлення на сторінках обговорення, то залишайте свій підпис цим символом ~~~~. — Динамо-фан (обг.) 14:43, 24 жовтня 2016 (UTC)
Зрозуміло. Вибачте, забув підписатися. Anton Bazelinsky (обговорення) 20:33, 24 жовтня 2016 (UTC)

Юнацька ліга УЄФА 2016—2017

не забув про неї? --Jphwra (обговорення) 20:40, 1 листопада 2016 (UTC)

Зараз не так багато часу, коли зможу - зроблю. — Динамо-фан (обг.) 13:54, 2 листопада 2016 (UTC)
Ні то я просто нагадав, бо там ще два тури до завершення. Так що час є. --Jphwra (обговорення) 20:10, 3 листопада 2016 (UTC)

Вікіпедія:Вибори арбітрів/2016 (довибори)/Голосування/Khodakov Pavel

Доброї ночі! Чи могли б ви уточнити, чи ви проголосували за чи проти? Наразі незрозуміло, чи вашим остаточним вибором є голос за або ж голос проти. Будь ласка, уточніть тут, щоб це нормально оформити. Дякую — NickK (обг.) 23:22, 14 грудня 2016 (UTC)

Голосую проти, випадково зробив неправильний вибір. — Динамо-фан (обг.) 09:03, 15 грудня 2016 (UTC)

Українські телеканали

Повєрхность запустила канали Kino-1 і Sport 1 Baltic на своєму OTT-сервісі ott.pvplus.tv То я їх додав. Планували запустити Спорт 3, але запустили Sport-1 Baltic. У планах у них запустити Baltic версію Спорт-2.

Все, що в планах, не вказується в цьому шаблоні. У мене є сумніви щодо доцільності додавання каналів з приставкою Балтік, яка прямо вказує на мультирегіональність каналу. P.s. Підписуйте свій допис, будь ласка. — Динамо-фан (обг.) 19:07, 24 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:03, 30 січня 2017 (UTC)

Владе

я так подумав час вже переходити на новий рівень. Я пройду цю Голгофу і буду висувати тебе на адміна. Вже думаю час настав. як гадаєш? --Jphwra (обговорення) 17:25, 1 квітня 2017 (UTC)

Дуже дякую за оцінку мого вкладу, але просто моя недостатня активність рано чи пізно призведе до номінації на зняття статусу адміна у мене. Чомусь у мене такі прогнози. Бо сидіти і відслідковувати статті до видалення, нові і т.д. часу не буде. А ваш час настав, я проголосував «за» та бажаю удачі в цій гонці за підвищення у класі );). — Динамо-фан (обг.) 19:14, 1 квітня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Стяуа

Вибачаюсь, але ви неуважно читали статтю з англійської Вікіпедії. У березні 2017 року румунський суд заборонив клуб називатись в честь румунської армії - Стяуа. Тожі ж клуб змінив назву на ФКСБ - аббревіатуру колишньої назви.--Fonic (обговорення) 09:42, 14 травня 2017 (UTC)

Без образ і сварок. Треба якось вирішити як буде вірно--Fonic (обговорення) 09:42, 14 травня 2017 (UTC)

Просто в англ. статті про цю ЛЧ пишуть Стяуа напевно через те, що саме так відомий цей клуб на всю Європу. Я, звичайно, не буду сперечатися, бо формально воно є ФКСБ, але... Думаю, якщо в айдентиці УЄФА буде використовуватися Стяуа, то думаю варто буде змінити — Динамо-фан (обг.) 13:19, 14 травня 2017 (UTC)
Ок, то мабуть трошки вичікуємо. По ходу наступногї сезону ЛЧ будем слідкувати за офіційним сайтом УЄФА.--Fonic (обговорення) 19:51, 16 травня 2017 (UTC)

Чемпіонат U-19 України з футболу 2016—2017

Привіт. Чемпіонат завершився підсумки зробиш? --Jphwra (обговорення) 18:43, 28 травня 2017 (UTC)

Привіт, звичайно, як завжди)) — Динамо-фан (обг.) 20:17, 28 травня 2017 (UTC)
Взагалі Владиславе підтягни весь сезон по Україні, бо там ще і молодіжні склади, а аматори теж твої? --Jphwra (обговорення) 20:22, 28 травня 2017 (UTC)
Взагалі я все роблю вищезазначене, просто Ю-21 там один тур залишився, вважаю, що вже три дні можна ще зачекати і потім все одразу зробити. — Динамо-фан (обг.) 11:49, 29 травня 2017 (UTC)

Шаблон:Футбольні клуби ААФУ

«Не знайшов жодної інформації щодо цього, технічні поразки - це не зняття зі змагань»--albamouse (обговорення) 14:25, 8 червня 2017 (UTC)

Зрозумів, погоджуюсь, можно було і не в обговоренні моєму, а в коментарі до редагування скинути посилання. — Динамо-фан (обг.) 15:45, 8 червня 2017 (UTC)

Думки вголос

не про вікіпедію, а про чемпіонати. Вже третій рік пишу про нацчемпіонати Європи і дивуюсь нашій ситуації. Невже не можуть перейняти досвід проведення чемпіонату в австрійців, швейцарців? Ну немає в нас достатньої кількості клубів і не було ніколи, бо я вважаю команди в яких понад 70% гравців знаходяться в оренді, не командами (як колись Закарпаття, маріупольська команда). Але ні все одно за радянськими традиціями тицяють по 16-18 команд в лігу, ніби це дасть розвиток чемпіонату.... І от знову подивився що буде наступного сезону... ґвалт, коментів немає. Скільки з них дістанеться фінішу, як гадаєш? --Jphwra (обговорення) 09:50, 18 червня 2017 (UTC)

Ооо, це ти зачепив дуже болючу тему) Тут можна спілкуватися щодо цього годинами... Взагалі новий формат УПЛ має право на життя, але мене бомбить найбільше від того, що напряму вилітає лише одна команда - це взагалі як? У всіх норм чемпіонатах якщо є перехідний плей-оф, то він по складу менший, чим к-ть команд, що вилітає напряму. Тобто в нормі 10 в плей-оф, а 11 і 12 напряму. А так к-ть команд нормальна. А щодо першої-другої ліг - там просто спортивний принцип до одного місця, бо літом ціла пачка команд знімається або хоче залишитися будь-якою ціною (Суднобудівник і Металург) — Динамо-фан (обг.) 10:18, 18 червня 2017 (UTC)
Наші перейняли досвід шотландців, але вони до того йшли з 1880-х, а ми з 1992 з 20-и дійшли до 12, хоча треба 10 і більш чітка система в першій та другій лігах. Он дивлюсь як в ісландців!!!, в них, аж п'ять дивізіонів, Уралсвейд, 1-а та 2-а по 12 клубів, 3-ій - вісім і в 4-му чотири групи по 8 (в одній групі 9 команд). Порахуй скільки це. І тепер в нас, аж цілих три ліги і сумарно аж 49 команд. З них дійсно команд ще менше (маю на увазі: власне поле, ДЮСШ, стабільний фінстан). Десь такі думки. І взагалі наш чемпіонат дивлюсь час від часу, як малий переглядає котрий з матчів... --Jphwra (обговорення) 10:41, 18 червня 2017 (UTC)
Ну з Ісландією не варто сильно так порівнювати, населення 200 тисяч, плюс якщо нашим аматорам дати проф. статус, то збільшиться все... А взагалі всю ситуацію в нашому футболі продемонстровано в одному моменті - невихід Десни в УПЛ. Думаю цим все сказано... — Динамо-фан (обг.) 10:43, 18 червня 2017 (UTC)
Це точно. --Jphwra (обговорення) 11:17, 18 червня 2017 (UTC)

@Jphwra: Ти як відчував - можливі реформиДинамо-фан (обг.) 15:22, 20 червня 2017 (UTC)

О, це пропозиція. В якому вигляді вона дійде до життя, то вже питання. Але зміни там необхідні це точно. --Jphwra (обговорення) 15:35, 20 червня 2017 (UTC)

Пропозиція

Динамо-фан вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.. Тиждень не мій та тема актуальна, тож варто відродити.

Або можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада.--Yasnodark (обговорення) 13:55, 21 липня 2017 (UTC)

Щасливе

Привіт! Прошу не поспішати з «Княжа-Ареною» в щасливому, хоч би як «Арсеналу» й не хотілося її перейменувати. Наскільки я розумію, «Арсенал» ніякого права називати її не купував, а просто хоче її так називати. Це особливо кумедно виглядає на тлі того, що під час усієї трансляції видно величезний банер з емблемою і назвою донецького «Шахтаря», який там грав у минулому турі та ні про яку «Арсенал-Арену» не в курсі. Та й у звіті про матч очікувана «Княжа-Арена». Тож, можливо, в контексті «Арсенала» й має якийсь сенс її так називати, але точно неправильно писати, що «Шахтар» грав на «Арсенал-Арені» — NickK (обг.) 18:07, 30 липня 2017 (UTC)

