Обговорення користувача:LeonNef/2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: LeonNef у темі «Набережна Орсе» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікіпедія:Патрулювання

Добрий вечір!

В цілому Ваший внесок відповідає вимогам до віпатрульованих статей. Чи хотіли б Ви отримати статус патрульного? Якщо так, то подайте заявку тут. Ну і перед тим, ознайомтеся із правилами, і, якщо треба, то приведіть у відповідність свої осатнні статті, категорії, шаблони і файли. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 15:34, 3 січня 2015 (UTC)

Або хоч на статус автопатрульного. Я вже кілька Ваших статей відпатрулював. Або жодних помилок, або одна-дві несутттєвих - аби в нас всі так писали! ;-0 ;-) Цим ви допоможете собі та іншим патрульним. Та й адмінам з іншими користувачами. ;-) --Nickispeaki (обговорення) 15:35, 3 січня 2015 (UTC)

Привіт! Дякую за оцінку моєї "скромної" роботи. Стараюся старатися :-) Чесно кажучи, я вже якось думав про статус патрульного, та й дехто з вікі-колег також радив, але чомусь весь час вважаю, що ще не готовий. А з іншого боку, в деяких випадках я і так виконую ті ж функції, хоча і без статусу, тож чому не попробувати офіційно? Думаю, що десь після свят наважуся на цей крок. --LeonNef (обговорення) 15:56, 3 січня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Костянтин Гнатенко.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Костянтин Гнатенко.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 16:03, 3 січня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Philip Jackson.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Philip Jackson.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 16:14, 3 січня 2015 (UTC)

Тематика

З огляду на тематику ваших статтей можливо ви використаєте статтю → Донецкие террористы запретили женщинам курить, опасаясь рождения геев. ФОТО, 02.01.2015, сайт "Цензор.НЕТ"...мені цікаво знати причини такої позиції російських окупантів з медичної точки зору, і цей нонсенс офіційного життя терористів варто вказати в Вікіпедії. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:09, 6 січня 2015 (UTC)

Дякую, Олег, за посилання. Це дійсно цікаво. Треба подумати куди подати цю інформацію. Можливо, буде доречним зробити це у статті Антигомосексуальна діяльність, для чого, на мій погляд, можна було б навіть вивести окремим розділом про таку "діяльність" на Сході, адже раніше терористи-окупанти приймали і інші подібні смішні та безглузді "закони" та заборони. --LeonNef (обговорення) 09:51, 6 січня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено. А от чи довго протримається (з огляду на ставлення деяких "активних" борців зі статтями ЛГБТ-тематики) не знаю :-)

Рожевий трикутник

Підкорегуйте редагування аноніма. Бо все ніби добре але є помилки. З повагою Jphwra (обговорення) 14:56, 21 лютого 2015 (UTC)

YesТак Зроблено Дякую, виправив і підкоригував все, що зміг знайти та/або помітити. --Leon Nef обг 16:18, 21 лютого 2015 (UTC)

Свята вже позаду

Свята вже позаду LeonNefе, тож давай подавай заявку на патрульного, бо патрульних замало, а в тебе багацько статей, тож давай час настав. Jphwra (обговорення) 06:03, 23 лютого 2015 (UTC)

Так, колего, мабуть пора :) Хоча, це не зовсім і моє, але мабуть варто спробувати. --Leon Nef обг 10:32, 23 лютого 2015 (UTC)

Патрулювання

Вітаю! За результатами обговорення вам надано статус патрульного та відкочувача. Бажаю успішної роботи! З усіма запитаннями ви можете звертатись до будь-кого з досвідчених користувачів (включаючи мене) чи на форум патрульних --Максим Підліснюк (обговорення) 23:25, 1 березня 2015 (UTC)

Дякую --Leon Nef обг 05:51, 2 березня 2015 (UTC)

Щодо оформлень зображень й подяка

Дякую за пораду щодо оформлення файлів з зображеннями, буду мати на увазі. Я більше полюбляю створювати й доповнювати статті за текстом, тому, доволі часто, на все інше просто не вистачає бажання.

