Обговорення користувача:Visem/Архіви/2020/грудень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Visem у темі «Вилучення» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Тиждень Житомирщини 2020

Вітаю, пане Visem! Запрошую долучатися до проведення тижня Житомирщини (з 5 по 20 грудня), буду радий побачити Вас серед учасників. — Шиманський હાય! 12:53, 3 грудня 2020 (UTC)

Відкоти редагувань аноніма

Вітаю. Прошу Вас більше не відкочувати редагування того аноніма, оскільки вони відповідають ВП:НЕКАТАЛОГ. Про це є обговорення на ВП:К-Р#Контактна інформація. Дякую.--Andriy.v (обговорення) 10:19, 4 грудня 2020 (UTC)

Вітаю, @Andriy.v:! На жаль зазначений пункт правил є досить розмитим. Я вважаю, що це нормальна контактна інформація яка має бути присутня, я й сам нею колись часто користувався, використовуючи Вікіпедію. Тобто вважаю що загальні номери та офіційні загальні адреси електронних скриньок мають бути, а от перелік телефонів структурних підрозділів, чи інші списки з телефонами — це уже каталоги. Також звертаю Вашу увагу, що зазначений анонім вкотре обходить блокування, ймовірно переслідує якусь мету. --visem (обговорення) 10:30, 4 грудня 2020 (UTC)
Якщо обходе блокування Ви маєте право його блокувати, але навіщо відкочувати його прави, якщо Вони не є вандальними, а наоборот прибиряють порушення правила? Той пункт правил не є розмитим, там чітко зазначено, що номери телефонів, мейли та факси — не є енциклопедичною інформацією. Якщо Ви не погоджуєтесь з цим пунктом — я вам вказав на обговорення у якому якраз обговорюється випадки застосування того правила, тож прошу долучитися до нього. Там пан Yakudza висловив досить вдалу думку до речі, з якою я погоджуюсь, цитую: "Зазвичай, вважається, що достатньо сайту, але сайти є не у кожної організації чи установи, тому альтернативна контактна інформація буде цілком доречною. Скажімо, у картках сільрад можуть бути доречними номери телефонів". Про села тут загалом телефони та інша контактна інформація (крім адреси ймовірно) взагалі є абсурдом, бо село не є установою чи організацією.--Andriy.v (обговорення) 10:41, 4 грудня 2020 (UTC)

Проєкт:Вінниця

Привіт, Вікторе!

Може, тебе зацікавить миттєве обговорення трьох однодумців, які нікого не повідомили.

Пінгую учасників проекту: @George Chernilevsky, Bodia1406 та DENAMAX:

Цитую (Brunei, 10:43, 6 грудня 2020)

Вікіпедія:Проєкт:Вінниця не має ані учасників, ані переліку статей, ані обговорення. Пропоную його вилучити. (ВП:К-Р#Порожній вікіпроєкт, oldid)

Yuri V. в) 11:28, 6 грудня 2020 (UTC).

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за листопад—грудень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Новини за листопад
  • В результаті марафону «Це зробила вона» було покращено 120 статей Вікіпедії та Вікіцитатах, майже 20 користувачів долучилися до проєкту.
  • Оголошено переможців номінації «Найкращі фото» у конкурсі «Вікі любить Землю». Переглянути топ-10 якісних фото конкурсу за оцінками журі можна сайті конкурсу. 14 листопада відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу, що проходила онлайн. Трансляція.
  • Оголошено переможців спецномінації «Via Regia Ukraine» у конкурсі «Вікі любить пам'ятки». Детальніше.
У грудні можна приєднатись до

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:10, 9 грудня 2020 (UTC)

Блокування IP

Добрий день!

Блокування динамічних IP адрес на такий довгий термін є не дуже правильним, оскільки з них можуть редагувати і добропорядні користувачі. Тим більше остання заблокована вами IP входить до діапазону 85.238.102.0/19 (обговорення · внесок), який вчора був заблокований адміністратором AlexKozur, тож це блокування не має багато сенсу). --Mykola Обг 09:33, 14 грудня 2020 (UTC)

Добрий день! Я врахував це і зменшив термін. Останнім часом з анонімами багато проблем виникає. --visem (обговорення) 13:36, 14 грудня 2020 (UTC)
Дякую. Так, останнім часом і proxy щось забагато.) --Mykola Обг 15:22, 14 грудня 2020 (UTC)

Прошу виконати рішення АК

Є рішення Вікіпедія:Запити на арбітраж/Переслідування користувачем Бучач-Львів (новий) пінкт 2 прошу адмін дій за це. Минулого разу Якудза блокував його на 3 дні але цей строк замалий, тож прошу як мінімум на два тижні в зв'язку з систематичними нападами. Дякую. --Jphwra (обговорення) 06:06, 16 грудня 2020 (UTC)

Вилучення

Вітаю!

Можна дізнатися причину вилучення статті Алапаєвський район, що це за стаття російською і як її знайти? --Mykola Обг 15:38, 27 грудня 2020 (UTC)

Вітаю! Так, ось є така стаття. --visem (обговорення) 15:40, 27 грудня 2020 (UTC)
А, тобто в українській Вікі вже статті непотрібні, якщо вони є в російській?) Чи може вона не відповідала критеріям? --Mykola Обг 15:43, 27 грудня 2020 (UTC)
Там було перенаправлення на іншу статтю, статті там не було. Тому я вилучив те перенаправлення, щоб можна було створити статтю українською у майбутьому. --visem (обговорення) 15:46, 27 грудня 2020 (UTC)
Стаття Алапаєвський район перенаправляла на Алапаєвський міський округ (Верхня Синячиха). --visem (обговорення) 15:48, 27 грудня 2020 (UTC)
Ага. Тоді перепрошую, що потурбував. Просто побачив цю причину, думаю, перепитаю, як це.) --Mykola Обг 15:51, 27 грудня 2020 (UTC)
Нічого страшного, це дуже добре, що Ви звертаєте увагу на такі речі! --visem (обговорення) 15:53, 27 грудня 2020 (UTC)