Інститут прикладних досліджень (Єрусалим)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Інститут прикладних досліджень
Дата створення / заснування 1990
Коротка назва ARIJ
Країна  Палестинська держава
Адміністративна одиниця Вифлеєм
Загальна виручка 1 960 000 € (2019)
Розташування штаб-квартири Вифлеєм
Добровільні внески 0 €
Офіційний сайт

Інститут прикладних досліджень — Єрусалим (ARIJ; араб. معهد الابحاث التطبيقية - القدس‎ , івр. המכון למחקר יישומי — ירושלים‎) — палестинська неурядова організація, заснована в 1990 році з головним офісом у Вифлеємі на Західному березі річки Йордан. ARIJ активно працює над дослідницькими про ктами в галузі управління природними ресурсами, водного господарства, сталого сільського господарства та політичної динаміки розвитку на палестинських територіях .

Проєкти[ред. | ред. код]

POICA[ред. | ред. код]

Спільно з Центром досліджень землі (LRC) ARIJ веде спільний проєкт під назвою POICA («Око на Палестину — моніторинг ізраїльської колонізаційної діяльності на палестинських територіях»). Проєкт, що фінансується Європейським Союзом, перевіряє та перепровіряє ізраїльську колонізаційну діяльність на Західному березі річки Йордан і в секторі Газа, а також розповсюджує відповідну інформацію серед законотворців у європейських країнах та серед широкої громадськості[1].

Екологічна переробка відходів[ред. | ред. код]

У 2011 році ARIJ разом з TTZ Bremerhaven, Університетом Естремадури та Інститутом мембранних технологій Італійської національної дослідницької ради (CNR-ITM) розпочали проєкт під назвою «Стала переробка та оцінка відходів оливкового виробництва в Палестині»[2]. Проєкт фінансується Європейським Союзом у рамках Сьомої рамкової програми.

Фінанси[ред. | ред. код]

Виноски[ред. | ред. код]

  1. About The Project. Архів оригіналу за 31 жовтня 2016. Процитовано 1 березня 2022.
  2. Capacity Building for Sustainable Treatment and Valorization of Olive Mill Waste in Palestine. Архів оригіналу за 12 травня 2014. Процитовано 1 березня 2022.

Посилання[ред. | ред. код]