With Love… Hilary Duff

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Логотип

«With Love… Hilary Duff» — перший парфум, який випустила американська поп-співачка та акторка Гіларі Дафф. По магазинах США парфум поширювала компанія Елізабет Арден. Згідно з офіційним сайтом парфуму, Дафф сама розробляла стиль пляшечки. В інтерв'ю з Houston Chronicle Дафф розповіла, що отримала велике задоволення від створення аромату і, можливо, в майбутньому буде займатись суто парфумерією[1].

За підрахунками наприкінці 2006 року парфум «With Love… Hilary Duff» став одним із трьох найпопулярніших в універмагах США. Згодом аромат продавався у британських універмагах, а також розширився у продажах до Канади і Японії.

Рекламу для товару зробила пісня та відеокліп Гіларі Дафф — «With Love»[2], яка входить до її четвертого студійного альбому «Dignity» (2007).

Склад[ред. | ред. код]

До парфуму входять молоко, фрукти, мускус, квіти, екзотичні спеції, бурштин, шматочки листя і кора дерева з лісу кокоболо.

Номінації[ред. | ред. код]

Парфум «With Love… Hilary Duff» був номінований на церемонії нагородження The 8th Annual Basenotes Awards у категорії Найкращий жіночий парфум від знаменитості (англ. Best Celebrity Women's Fragrance). Парфум конкурував із десятьма дуже великими компаніями. Нагороду отримала Мерая Кері за свій парфум «M».[3]

Літня лінія парфума[ред. | ред. код]

В 2007 році Дафф випустила літню версію парфуму, який називається «Wrapped With Love».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Sewing, Joy. "All grown up, Hilary Duff hasn't left her teen fans behind" [Архівовано 19 жовтня 2012 у Wayback Machine.]. Houston Chronicle. January 25, 2007. Retrieved February 3, 2008.
  2. Elliot, Stuart. "Woman of a Scent". The New York Times. December 18, 2006.
  3. Best Celebrity Women's Fragrance: M by Mariah Carey. Архів оригіналу за 29 травня 2012. Процитовано 26 травня 2008.