Привіт, просто теж логічно, що сайт ПФЛ просто так не писав би «Арсенал-Арена». А в списку стадіонів там же і Шахтар грає, і Арсенал-Київ, тому якось треба вирішувати. Щось це нагадує історію із серії «Вестфаленштадіон» і «Сігнал Ідуна Парк»... — Динамо-фан (обг.) 18:14, 30 липня 2017 (UTC)
Щодо звіту про матч: ну це вже суб'єктивне діло кожного сайту, он спортарена подає як «Арсенал». Тому юафутбол і спортарену як головне джерело не варто вказувати. — Динамо-фан (обг.) 18:16, 30 липня 2017 (UTC)
Та здається, сам «Арсенал» не знає, як цей стадіон називати. Ось тут це стадіон «Арсенал», перед цим це був стадіон УТБ «Арсенал» (той самий стадіон), а ще в квітні це був стадіон ЦВСМ (звісно ж, стадіон той самий). З огляду на це я не думаю, що можна вважати забаганки «Арсенала» авторитетним джерелом щодо назви цієї спортивної споруди.
Взагалі історично це був стадіон Щасливського НВК (він же ЦВСМ), потім з'явилася команда «Княжа» й перебудувала його на сучасну «Княжа-Арену». Зараз «Княжої» вже немає, а стадіон не дуже зрозуміло чий. Але в будь-якому разі це точно не стадіон «Арсенала», інакше б там не висів на весь паркан банер «Шахтаря» — NickK (обг.) 18:22, 30 липня 2017 (UTC)
Та банери Шахтаря - це реклама і не більше. Вони коли грали на Баннікова, теж обліплювали весь стадіон. І навіть Олімпік на ньому грав як господар із банерами Шахтаря. Так що це не показник. І на Арсенал-Арені можуть висіти банери Шахтаря. Вважаю, що коли розпочнеться чемпіонат Ю-19 і на сайті Шахтаря буде анонс із назвою Арсенал-Арена, тоді все буде зрозуміло. А якщо Княжа-Арена буде написано, то варто тоді залишити цю назву. — Динамо-фан (обг.) 14:23, 31 липня 2017 (UTC)
Мені було б весело уявити, наприклад, НТБ «Динамо», на якій «Шахтар» придбав би право на розміщення банера на весь стадіон. Платять за розміщення банера власнику, і власник, очевидно, не «Арсенал». А на перший тур чемпіонату U-19 УПЛ уже оголосила стадіони: 5 серпня о 16:00 «Шахтар» грає на «Княжа-Арені» в Щасливому, 5 серпня о 18:00 «Арсенал» грає на «Арсенал-Арені» в Щасливому. Тож принаймні «Княжа-Арена» точно досі існує, і я можу зробити ставку на те, що насправді обидва клуби гратимуть на одному й тому самому полі (просто через те, що в Щасливому лише одне поле, на якому можна проводити офіційні матчі). Тож прошу повернути «Княжа-Арену» назад — NickK (обг.) 20:57, 31 липня 2017 (UTC)
ПФЛ що хоче, то й дозволяє. Але дійсно щось їх сайт не дуже слідкує за цим. — Динамо-фан (обг.) 14:23, 31 липня 2017 (UTC)
  • Ох, тут насправді все виявилося веселіше, ніж я думав. Отже, в Щасливому є два поля, розташовані поруч.
    • Одне натуральне та має велику красиву трибуну на 1000 глядачів, навпроти якої висить великий банер «Шахтаря». Це і є основна «Княжа-Арена», судячи з усього, зараз її орендує «Шахтар». Судячи з усього, саме вона атестована на першу лігу.
    • Інше штучне та має по два ряди сидінь з кожного боку, загалом на 500 глядачів. Я не думав, що це поле існує: раніше це був критий манеж (новина українською). Судячи з усього, зараз манеж зруйнували й залишили лише штучне поле (на Google Street View на місці манежа вже звичайне поле), і він став «Арсенал-Ареною», бо цей звіт з сайту Groundhopping.in.ua (який зазвичай не помиляється і точно не прихильний до «Арсенала») ідентифікує як «Арсенал-Арену» саме його. Судячи з усього, це поле зараз орендує «Арсенал», але воно не атестоване на першу лігу, а лише на U-19.
    Якщо ти згоден з цим поділом на дві арени з такими назвами (у нас однозначно є фото, що матчі проходили на обох), я можу ретроспективно пройтися і перевірити, де насправді грали команди — NickK (обг.) 09:30, 1 серпня 2017 (UTC)
    Отже, підтверджується. 27 травня 2016, 16:00, Шахтар U-19 - Олімпік U-19, Княжа Арена, Щасливе. Поле з великою трибуною. 27 травня, 17:00 Арсенал U-19 - Карпати U-19, Княжа Арена, Щасливе. Очевидно, вони грали на штучному полі (доказу не маю, бо сайт Арсенала цей матч проігнорував, але інакше бути не могло). Попередній матч Арсенала (13 травня) був уже точно на маленькому стадіоні, який сайт назвав УТБ Арсенал. Тобто, таки два стадіони в Щасливому. Треба подивитися, чи були відхилення (Шахтар на малому чи Арсенал на великому) — NickK (обг.) 10:00, 1 серпня 2017 (UTC)
Та про минулий сезон можна забути, бо все оновиться зараз. Потрібно зараз чітко розібратися із новим 17-18: на якому стадіоні грав Арсенал у першій лізі свої матчі. І слідкувати надалі. А про атестацію - у нас все можливо і ПФЛ може забути про неї — Динамо-фан (обг.) 12:00, 1 серпня 2017 (UTC)
Ну, для чистоти треба виправити й попередній сезон плюс статті на кшталт Чемпіонат України з футболу 2015—2016: друга ліга, де, як тепер виявилося, неправильний стадіон. У цьому сезоні обидва матчі першої ліги були на великому стадіоні, який щонайменш за версією Шахтаря називається Княжа-Арена — NickK (обг.) 12:36, 1 серпня 2017 (UTC)
ОМГ, вони там взагалі з глузду з'їхали??? У мене є два шляхи, по яким можна піти:
  • тимчасово забути про комерційні назви і розглядати ці стадіони як: 1) «ЦВСМ (натуральне поле)»; 2) «ЦВСМ (штучне поле)»
  • або логічно назвати їх отак: 1) «Княжа-Арена» (натуральне, банери Шахтаря, великі трибуни); 2) «Арсенал-Арена» (штучне, банери Арсенала, малі трибуни)
А тепер щодо статей:
  • в 15-16 сезоні потрібно розібратися на якому грали, думаю на натуральному
  • 17-18 перша ліга: яке поле на кожному матчі Арсенала?
  • 17-18 Ю-21: яке поле на кожному матчі Шахтаря?
  • 17-18 Ю-19: слідкувати за кожним матчем Шахтаря та Арсенала, коли розпочнеться чемпіонат. — Динамо-фан (обг.) 14:14, 1 серпня 2017 (UTC)
Так, по-моєму, там з глузду таки з'їхали. Я не бачу проблеми з варіантом «Княжа-Арена», бо збудувала стадіон компанія «Княжа», і власником наче досі є саме вони, принаймні Мінмолодьспорт пише СК ЦВСМ "ФК Княжа".
Якщо копати ще глибше, то з глузду з'їхали вже давно. Ці два поля як тільки не називали: Арсенал-Арена с. Щасливе, Лафорт-Арена смт. Щасливе, Княжа-Арена смт. Щасливе, Щасливська с\ш Щасливе, с/ш Щасливе Щасливе, НВК Щасливе Щасливе, СК ВФМ смт. Щасливе, СШ(Щасливе) Київ, НВК(Щасливе) Київ, СШ(Щасливе) Бориспіль, ДЮСШ(Щасливе) Бориспіль, Бортничі Бориспіль, Щасливе Бориспіль. І це лише ФФУ. При тому, що їх ніколи не перейменовували на Лафорт-Арену і Щасливе ніколи не мало статусу смт. Карма в Щасливого вже така вже, що тут поробиш.
Щодо полів, то я все перевірив: Арсенал у 15-16 і всі молодіжні-юнацькі у 16-17 грали на обох полях. Загалом це логічно: вони всі (крім Арсенала U-19) грають на природному, але в листопаді й березні грають на штучному. І тільки Арсенал U-19 більшість часу грав на штучному — NickK (обг.) 15:36, 1 серпня 2017 (UTC)

В першій лізі 17-18 усі матчі на натуральному грали? І давай штучне поле називати «Арсенал-Ареною», добре? — Динамо-фан (обг.) 09:58, 2 серпня 2017 (UTC)

У першій поки лише натуральне. Я пропоную такий варіант, як у Чемпіонат України з футболу 2015—2016: друга лігаNickK (обг.) 15:16, 2 серпня 2017 (UTC)
Ну добре, тільки якби так його скоротити... — Динамо-фан (обг.) 08:31, 3 серпня 2017 (UTC)

@NickK: а ось і «офіціалочка» під'їхала: в регламенті ПЛ є реєстр стадіонів для Ю-21, Ю-19, сторінка 163. Там як раз є обидва стадіони в Щасливому. Назви спойлерити не буду, сам прочитай)) — Динамо-фан (обг.) 14:09, 8 серпня 2017 (UTC)

Непогано, дякую. СТБ «Арсенал», в принципі, є прийнятною назвою, варто тільки, щоб про неї таки була стаття, і тоді там можна буде все описати — NickK (обг.) 12:19, 9 серпня 2017 (UTC)

Ліга Європи УЄФА 2017—2018

Привіт. В таблицю ти вносиш інформацію про клуби учасники? Бо там додались з Ліги чемпіонів представники. --Jphwra (обговорення) 06:07, 4 серпня 2017 (UTC)
Перепрошую, вже побачив твою правку. --Jphwra (обговорення) 06:09, 4 серпня 2017 (UTC)

Так, вже зроблено. — Динамо-фан (обг.) 09:45, 4 серпня 2017 (UTC)
Я цей шаблон: {{Поточний сезон Ліги Європи УЄФА}}, взагалі пропоную вилучити. --Jphwra (обговорення) 09:54, 4 серпня 2017 (UTC)
Вилучай його сміливо! Теж не бачу в ньому сенсу, якщо ніхто його не оновлює. А щодо статистики про єврокубки в статтях клубів я б трошки посперечався)) — Динамо-фан (обг.) 16:30, 4 серпня 2017 (UTC)
Фессор почав оновлювати. Я його включив суто до основної статті, а до клубів, то забагато клопоту. сьогодні день втратив на вилучення. --Jphwra (обговорення) 16:35, 4 серпня 2017 (UTC)

 Коментар чого так поважно написав: «росії», в рашці Владиславе треба писати. Фашистська держава не повинна мати поваги від жертви її агресії. --Jphwra (обговорення) 09:19, 24 серпня 2017 (UTC)

Бачу тебе трошки теж бомбить від того обговорення. Давай відстоювати цей стиль, якщо також погоджуюся із ним) — Динамо-фан (обг.) 09:33, 24 серпня 2017 (UTC)
@Jphwra: до речі, допоможи мені отут (див. історію), ну це як взагалі??? — Динамо-фан (обг.) 09:48, 24 серпня 2017 (UTC)
Так я відкинув його правки і відписав на СО. Там взагалі я йому виписав за оформлення статей. Відносно ФК в єврокубках на яку допомогу чекаєш від мене? Чесно кажучи то калька з рувікі і я вважаю її зайвою. Але користувач зробив статтю, хай сам тепер довбеться з нею. Може з часом вона отримає друге дихання. Це до речі той самий редактор, що займається оновленням статей про збірну України. --Jphwra (обговорення) 09:52, 24 серпня 2017 (UTC)
Щодо Мораєса, ти теж вважаєш, що потрібно всюди писати Мораїс? — Динамо-фан (обг.) 09:59, 24 серпня 2017 (UTC)
Ой ні, я тут пас. Бо в нас так багато цих «мовників зі знанням» португальської. Не допоможу я тут нічим. Для тебе це дуже важливе питання? Як за краще, то тут треба з YarikUkraine і Thevolodymyr. Вони можливо більше дадуть тут ради ніж я. --Jphwra (обговорення) 10:22, 24 серпня 2017 (UTC)
Та напевно я змирюсь з цим, хай цією статтею все обмежиться. Але це такий абсурд, як на мене... — Динамо-фан (обг.) 10:27, 24 серпня 2017 (UTC)
Тут багато абсурду, це тільки ти вершину айсбергу бачиш. --Jphwra (обговорення) 11:08, 24 серпня 2017 (UTC)

Панфілов Вячеслав Вячеславович

На сайтах Федерації і Ліги він записаний як Вячеслав. Khan Tengri (обговорення) 15:34, 4 вересня 2017 (UTC)

@Khan Tengri: прочитайте оцю статтю. В Вікіпедії усі українські футболісти пишуться через апостроф. Можете переглянути і переконатися в цьому. Вікіпедія це передовсім - енциклопедія. — Динамо-фан (обг.) 15:06, 6 вересня 2017 (UTC)

Емблеми ДК

Д.Д. Я працюю в УПЛ і кілька місяців тому опублікував на сайті великий і підтверджений документально матеріал про емблеми "Динамо". Те, що написано на Вікіпедії, мяко кажучи, не в усьому відповідає істині. Ось мій і-мейл: baniasvv@gmail.com. Будь ласка, напишіть мені! Дякую.--Volodymyr VB (обговорення) 10:41, 12 жовтня 2017 (UTC)

Чемпіонат України з футболу 2017—2018: Прем'єр-ліга

Hi, I don't speak Ukrainian so I'll do this in English.

In Firefox:

<!--ШАХ-ШАХ -->|style="background:#007BA7;" |
|}
There is not always a line at the bottom of the table.

<!--ШАХ-ШАХ -->|style="background:#007BA7;" |
|-
|}
There is a line at the botton of the table.

Furthermore (using a small table as example):

=== Результати матчів ===
{| class="wikitable"
|- style="background:#FFF0F5;" align=center           ⟸ Does not work for headers, and "align=" is depreciated
! align=left|Команда}}           ⟸ depreciated
! [[Верес (футбольний клуб)|ВЕР]]
! [[Ворскла (футбольний клуб)|ВОР]]
! [[Динамо (Київ)|ДИН]]
|- align=center           ⟸ depreciated
|style="background:#FFF0F5;" align=left|'''[[Верес (футбольний клуб)|«Верес»]]'''           ⟸ depreciated
<!--ВЕР-ВЕР -->|style="background:#007BA7;" |
<!--ВЕР-ВОР -->|1:0
<!--ВЕР-ДИН -->|
|- align=center
|style="background:#FFF0F5;" align=left|'''[[Ворскла (футбольний клуб)|«Ворскла»]]'''
<!--ВОР-ВЕР -->|
<!--ВОР-ВОР -->|style="background:#007BA7;" |
<!--ВОР-ДИН -->|0:0
|- align=center
|style="background:#FFF0F5;" align=left|'''[[Динамо (Київ)|«Динамо»]]'''
<!--ДИН-ВЕР -->|0:0
<!--ДИН-ВОР -->|2:1
<!--ДИН-ДИН -->|style="background:#007BA7;" |
|}


Compare (ВОР on purpose changed into В):

Результати матчів

Команда ВЕР В ДИН
«Верес» 1:0
«Ворскла» 0:0
«Динамо» 0:0 2:1

Результати матчів

Команда ВЕР В ДИН
«Верес» 1:0
«Ворскла» 0:0
«Динамо» 0:0 2:1

Результати матчів

Команда ВЕР В ДИН
«Верес»   1:0  
«Ворскла»     0:0
«Динамо» 0:0 2:1  

--Sb008 (обговорення) 18:10, 21 грудня 2017 (UTC)

