Обговорення користувача:YarikUkraine/Архів 31

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


en:Seal of South Korea

@YarikUkraine: Вітаю! візьметесь?--Станислав Савченко (обговорення) 12:48, 7 вересня 2021 (UTC)

Печатка Південної Кореї --YarikUkraine (обговорення) 10:11, 8 вересня 2021 (UTC)
Щиро дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 10:33, 8 вересня 2021 (UTC)

Патруль

Добрый день! Прошу вас отпатрулировать страницы, спасибо!--Станислав Савченко (обговорення) 13:48, 9 вересня 2021 (UTC)

--Станислав Савченко (обговорення) 08:55, 14 вересня 2021 (UTC)

Вам же уже объяснял другой пользователь, что патрулирование страниц это не обязательно. Статьи низкого качества, нечего там патрулировать, их надо перерабатывать или переписывать, о чем там и стоит шаблон. --YarikUkraine (обговорення) 09:34, 14 вересня 2021 (UTC)
Благодарю! Я разобрался.--Станислав Савченко (обговорення) 13:07, 14 вересня 2021 (UTC)

Підсумок

Вітаю. Колись до вас звертався щонайменше двічі, аби ви, як адміністратор, підвели підсумки до старих обговорень на ВП:ПС. Ви тоді відгукнулися обидва рази. Вимушений втретє до вас звертатися підвести підсумок до цього обговорення, що розпочалося більше року тому і на яке знову ніхто не звертає уваги. Будь ласка, як будете мати вільну хвилинку, не проігноруйте моє прохання і підведіть там підсумок. Заздалегідь вдячний. --Flavius (обговорення) 06:30, 18 вересня 2021 (UTC)

@Флавіус: Підбив. --YarikUkraine (обговорення) 13:41, 18 вересня 2021 (UTC)
Ви прирівнюєте селище до селища міського типу? --Юрко (обговорення) 14:21, 18 вересня 2021 (UTC)

Про підсумок

Вітаю. Просив би Вас повторно переглянути підсумок Вікіпедія:Перейменування статей/Кар'єрне (смт) → Кар'єрне, адже там помилка: селище та селище міського типу - це не одне й те ж.--Юрко (обговорення) 16:52, 18 вересня 2021 (UTC)

Доброго дня. Я ж підбив підсумки, «у п 4.1. чітко виділено лише міста, інші перераховані через кому» і як приклад наведено, що інші статуси є більш формальні, великої різниця між смт, селищем і селом нема, їх одним рішенням змінюють без жодної очевидної причини. Плюс вказано не обов'язковість використання назви без уточнення, а лише можливість. Вам 4 різні користувача аргументували, що нема причин для перейменування, жоден не підтримав, є два підсумки, але ви і далі продовжуєте оскаржувати і протестувати. Третій робити я не збираюсь, бо ви все-одно будете опротестовувати до моменту, поки хтось не підіб'є так, як подобається вам. Я підбив як вважав за потрібне, бо мене попрохали підбити підсумок обговорення, що лежить вже другий рік, але влаштовувати якісь скандали чи суперечки з вами не маю жодного бажання, так само як і розбиратись що вам подобається, а що ні. Успіхів. --YarikUkraine (обговорення) 11:50, 19 вересня 2021 (UTC)
Але в підсумку Ви припустилися очевидної помилки: селище нижче від селища міського типу на 2 щаблі, а не одне і те ж. Крім того, вже напрацьовано консенсус для таких випадків, котрий Ви не врахували. Це дає ґрунтовні підстави для оскарження підсумку. Якби підсумок ґрунтувався на правилах, я б нічого й не оскаржував. --Юрко (обговорення) 12:10, 19 вересня 2021 (UTC)
Консенсус - то є спільна згода різних учасників дискусії. І тут вона очевидна: користувачі NickK, Flavius та Ahonc висловились проти перейменування, Salween та AlexKozur просто вас не підтримали. Потім до них додався і я. За перейменування не висловився жоден користувач, тому консенсус очевидний. Якщо ви його не бачите, то це вже не мої проблеми. Давайте скінчимо цю дискусію. --YarikUkraine (обговорення) 12:57, 19 вересня 2021 (UTC)
Вікіпедія:Перейменування статей/Удачне (смт) → Удачне, Вікіпедія:Перейменування статей/Очеретине (смт) → Очеретине, Вікіпедія:Перейменування статей/Велика Олександрівка (смт) → Велика Олександрівка, Вікіпедія:Перейменування статей/Нова Українка (Україна) → Нова Українка, Вікіпедія:Перейменування статей/Хорошів (смт) → Хорошів, Вікіпедія:Перейменування статей/Іванопіль (смт) → Іванопіль і так далі. Облиште свою постійну ненависть до мене,я Вас не змушував до адмінства. --Юрко (обговорення) 14:17, 19 вересня 2021 (UTC)