Я розумію, тому і вніс свої правки в оформлення завантажених вами двох останніх файлів (фото М. Граббе і постер до фільму «Дівчина без адреси»), щоб не видалили. --Leon Nef обг 13:56, 12 березня 2015 (UTC)

Італійські актори й кінематограф

Хочу окремо подякувати вас за редегування статей про італійських акторів. Я досить багато працював над створенням статей з цієї тематики, тому дуже приємно що є люди які приділяють увагу до теми італійського кінематографа. Бажаю натхнення у цій темі!--User:Парус (обговорення) 13:24, 12 березня 2015 (UTC)

Дакую за подяку :) Хочу додати, що я приділяю увагу не лише італійському кінематографу, хоча й сам створив/переклав низку статей про італійське кіно. Я кінознавець і мене цікавить все, що стосується кіно, а з цим в укр. Вікі не все гаразд (поки що) --Leon Nef обг 13:56, 12 березня 2015 (UTC)

Печиво для вас!

Дякую, що перевірили мої виправлення у статті про Пітера О'Тула!.:) Leila H (обговорення) 09:26, 13 квітня 2015 (UTC)
Дякую!--Leon Nef обг 09:23, 14 квітня 2015 (UTC)

Вітаю

Переглянув Ваш профайл: у нас чимало спільного у вподобаннях :0).

Чого пишу? Чи не хотіли б Ви періодично відволікатися від суворої атмосфери серйозної Вікіпедії у маленьких власних вікі проектах, скажімо, на Вікії чи ЗеВікі? Мене там можна знайти відповідно за адресами: uk.wikis.wikia.com/wiki/user:Usik64 та uk.zewiki.com/user:Usik64 відповідно, попередньо пройшовши коротеньку процедуру реєстрації. У нас мало україномовних юзерів, а так хотілося б розвивати українське.

Якщо закікавить, проекти за тематикою підкажу, або зможете почати свої з нуля, за Вашим уподобанням.

Ще забув одне. У нас нема суворих вікіпедійних вимог щодо критеріїв значимості і завантаження файлів, отже можна більш вільно варіювати тематику і прикрашати свої статті --- Usik64 обговорення 08:39, 14 квітня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 22:59, 27 травня 2015 (UTC)

Переклад

Вітаю! Будь ласка, перекладайте уважно. Глянув одну Вашу статтю і півгодини не міг второпати, про що йдеться, поки не заглянув у російський оригінал, де все чітко викладено. Такі незграбні переклади вже зіпсували репутацію нашому ресурсу. Сенсу в них не бачу. Успіхів. --Bulakhovskyi (обговорення) 12:22, 12 липня 2015 (UTC)

Статтю Закон про протидію дискримінації в Україні номіновано на вилучення

Стаття Закон про протидію дискримінації в Україні, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 серпня 2015. Що ще можна зробити? Dghooo (обговорення) 11:31, 14 серпня 2015 (UTC)

Сім (фільм)

Вітаю! Зараз редагую вище вказану статтю і маю до вас, як до кінознавця, декілька запитань (сам я вперше цим займаюся):

  • В книжках, які подані в розділі «Література», поданий аналіз жанру фільму (нео-нуар) та його зв'язок з нуаром. Паралельно багато оглядачів подають його як трилер. То таке може бути? І якщо так, то писати «фільм у жанрі трилер та нео-нуар»?
  • В тих же книжках вказано, що фільм має елементи procedural? Як той жанр правильно назвати? Поліцейська драма? Процедуральне кіно?