Hi! Maybe you use an outdated version of Firefox? I use ver 57.0.2 and everything is fine with line at the bottom of the table. So there is no need to use |- symbol.
Please, explain me: what is the difference between first and second mini-table, I mean in the result? I guess they are the same. — Динамо-фан (обг.) 19:08, 21 грудня 2017 (UTC)
I do use the latest Firefox. Visually there is no difference between 1st and 2nd table. It's to show "|- style="background:#FFF0F5;" align=center" has no influence for header cells. Change the header fields into "ordinary" fields and you do see the difference:
Команда ВЕР В ДИН
«Верес» 1:0
«Ворскла» 0:0
«Динамо» 0:0 2:1

--Sb008 (обговорення) 20:33, 21 грудня 2017 (UTC)

I don't know if it was your intention or not to have the headers with background color FFF0F5. If it was, it doesn't work the way you did it.--Sb008 (обговорення) 21:12, 21 грудня 2017 (UTC)

The headers are with background color FFF0F5 because of the style for articles about UPL. Thanks for advices, I'll delete depreciated text, but there is no need to use |- symbol at the end of table. — Динамо-фан (обг.) 12:05, 22 грудня 2017 (UTC)
Right now the headers (Команда ВЕР ВОР ДИН ЗІР ЗОР КАР МАР ОЛЕ ОЛІ СТА ЧОР ШАХ) are not in color FFF0F5. Which is fine with me, it's just what you want. Also the columns don't have the same width, e.g. the "ЗІР" column is clearly less wide than the "ШАХ" column. --Sb008 (обговорення) 14:38, 22 грудня 2017 (UTC)
I know that. It is the style of writing articles about the high tier of ukrainian football league. — Динамо-фан (обг.) 15:20, 22 грудня 2017 (UTC)

привіт! запрошую долучитися до місячника, якщо знайдеться натхнення чи час Зніяковів+ --アンタナナ 21:27, 7 лютого 2018 (UTC)

Трофеї "Динамо"

Д.Д. Ящо матимете час, прогляньте, будь ласка, мій внесок, зокрема, такі статті: Кубок Радянської України з футболу, Суперкубок УРСР з футболу, Динаміада УСРР з футболу, Динаміада СРСР з футболу й інші. Ви робите багато редагувань у статті про київське "Динамо" -- може, відредагуєте розділ "Трофеї"? Маленька заувага: маю кілька книг про футбол, де вся інформація, розміщена мною на Вікіпедії, документально підтверджена. Дякую!--Volodymyr VB (обговорення) 13:34, 8 лютого 2018 (UTC)
Доброго вечора! Дякую за значний внесок, статті дуже змістовні. Але стаття про Кубок Радянської України уже існує, варто їх об'єднати. Щодо розділу про трофеї: додав турніри, про які ви написали, щось ще потрібно додати? — Динамо-фан (обг.) 18:09, 9 лютого 2018 (UTC)
Д.Д. По-перше, дякую! По-друге, вибачте, що тільки тепер відповів -- думав, мені прийде повідомлення. По-третє, якщо можете, проглянбте ці три статті, вони нові: Кубок вищої ліги України з футболу, Кубок ліг СРСР, Кубок комсомолу СРСР 1965. Дякую!!!--Volodymyr VB (обговорення) 20:22, 22 лютого 2018 (UTC)

Досягнення "Динамо" (мій варіант)

Кубок володарів Кубків УЄФА
Переможець (2): 1975, 1986
Суперкубок УЄФА
Переможець (1): 1975
Фіналіст (1): 1986

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Кубок чемпіонів СНД
Переможець (4): 1996, 1997, 1998, 2002
Фіналіст (1): 1999

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Чемпіонат СРСР
Переможець (13): 1961, 1966, 1967, 1968, 1971, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1985, 1986, 1990
Срібний призер (11): 1936-в, 1952, 1960, 1965, 1969, 1972, 1973, 1976-о, 1978, 1982, 1988
Бронзовий призер (3): 1937, 1979, 1989
Кубок СРСР
Переможець (9): 1954, 1964, 1966, 1974, 1978, 1982, 1985, 1987, 1990
Фіналіст (1): 1973
Кубок комсомолу СРСР
Переможець (1): 1965
Кубок сезону СРСР
Переможець (3): 1980, 1985, 1986
Фіналіст (1): 1977
Динаміада СРСР
Переможець (1): 1987

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Кубок Української РСР
Переможець (7): 1936, 1937, 1938, 1944, 1946, 1947, 1948
Фіналіст (1): 1945
Кубок сезону Української РСР
Переможець (2): 1936, 1937
Динаміада Української СРР
Переможець (3): 1931, 1933, 1935
Фіналіст (3): 1929, 1932, 1934

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Чемпіонат України
Переможець (15): 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2007, 2009, 2015, 2016
Срібний призер (9): 1992-в, 2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2017
Бронзовий призер (1): 2013
Кубок України
Переможець (11): 1993, 1996, 1998, 1999, 2000, 2003, 2005, 2006, 2007, 2014, 2015
Фіналіст (4): 2002, 2008, 2011, 2017
Кубок вищої ліги України
Переможець (1): 1992
Суперкубок України
Переможець (6): 2004, 2006, 2007, 2009, 2011, 2016
Фіналіст (5): 2005, 2008, 2014, 2015, 2017

Що скажете?--Volodymyr VB (обговорення) 08:56, 23 лютого 2018 (UTC)

Просто потрібно розуміти, що Чемпіонат СРСР та Кубок чемпіонів СНД - це взагалі небо і земля. Другий турнір, вважайте, неофіційний. Тому їх можна додати лише в розділ «інші», що я і зробив. — Динамо-фан (обг.) 11:12, 25 лютого 2018 (UTC)

"Душа болить"

Д.Д. Вибачте, що турбую. Прогляньте, будь ласка, цей список:

Мої — не мої статті на Вікіпедії

Стаття Час створення
1. https://uk.wikipedia.org/wiki/Футболіст_року_в_СРСР 13:41, 29 грудня 2010
2. https://uk.wikipedia.org/wiki/10_найкращих_спортсменів_СРСР 20:25, 12 січня 2011
3. https://uk.wikipedia.org/wiki/Футболісти_у_десятках_найкращих_спортсменів_України 14:28, 10 квітня 2011
4. https://uk.wikipedia.org/wiki/Найкращі_радянські_та_пострадянські_футболісти_за_десятиліттями 08:07, 9 січня 2013
5. https://uk.wikipedia.org/wiki/Футболіст_року_в_Центральній_та_Східній_Європі 13:54, 23 грудня 2013
6. https://uk.wikipedia.org/wiki/Голкіпер_року_в_СНД 07:17, 18 червня 2014‎
7. https://uk.wikipedia.org/wiki/Футболіст_року_в_СНД 10:49, 27 червня 2014
8. https://uk.wikipedia.org/wiki/Списки_найкращих_футбольних_суддів_України 16:42, 20 листопада 2016
9. https://uk.wikipedia.org/wiki/Списки_найкращих_футболістів_Східної_Європи 10:07, 6 грудня 2016‎
Це я розплачуюся за свою безвідповідальність -- створював перераховані статті, попередньо не злогінившись. Чи існує бодай мікроскопічний шанс "повернути" їх мені?--Volodymyr VB (обговорення) 12:16, 4 березня 2018 (UTC)
На жаль, я не сильно розуміюся на таких моментах, це до адміністраторів, спробуйте написати сюди. Але, скоріш за всього, це неможливо буде зробити. — Динамо-фан (обг.) 16:30, 4 березня 2018 (UTC)

Руставі (футбольний клуб)

Вітаю! Я не зрозумів вилучення цього перенаправлення, адже клуб носить назву «Металург», а Руставі стара назва. Поки що приберу шаблон вилучення. --Basio (обговорення) 17:46, 4 березня 2018 (UTC)

Доброго вечора! Я проверстав багато джерел, англомовні футбольні ресурси пишуть FC Rustavi, приклад, ФІФА. — Динамо-фан (обг.) 17:56, 4 березня 2018 (UTC)
Але у всіх вікіпедіях Металург і на сучасній емблемі також Металург. Питання чи є цей клуб наступником Руставі, дещо є тут --Basio (обговорення) 18:21, 4 березня 2018 (UTC)
Тепер зрозуміло. Тоді залишаємо так, як і було. — Динамо-фан (обг.) 18:24, 4 березня 2018 (UTC)

Тимофій Сухар

Вітаю! Можете підправити в цій статті розділ «Кар'єра в збірній»? --Дми88 (обг.) 12:37, 20 березня 2018 (UTC)

Доброго вечора! Що саме, додати посилання на статті? — Динамо-фан (обг.) 18:00, 20 березня 2018 (UTC)
Якщо знайдете, можливо про дебюти в збірних, може сам матеріал якось перекомпонуєте, може якусь таблицю... Той розділ сируватий, до того ж зустрічаються повтори, які не знаю як замінити. --Дми88 (обг.) 19:28, 20 березня 2018 (UTC)
Добре, я подивлюся згодом) — Динамо-фан (обг.) 19:39, 20 березня 2018 (UTC)

Ліга Європи УЄФА 2019—2020

Створив статтю, якщо є час, то можеш вже працювати над списком учасником. Національні чемпіогнати я також вже роблю, дійшов до Косово і продовжу далі і завершу скоро. --Jphwra (обговорення) 15:15, 6 червня 2018 (UTC)

А не зарано ще?))) ну добре, якщо буде натхнення - буду таблицю наповнювати. — Динамо-фан (обг.) 15:20, 6 червня 2018 (UTC)
В англів вже йде наповнення. Та й і рік лишився, це майже завтра. --Jphwra (обговорення) 15:21, 6 червня 2018 (UTC)

Запрошення до участі у конкурсі «Вікі любить музику»

Написав(-ла), але не підписав(-ла) Antonyahu 11 червня 2018‎ 12:27

Стадіони

Владиславе пробіжись ще по групах (окремі статті по групах) і повиправляй там стадіони, щоб я зосередився суто на матчах і не відволікався на стадіони. --Jphwra (обговорення) 17:49, 16 червня 2018 (UTC)

Без питань. — Динамо-фан (обг.) 17:50, 16 червня 2018 (UTC)

Чемпіонат світу з футболу 2018 (плей-оф) + стаття про Фінал

З завтрашнього матчу по можливості заповнюй статті, там глядачі, судді, склади, найкращий гравець треба додавати щоматчу. Фінальний матч на сторінці про Фінал в статті про плей-оф там просто шаблон на статтю про фінальний матч. Там лишиться лише три матчі і буде погано якщо завісне як недоробок, я буду намагитись доповнювати з телефону але це не те, що з компа чи ноуту. --Jphwra (обговорення) 13:05, 10 липня 2018 (UTC)

Звичайно я зроблю, на наступний день після матчу вся інфа буде. — Динамо-фан (обг.) 13:17, 10 липня 2018 (UTC)

Статистика виступів клубів

А суму за всі чемпіонати хто буде оновлювати?--Анатолій (обг.) 18:57, 19 липня 2018 (UTC)

Буду вдячний, якщо допоможете. — Динамо-фан (обг.) 18:58, 19 липня 2018 (UTC)
Краще, щоб це робила одна людина, вона краще знатиме, де вона оновила, де ні.--Анатолій (обг.) 19:33, 19 липня 2018 (UTC)

Модерування статті

Д.Д. Створив нову статтю -- Першість Києва з футболу 1928. Промодеруйте, будь ласка. Дякую!--Volodymyr VB (обговорення) 04:22, 26 липня 2018 (UTC)

Моен/Муен

В норвезькій мові літура "о" дуже часто вимовляється як "У", Ви краще послухайте як вимовляеться це прізвище норвезькою, і статтю, я вважажаю, треба перейменувати на Муен.--Kremin7dm (обговорення) 20:10, 7 вересня 2018 (UTC)

Наведіть приклади аналогічні, будь ласка. — Динамо-фан (обг.) 17:13, 7 вересня 2018 (UTC)

Наприклад Уле Гуннар Сульшер (Ole Gunnar Solskjær) і тд.--Kremin7dm (обговорення) 20:16, 7 вересня 2018 (UTC)