Академія футболу СК «Київ»

Привіт. Здається, ти помилково скасував — NickK (обг.) 17:11, 20 вересня 2021 (UTC)

@NickK Доброго дня. Так, дякую. Якийсь глюк, певно. Відкотив. --YarikUkraine (обговорення) 17:15, 20 вересня 2021 (UTC)
@YarikUkraine, Доброго дня. відпатруліруйте, плиз, оперативно. Дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 14:39, 21 вересня 2021 (UTC)
@Станислав Савченко: YesТак Зроблено. --YarikUkraine (обговорення) 15:25, 21 вересня 2021 (UTC)

Уряд Колумбії

@YarikUkraine Добридень! Вибачте за безпойкоство. Можете додати будь-який текст (зробити стаб)? Я хочу перекласти цю сторінку (статтю). Дякую заздалегідь!--Станислав Савченко (обговорення) 17:02, 22 вересня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 17:20, 24 вересня 2021 (UTC)
Дякую Дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 17:13, 26 вересня 2021 (UTC)

Тиждень азійської та африканської кухні 2021

--Sakateka (обговорення) 10:31, 8 жовтня 2021 (UTC)

Амрієв Нурітдін Натмієвич і Амрієв Нурітдін Натмійович

Вітаю! Об'єднайте ці статті, Ви їх обидві створили. ) --Yukh68 (обговорення) 17:37, 8 жовтня 2021 (UTC)

@Yukh68: Ухти, шось я перестарався. Дві окремі сторінки на Вікіданих мене заплутали. Дякую що помітили. Об'єднав і там і тут. --YarikUkraine (обговорення) 00:38, 9 жовтня 2021 (UTC)

en:Romulus and Remus (Rubens)

Добрий день, YarikUkraine! Прошу вас сотворить цю сторонку (стаб), будь-ласка з ВП:АД, дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 18:23, 11 жовтня 2021 (UTC)

???

я не зрозумів чергової халЄпи від АК? Це як розуміти, ви спочатку знищили мою репутвцію, як редакторп, а тепер і як людини?? --Jphwra (обговорення) 15:25, 18 жовтня 2021 (UTC)