Питань є більше, але це ключові. Дякую за допомогу!--TnoXX parle! 20:07, 27 серпня 2015 (UTC)

Привіт! На жаль я не бачив фільму та не знайомий з літературою про нього. Що ж до жанру, то таке буває, коли його визначають по-різному, бо насправді рідко бувають твори чистого жанру. У нашому випадку я би подав жанр стрічки так, як він визначений на сайті IMDb, щоб не «вигадувати ко́леса» — драма та трилер. А нуар — не жанр, а художній напрямок, елементи якого можуть бути присутніми у різних жанрах. То ж, про це (та про інше) можна так і описати десь у статті, що «кінокритики вважють і т.п». А стаття у Вас виходть добра, вітаю. Успіхів! З пов. --Leon Nef обг 04:19, 28 серпня 2015 (UTC)
  • Вітаю! Я практично завершив статтю. Не хочете переглянути її. Особливо цікавить ваша думка, щодо розділів «Зображення», «Нагороди», «Рецензії», а також «Аналіз фільму», хоч він ще недовершений. Дякую!--TnoXX parle! 20:10, 21 вересня 2015 (UTC)
Я вибачаюся, що й досі не відгукнувся на Ваше прохання, все ніяк руки не доходять. Та, все ж, знайду час і обов'язково ознайомлюсь з останньою її версією. --Leon Nef обг 18:18, 16 жовтня 2015 (UTC)

Статтю Фільмографія Елвіса Преслі номіновано на вилучення

Стаття Фільмографія Елвіса Преслі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 жовтня 2015. Що ще можна зробити? Andrewredk (обговорення) 17:46, 16 жовтня 2015 (UTC)

Та не такий уже й значний внесок я зробив до написання цієї статті — додав лише одну категорію, коли стаття уже давно була створена :-) Сам дивуюся, що в такому вигляді вона ще так довго протрималася… --Leon Nef обг 18:15, 16 жовтня 2015 (UTC)

Категорія:Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість»

Категорія Молодості вже створена. Так само як Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» 2015. -- Watashi-wa (обговорення) 13:23, 17 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! М-да, не встиг проситати повідомлення і вийшло дублуювання статей :-) Що будемо робити ? --Leon Nef обг 13:34, 17 жовтня 2015 (UTC)
Я взагалі-то чомусь думав, що ви бачили мою, я ще купу перенаправень робив. Тепер треба об'єднувати, що ще. Я залишив запит до адмінів. Офіційна ж назва фестивалю - Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» і головна нагорода - Скіфський олень. -- Watashi-wa (обговорення) 13:40, 17 жовтня 2015 (UTC)
Ні-ні, я не заперечую. Я назвав цю статтю саме так, оскільки вже була раніше про фестиваль 2008-го. Давайте зробимо так (щоб знову не сталося накладок): я зараз переоформлю лого фестивалю на Вашу сторінку, перекатегоризую до створеної Вами категорії те що було у створеній мною а решту подумаємо. Згода? І, звичайно, прийдеть переробити шаблон. --Leon Nef обг 13:53, 17 жовтня 2015 (UTC)
Ок. Я вже роздивився вашу статтю. В мене не вистачає секції «Дітям» і «Сонячний зайчик». А ваш позаконкурс я цілком скопіюю і перенесу, добре? -- Watashi-wa (обговорення) 14:00, 17 жовтня 2015 (UTC)
Добре, я так і хотів запропонувати. Отже, я вже переніс існуючі статті у «Вашу» категорію і виставлю її на швидке вилучення; відредагую шаблон і перенесу лого. --Leon Nef обг 14:10, 17 жовтня 2015 (UTC)
Домовились. -- Watashi-wa (обговорення) 14:13, 17 жовтня 2015 (UTC)
Коли повністю завершите перенесення у свою статтю всього, що буде вважати за необхідне, повідомте мене, що все зроблено, а я поставлю свою статтю на швидке вилучення. І проблему буде вирішено. --Leon Nef обг 14:35, 17 жовтня 2015 (UTC)
Я вже повністю вашу статтю переніс: все, що було. -- Watashi-wa (обговорення) 14:52, 17 жовтня 2015 (UTC)
ОК, я вже бачив. Ставлю статтю на вилучення, категорію вже поставив. --Leon Nef обг 15:13, 17 жовтня 2015 (UTC)
Наша стаття отримала статус вибраного списку. Вітаю вас. Жаль, що визначають тільки одного автора. Сподіваюсь на подальшу співпрацю. -- Watashi-wa (обговорення) 02:02, 9 листопада 2015 (UTC)
Дякую. Я бачив це ще в перший день прийняття рішення, але з технічних причин просто не встиг привітати і Вас. Тож, вітаю! Хоча правила і не дозволяють визначати більше одного автора, приємно бачити статтю, до якої маєш беспосередню причетність на головній сторінці :). Про співпрацю — без проблем. --Leon Nef обг 14:35, 11 листопада 2015 (UTC)