А ви бачите, що в Сульшера всі у - це норвезьке о, а в Моена це буквосполучення oe? Це зовсім різні випадки. Просто зараз зайдіть в гугл і введіть Свен Муен і подивіться на результат. Він вас запевнить, що правильно писати Моен. — Динамо-фан (обг.) 17:20, 7 вересня 2018 (UTC)
Буквосполучення oe, в норвезькій мові вимовляється, або як "ое", або як "уе", до чого тут гугл? По-друге, він не Свен, а Свейн, наберіть в гуглі "Свейн Оддвар Муэн".--Kremin7dm (обговорення) 20:29, 7 вересня 2018 (UTC)
Муэн - російською. Поки стаття називається Моен, потрібно писати Моен. А щодо слова стадіон я думаю ви зрозуміли, що воно недоречне. Прошу наступні сезони писати вже по-новому. І хвилини голів перевіряти на сайтах ФІФА/УЄФА, а не використовувати майскор або аналогічні. — Динамо-фан (обг.) 17:32, 7 вересня 2018 (UTC)
Тут не в російській мові діло, а в вимові. А з сайтами ФІФА/УЄФА я добре знайомий, там помилок не менше, хоч і офіційні.--Kremin7dm (обговорення) 20:42, 7 вересня 2018 (UTC)
До того, що вимова російською і українською може бути різною. Які помилки? Ви відкриваєте офіційні протоколи в pdf? Там помилок апріорі не може бути. І саме дані з цих протоколів потрібно вносити, я про хвилини голів. — Динамо-фан (обг.) 17:46, 7 вересня 2018 (UTC)
Я не про російсько-українську, а про норвезьку вимову. На сайтах ФІФА/УЄФА часто не співпадають хвилини з трансляцією, а про товариські матчі я взагалі мовчу.--Kremin7dm (обговорення) 20:52, 7 вересня 2018 (UTC)
А ви не думали, що хвилини в трансляції - це неофіційний таймер? Офіційний таймер лише на руці арбітра, з якого він і вносить дані в протокол. Забудьте про трансляції. Дивитися потрібно тільки на протоколи ФІФА/УЄФА/федерацій країн, якщо це товариські матчі. — Динамо-фан (обг.) 17:56, 7 вересня 2018 (UTC)
На цих сайтах хвилини пишуть в онлай режимі, ніхто з таймера на руці арбітра, чи його протокола їх не вносить.--Kremin7dm (обговорення) 21:04, 7 вересня 2018 (UTC)
Ви не почули мене: протокол - це не онлайн режим. Протокол - це документ, який прикріплюється на сайтах ФІФА/УЄФА, в якому вся найправильніша інформація. ПрикладДинамо-фан (обг.) 18:07, 7 вересня 2018 (UTC)
Я вам до того, що офіційне, не завжди вірне, а пдф-звітів в мене і без вас вистачає. Допобачення!--Kremin7dm (обговорення) 21:13, 7 вересня 2018 (UTC)
Вперше в житті чую, що офіційні протоколи складаються неправильно/хибно, а титри, які виробляє ТВ-компанія/броадкастер - істина. Правило: Вікіпедія:Авторитетні джерела. — Динамо-фан (обг.) 18:18, 7 вересня 2018 (UTC)
По правилам української мови, літера "и" пишеться після дж, ж, ч, ш, щ і ц перед приголосним, але перед голосним і наприкінці слова пишеться літера "і". Дивись, також Бешикташ (район), Башискеле і тд.--Kremin7dm (обговорення) 23:45, 21 вересня 2018 (UTC)
Транскрипція [beˈʃiktaʃ], відповідно до транслітерації буде і. — Динамо-фан (обг.) 21:12, 21 вересня 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

Кваліфікація Євро-2020

Доброго дня! Можете, будь ласка, перекласти з англійської статті про групи в кваліфікаційному раунді.

Дякую!--DiMon2711 12:22, 16 грудня 2018 (UTC)

Доброго вечора! Зараз зовсім не маю часу для цього, пізніше зроблю, якщо мене ніхто не випередить. — Динамо-фан (обг.) 15:44, 16 грудня 2018 (UTC)

Вікіпроект:ФК «Металіст 1925»

Шановний Динамо-фан, якщо у Вас є бажання, час та можливість редагувати, оновлювати та створювати статті про ФК «Металіст 1925», його футболістів та тренерів, запрошуємо Вас долучитися до нового вікіпроекту:ФК «Металіст 1925». - Rina.sl (обговорення)

Дякую, загляну, як буде час. Ви, мабуть, забули поставити свій підпис під повідомленням вище (чотири ~).— Динамо-фан (обг.) 16:37, 2 січня 2019 (UTC)

Оформлення новин

Вітаю! Дякую за Ваш внесок у оновлення новин. До Вас є велике прохання: коли Ви додаєте новину на сторінку Шаблон:Останні новини, як, наприклад, останнього разу, зверніть також увагу на рекомендації, а саме на необхідність верифікації інформації. Для того, щоби інші читачі могли прочитати про новину більше і перевірити додану інформацію, ця ж сама новина має бути розміщена також у розділі «Вікіпедія:Поточні події/Останні новини» із посиланням на джерело. Інакше, ця новина буде, ймовірно, «загублена» і не потрапить до цього розділу, а згодом не потрапить до статті «травень 2024». Дякую за розуміння. З повагою, — Юрій Дзядик в) 07:16, 9 березня 2019 (UTC)

Я просто виконав вікіфікацію цієї новини. Ніяких більше намірів не було. — Динамо-фан (обг.) 11:05, 9 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція.

Також запрошую взяти участь у Тижні жіночого футболу, який розпочався в українській Вікіпедії. Статті, створені в рамках тижня, можуть брати участь також у WikiGap-виклику. --Tespaer (обговорення) 02:28, 16 березня 2019 (UTC)

Про Меджліс та Групу першого грудня

Припиніть видаляти цю інфомрацію зі статті Вибори Президента України 2019. Якщо ви не знаєте, що це за організації - прочитайте, будь ласка, відповідні статті у Вікіпедії. Це дуже поважні структури, які впливають на думку багатьох людей, і навіть соромно не знати про них, живучи в Україні. Якщо ви все одно будете категорично не згодні з цими правками - запрошую обговорювати це на сторінці обговорення, а не вести війну правок.--Krystofer (обговорення) 12:23, 25 березня 2019 (UTC)

Соромно не знати? Шок-контент якийсь. Щодо Меджлісу в мене жодних претензій, а от першогрудневі маріонетки не заслуговують бути у статті. — Динамо-фан (обг.) 14:36, 25 березня 2019 (UTC)
Ви або плутаєте Ініціативу першого грудня з якоюсь іншою ініцівативою, або просто дуже цинічна людина. Називати людей типу Мирослава Мариновича, В'ячеслава Брюховецього, Івана Дзюбу та інших членів маріонетками, багато з яких є дисидентами і відсиділи роки в радянських таборах за проукраїнську позицію - це низько. Ці люди - справжня совість нації, без перебільшення. --Krystofer (обговорення) 23:22, 25 березня 2019 (UTC)

Перевірка внеску

Прошу перевірити мій внесок, там небагато лише одна сторінка. За можливості. Дякую. --188.163.16.93 05:25, 15 квітня 2019 (UTC)
Дякую. Вчора чомусь повторно ІР заблокувало і не було моживості не писати статті не поякувати. --188.163.16.93 12:52, 16 квітня 2019 (UTC)

Звертайтеся) — Динамо-фан (обг.) 12:56, 16 квітня 2019 (UTC)

Минай

Вітаю! Ви відмінили мою правку, тому видається доцільним розібрати, який населений пункт все ж таки представляє ФК «Минай» згідно АД - село Минай чи місто Ужгород.

1. На офіційному сайті клубу вказано, що клуб представляє с. Минай (див., напр., тут у турнірній таблиці).

2. На профілі «Миная» на сайті ПФЛ зазначено, що це «сільська команда» (тобто також село Минай). Іноді, як у тому документі, який навели Ви, зазначається лише регіон, звідки команда - Закарпаття.

3. Cайт ААФУ: село Минай [1], [2].

4. На сайті ФФУ в деяких випадках - Минай [3], в деяких - Ужгород [4].

Таким чином, є три АД на користь с. Минай і один ресурс з суперечливою інформацією (і с. Минай, і Ужгород). Виходячи з цього, у графі «населений пункт» треба вказувати не Ужгород, а с. Минай. - Savramat (обговорення) 13:10, 2 травня 2019 (UTC)

Ось фото атестата, а ось довідка про ТОВ, якому надано атестат для участі в другій лізі. — Динамо-фан (обг.) 14:03, 2 травня 2019 (UTC)
Той й що? Назви та місця реєстрації ТОВ/ПРАТ часто відрізняються від назв відповідних команд та назв населених пунктів, які представляють ці команди. Наприклад, "Шахтар" зареєстровано у Маріуполі[5]. А, скажімо, "Металіст 1925" у 2016-2017 юридично мав назву ТОВ "Авангард" Харків""[6][7]. Якщо б юридична назва та місце реєстрації суб'єкта господарювання справді були б вирішальними, то в картці "Шахтаря" у графі "населений пункт" було б вказано "Маріуполь", а на сторінці аматорського чемпіонату 2016/17 замість "Металіста 1925" фігурував би "Авангард Харків". Але це не так. Тому, при всій повазі, не можу прийняти аргумент стосовно ТОВ. - Savramat (обговорення) 20:05, 2 травня 2019 (UTC)
Більше того, коли після того, як стало відомо про реєстрацію ПРАТ "Шахтаря" у Маріуполі, інший користувач на сторінці цього клубу у кратці змінив населений пункт з Донецька на Маріуполь, Ви самі повернули до картки "Донецьк". З коментарем "це тільки юридична тяганина, тому Донецьк". Тож, будь ласка, будьте послідовним. - Savramat (обговорення) 20:05, 2 травня 2019 (UTC)
Не варто порівнювати ситуацію з Шахтарем, адже там тяганина у зв'язку з ОРДЛО. Десь вже було обговорення про Минай, от тільки не зміг знайти в якій саме статті. @Ahonc та NickK:, можливо прокоментуєте цю ситуацію. — Динамо-фан (обг.) 20:52, 2 травня 2019 (UTC)
Не пам'ятаю такого обговорення. Можу лише сказати, що Федерація футболу Закарпаття вважає, що клуб представляє с. Минай — NickK (обг.) 08:45, 3 травня 2019 (UTC)

Я бачив те редагування, теж думав скасувати, але вирішив подивитися в ЄДР. Там є ГО «ФК „Минай“», ТОВ «ФК „Минай“» і ТОВ «ФК «Минай» (Закарпаття)». Перші два зареєстровані в Минаї, третій в Ужгороді. Головою перших двох організацій є Пересоляк Валерій Іванович, третьої — Плавайко Євген Васильович. На сайті ПФЛ вказано, що президент Пересоляк В.І. — звідси робимо висновок, що це перша або друга організація, а вони зареєстровані в Минаї.--Анатолій (обг.) 21:04, 2 травня 2019 (UTC)

А чому ж тоді атестат наданий третій організації? — Динамо-фан (обг.) 21:10, 2 травня 2019 (UTC)

@Savramat, NickK та Ahonc: ПФЛ знову дає підстави цю закриту тему відкривати: [8], [9] знов Минай-Закарпаття (Ужгород). Розумію, що це неофіційні документи, але сигнали негативні. — Динамо-фан (обг.) 15:54, 3 липня 2019 (UTC)

@Динамо-фан: Схоже, клуб перейменувався з «Минай» на «Минай-Закарпаття». Перша ліга ж, відродити ужгородське «Закарпаття» і все таке. Гляди скоро й «Закарпаттям» стануть — NickK (обг.) 00:28, 5 липня 2019 (UTC)

Ліга Європи УЄФА 2018—2019

Привіт. Прохання і статтю про фінал оформити до стану як я зробив в Лізі чемпіонів. Добре? Завчасно дякую. --Jphwra (обговорення) 17:35, 10 травня 2019 (UTC)

Привіт, таблицю зроблю. — Динамо-фан (обг.) 17:38, 10 травня 2019 (UTC)

Євррбачення

Привіт. Побачив у вас шаблон, що ви цікавитесь Євробаченням. Нагадаю, що сьогодні перший півфінал, а фінал уже в суботу. Проте в нас досі відсутні деякі статті з шаблону {{Євробачення 2019}}. Проте не це є головною проблемою. Головною проблемою є те, що велика частина тих, які є містять лише 2-3 речення. Картки в них уже заповнені, а перекласти 2 абзаци з англвікі, аби довести статтю до ладу проблемою стати не повинно. Можете допомогти з цим, бо я сам не зможу. Дякую--DiMon2711 17:27, 14 травня 2019 (UTC)

перейменування

там перейменування не дуже, думаю поки не варто. --Jphwra (обговорення) 14:39, 17 травня 2019 (UTC)

