Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/серпень 2008

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: A1 у темі «СРСР» 15 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шахтар Д

Ти упевнений, що Брандау? А не Брандао? На зразок бразильців на кирилицу з О на кінці транслітеруют...

Ну тут можна по-різному писати. Сайт УФПЛ пише Брандау, але Фернандіньо, Ілсіньо (а не ФЕрнандінью, Ілсінью).--Ahonc (обг.) 12:43, 28 липня 2008 (UTC)
Справа те в тому, що вікіпедія - енциклопедія, підвладна правилам, а якщо ці правила не дотримують УФПЛ, треба іспавлять. Але якщо в Українській вікипедії такого немає, то вважай себе правим. :)
УФПЛ пише так, як написано в заявці. А там не думаю, що правила транслітерації враховують. Що стоїть лише Де ла Газа и Гименез наприклад. (Де ла Аса и Хименес).--Narambug 15:08, 28 липня 2008 (UTC)
Тут ти правий. Вони правил не дотримуються. Наприклад, у форварда «Іллічівця», який заявлений як Бяганскі на футболці написано Беганський. А Brandão в оригіналі взагалі читатиметься як Брандан. Що написано на футболцы у Брандау, я зараз не пам'ятаю (треба буде подивитися в наступному матчі), але сайт Шахтаря подає його (російською) як Брандау (тоді як Ілсіньйо, Фернандіньйо через о).--Ahonc (обг.) 12:13, 1 серпня 2008 (UTC)

Боровиця (Черкаська область)

Поясни редагування --Ilyaroz 12:04, 1 серпня 2008 (UTC)

У Черкаській області лише одна Боровиця, тому пишемо уточнення (Черкаська область), якби Боровиць в області було принаймні дві, тоді писали б уточненням район.--Ahonc (обг.) 12:07, 1 серпня 2008 (UTC)
У нас нема такого правила. Все що ти робиш це ускладнюєш процес перевірки населених пунктів на наявність і нікому не кажеш нічого. Ти вандал --Ilyaroz 12:18, 1 серпня 2008 (UTC)
Я так робив із самого початку, коли писав про населені пункти. І Камелот про це знає. Окрім того, так зручніше для пошуку НП (якщо ти знаєш, що НП є в області, але не знаєш район). Часто говорилося про те, що масові перейменування слід обговорювати, а ти перейменовуєш без обговорення (я повернув стару назву). Таке іменування обговорювалося з Камелотом на вікізустрічі.--Ahonc (обг.) 12:27, 1 серпня 2008 (UTC)
Не важливо, як буде називатися село в дужках. При створенні шаблонів про райони мені було простіш уточнення писати в дужках як ..... район — Ctrl+V і все. Наявність НПУ я вже перевірив. Невистачає одного Водяного Близнюківського району. До Анатолія — якщо ти такий принциповий, то візьми і зміни всі назви, де в області одне село, а ні то не втручайся в роботу Ilyaroz. Коли він закінчить, тоді і покритикуєм. Бот в тебе є--Kamelot 12:36, 1 серпня 2008 (UTC)
Якщо не збираєшся міняти всі біля 20000 населених пунктів з цією проблемою і перевірювати всі їх посилання і сторінки багатозначних пунктів то ти вандал, якій заважає нам в цьому проекті --Ilyaroz 12:36, 1 серпня 2008 (UTC)
Звичайно, я міг би перейменувати всі, але на це потрібно багато часу. Ті, що попадаються у списку спостереження, перейменовую. До Ігоря: бот є, але перейменовувати він не може. P.S. Так можна всі села іменувати як Село (район) не звертаючи уваги на те, чи є вони багатозначними.--Ahonc (обг.) 12:41, 1 серпня 2008 (UTC)
Якраз на багатозначність я звертав увагу при попередньому перегляді. Просто ти не знаєш про що мова не зробивши декілька навігаційних шаблонів по районам. Багатозначності дякуючи Томахіву, тобі, Якудзі і Альбедо були залиті перед масовим створенням шаблонів--Kamelot 16:53, 1 серпня 2008 (UTC)
Я кілька шаблонів по районах створював. Для кожного села перевіряв по сайту ВРУ наявність багатозначностей (тоді у нас ще не було всіх статей-дизамбігів) і залежно від того іменував населені пункти: Село, Село (Область) або Село (Район).--Ahonc (обг.) 17:30, 1 серпня 2008 (UTC)
Я про унівесальність. Іменування районом найбільш універсальне. Проте я не проти якщо ти зробиш по-своєму, перевіривши всі НПУ і посилання на них. Вперед--Kamelot 17:46, 1 серпня 2008 (UTC)
Я проти. Оце Село (Область) або Село (Район) дуже ускладнює перевірку. Крім того Ahonc не буде перевіряти всі посилання. Боровиця і досі не перероблена. Не треба нічого робити тільки поверніть Боровиця (Чигиринський район).
Що значить для перевірки? Ви хочете перевірити наявність усіх НП таким чином?--Ahonc (обг.) 15:53, 3 серпня 2008 (UTC)

