Обговорення користувача:ReAl/Архіви/2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

FPGA-залежність

...і я теж )))

І сміх, і гріх, як-то кажуть. --Yuriz (обговорення) 16:49, 28 лютого 2020 (UTC)

Ну я вже майже вилікувався :-) Спочатку підсів на UV-PLD EP220/EP610/EP910, потім були iFX880, FLEX8K, MAX7K, MAX3K, FLEX10K, MAX-II і Cyclone (перший). Але вже років 10 як без рецидивів :-( --ReAlв.о. 16:57, 28 лютого 2020 (UTC)
Трохи вбік, заразом вже. Відеокамера, підключена до комп'ютера, — такий же пристрій вводу, як монітор — виводу. Так само мікрофон і колонки, підключені до комп'ютера, — такі ж пристрої вводу і виводу, як АЦП і ЦАП на технологічній лінії чи у науковому експерименті. Це все «взаємодія між обробником інформації (наприклад, комп'ютер) і зовнішнім світом, який може представляти як людина, так і будь-яка інша система обробки інформації». --ReAlв.о. 17:04, 28 лютого 2020 (UTC)
То то були Ви? :-) --Yuriz (обговорення) 17:21, 28 лютого 2020 (UTC)
Ні :-) Мій діапазон IP взагалі зараз заблокований через якогось кросвікі-вандала-спамера на нашому кутку, навіть увійти можу лише завдяки виключенню. Та й таку тональність я собі рідко дозволяю. --ReAlв.о. 17:39, 28 лютого 2020 (UTC)

Запрошення

Вітаю ReAl! Запрошую вас до нижнього обговорення фантастичного питання тут, бо схоже пінги не спрацювали.--Yasnodark (обговорення) 14:30, 20 листопада 2020 (UTC)

Запрошення до Транспортного марафону

Шановний ReAl/Архіви, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 17:56, 20 листопада 2020 (UTC)