Я просто додав коментар, може хтось захоче піти на такі зміни. Сам перенаправляти не буду )Динамо-фан (обг.) 15:05, 17 травня 2019 (UTC)
там треба дивитись що за мова і якнайкраще звернутись, а он до Нікка звернись. Він наче з французькою на «ти». Хай погляне. --Jphwra (обговорення) 16:27, 17 травня 2019 (UTC)
@Jphwra: Краще глянути джерела. Місто точно не французьке, більшість там німці, а з німецької Ойпен. З нідерландської був би Ейпен, тому треба дивитися, як воно в нас усталилося — NickK (обг.) 18:39, 17 травня 2019 (UTC)
То можеш це зробити? Бо мене розривають: ЧС, голландець і купа червоних в інкубаторах. --Jphwra (обговорення) 18:41, 17 травня 2019 (UTC)
В принципі, в усталених німецьких назвах Eu може передаватися як Ей, як-от в Ейлера. Ейпен трапився в УРЕ та ЕСУ. Це дає достатні підстави для назви статті про місто Ейпен, а не Ойпен: може, й погана, але усталеність — NickK (обг.) 00:28, 18 травня 2019 (UTC)

Єврокубки 2019/2020

вітаю. Вже починають виявлятись повних ходом учасники наступного сезону. Тож не прогав час і давай потроху заповнюй. --Jphwra (обговорення) 19:24, 20 травня 2019 (UTC)

Зробиш заготовку таблиці для учасників? Бо на це не маю часу зараз. — Динамо-фан (обг.) 19:49, 20 травня 2019 (UTC)
це треба ‎Nicolas Polischuck щоб зробив. --Jphwra (обговорення) 19:57, 20 травня 2019 (UTC)
Зроблю в перший тиждень червня--Fonic (обговорення) 20:05, 20 травня 2019 (UTC)

Голоси на Євробаченні

Вітаю. Дякую за ваші доповнення до статті Євробачення 2019. Але там нещодавно зробили повний перерахунок. Тепер Швеція на 5, а Норвегія на 6, Білорусь піднялася на 24 і подібне. Прошу вас узяти дані з енвікі та перекласти розділ, те конкретно описується причина цих змін. Я б і сам усе зробив, але не маю змоги. Дякую--DiMon2711 18:36, 23 травня 2019 (UTC)

Головне в таблиці я змінив, розділ - згодом. — Динамо-фан (обг.) 18:44, 23 травня 2019 (UTC)
Дякую Дякую--DiMon2711 18:48, 23 травня 2019 (UTC)

лого

привіт. Ти там взявся за їх оновлення, продовження буде? Я на наступному тижні почну створювати статті на новий сезон. --Jphwra (обговорення) 16:39, 25 травня 2019 (UTC)

Привіт. Ти про загальні статті про чемпіонат чи що? — Динамо-фан (обг.) 16:42, 25 травня 2019 (UTC)
Так про них. --Jphwra (обговорення) 17:14, 25 травня 2019 (UTC)
Буде, але не факт, що прямо зараз, допомога не завадить))) — Динамо-фан (обг.) 17:22, 25 травня 2019 (UTC)

Ліга чемпіонів УЄФА 2019—2020

підключайся до оформлення таблиці. --Jphwra (обговорення) 15:42, 2 червня 2019 (UTC)

А що не так з виглядом попереднього раунду?! Він стоїть окремо від інших, має іншу систему проведення і тому заслуговує на більш наглядний варіант представлення (у вигляді турнірної сітки).--Sfaxx (обговорення) 14:00, 13 червня 2019 (UTC)
Така турнірна сітка застосовується лише там, де переможець по сітці отримує якийсь трофей. І це логічно. Те, що вона застосовується в англвікі в окремій статті про кваліфікацію - нічого не значить. — Динамо-фан (обг.) 13:45, 13 червня 2019 (UTC)
Скажіть тоді, будь ласка, який трофей команди отримують тут, тут, чи тут? --Sfaxx (обговорення) 14:00, 13 червня 2019 (UTC)
Згоден, там не трофей, а путівка в континентальне змагання із національного. А от путівка із попереднього в перший кваліфайраунд аж ніяк не заслуговує на окрему сітку. Тим паче, що все зрозуміло і так: півфінал і фінал. В деяких прикладах, що ви навели, там не така проста система розіграшу. — Динамо-фан (обг.) 14:03, 13 червня 2019 (UTC)
@Sfaxx: ті змагання веду я і вони як бачите на відміну від Ваших зроблені. Питання для чого було робити окрему для кваліфраунду в ЛЧ? У нас обмежена кількість редакторів в УкрВікі і ваша стаття має всі шанси просто зависнути в початковому стані на довгі роки, якщо ви не будете її оновлювати або не довесте до лоігчного завершення. От і вся різниця. --Jphwra (обговорення) 09:30, 18 липня 2019 (UTC)

Найкращий бомбардир 2 ліги

Ви відмінили мою правку щодо найкращого бомбардира другої ліги 2018/19. Я розібрався у цьому питанні і пояснюю, чому найкращим бомбардиром є тільки Черній (який забив 20 м'ячів (19 (2 з пен) + 1 у фінальному матчі), а не одночасно Черній і Бойко (останній забив 19 м'ячів (2 з пен)). Чекав, коли на сайті ПФЛ з'явиться інформація про нагородження, але вони зазначили тільки, що нагороди вже вручені, без зазначення імені лауреата у цій номінації. На офіційній сторінці ПФЛ у фейсбуку є фото, на яких президент ПФЛ Макаров вручає приз кращого бомбардира 2 ліги (футболку за 40 гривень) Чернію [10] [11] . Тобто Чернія офіційно визнано найкращим бомбардиром. Чи міг Бойко також отримати цей приз? Ні. Тому що згідно регламенту ПФЛ на сезон 2018/19 "у разі рівності забитих м’ячів найкращий бомбардир визначається за найменшою кількістю проведених матчів" (п 8. ст. 11, стор. 28). Бойко провів 23 матчі у чемпіонаті, а Черній 27+1, тому, якщо б ПФЛ вважала, що ці 2 гравці забили рівну кількість м'чів і не враховувала гол Чернія у фінальному матчі, то приз отримав би тільки Бойко, а Черній залишився би без нагороди. Таким чином, спираючись на офіційні джерела (ПФЛ), є всі підстави стверджувати, що найкращим бомбардиром сезону є тільки Черній. - Savramat (обговорення) 19:52, 28 червня 2019 (UTC)

Добре, у верхній картці змініть інфу + посилання додайте. Але в окремому розділі зміни не робіть. — Динамо-фан (обг.) 21:10, 28 червня 2019 (UTC)
Добре, виправив. - Savramat (обговорення) 23:00, 28 червня 2019 (UTC)

ЧУ 2018/19

Привіт. Ти їх там поступово закривєш? Щоб не вісилои в них шаблон про поточне змагання. --Jphwra (обговорення) 10:43, 29 червня 2019 (UTC)

Привіт. Вже давно їх видалив. — Динамо-фан (обг.) 10:48, 29 червня 2019 (UTC)

Кваліфікація Ліги чемпіонів УЄФА 2019—2020

Прослідкувати там щоб англійської було менше, а то гравці лишаються англійською. --Jphwra (обговорення) 15:31, 3 липня 2019 (UTC)

Як і раніше не бачу сенсу в таких статтях. Іноді буду заглядати. — Динамо-фан (обг.) 15:49, 3 липня 2019 (UTC)
Таке саме відношення але я невдома тож не можу за цим слідкувати --Jphwra (обговорення) 16:59, 3 липня 2019 (UTC)

КАН-2019

  • Добрий день. Я замінив картку в КАН-2019, щоб привести у відповідність з попередніми. Там стоять саме такі, як поставив я. Якщо Ви так вже хочете цю, то будьте добрі замінити у всіх інших. З повагою, ssbond (UA) 07:31, 15 липня 2019 (UTC)
Доброго дня. Ця картка використовуються у всіх новітніх ЧЄ, ЧС тощо. Починаючи з цього року в КАН буде теж така. Стара картка занадто громіздка для такої малої кількості інформації. — Динамо-фан (обг.) 07:35, 15 липня 2019 (UTC)
Ну нехай так. Буде час поміняю у всіх попередніх на нову. Люблю коли все однаково ))) --ssbond (UA) 07:44, 15 липня 2019 (UTC)
Дякую за розуміння) — Динамо-фан (обг.) 07:45, 15 липня 2019 (UTC)

вибачення за мишу

Вибачте, миша нашкодила diff. Коли вчасно помічаю, негайно сам роблю швидкий відкіт того, що миша наробила. — Юрій Дзядик в) 12:10, 29 липня 2019 (UTC).

Кевін Мендес

Ви написали, що оновили шаблон складу Карпат станом на 4 вересня, хоча насправді там оновлено десь на 28 серпня. Насправді Кевін Мендес ще 29 серпня покинув клуб[12].--Meteor06 10:00, 21 вересня 2019 (UTC)

Станом на 4 вересня він знаходився в заявці, зайдіть на сайт ПЛ. — Динамо-фан (обг.) 12:30, 21 вересня 2019 (UTC)
Тоді вони помилку зробили.--Meteor06 07:40, 22 вересня 2019 (UTC)
Він би просто так зараз в заявці не знаходився. Це означає, що трансферний лист досі не в футболіста на руках, а в клубі та/або ПЛ. — Динамо-фан (обг.) 11:13, 22 вересня 2019 (UTC)

Запрошення на вікіконференцію 2019

Доброго дня! 12-13 жовтня у Харкові пройде щорічна Вікіконференція, яку організовує ГО «Вікімедіа Україна».

На конференцію запрошуємо редакторів Вікіпедії й інших вікіпроектів; авторів та розробників відкритих інформаційних ресурсів та інших зацікавлених. Щоб взяти участь у Вікіконференції, заповніть реєстраційну форму (до 28 вересня). Організаційний комітет розгляне вашу заявку і надішле підтвердження участі на вказану у формі електронну пошту.

Учасникам не з Харкова ГО «Вікімедіа Україна» може надати стипендію на відвідання Вікіконференції, яка включає проживання і компенсацію проїзду до/з Харкова. Умови надання стипендії викладені в реєстраційній формі.

Також триває збір пропозицій виступів. Якщо плануєте відвідати конференцію, подавайте свої пропозиції і записуйтесь до вже поданих.

Якщо будуть питання, пишіть організаторам за адресою wmuacon2019At sign.svgwikimedia.org.ua --Олександр Гаврик (обговорення) 06:37, 27 вересня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)

Збірна України з футболу

Відвідуваність на матчах Збірної України з футболу. Є дуже цікавий сайт: https://eu-football.info/_team.php?id=265 Звідки і інформація щодо відвідуваності. --Vovatuz (обговорення)

На НСК зараз не буває круглих цифр глядачів за матч, тому 70000 з Португалією - мрії автора сайту. Соккервей використовують у всій англвікі, тому він є більш авторитетним. — Динамо-фан (обг.) 09:24, 20 жовтня 2019 (UTC)

Чемпіонат Європи з футболу 2020 (кваліфікаційний раунд, плей-оф)

там примітки в червоному видає як помилку, краще взагалі прибрати. --Jphwra (обговорення) 16:51, 17 листопада 2019 (UTC)

я вже це пофіксив. — Динамо-фан (обг.) 16:52, 17 листопада 2019 (UTC)

На якій підставі (документ ФІФА) пишете, що Росія є єдиним правонаступником СРСР? Немає жодного міжнародного документу про це. Або посилайтесь на документ, якщо він існує. Якщо інші пишуть дурню, то не переписуйте її.

Оновлення.

Добрий день! А по чому Китай оновлювати? --Nickispeaki (обговорення) 16:42, 28 березня 2020 (UTC)

Доброго вечора. en:Template:2019–20 coronavirus pandemic data. Там до кожної країни пояснення, чому саме потрібно брати не з ворлдметерс. — Динамо-фан (обг.) 16:44, 28 березня 2020 (UTC)

Коми.