В жодному випадку АК не знищувала вашу репутацію і не має бажання цього робити. Навпаки я вас поважаю і пропонував повернутись з «чистим стартом» і розпочати все з початку. Але АК не може вам допомогти, якщо ви самі цього не хочете і заявляєте, що не збираєтесь повернутись та називаєте укрвікі не дуже приємними словами. Спроба порозуміння має бути обоюдною, а позов має мати логіку. Нема логіки розглядати зняття обмежень з акаунту, з якого ви не збираєтесь редагувати. Бо це вже неактуально. А щодо вас як людини, то у Вікіпедії діє заборона на розголошення особистих даних, тому окрім як дій в межах облікового запису вас ніхто нів чому звинуватити не може і не буде. --YarikUkraine (обговорення) 16:09, 18 жовтня 2021 (UTC)
саме звинувачувати, я цими рішеннями стою на одному рівні з київстарівським вандалом. --Jphwra (обговорення) 16:19, 18 жовтня 2021 (UTC)
в жодному випадку ніхто не звинувачує, ваші повідомлення не вилучаються, вас не блокують після кожної репліки, як вандала. Блокування, яке на вас наклали, вже давно минуло і ви маєте повне право та можливість спокійно редагувати українську вікіпедію, тим більше ваш опонент наразі неактивний і навряд буде необхідність його згадувати. Не реагуйте так імпульсивно, нічого страшно не відбуваєтся і ніхто вас не зрівнює ні з київстарівським вандалом ні з кимсь іншим. --YarikUkraine (обговорення) 16:46, 18 жовтня 2021 (UTC)
в жодному разі не збираюсь нічого редагувати, мені цілком вистачає енвікі та рувікі. Натомість тут я бачу продовження істерії навкола мого імені. І до того ж Ви вважаєте ті понад 10 !!!!!! тижневих блокувань цілком нормальним явищем? Про що тоді мова? Я хочу щоб АК зняв наостанок з мене всі обмеження І ВСЕ. Що незрозуміло? Ніякого чистого старту я не розглядаю, ще раз я заповнив спортивну прогалину в енвікі та рувікі і менф цього достатньо. Але я не хочу мати ті обмеження хай і постфактум. Це зрозуміло? Ну і решті адмінам буде уроком як вишибати редакторів з УкрВікі. --Jphwra (обговорення) 17:02, 18 жовтня 2021 (UTC)
Ваше право. Але ніхто вас не вишибав, ви можете редагувати, але самі вирішили піти. Тому нікому ніяким уроком це не буде. Нема бажання то не повертайтесь, я лише сказав про варіанти і можливості. Успіхів вам в інших проєктах. --YarikUkraine (обговорення) 17:38, 18 жовтня 2021 (UTC)

Запитання від Anastasiia Koval на сторінці Княгининівський ліцей Волинської обласної ради (16:50, 30 жовтня 2021)

Доброго вечора, як завантажити фотографію у таблицю? --Anastasiia Koval (обговорення) 16:50, 30 жовтня 2021 (UTC)

Доброго вечора. Використовуйте Вікіпедія:Майстер завантаження файлів. --YarikUkraine (обговорення) 08:51, 31 жовтня 2021 (UTC)

Обговорення користувача:Yakudza

Можеш прокоментувати останні дії користувача з безпідставним проставлянням шаблону образа незважаючи ні на що (такі самі дії тут були)? Хочу також почути інших арбітрів: @Dgho, Piramidion, Olvin та Submajstro:. Хочу також почути думку з цього приводу @NickK:. Бо це вже схоже не просто на провокації з його боку, а цілком свідома провокація з метою загострити зі мною конфлікт аж до мого блокування.... І не інакше, для чого це робиться? --Jphwra (обговорення) 11:34, 9 листопада 2021 (UTC)

Перепрошую, не маю змоги розбиратися зараз ({{цейтнот}}) — NickK (обг.) 13:13, 9 листопада 2021 (UTC)
Добридень. Шаблон:Образа не має жорстких обмежень щодо використання. По-суті це означає, що кожен, хто вирішив, що його чи когось іншого ображають написані слова, має можливість їх за допомогою цього інструменту приховати. Якщо ви вважаєте це провокаціями, то очевидним і найпростішим варіантом є не піддаватись на них. Коли видно пастку, то обійти її нема складнощів. У випадку, якщо ж такий варіант не влаштовує, то ви можете розпочати на кнайпі чи СО шаблону обговорення щодо унормування правил використання шаблону або створення чіткого переліку груп користувачів, які можуть ним користуватись. Саме поняття «образа» є дуже абстрактним та філософським, тому різними людьми трактується по-різному та індивідуально. І речі, які одним можуть здаватись цілком прийнятними, інших можуть образити. Відповідно одні вважатимуть використання шаблону безпідставним та провокативним, в той час як інші будуть бачити очевидні причини. Тому коментувати суб'єктивні категорії це досить невдячна справа. У будь-якому випадку необхідно або знаходити спільну мову і усвідомлювати, що щось може ображати іншого користувача, або не реагувати на речі, які ви вважаєте провокативними з боку інших. --YarikUkraine (обговорення) 20:50, 9 листопада 2021 (UTC)

Захист сторінки

Захистив Вашу СО через надмірний вандалізм. Якщо треба збільшити термін — дайте знати. --Atoly(обг) 12:17, 9 листопада 2021 (UTC)

