Весь світ в очах твоїх…

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Весь світ в очах твоїх...
рос. Весь мир в глазах твоих...
Жанр Художній, молодіжний, драма
Режисер Станіслав Клименко, Іван Симоненко
Сценарист Геннадій Бокарев
У головних
ролях
Віра Снєжина
Володимир Шпудейко
Оператор Валерій Рожко
Композитор Ігор Поклад
Художник Михайло Юферов, Микола Поштаренко
Звукорежисер Олександр Кузьмін
Кінокомпанія Київська кіностудія імені Олександра Довженка
Тривалість 68 хв.
Мова російська
Країна  СРСР
Рік 1977
IMDb ID 3098234

«Весь світ в очах твоїх…» (рос. «Весь мир в глазах твоих…») — український радянський художній фільм, відзнятий у 1977 році на кіностудії «Київська кіностудія художніх фільмів ім. О. Довженка». Романтична історія про перше кохання, яке проходить крізь випробування, однак юні герої не зраджують своїм почуттям.

Деталі сюжету[ред. | ред. код]

17-річний Віктор вирішив заробити грошей на магнітофон, для чого влаштувався на роботу маляром. Фарбуючи дах, помітив у вікні будинку навпроти симпатичну дівчину, в яку закохався. За допомогою свого молодшого товариша знайшов незнайомку і познайомився. Але життя приготувало Віктору серйозний іспит — дівчина хвора: через травму, отриману в автокатастрофі, Віра прикута до ліжка. На неї чекає чергова складна операція, — можливо вирішальна….

Що відчуває головний герой — кохання чи жалість до травмованої дівчини? Про це розповідає фільм.

Події розгортаються в Києві на фоні прекрасних, ще не спотворених сучасною урбанізацією пейзажів центра міста та Русанівки.

Акторський склад[ред. | ред. код]

Віра (кадр з фільму)

Знімальна група[ред. | ред. код]

Нагороди[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Фільми та митці кіностудіі імені О. Довженка, удостоєні державних і республіканських премій, призів та нагород кінофестивалів в 1970—1980рр. електронна версія журналу "Світ екрану" ("Мир экрана", "The World of Screen") - свідоцтво про державну реєстрацію в Україні КВ№4606 від 10.10.2002. 14 серпня 2004. Архів оригіналу за 16 квітня 2014. Процитовано 13 вересня 2013.
  2. Фільми та митці кіностудіі імені О. Довженка, удостоєні державних і республіканських премій, призів та нагород кінофестивалів в 1980—1990рр. електронна версія журналу "Світ екрану" ("Мир экрана", "The World of Screen") - свідоцтво про державну реєстрацію в Україні КВ№4606 від 10.10.2002. 22 квітня 2004. Архів оригіналу за 2 липня 2016. Процитовано 13 вересня 2013.

Посилання[ред. | ред. код]