Статус Файл:Pathe logo.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Pathe logo.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 10:41, 17 грудня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Pathé Logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Pathé Logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 10:41, 17 грудня 2015 (UTC)

Замінив зображенням з новою роздільністю, яка не перевищуває ту, яка використовується у статті. А що може бути ще — не зовсім розумію, наче все необхыден для обгрунтування добропорядного використання там є. --Leon Nef обг 12:01, 17 грудня 2015 (UTC)

Білий список Міністерства Культури

Добрий день, я бачу, ви удосконалили статтю Чорний список Міністерства культури України. А чи не могли ви, будь ласка, ще створити статтю у вікіпедії Білий список Міністерства культури України? Бо про ворогів України сказано достатньо, а про друзів мало. Але Україна повинна пам'ятати як і всіх своїх ворогів, так і всіх своїх друзів. Тим більше, що міністерство культури створило цілих два списка, серед яких лише один у вікіпедії.--NOSFERATU (обговорення) 14:03, 26 грудня 2015 (UTC)

Привіт! Так, я бачив, що є посилання (червоне) на «Білий список», і у мене є бажання створити статтю. На жаль, зараз маю деякі проблеми з інтернетом (точніше зі швидкістю мобільного інету Київстара, дай Бог йому здоров'я). Як тільки вирішу проблему з заміною провайдера (два-три дні від сьогодні), зразу ж візьмусь за статтю, бо зараз я трохи обмежений у можливостях, тож на вдосконалення статті про «Чорний список» мені довелося витратити години чотири, хоча могло вміститися в одну :-) --Leon Nef обг 14:34, 26 грудня 2015 (UTC)
YesТак Зроблено. Зверніть будь ласка увагу на Валентина Гафта (це щодо розділу "Казус" у статті про «Чорний список»). --Leon Nef обг 20:33, 31 грудня 2015 (UTC)

Вікіцитати

Прохання глянути обговорення.--Сергій Липко (обговорення) 14:45, 26 грудня 2015 (UTC)

Набережна Орсе

З Новим Роком! Вчора я почав писати статтю «Набережна Орсе (фільм, 2013)» оскільки її не було, а формувати почав сьогодні. Потім несподівано виявив, що сьогодні появилася ще одна стаття «Набережна Орсе (фільм)». Ми їх виклали майже одночасно. Думаю, що дві статті непотрібні. Тому їх треба об’єднати і виправити деякі неточності. Назву пропоную «Набережна Орсе (фільм, 2013)», оскільки вона точніша, можуть бути наступні екранізації коміксу. Деякі розбіжності можемо вияснити. Зокрема, міністр Олександр Тейард де Вормс мав не тільки кабінет, а й частину будинку міністерства. Набережна Орсе знаходиться на березі річки Сени. Є ще деякі відмінності у написанні імен. З повагою. --Роман Сизий (обговорення) 17:30, 31 грудня 2015 (UTC)