Щиро дякую за захист, продовжувати поки не треба. Якщо вандалізм відновиться, то сам собі поставлю. --YarikUkraine (обговорення) 20:52, 9 листопада 2021 (UTC)

Мовні скорочення - перенаправлення

Доброго дня, пане YarikUkraine! Маю до Вас прохання. В свій час, на прохання користувача Kisnaak, Ви допомогли виправити перенаправлення шаблону мови Суахілі {lang-sw|__} з сторінки двозначностей слова Суахілі на правильну спеціальну сторінку - Суахілі (мова). Дуже Вам за це дякую. Проте я виявив, що в аналогічних шаблонах, що використовують множину, таких, як наприклад {{lang2|sw|en|___}} (суах. і англ. ___) або {{lang/list|sw}} (суах.) і далі використовується посилання на сторінку визначення слова Суахілі, а не на коректну сторінку Суахілі (мова). Чи можна Вас попросити так само допомогти внести уточнення і в ці мовні шаблони, оскільки їх захист не дозволяє мені це зробити самостійно.

Наперед вдячний, Dmytro Tarnavsky (обговорення) 22:26, 9 листопада 2021 (UTC)

@Dmytro Tarnavsky: Зробив. І не плутайте на майбутнє особисту сторінку у сторінку обговорення. Лише написавши на сторінку обговорення, тобто сюди, куди я переніс ваше повідомлення, спрацьовує сповіщення. А на особистій сторінці, куди ви написали, користувачі можуть не помітити ваше повідомлення і не відреагувати. Тож будьте уважніші на майбутнє. Успіхів. --YarikUkraine (обговорення) 23:48, 9 листопада 2021 (UTC)
Дуже дякую за допомогу, а за сторінку перепрошую, це я плуганув, мій фолт)))
З повагою Dmytro Tarnavsky (обговорення) 09:24, 10 листопада 2021 (UTC)

Шаблон в роботі у статті Жозімар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Жозімар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:26, 10 листопада 2021 (UTC)

стирання даних

Шановний користувач. Моє попереднє повідомлення в обговоренні в Кнайпі про можливі зв'язки Goo3 і Wikibusiness чи інших спамних компаній було видалене самим же Goo3 і приховане від решти: [1] Я щойно відновив його, адже скріншоти не горять. Проте, дублюю його тут і прошу не пройти повз. Ця тема не має замовчатися. Дублюю:

  • виявилося дуже прогнозованим: замість того, щоби розібратися чи були порушення в користувача, чому він робить дивний рекламний внесок, тощо - мене заблокували, а тему вирішили приховати. Але є сміливці і допитливі вікіпедисти, які почали ставити правильні питання. Спамерів як Wikibusiness чи ВБ - як ви називаєте їх, дуже багато. | значно більше ніж здається. Але мова тут дещо про ширші речі - про нехтування правилами, етикою, і лицемірством. P.S. цей мій допис було хитро стерто об'єктом розслідування - Goo3. Я ще раз повторююся - нікого не переслідую. Просто ділюся з вами дещицею фактів. Далі буде більше. Дублюю це повідомлення на сторінках обговорень користувачів, які виявили цікавість. @Mykola7:, @YarikUkraine:, @Кучер Олексій:, @Alex Khimich:, @AlexKozur:, @Alex Khimich:, @Юрко Градовський --Arsen Petrov (обговорення) 13:55, 10 листопада 2021 (UTC)

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)

Долучайтеся до Тижня Джозефа Конрада у Вікіпедії

Привіт! Запрошую вас взяти участь у тематичному тижні зі створення та покращення статей про Джозефа Конрада — відомого англійського письменника польського походження, уродженця України.

Його постать є літературним символом спільної англійсько-польсько-української культурної спадщини. Однак зараз у Вікіпедії доробок письменника та теми, пов’язані з його постаттю, дуже мало розкриті. Тож разом з Польським інститутом у Києві громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує заповнити цю тематичну прогалину. Активних учасників та учасниць чекають сувеніри від організаторів.

Сподіваємося, вам буде цікаво долучитися!