Голосування про перейменування статті Тернопільський став

Запрошую вас проголосувати на сторінці Вікіпедія:Перейменування статей/Тернопільський став → Тернопільське озеро в розділі "голосування" -Gutsul 12:53, 8 серпня 2008 (UTC)

Зображення:Головківська кераміка.jpg‎

Цікаво, який пункт ВП:КДВ, я тут порушив? Прочитав всі умови, всім відповідає--Kamelot 16:59, 10 серпня 2008 (UTC)

Якщо є шаблон {{Fairuse}}, то має бути і шаблон обґрунтування.--Ahonc (обг.) 17:06, 10 серпня 2008 (UTC)

Рінкон

Доповни пліз. --Yakiv Glück 10:19, 8 серпня 2008 (UTC)

Мої зображення у пузікаптерці

з приводу оцього. з одного боку я дозволяю вільне користування моїми фотками за умов некомерційного використання. з іншого боку я міг би подарувати Вікіпузії деякі свої фотки, але за умов адекватного до себе ставлення з боку адміністрації російського розділу. в тому випадку, якщо мене там розбанять і знімуть всі безпідставні обвинувачення свого Orbit'ражного Commit'ЕТЪу я зніму префікс -NC з фоток, завантажених мною до Вікіпузії. у протилежному випадку не маю ніякого бажання сприяти майбутнім гешефтам др. Бага і його клевретів. прошу Вас розмістити цю мою відповідь у моєму обговоренні у ру-Вікіпузії без перекладу або дати там на неї (відповідь) діфф. нехай тамтешні оператори мучаться з перекладом, якщо не бажають спілкуватися зі мною російською мовою. --Deutscher Friedensstifter 08:02, 12 серпня 2008 (UTC)

Ну так а інші Вікіпедії то в чому винні?--Ahonc (обг.) 16:56, 12 серпня 2008 (UTC)
а це вже спитайте в операторів. я ж неодноразово в Ірці попереджав. стосовно Ваших міркувань щодо «неможливості відкликання» Creative Commons — щось я сумніваюсь. не такі вже дурні́, я гадаю, були творці Флікру, коли дозволили користувачам змінювати ліцензії хоч по 100 разів на день туди-сюди-назад. а взагалі, робіть у пузікаптерці, що хочете, я там воювати не збираюсь, тим більше що не знаюся на піндосському нарєчіі. розбирайтеся самі у пузіправилах, мені ця вся флуданина остогидла. але доки у Вікіпузії не дозволять Non-Kommerz, доти Вікіпузія моїх фоток більше не отримає. воістину чіхпихъ. --Deutscher Friedensstifter 18:31, 12 серпня 2008 (UTC)
Добре, розберуся. Щодо Вікіпедії: ви ж українскою володієте, то пишіть статті до української Вікіпедії, якщо в російську не дозволяють.--Ahonc (обг.) 18:35, 12 серпня 2008 (UTC)
гаразд, спробую, як буде час. давно планував дещо цікавого поперекладати ;] --Deutscher Friedensstifter 20:13, 12 серпня 2008 (UTC)

СРСР

Прошу висловитися - Вікіпедія:Перейменування статей/Підкатегорії радянських персоналій. Немає консенсусу. --А1 12:01, 18 серпня 2008 (UTC)