Добрий вечір! Цілу ніч сидів, під ранок оновлював і так не вистачило сил все оновити. Перепрошую, що десь не так зробив. А чому Ви лишили цифри без суми? Ну я про це. --Nickispeaki (обговорення) 18:34, 22 квітня 2020 (UTC) Просто мені вже і так казали (з формулами), тепер Ви - БЕЗ формул і я вже заплутався... Я вже мовчу про те, що буває, як я останній раз оновив три доби тому, так ніхто і не оновлював - чи з формулами, чи без формули, з комами чи без. Чесно? Важко! Я кілька діб як отак пооновлював... Видно, у мене нерви заслабкі отаке ЩОДЕННО по кілька годин оновлювати. Я ж не просто бачу у цьому цифри, а ще й купу людей із стражданнями і смертями..... ;-( І так щодня. Це одна з причин, чому я сам на кілька діб закидав те оновлення. Одна причина - БАААГАТО часу і енергії на то йде (а час і енергії не завжди вистачає), а ще - банально нерви починають здавати і я розумію, що треба хоч добу чи півдоби відпочити від тої теми.. Та й.. Паніки, я Вам скажу нагнітають! Якось вчора тьоща сказала подивиться одну передачу по ТБ про коронавірус (неважливо яка, зараз таких, я так розумію, вистачає!). От дивлюся я той мрак (я вже років з 8, як вимкнув телебаченн вдома)... Під кінець думаю - КАПЕЦЬ! Я раз тільки глянув одну тільки програму і ніби ото фільм жахів подивився! ;-0 ;-( А що казати про людей, які дивляться ЩОДНЯ отой жах?! ;-( І то така істерія нагнітається у планетарному масштабі! Мені от цікаво, чи ми хоч колись розберемося, ЩО взагалі відбувалося? Хто це робив? Для чого? Чи ні? Де правда, де вигадки? От, на днях дочитав книгу Олексія Толкачова (особисто з ним знайомий) Тотальний вірус. Так хоч щось стало ясно! Тотальна мішанина правди з видумками! Картина реальності підганяється під задану кимось програму... ;-( Довіряти майже нікому не можна - це головні тези книги. Я коли читав це, то вжахнувся - бо вже майже все це із книги у нас тут в реальності робиться! Сьогодні отримав листа від автора. Подякував за відгук. Ок. То таке. Вибачайте, відволікся! На все добре! Бережіть себе! :-) Ми і це пройдемо! :-) ;-) --Nickispeaki (обговорення) 18:34, 22 квітня 2020 (UTC)

Нема сенсу в США оту безглузду формулу мати в нашій статті. Достатньо загальну к-ть оновити. В англвікі формула, бо там стаття дуже активно редагується. Нам вона не потрібна. — Динамо-фан (обг.) 19:49, 22 квітня 2020 (UTC)

Питання

Як щодо номінуватись на адміна? --Jphwra (обговорення) 20:17, 4 травня 2020 (UTC)

Доброго вечора ) Не хочу, бо на це потрібно багато часу та нервів, адже контингент досить специфічний, не хочу в це залазити. Арбітраж мені подобається, тому, ви бачили, що я подавав свою кандидатуру. — Динамо-фан (обг.) 20:30, 4 травня 2020 (UTC)
ще раз ПРОПОНУЮ НОМІНУВАТИСЬ НА АДМІНА --Jphwra (обговорення) 18:24, 30 липня 2020 (UTC)
ще раз дякую, але не хочу )Динамо-фан (обг.) 18:30, 30 липня 2020 (UTC)

Загальні дані пандемії COVID-19

Добридень! Шаблон в англвікі бере дані з щодо країн і територій з сайту gisanddata.maps.arcgis.com. Але коли я вводив цей параметр, то територій у шаблоні набагато більше чим зазначалося. Тобто нині ми зазначили, що їх 230, а сайт зазначив, що їх 188.--Gouseru Обг. 11:42, 10 червня 2020 (UTC)

Зрозуміло. Є питання: чи є якийсь шаблон в укрвікі, який прибирав би пробіл в числах в діапазоні 10 001+? Там по статистиці в Індії в англвікі класно зробили оновлення з вікіданих. Я хотів скопіювати для захворівших та вилікуваних, але число вийшло з пробілами, а в нас в таблиці всі великі числа без пробілів. — Динамо-фан (обг.) 18:43, 10 червня 2020 (UTC)
Якщо про карту {{Пандемія}}, то я навіть прив'язки до вікіданих не робив, бо оновлення рідко тоді було. Однак, приблизно думаю, що Ви можете спробувати це: {{Тільки цифри|10 000}} → 10000--Gouseru Обг. 18:55, 10 червня 2020 (UTC)
Я про дані Індії в {{Пандемія COVID-19 за країнами та територіями}}. Дякую, це те, що потрібно. — Динамо-фан (обг.) 19:50, 10 червня 2020 (UTC)

ФКСБ

я відкидаю твою правку. справа в тому, що там суд, довга історія, раджу почитати відповідне перейменування там Нік докладно розписує цю ситуацію. Без образ і війн. --Jphwra (обговорення) 19:04, 31 серпня 2020 (UTC)

Чому стаття називається не ФКСБ, а Стяуа? Якщо відкидаєш, то тоді і виправляй інші таблиці, де є цей клуб. — Динамо-фан (обг.) 19:16, 31 серпня 2020 (UTC)
Тому що суд триває і там два клуби претендує на це ім'я. В чемпіонатах та Кубках Румунії вони вікіфіковані як ФКСБ, а не Стяуа. Тож варто просто робити просто за тим сценарієм, як ми з Ніколасом практикуємо в Румунії. Суд винесе рішення і тоді все владнається, там же не просто ім'я, а володар Кубка чемпіонів от через це і суд. Добре? --Jphwra (обговорення) 19:19, 31 серпня 2020 (UTC)
Ок. — Динамо-фан (обг.) 19:20, 31 серпня 2020 (UTC)

Кваліфікація Ліги чемпіонів УЄФА 2020—2021

Владиславе прохання там оновити раунд, точніше додати клуби в таблицю. Бо ці редактори-одноденки дістали з своїми нововеденнями.... Дякую. --Jphwra (обговорення) 18:00, 22 вересня 2020 (UTC)

Раунд плей-оф пари команд? Я в основній зробив. Добре, згодом перенесу і в статтю про кваліфікацію. Про редакторів-одноденок ставлю плюсик)) — Динамо-фан (обг.) 18:39, 22 вересня 2020 (UTC)

Автор багатьох статей у тому числі про Зорю

Вітання! Знаю, що Ви робите свій вклад у розвиток футбольної тематики Вікіпедії. У тому числі статтю про луганську «Зорю». А чи не міг би я Вас прохати суттєво (на цьому ж рівні (доброї)) доповнити статтю про алчевську «Сталь»? Джерелами та вичиткою допоможу. Мені просто не осягнути таких висот оформлення та подачі інформації про футбол. Дякую.--Arxivist (обговорення) 12:43, 3 жовтня 2020 (UTC)

Доброго дня. На жаль, я редагую склади команд та поточну інформацію, тому алчевський клуб не зможу підтягнути, оскільки зараз він не має статус професіонального. — Динамо-фан (обг.) 14:36, 3 жовтня 2020 (UTC)
Але це історія. В нас багато цікавих клубів просто зникло... --Arxivist (обговорення) 16:46, 3 жовтня 2020 (UTC)

Щасливе

Привіт! От проти ночі розібрався нарешті, що там з тим Щасливим сталося... Власне, там, виявляється, два повноцінні стадіони з кількома полями кожен.

  • 50°22′49″ пн. ш. 30°47′56″ сх. д. / 50.380414° пн. ш. 30.798851° сх. д. / 50.380414; 30.798851 — «Княжа Арена» на вулиці Фестивальній, яку збудував ФК «Княжа». Головне поле має 1000 місць, на ньому грає дубль «Шахтаря», там велика трибуна з дахом. Поряд з нею був манеж на 500 місць, з якого здуло дах, лишилося занедбане штучне поле, трибуни наче розібрали. Є ще натуральне тренувальне поле, на ньому часом тренується «Олімпік»
  • 50°22′35″ пн. ш. 30°48′10″ сх. д. / 50.376490° пн. ш. 30.802687° сх. д. / 50.376490; 30.802687 — СТБ «Арсенал» на вулиці Лесі Українки, яку збудував ФК «Арсенал» у 2016 році. Головне поле штучне з сидіннями на 500 місць, очевидно, перевезеними з того манежу, з якого здуло дах, на ньому раніше грав дубль «Арсенала» й кілька матчів узимку провела основа. Поряд є два трав'яні поля, на яких зараз тренується академія «Шахтаря».

Очевидно, і ми, і всі джерела наплутали, постійно змішуючи стадіони на Фестивальній і на Лесі Українки. Хоч тепер принаймні в мене совість спокійна, що я знаю, що, де і як )NickK (обг.) 03:25, 16 листопада 2020 (UTC)

Та я вже давно дивився та побачив ці різні стадіони)) — Динамо-фан (обг.) 13:24, 16 листопада 2020 (UTC)
Я їх теж помітив, але лише зараз зрозумів, що вони в такому стані ще з 2016 року та що матчі проходять саме так і саме на цих полях. Відповідно виправив у всіх статтях — NickK (обг.) 19:19, 16 листопада 2020 (UTC)

Емблеми футбольних збірних УЄФА

https://www.uefa.com/insideuefa/member-associations/ --Vovatuz (обговорення) 19:16, 3 грудня 2020 (UTC)

Довіряю англвікі + у деяких збірних емблема для головної команди окрема. — Динамо-фан (обг.) 19:49, 3 грудня 2020 (UTC)

Юнацька ліга УЄФА 2020-2021

Можеш створити цю статтю, там УЄФА скасувала цьогорічний турнір, тож роботи буде не так багато. Добре? Бо то Владиславе твоя парафія. --Jphwra (обговорення) 20:45, 17 лютого 2021 (UTC)

@Jphwra:, часу взагалі немає, вимушений відкласти це питання. — Динамо-фан (обг.) 07:22, 26 лютого 2021 (UTC)

Невільний File:Лого_КОНМЕБОЛ.png, який не використовується

⚠

Дякуємо за завантаження файлу File:Лого_КОНМЕБОЛ.png. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. --Andriy.vBot (обговорення) 02:48, 26 лютого 2021 (UTC)

Статус File:Kazakhstan_Football_Federation_logo.svg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл File:Kazakhstan_Football_Federation_logo.svg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 12:27, 26 лютого 2021 (UTC)

Згущівка

Згущівка
Дякую за перевірку статей! Jan777 (обговорення) 20:22, 2 березня 2021 (UTC)

FanNet

Вітаю! А ви часом не були користувачем сайту fannet.org на початку 2010-х років?)--ZERTINHO (обговорення) 19:47, 5 травня 2021 (UTC)

Доброго вечора, ні. — Динамо-фан (обг.) 19:52, 5 травня 2021 (UTC)

Нерозривний дефіс

Доброго дня! Те, що ви вважали проблемою вікіфікатора, був непереносимий дефіс (як і &nbsp;, тільки для дефісу, а не пробілу). Якщо ви не згодні, що переносити на інший рядок окремо від цифри це погане форматування, то, будь ласка, можете відкочувати не все редагування, якщо в ньому є інші корисні правки, які займають мій особистий неоплачуваний час для створення (на приклад, оновлення списку команд), а відредагувати і прибрати ту частину, яка вас не влаштовує. Бо іноді складається враження, що з вашої сторони існує певна упередженість до мене...

P.s. зазирніть, будь ласка, на сторінку обговорення користувача Jphwra, там потрібна ваша думка.

-- Sfaxx (обговорення) 09:45, 27 травня 2021 (UTC)

А я в якому із випадків переноситься дефіс? Адже достатньо використати {{nobr|}} в стрічці з командою, яка займає найбільше місця в колонці, і тоді всі назви в колонці не будуть переноситися. Я просто не розумію впертості, коли Ви бачите впродовж декількох років, що я виправляю ваші Перший раунд на перший раунд, і тут знову у вас з'явилося бажання зробити великі букви на початку назви раунду. — Динамо-фан (обг.) 11:02, 28 травня 2021 (UTC)

Дуже важливо: проголосуйте на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа (якщо ще не встигли)!

До 23:59 31 серпня 2021 (UTC) відбуваються вибори чотирьох представників спільноти Вікімедіа до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 19 кандидатів.

Саме через ці вибори спільнота Вікімедіа може впливати на якість прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Таким чином члени спільноти можуть вплинути на те, в якому керунку розвиватиметься сама спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа і як вона буде втілюватися. Можна ознайомитися із блогпостом, де про це все (і трохи більше) написано простою мовою: «Світова вікімедійна спільнота йде на вибори Фонду Вікімедіа».

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроєктах та у русі Вікімедіа. Також можна прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут.

Зверніть увагу, що змінилися правила голосування, тепер потрібно «ранжувати» кандидатів, розміщуючи їх за пріоритетом від 1 (найвищий, найбільше хотілося б бачити у Раді) до 19 (найнижчий, найменше хотілося б бачити у Раді).