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці користувача, що цікавитеся Польщею і/або літературою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 20:22, 15 листопада 2021 (UTC)

en:Shortbread

Добрый день! Прошу вас создать стаб.--Станислав Савченко (обговорення) 07:34, 20 листопада 2021 (UTC)

YesТак Зроблено Шортбред --YarikUkraine (обговорення) 16:45, 20 листопада 2021 (UTC)
Дякую Дякую--Станислав Савченко (обговорення) 11:56, 21 листопада 2021 (UTC)

Чемпіонат світу з крикету 2019

Добрый день, я правильно сделал все сам? Я виніс на видалення. Проверьте, пожалуйста: Чемпіонат світу з крикету 2019--Станислав Савченко (обговорення) 15:52, 11 грудня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 23:53, 3 січня 2022 (UTC)
Дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 21:34, 4 січня 2022 (UTC)

Хакатон для вікіспільноти: Попередня реєстрація

Вітаю!

ГО «Вікімедіа Україна» розглядає можливість провести вікіхакатон для української спільноти у грудні 2021 року або у січні 2022 року.

У заходу буде дві цілі: 1) підвищити технічні навички редакторів та редакторок вікіпроєктів, навчитися новому; 2) спільно попрацювати над розробкою технічних інструментів.

Якщо вам було б цікаво долучитися до такої події — дізнатися щось нове, навчити чомусь інших людей, або ж просто попрацювати над технічними питаннями разом з іншими вікімедійцями — запрошуємо заповнити анкету попередньої реєстрації. Для участі не обов'язково мати технічні навички, у вас також буде можливість набути їх під час хакатону

Планований формат заходу — онлайн; але можливий також офлайн-компонент, якщо дозволять карантинні обмеження. Деталі визначимо за результатами попередньої реєстрації.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 18:30, 13 грудня 2021 (UTC)

How we will see unregistered users

Привіт!

Ви отримали це повідомлення, бо є адміном у вікі Вікімедіа.

На сьогодні, коли хтось редагує вікі Вікімедіа, не ввійшовши в систему, ми показуємо їхню IP-адресу. Як ви вже можете знати, у майбутньому ми не зможемо цього робити. Це рішення юридичного відділу Фонду Вікімедіа, яке випливає зі змін у нормах і правилах приватності онлайн.

Замість IP ми показуватимемо маску. Ви як адмін і далі зможете отримувати доступ до IP. Також буде новий прапорець користувача для тих, кому треба бачити повні IP-адреси незареєстрованих користувачів, щоб боротися з вандалізмом, переслідуваннями та спамом, не будучи при цьому адмінами. Патрульні також бачитимуть частину IP навіть не маючи цього прапорця. А ще ми працюємо над кращими допоміжними інструментами.

Якщо ви ще не бачили, то можете почитати більше про це на Мета-вікі. Щоб упевнитися, що ви не проґавите технічні зміни у вікі Вікімедіа, ви можете підписатися на розсилку щотижневих Тех. новин.

У нас є два пропоновані варіанти того, як можуть працювати маски. Ми б хотіли почути ваш відгук про те, який варіант, на вашу думку, краще спрацює для вас і вашої вікі, зараз і в майбутньому. Ви можете написати нам на сторінці обговорення; писати можна своєю мовою. Пропозиції були опубліковані у жовтні, а рішення ми будемо приймати після 17 січня.

Дякуємо. /Johan (WMF)

18:20, 4 січня 2022 (UTC)

Прохання про видалення сторінки

Доброго вечора! Чи не могли б Ви допомогти мені, видаливши сторінку перенаправлення Сплюшка євразійська? Я хотів би перейменувати назву статті Совка (птах) на більш правильну, зафіксовану в авторитетних джерелах. Кілька днів назад я так само перейменував статтю Дрімлюга на Дрімлюга звичайний, але тоді на моє прохання про видалення сторінки перенаправлення швидко відгукнулися, а тут я чекаю вже майже добу, тому вирішив напряму звернутися. --Olbiopontik (обговорення) 23:16, 8 січня 2022 (UTC)

