Бокс (зачіска)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Чоловік із зачіскою бокс

Бокс (їжачок) - це коротка зачіска, що відрізняється практичністю за рахунок мінімуму довжини на скронях і потилиці. Волосся з нею виглядатиме охайно і доглянуто, навіть якщо власник зачіски особливо за ними не доглядає [1].

Зачіска не потребує укладання. Достатньо тільки вимити волосся, і вона виглядатиме доглянуто. «Бокс» відмінно виглядає за будь-якої ситуації, навіть якщо раніше волосся було неслухняним. Пасма в області верхівки залишаються довшими, ніж у зоні скронь. За рахунок цього зачіска не робить обличчя круглішим. Зачіска максимально відкриває обличчя власника, наголошуючи на його рисах. Вона досить проста у виконанні і може бути зроблена в домашніх умовах навіть за мінімальних перукарських навичок перукаря [2].

У зачісці відсутні зайві деталі, вона розкриває обличчя, акцентуючи його мужні риси. Завдяки мінімальній довжині волосся модель проста у догляді і не потребує щоденного укладання. Зачіска бокс не знає вікових та стилістичних умовностей. Вона підходить людям різного віку і відмінно поєднується з різними стилями в одязі: від спортивного до ділового.[3].

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]