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова У вікі з К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Ravidreams Равішанкар Айякканну (Ravishankar Ayyakkannu) Індія / Катар тамільська 2005 35.667, найактивніша — таміл. ВП (26.987) адміністратор проєктів тамільською; програмний директор «Вікімедіа Індія» (2014—16), де допоміг вивести тамільські Вікіджерела до топ-10; Керівник стратегічних партнерств Азії та Східної Європи у Фонді Вікімедіа (2016—18), там розробив «Проєкт Тигр» з розвитку контенту мовами Індії з нижчої індійської касти; засновник фонду, що створює інструменти та репозиторії для розвитку вільних знань тамільською; був членом генеральної ради з розвитку тамільських IT-стандартів; активіст опозиції до індійського уряду переконатися, що Рада відображає дух спільноти та руху в усій її діяльності; наглядати за успішним впровадженням стратегії руху; забезпечити, що Рада знає про прагнення та потреби Глобального Півдня
AshLin полковник у відставці Ашвін Байндур (Ashwin Baindur) Індія конкані 2006 33.842, найактивніша — англ. ВП (30.492) автор 655 нових статей в англ. ВП, засновник там вікіпроєкту Лускокрилі; організатор першої індійської Вікіконференції в 2011; був радником «Вікімедіа Індія» та Освітньої програми в Індії 32 роки цивільного та військового виконавчого досвіду у сфері оборони як офіцер-інженер; керував бібліотекою військового коледжу; член правління Армійського філателістичного товариства Індії дати голос спільнотам Глобального Півдня, що підіймаються; розвиток спроможностей у всьому русі; підтримка успішного втілення стратегії; за рівні права для всіх та лідерство маргіналізованих спільнот вести і будувати рух
Adamw Адам Вайт (Adam Wight) Німеччина англійська 2012 3.298, найактивніша — MediaWiki (1.378) 7 років працював розробником програмного забезпечення у Фонді Вікімедіа, нині 2 роки як працює на такій самій посаді у «Вікімедіа Німеччина», поважає спільноту працював розробником ПЗ та різноробочим, заснував продовольчий колектив та безкоштовну школу, намагався створити профспілку Фонду Вікімедіа пряма демократія (повністю виборна Рада, дописувачі — юридичний власник Фонду); різноманіття (зняти деякі ролі з Фонду, віддавати більшість коштів місцевим відділенням); діаспора (підтримка неприбуткової вікіферми без реклами)
Victoria Вікторія Дороніна (Victoria Doronina) Велика Британія російська 2007 80.218, найактивніша — рос. ВП (79.452) адміністраторка російської Вікіпедії, була арбітром, одна з ініціаторів системи посередництва; допомагала заснувати «Вікімедіа РУ» (Росія); авторка історії руВікі; була в Комітеті грантів Фонду родом з Білорусі, захистила дисертацію з біології у Великій Британії, нині працює технічним фахівцем на педагогічному факультеті університету; активістка білоруської опозиції в діаспорі забезпечити незалежний нагляд за діяльністю Фонду; розробити довгострокову стратегію еволюції та відтворення руху; просувати рух Вікімедіа на Глобальному Півдні і серед меншин
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща / США польська 2007 15.998, найактивніша — пол. ВП (10.516) чинний член Ради; адміністратор пол. ВП, колишній стюард, бюрократ, чек'юзер та омбудсмен, був головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії професор теорії управління; викладач Центру інтернету й суспільства Гарварду; засновник найбільшого онлайн-словника Польщі; член правління в розробнику мобільних додатків та в науковому центрі завершення реформи урядування та влиття нових повірених та нового/у CEO (директора) Фонду в команду; відповідь на переслідування, дезінформацію та нові технічні виклики; усталення урядування й фінансування руху
Waltercolor Паскаль Камю-Вальтер [вона] (Pascale Camus-Walter) Франція французька 2011 1.247, найактивніша — фр. ВП (891) членкиня правління «Вікімедіа Франція»; входить до комітету складання Універсального кодексу поведінки асистент сектору соціальних мереж у Відділі цифрової публікації Європейського телебачення ARTE; митець (фотографія, живопис); волонтерила на організації ООН, такі як ВООЗ та ЮНІСЕФ; феміністка зі стажем новий/а CEO (директор) Фонду; слідкувати, щоб інтереси Фонду продовжували співпадати з філософією руху; успішно впроваджувати стратегії (чіткіші методології та правила); якщо нема потрібних інструментів, то маємо створити їх
Reda Kerbouche Реда Кербуш (Reda Kerbouche) Алжир / Росія арабська та шавія 2010 45.349, найактивніша — Вікісховище (19.688) співзасновник і менеджер «Берберських вікімедійців»; відповідальний за комунікації «Вікімедіа Алжир»; співавтор підручника з редагування російської Вікіпедії; колишній член Комітету приєднання; організатор конференцій і конкурсів родом з Казахстану, ріс в Алжирі, захистив дисертацію з менеджменту та живе в Росії; співзасновник та фінансовий директор алжирської культурної організації; був керівником департаменту шведської компанії в Росії гарантія рівного ставлення до усіх в русі Вікімедіа без винятку; знайти рішення проблеми, що деякі афілійовані організації не можуть отримати фінансування Фонду; створити нові партнерства, де їх ще немає
Laurentius Лоренцо Лоса (Lorenzo Losa) Італія італійська 2004 268.449, найактивніша — Вікідані (246.108) адміністратор італійської Вікіпедії, волонтер OTRS, ботовласник; колишній голова правління «Вікімедіа Італія»; був членом Комітету з розподілу коштів (FDC); організатор Конференції Вікімедіа 2013, БоГеМА та «Вікі любить пам'ятки» магістр з математики, писав дисертацію; заснував власну компанію з використанням бібліографічних даних; нині керує розробкою електронної брокерської платформи; у правлінні кількох італійських організацій прозорість у процесах Ради (зокрема враховувати зауваження спільноти), перехід до менш центральної ролі (передати права новій Глобальній раді, яка представлятиме рух); найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду
ProtoplasmaKid Іван Мартінес (Iván Martínez) Мексика іспанська 2006 67.696, найактивніша — ісп. ВП (22.728) адміністратор і автор понад 1000 статей іспанської Вікіпедії; засновник і колишній голова «Вікімедіа Мексика»; координатор «Вікіманії-2015»; омбудсмен; волонтер регіональної вікіспівпраці Iberocoop; член Комітету грантів Фонду 3 роки в галузі маркетингу та організації великих заходів; нині працює над захистом прав людини (і зокрема над адвокацією цифрової безпеки) в одній з найбільших організацій Латинської Америки; засновник і менеджер Creative Commons Мексика введення нового/ї CEO (директора) Фонду; підтримка впровадження стратегії руху (зокрема, децентралізація); різноманітність у русі та розвиток лідерства у спільноті, особливо на Глобальному Півдні; покращення безпеки та інклюзії
GerardM Герард Мейссен (Gerard Meijssen) Нідерланди нідерландська 2003 2.882.980, найактивніша — Вікідані (2.731.183) активний у Вікісловнику, Вікіданих, Вікіпедії та Вікісховищі; засновник Мовного комітету Фонду Вікімедіа; автор першого проєкту GLAM (БоГеМА) з Тропічним музеєм засновник Omegawiki звертати більше уваги на громадськість, яка використовує наші проєкти (наприклад, пошук зображень з Вікісховища, книг з Вікіданих)
Raavimohantydelhi Рааві Моханті (Raavi Mohanty) Індія гінді 2016 1.140, найактивніша — англ. ВП (550) зробив більше тисячі редагувань у 13 різних проєктах, брав участь в організації індійської Вікіконференції, тренував новачків у рамках «Проєкту Тигр», розвивав нові партнерства 25 років золотого досвіду керівником та членом правління малого підприємства в галузі IT в Індії; був волонтером в проєкті уряду Індії з Intel; розвивав проєкти машинного навчання та штучного інтелекту по всьому світу більше фокусу на розвитку навичок; зважати на відео й ілюстрації, щоб люди зі слабшою освітою краще розуміли; зосереджуватися на темах, пов'язаних з локальними потребами (наприклад, в статті Кокос подати харчову цінність)
Fjmustak Фарах Джек Мустаклем (Farah Jack Mustaklem) Палестина арабська й англійська 2005 10.537, найактивніша — араб. ВП (3.595) член-засновник і колишній «Вікімедійців Леванту»; член групи «Арабських вікімедійців»; був членом Комітету приєднання; започаткував Освітню програму в Палестинів; провів віківишкіл для сирійських біженців у Нідерландах родом з США, жив і в США, і в Палестині; програміст за фахом; борець за права людини та цифрові права в арабському світі та за його межами збільшити різноманіття в Раді і представляти маргіналізовані спільноти; більша прозорість урядування і прийняття рішень Фондом; співставити Фонд з рухами за права людини та цифрові права, бо вільне знання є правом для всіх
Mike Peel Майк Піл (Mike Peel) Іспанія англійська 2005 370.305, найактивніша — Вікідані (176.041) адміністратор, автор статей, шаблонів, ботовласник; співзасновник та член першого правління «Вікімедіа Велика Британія»; член «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) радіоастроном, працював у Сполученому Королівстві й Бразилії, а нині в Іспанії, працює в міжнародних проєктах співпраці над телескопами та керує багатомільйонними проєктами; багато програмує найняти нового/у CEO (директора) Фонду та забезпечити перехідний процес; збільшення прозорості і залучення Ради ФВМ до справ спільноти; децентралізація (перерозподіл завдань між Фондом, афілійованими організаціями й спільнотою)
Vini 175 Вінісіус Сікейра (Vinicius Siqueira) Бразилія португальська 2007 39.752, найактивніша — порт. ВП (35.890) заступник голови «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член правління «Вікімедіа Медицина»; активний у напрямках комунікацій, різноманітності та деколонізації лікар у бідних районах Ріо-де-Жанейро, викладає медицину в університеті; гей, активіст за соціальну справедливість, зокрема за доступ до базової медицини та права ЛГБТ+ забезпечити справедливість у прийнятті рішень; інвестувати у навички та розвиток лідерства; підвищити сталість нашого руху; надання сили голосам із Глобального Півдня і маргіналізованих спільнот Глобальної Півночі
Discott Даглас Іан Скотт (Douglas Ian Scott) Південна Африка англійська 2006 15.553, найактивніша — англ. ВП (9.917) активний в англ. ВП та Вікісховищі; колишній голова «Вікімедіа Південна Африка»; голова оргкомітету «Вікіманії-2018»; співорганізатор першої африканської конференції ВікіІндаба; працює над реформою авторського права в ПАР кримінолог за фахом, працював над вирішенням конфліктів; кар'єра дослідника і технолога більше залучення Фонду та Ради зі спільнотою зі збереженням прозорості; найняти та ввести нового/у CEO (директора) Фонду; відновлення балансу між Фондом і спільнотою через розширення ролі спільноти; децентралізація ресурсів
Rosiestep Розі Стівенсон-Ґуднайт (Rosie Stephenson-Goodknight) США сербська (підзабула), англійська 2007 319.723, найактивніша — англ. ВП (223.214) адміністраторка англійської Вікіпедії, співзасновниця груп «Пані в червоному», «ВікіЖінки», «Вікіконференція Пн. Америки»; член правління «Вікімедіа DC» (Вашингтон); голова Комітету приєднання; Вікіпедист року-2016 магістр бізнес-управління; працювала ад'юнкт-професором управління організаціями й викладала залучення талантів; нині на пенсії та є неоплачуваним вікімедійцем-дослідником в університеті найняти й підготувати нового/у CEO (директора) Фонду; покращити урядування Ради і відносини зі спільнотою; продовжувати підтримувати Стратегію руху; надалі розвивати різноманіття спільноти, партнерів тощо
Pavan santhosh.s Паван Сантош Сурампуді (Pavan Santhosh Surampudi) Індія телугу 2013 49.249, найактивніша — телугу ВП (39.056) адміністратор Вікіпедії телугу, автор там 750+ статей; працював в індійській організації CIS-A2K над розвитком проєктів Вікімедіа мовою телугу; організував проєкт з поліпшення 25 тисяч стабів; співорганізатор конференцій виріс у сільській і приміській Індії, перший у родині подорожував літаком; нині менеджер телугу-мовної спільноти у Quora, де працює над партнерствами й маркетингом найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду; уповноваження організацій та спільнот руху через зменшення надмірної централізації; покращення відносин Ради зі спільнотою (розбудова довіри і приналежності)
Lionel Scheepmans Ліонель Шепманс (Lionel Scheepmans) Бельгія французька 2011 29.158, найактивніша — фр. Віківерситет (18.811) 10 років працює над дисертацією з етнографічного дослідження Вікіпедії; співзасновник та колишній член правління «Вікімедіа Бельгія»; адміністратор французького Віківерситету досвід у галузі соціальних та політичних справ (кандидат від Партії піратів на місцевих виборах), антропології, картографії, волонтерських молодіжних рухів, у спільноті неповносправних (дислексія) забезпечити вільне поширення знань та боротися з комерціалізацією; поліпшити співпрацю з волонтерами; слідкувати за дотриманням місії; дотримуватися прозорості; забезпечити гарне управління рухом і Фондом
Yasield Еліана Домініка Яо (Éliane Dominique Yao) Кот-д'Івуар французька 2013 1.960, найактивніша — фр. ВП (877) віцепрезидентка групи «Вікімедійці Кот-д'Івуару»; організаторка проєктів боротьби з гендерною прогалиною контенту; регіональна амбасадорка руху «Мистецтво+Фемінізм» у франкомовній Африці 8 років досвіду в галузі комунікацій, спочатку в уряді (заступниця директора зі зв'язків з громадськістю Міністерства комунікацій Кот-д'Івуару), нині в американській ГО поновлення керівних органів; покращити комунікацію Фонду для децентралізації інформації; підсилити систему гарного врядування руху через диверсифікацію; враховувати думки всіх спільнот при прийнятті рішень


Спільнота української Вікіпедії мала високу явку у попередні роки — найвищу серед великих вікі у 2015 році (25%), а у 2017 році стала другою найактивнішою (27%).

