Обговорення користувача:Toriyamv

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Toriyamv!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 05:03, 10 квітня 2019 (UTC) Шаблон {{Жінки у STEM}} призначений для використання лише на сторінках обговорення статей або шаблонів (наприклад Обговорення:Стаття). Будь ласка, не вставляйте його тут, оскільки ця сторінка належить до простору назв «Обговорення користувача».Відповісти


Доброго дня! Дякуємо за цікавість до проекту! На жаль, сторінка, що Ви створили не зовсім відповідає меті проекту, тож її доведеться вилучити. Вікіпедія — це енциклопедія, тут потрібно писати статті про енциклопедично значимі теми, а не поради з використання технологій для уроків… Наприклад, може існувати стаття Проектні технології в навчанні (правда, зараз вона у жалюгідному стані, може Вам було б цікаво її поліпшити?). Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання. Важливо переконатися, що майбутньої статті відповідає критеріям значимості та не порушує принципів „Чим не є Вікіпедія?‟. Якщо у Вас будуть запитання — сміливо ставте цим користувачам: Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам --アンタナナ 07:49, 11 квітня 2019 (UTC)Відповісти

Жінки у STEM[ред. код]

Дякую, що вже взяли участь в конкурсі! Зверніть увагу на невеличкі зміни до процедури: відтепер, якщо ви хочете, щоб ваша стаття взяла участь в одній із спецномінацій, потрібно додати на СО додатковий шаблон ({{Жінки у STEM/Українки}} та/або {{Жінки у STEM/Дівчата}} відповідно). --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 12:40, 2 червня 2019 (UTC)Відповісти

Сторінку Ванєєва Олена Олександрівна номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Ванєєва Олена Олександрівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 червня 2019. Що ще можна зробити? --Anticop (обговорення) 19:05, 19 червня 2019 (UTC)Відповісти

Добрий вечір! Будь-ласка, оформіть свою правку згідно з правилами Вікі. Бо складається враження, що Ви голосуєте "за" вилучення своєї статті. З повагою --Stellsman (обговорення) 17:42, 20 червня 2019 (UTC)Відповісти

Жінки у STEM: Сувеніри[ред. код]

Доброго дня! Дякую за активну участь в конкурсі. Увімкніть, будь ласка, вікіпошту, щоб ми могли зв'язатися з вами, коли будемо розсилати відзнаки за конкурсний внесок. Для цього перейдіть в Налаштування, додайте електронну адресу і дозвольте надсилати Вам повідомлення. --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 22:15, 8 вересня 2019 (UTC)Відповісти

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

Сторінку Danapris String Quartet номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Danapris String Quartet, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 березня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 11:25, 9 березня 2021 (UTC)Відповісти

Сторінку Kharkov Guitar Quartet номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Kharkov Guitar Quartet, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 березня 2021. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 09:23, 10 березня 2021 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Шалигін Максим[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Шалигін Максим, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і є дослівним перекладом таких джерел: http://maximshalygin.com/about/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Шалигін Максим.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви — автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «This article is licensed under the Creative Commons Attribution/Share-Alike license» (чи варіацію на відповідній мові сайту), після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Шалигін Максим, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете перекласти зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

Якщо ви робили переклад зі статті з іншого мовного розділу Вікіпедії, будь ласка, додайте на сторінку обговорення статті шаблон:перекладена стаття. --Kharkivian (обг.) 10:19, 11 березня 2021 (UTC).Відповісти

Дякуємо за вашу участь у Місяці культурної дипломатії![ред. код]

Привіт, Toriyamv!

Дякуємо дуже за вашу участь у Місяці культурної дипломатії України! Прошу пробачення, що це повідомлення не знайшло вас раніше — не сумнівайтеся, ваш внесок у Вікіпедію справді важливий.
Організатори раді, що ви взяли участь. Сподіваємося, вам було цікаво! Деякі користувачі зіткнулися з проблемою недостатньої значущості статей із запропонованого списку; ми визнаємо, що список був недосконалим.
Проєкт не завершено, поки усі достойні учасники не отримали свої сувеніри! Невдовзі буде розіслано інше повідомлення від організаторів щодо цього.
Бережіть себе; ми раді бачити вас у Вікіпедії -- ViraMotorko (WMUA) (обговорення) 09:58, 5 квітня 2021 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Toriyamv!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви взяли участь у Вікімарафоні-2021 та зробили цінний внесок до Вікіпедії, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви маже або зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 MediaWiki message delivery (обговорення) 10:49, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Toriyamv!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви взяли участь у Вікімарафоні-2021 та зробили цінний внесок до Вікіпедії, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви маже або зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 MediaWiki message delivery (обговорення) 14:45, 29 січня 2022 (UTC)Відповісти

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 invitation[ред. код]

Dear Wikipedian!