Привіт, Романе! З наступаючим, або вже з Новим роком! Так, дійсно, вийшла з нашими статтями накладка. Я вже давно запланував її написання ще під час роботи над статтями про церемонії «Сезара». Поштовхом до все таки створення стала Ваша зміна у статті про Бертрана Таверньє. Я не претендую на першість, хоча моя стаття і з'явилася на кілька годин раніше, та готовий до об'єднання обох статей в одну. У кожній зі статей є щось, чого немає в іншій, і кожна, як на мій погляд варта уваги. Єдине, з чим я не зовсім згоден, те що стаття має бути під назвою «Набережна Орсе (фільм, 2013)». Теза про те, що колись можуть бути інші екранізації коміксу під такою ж назвою, мене не переконує. А якщо цього не буде взагалі? А цією назвою вже зараз ми вводимо в оману користувача, який буде вважати, що є ще якісь фільми з цією назвою. А їх, насправді, немає та може і не бути. Це ж логічно, і відповідає правилам іменування назв фільмів у Вікіпедії (див. Іменування статей про фільми). Тож, якщо Ви згодні з моєю позицією, можна почати об'єднання. Я не буду заперечувати, якщо цим процесом займетеся Ви :) А я підключуся. До речі, я готую статтю про виконавця однієї з головних ролей у фільмі Рафаеля ПерсонаСа. Зверніть увагу ;) --Leon Nef обг 20:27, 31 грудня 2015 (UTC)
Читав рекомендації на які ви посилаєтеся «Іменування статей про фільми», однак не розумію, чому думка якогось «користувача» має бути інструкцією для ВСІХ «користувачів». (Взагалі користувач дуже невдале слово, бо означає - той, хто користується чим-небудь. Краще би було коректор або редактор.) Крім того, у самих рекомендаціях є багато помилок. Щодо «Набережна Орсе (фільм, 2013)», то пошук у Гуглі «Набережна Орсе вікі» відразу дає три результати: «Набережна д'Орсе — Вікіпедія», «Набережна Орсе (фільм) — Вікіпедія», «Набережна Орсе (фільм, 2013) — Вікіпедія» і ви безпомилково розумієте, що остання назва – це якраз те, що вам потрібно. Про інше поки що мовчу. --Роман Сизий (обговорення) 13:42, 2 січня 2016 (UTC)
Звичайно, що думка якось одного користувача (щодо назви я згоден; краще автор/редактор) може і не бути рекомендацією для всіх без винятку, але логіка підказує, що назва, якщо немає неоднозначностей, повинна бути максимально простою і зрозумілою. Щодо пошуку в Гуглі/Яндексі і ін. Само собою, що він він видає результати і «Набережна Орсе (фільм)» і «Набережна Орсе (фільм, 2013)», бо зараз є обидві такі статті у Вікіпедії. Щодо Вашої назви, то у Яндексі, наприклад, більшість результатів пошуку саме така — «Набережна Орсе (2013)», бо фільм цього року, а не рекомендація, що стаття має називатися саме так. Такими будуть результати пошуку по любому фільму — з роком його виробництва, або виходу на екран (до речі, можна побачити і «Набережна Орсе (2014)»). Але чому саме «Набережна Орсе (фільм, 2013) — Вікіпедія» «якраз те, що … потрібно», не зовсім розумію? Якщо логіка не спрацьовує і «думка якогось „користувача“» не аргумент, то мабуть, для для вирішення ситуації з нашими статтями слід буде звернутися з запитом до адміністраторів. Дві голови добре, а чим більше, то краще --Leon Nef обг 14:13, 2 січня 2016 (UTC)
Отут — Вікіпедія:Іменування статей —, до речі, і йдеться про правила іменування статей, де, якраз і викладено те, про що я говорю, хоча й іншими словами. --Leon Nef обг 15:02, 2 січня 2016 (UTC)
Що ви розумієте під "викладено те, про що я говорю, хоча й іншими словами" — поясніть. Щодо "Але чому саме «Набережна Орсе (фільм, 2013) — Вікіпедія» «якраз те, що … потрібно»", то тому, що йдеться про фільм, 2013 року. А не 2014, чи якогось іншого. Таке форматування непогано ввести для всіх фільмів. --Роман Сизий (обговорення) 16:07, 2 січня 2016 (UTC)
Дана стаття не зареєстрована у списку Романа Сизого, а у користувача 95.132.80.118, тому про пазурі … Вікіпедія якраз передбачає загальнодоступність, а все інше від лукавого. Вважаю, що я свою думку виразив досить аргументовано, тому не маю, що додати. З повагою --Роман Сизий (обговорення) 18:08, 2 січня 2016 (UTC)
Дуже цікаво. За день до створення статті почали писати її Ви, наступного дня почали її формувати, а створив «користувач 95.132.80.118», у якого всього аж три записи у внеску - один Філіп Сард та два до Набережна Орсе (фільм, 2013). --Leon Nef обг 18:38, 2 січня 2016 (UTC)