Якщо ж уже проголосували, то перепрошую за зайве нагадування і дякую за активність. Зауважу, що голоси можна змінювати й переголосовувати (враховується останній голос) до завершення виборів, тобто до 23:59 31 серпня 2021 (UTC) --アンタナナ 07:13, 26 серпня 2021 (UTC)

Кандидатура в арбітри

Вітаю. Висунув вашу кандидатуру на виборах в АК, чекаю на ваше рішення. --yakudza 21:22, 6 вересня 2021 (UTC)

Оформлення

Вітаю. Щодо цього редагування. Не бачу логіки - чому в другому стовпчику слово має писатись повністю ("село"), а в третьому стовпчику тієї ж таблиці - скорочення ("с.")? Неважливо, який з двох варіантів використовувати, просто логічно, щоб усюди в межах однієї таблиці було однаково. - Savramat (обговорення) 14:15, 21 вересня 2021 (UTC)

Просто в колонці Місто ми більш розгорнуто вказуємо населений пункт, зазначаючи район у випадку села, тому там село повністю. А коли село в колонці Стадіон, то там ми ж не зазначаємо район, тобто пишемо скорочено, тому с.. — Динамо-фан (обг.) 16:37, 21 вересня 2021 (UTC)

Неупередженість у поданні інформації

Привіт, виділення інформації в таблиці шрифтом bold за обраним вами критерієм спотворює сприйняття інформації. Наприклад, у правці [13] ви вирішили виділити шрифтом телеканали за суто технічним критерієм, тим самим підталкуючи читача обирати телеканали для перегляду саме за цим критерієм, а не за іншими, як то власник каналу, тощо. Якби ж то це була ваша особиста презентація, то, так, ви б виділили шрифтом чи кольором те до чого саме ви хочете привернути увагу, а у Вікіпедії навпаки, виділяти окремі значення у таблиці за будь яким вигаданим критерієм не варто.

Доброго дня. Якщо ви вважаєте, що жирний текст впливає (!) на вибір людиною телеканалу для перегляду, то можете прибрати його. Я не буду скасовувати цю правку. @Богдан Панчук та BROKER: цікаво почути вашу думку. — Динамо-фан (обг.) 16:54, 5 жовтня 2021 (UTC)
Добрий вечір. Власне, не думаю, що це так "впливає на підсвідомість і примушує дивитись те, чи інше" - ні, це дурня (вибачте на слові). Причиною жирного шрифту історично у даній статті було виділення HD-телеканалів або формату 16:9 (це було ще раніше, якщо я добре пам'ятаю). Зараз же, у період, коли багато загальнонаціональних і регіональних телеканалів мовлять в HD, виділяти їх окремо деякою графічною позначку не варто, точніше не бачу сенсу. Так само і навпаки, не варто виділяти ті, які мають слабші технічні параметри показу. Не позначка ж визначає якість і рейтинги каналу, погодьтесь (байдуже - 4K-канал, чи 4:3). Як висновок, жирний шрифт, на мою думку, у даній статті застарів, і можна його прибрати. Стаття і так має багате оформлення (таблиці, списки і т.д.) для зручного перегляду. Дякую за увагу. Богдан Панчук (обговорення) 17:07, 5 жовтня 2021 (UTC)

Список легіонерів «Динамо» (Київ)

Вітаю, Владиславе. Чому Ви скасували мої правки в статті Список легіонерів «Динамо» (Київ)? Для орендованих поточним клубом є саме той клуб, за який вони зараз виступають (до речі, саме так зроблено в російській версії Вікіпедії цієї статті). Саме ці зміни я вніс з додаванням шаблона оренда.--93.72.220.158 17:50, 24 листопада 2021 (UTC)

Вони на контракті в «Динамо», але виступають в оренді, а та колонка, в якій ви робили зміни, передбачає відображення клубу, якщо футболіст вже не належить «Динамо». — Динамо-фан (обг.) 16:07, 26 листопада 2021 (UTC)

Чемпіонат України з футболу 2021—2022: Прем'єр-ліга

Вітаю, Владиславе! Ви не знаєте, чому при збереженні оновлених даних в режимі редагування коду на сторінці Чемпіонат України з футболу 2021—2022: Прем'єр-ліга почав спрацювувати фільтр редагувань (зловживання Повтори) і система не дає можливості зберегти зміни? При внесенні змін через візуальний редактор такої помилки немає, але можливо внести лише рахунки (та й при цьому "з"їзжає" таблмця? Доводиться вносити все невеликими змінами і пробувати, що система пропустить, а що ні. Перевірте налаштування сторінки. --93.72.220.158 19:05, 27 листопада 2021 (UTC)

Доброго дня. Вперше чую про таку проблему. Я завжди редагую не через візуальний редактор, а використовую стандартний (кнопка Редагувати код), не з'являлася така проблема. Якщо щось і існує, то це якісь обмеження всієї Вікіпедії, а не окремої нашої сторінки. Єдине, що спадає на думку - наявність певних проблем для тих, хто не зареєстрований у Вікіпедії. У вас гарний внесок, реєструйтеся, так буде зручніше. Згодом з часом зможете отримати статус патрульного, якщо внесок буде продовжувати бути продуктивним. — Динамо-фан (обг.) 09:35, 28 листопада 2021 (UTC)
Доброго вечора.
Дякую за позитивну оцінку мого внеску. Я теж вперше стикнувся з такою проблемою, при чому лише на цій сторінці, хоча я редагував до цього чимало сторінок і не лише на футбольну тематику. Цього дня при редагуванні інших сторінок цей фільтр не спрацьовував. Зараз при редагуванні цієї сторінки через Редагувати код начебто все нормально. Оскільки сторінку протягом останнього місця редагували лише троє: я, Ви і Savramat, тому перше, що спало на думку, що проблема в налаштуваннях (можливо, частковий захист сторінки чи щось подібне).
Щодо змісту цієї сторінки маю кілька пропозицій:
1. Щодо кількості гольових передач: таблиця на сторінці базуватиметься лише на основі https://www.ua-football.com/ukrainian/high/assistants? На різних сайтах ці дані дещо відрізняються.
2. Можливо, доцільно додати, крім асистентів, таблицю найкращих за системою гол+пас. Такі таблиці є різних сайтах, наприклад, https://www.ua-football.com/ukrainian/high/goal-pass
3. Щодо головних тренерів: пропоную тренерів, що були звільнені протягом цього сезону, вказувати не під таблицею в хронологічному порядку, а в самій таблиці у відповідній комірці всіх тренерів, які очолювали цю команду протягом сезону, зазначати одне під одним з зазначенням періодів їх роботи (наприклад, для ФК "Львів": Анатолій Безсмертний (до 25 серпня 2021 р.), Тарас Чопик (в.о.) (з 25 серпня до 6 вересня 2021 р.), Леонід Кучук (з 6 вересня 2021 р.). Деякі рядки дещо розширяться, але так інформація краще сприймається читачем й одразу буде видно, в яких командах відбувалися зміни тренера і скільки разів (2, 3, 4 чи більше). --93.72.220.158 20:30, 2 грудня 2021 (UTC)
Щодо таблиці з асистентами: на мою думку в цьому показнику на різних сайтах кількість гольових передач може відрізнятися/відрізняється. Тому доцільність наявності цієї таблиці викликає особисто в мене сумніви. Аналогічно з гол+пас. А щодо тренерів, то в таблиці зазначаються up-to-date тренери, щоб читачі одразу розуміли, хто станом на сьогоднішній день тренер. — Динамо-фан (обг.) 21:28, 2 грудня 2021 (UTC)

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)

Вікімарафон 2022: Долучайтеся і допомагайте новачкам

Доброго дня!

Із 27 до 31 січня в україномовному розділі Вікіпедії триває Вікімарафон — щорічна кампанія для написання нових статей і залучення волонтерів-дописувачів на честь дня народження української Вікіпедії, яке святкуватимемо цієї неділі.

Організаційна команда Вікімарафону запрошує і Вас створити статтю у межах цієї акції, а також маємо й інше прохання як до активного у Вікіпедії патрульного.

Під час Вікімарафону до Вікіпедії долучається чимало нових користувачів і користувачок, котрі щиро хочуть допомогти розвитку енциклопедії, однак не завжди можуть розібратися з усіма правилами і практиками. Тож потрібна допомога із патрулюванням статей та роботи з новачками щодо них.

Якщо у Вас є достатньо вільного часу і бажання, запрошуємо Вас долучитися до проєкту Вікімарафону з патрулювання та допомагати цілеспрямовано перевіряти усі новостворені в цей період статті. Записатися можна за посиланням; для активних учасників проєкту передбачені сувеніри.

Якщо ж долучитися до проєкту патрулювання Вікімарафону не можете — просимо принаймні пам'ятати про Вікімарафон і проявляти особливу толерантність до новачків у ці дні. Ми будемо вдячні, якщо у процесі звичного патрулювання статей Ви будете допомагати новачкам освоїтися і не будете ставитися до них суворо ) — наприклад, у випадку некритичного порушення правил не будете ставити статтю на вилучення, а спочатку звернете увагу автора на проблеми.

Із будь-якими питаннями Ви можете звертатися до організаційної команди Вікімарафону, зокрема за електронною адресою wikimarathonwikimedia.org.ua.

Від імені організаційної команди Вікімарафону, --Нестеренко Оля (обговорення) 10:23, 28 січня 2022 (UTC)

щодо шаблону

про поточне змагання цьогорічної першості з футболу. Судячи з усього війна затягується і чи є сенс тримати в багатьох статтях цей шаблон чи не варто його звідти прибрати. Гадаю доцільним таки прибрати цей шаблон і розширити преамбулу, де вказати про вторгнення орків. Яка твоя думка з цього приводу? --Jphwra (обговорення) 14:46, 19 квітня 2022 (UTC)

Там на початку травня будуть збори УПЛ, будуть вирішувати. Тобі цей шаблон в якійсь категорії заважає чи ти просто пропонуєш? Якщо не заважає тобі, то я б його не прибирав. А про призупинення змагань через оркостан там є інфа, якщо не помиляюся. — Динамо-фан (обг.) 20:57, 19 квітня 2022 (UTC)
та ні не заважає, просто щоб він там не лишився назавжди. Я просто зараз через шаблон знаходжу «закинуті» статті, Ніколас я так розумію у війську і там позависали нацкубки європейських країн і повністю наш чемпіонат + наш гандбольний але там іншому редактору напишу, щоб він тримав руку на пульсі. --Jphwra (обговорення) 15:56, 20 квітня 2022 (UTC)
Я тримаю на контролі наш чемпіонат, шаблон не лишиться назавжди, не переживай ;) — Динамо-фан (обг.) 18:11, 20 квітня 2022 (UTC)