You received this message because you participated in Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2021. Without your contribution, the challenge would not have been so successful.

This year Wikimedia Ukraine, in cooperation with the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine and Ukrainian Institute, has launched the second edition of writing challenge "Ukraine's Cultural Diplomacy Month", which lasts from 17 February to 17 March 2022. The campaign is dedicated to famous Ukrainian artists of cinema, music, literature, architecture, design and cultural phenomena of Ukraine that made a contribution to world culture.

I would like to invite you to participate again in this writing challenge! We have updated the list of suggested articles and announced new prizes for contestants to keep interest in different fields of Ukrainian culture. I hope to hear from you soon!-- ValentynNefedov (WMUA) (talk) 08:57, 17 February 2022 (UTC)

Як виглядатиме Вікіконференція 2022? Опитування для вікіспільноти[ред. код]

Вітаю! Ви брали участь у якихось із недавніх подій для вікіспільноти — Вікіконференції та / чи схожих заходах. Можливо, вам було б цікаво долучитися до визначення того, чи відбудеться та як виглядатиме цьогорічна Вікіконференція.

Як ви, мабуть, знаєте, уже понад десять років ГО «Вікімедіа Україна» проводить щорічну Вікіконференцію для української спільноти. Повномасштабна російська військова агресія змінила усі аспекти життя українців. Водночас ми бачимо потребу у спілкуванні та спільному вирішенні проблем вікіспільноти, тому розглядаємо варіант в якомусь форматі все-таки провести конференцію.

Відтак просимо заповнити коротке опитування, аби допомогти прийняти рішення щодо потенційної конференції 2022 року. Опитування буде відкрите до 28 серпня включно.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 08:14, 23 серпня 2022 (UTC)Відповісти

Вікіконференція 2022 пройде на початку жовтня — реєстрацію відкрито[ред. код]

Вітаю!

Цього року ГО «Вікімедіа Україна» проведе щорічну Вікіконференцію на початку жовтня. Вона пройде у гібридному форматі: зустрічі у кількох містах України та онлайн-програма. Реєстрація та збір пропозицій до програми тривають до 21 вересня включно.

Онлайн-день відбудеться в суботу 1 жовтня. Зустрічі наразі заплановані на 2 жовтня у Львові та 8 жовтня у Києві; однак їх список може змінюватися та доповнюватися.

Участь у конференції безкоштовна за попередньою реєстрацією. Якщо хочете долучитися до вікізустрічі, будуть доступні стипендії на проїзд в межах України та проживання.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:34, 8 вересня 2022 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)Відповісти

Запрошуємо до участі у конкурсі «Вікіпедія для школи» 2023[ред. код]

Доброго дня! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви реєструвалися на конкурс «Вікіпедія для школи» у 2021 році — тож, можливо, вам буде цікаво долучитися до цьогорічного конкурсу.

«Вікіпедія для школи» 2023 триватиме з 1 жовтня по 30 листопада. Мета конкурсу — поліпшити та розширити статті з предметів шкільної програми, роблячи їх кориснішими як для учнів та учениць так і для освітян. Ви можете взяти участь, зареєструвавшись, вибравши тему і поліпшивши статтю згідно з регламентом.

Переможці отримають призи, а деталі та інформацію ви знайдете на сторінці конкурсу. Конкурс також проходить в Вікіцитатах.

Не пропустіть шанс приєднатися і зробити Вікіпедію ще кращою для освіти! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:48, 5 жовтня 2023 (UTC)Відповісти

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Крім того, ми проведемо три вебінари: 27 січня о 13.00, 30 січня о 19.00, 2 лютого о 19.00 (час київський), на яких детально розповімо, як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитися на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:28, 27 січня 2024 (UTC)Відповісти