І так само хотів би попросити Вас видалити також сторінку перенаправлення Сплюшка, з метою перейменування сторінки Совка, відповідно до джерел (за допомогу з Сплюшка євразійська дякую!)
велике Вам Дякую!--Olbiopontik (обговорення) 23:30, 8 січня 2022 (UTC)
@Olbiopontik: YesТак Зроблено. Прохання може довго не вирішуватись, якщо запит неочевидний. Не всі адміністратори так добре знають біологію, щоб бути впевненими у перейменуваннях. Тож краще обгрунтовуйте свої рішення і більша ймовірність, що хтось його виконає. Ну або шукайте інших любителів своєї теми, з якими легше буде порозумітись. Зокрема можете пошукати активних тут Категорія:Інтерес:Біологія. Успіхів, якщо будуть питання, то звертайтесь. --YarikUkraine (обговорення) 23:34, 8 січня 2022 (UTC)

Сторінку Туфік Бушакі номіновано на вилучення

Стаття Туфік Бушакі, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 19 січня 2022. Що ще можна зробити? --reNVoy (обговорення) 20:13, 19 січня 2022 (UTC)

Вікімарафон 2022: Долучайтеся і допомагайте новачкам

Доброго дня!

Із 27 до 31 січня в україномовному розділі Вікіпедії триває Вікімарафон — щорічна кампанія для написання нових статей і залучення волонтерів-дописувачів на честь дня народження української Вікіпедії, яке святкуватимемо цієї неділі.

Організаційна команда Вікімарафону запрошує і Вас створити статтю у межах цієї акції, а також маємо й інше прохання як до активного у Вікіпедії патрульного.

Під час Вікімарафону до Вікіпедії долучається чимало нових користувачів і користувачок, котрі щиро хочуть допомогти розвитку енциклопедії, однак не завжди можуть розібратися з усіма правилами і практиками. Тож потрібна допомога із патрулюванням статей та роботи з новачками щодо них.

Якщо у Вас є достатньо вільного часу і бажання, запрошуємо Вас долучитися до проєкту Вікімарафону з патрулювання та допомагати цілеспрямовано перевіряти усі новостворені в цей період статті. Записатися можна за посиланням; для активних учасників проєкту передбачені сувеніри.

Якщо ж долучитися до проєкту патрулювання Вікімарафону не можете — просимо принаймні пам'ятати про Вікімарафон і проявляти особливу толерантність до новачків у ці дні. Ми будемо вдячні, якщо у процесі звичного патрулювання статей Ви будете допомагати новачкам освоїтися і не будете ставитися до них суворо ) — наприклад, у випадку некритичного порушення правил не будете ставити статтю на вилучення, а спочатку звернете увагу автора на проблеми.

Із будь-якими питаннями Ви можете звертатися до організаційної команди Вікімарафону, зокрема за електронною адресою wikimarathonwikimedia.org.ua.

Від імені організаційної команди Вікімарафону, --Нестеренко Оля (обговорення) 10:23, 28 січня 2022 (UTC)

Тимчасові права адміністратора на період воєнного стану

Привіт! Якщо маєте таку можливість, запрошую долучатися до обговорення практики надання тимчасових прав адміністратора на період воєнного стану. --Acedtalk 10:21, 28 березня 2022 (UTC)

Стипендії на онлайн-участь у міжнародному вікіхакатоні

20—22 травня пройде Wikimedia Hackathon 2022 — міжнародна онлайн-зустріч технічної спільноти вікіпроєктів.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає фінансові стипендії на участь у хакатоні. Стипендія може покривати витрати, потрібні для технічної участі у хакатоні (наприклад, покупка навушників чи мікрофона), послуги з догляду за дітьми чи схожі сервіси, логістичні витрати тощо.

Податися можна до 18 травня включно, для отримання стипендії потрібне принаймні мінімальне володіння англійською мовою.

Ви отримали це повідомлення, бо цікавитеся програмуванням і/або зробили чимало редагувань у традиційно «технічних» просторах назв. Якщо ви не хотіли б отримувати запрошення на хакатон чи інші технічні події, напишіть мені або ж вручну вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Про підтримку вікіспільноти під час війни читайте за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 09:35, 1 травня 2022 (UTC)