Вухо.Ком

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ВухоКом – українська роздрібна мережа магазинів електротехніки та мобільних аксесуарів.

ТзОв "Вухо.Ком"
Гасло Обирай сучасні ґаджети!
Тип Торговельна мережа
Засновано 2007р.
Галузь Роздрібна торгівля
Країна  Україна
Штаб-квартира м. Львів, вул. Зелена, 153а
Розташування Україна
Вебсайт: vuho.com.ua

Мережа

[ред. | ред. код]

Роздрібну мережу «Вухо.Ком» засновано у 2007 році у Львові[1]. Станом на 2021р. компанія налічує 40 магазинів «Вухо.Ком» та 23 магазини-партнери. Має магазини у 41 місті та 7 областях України.

Розвиток

[ред. | ред. код]

З 2018 року компанія провела ребрендинг мережі, запустивши оновлений формат магазинів. Оновлення охопило покращення сервісу, розширення асортиментних груп, впровадження нових дизайнерських рішень та створення відкритих викладок та чіткого зонування. У 2019 році було відкрито перший магазин нового формату. У торговій точці на проспекті Свободи, 49 на площі близько 100 кв. м, крім смартфонів, аксесуарів і дрібної техніки, можна знайти електротранспорт, зону “розумний будинок”, б’юті-зону та інше. Виконаний об’єкт в стилі лофт. Однією з родзинок нового магазину стала червона телефонна будка, на зразок оригінальних лондонських[2]. Компанія активно долучається до соціальних проектів міста[3] та створення різноманітних заходів[4][5].

Відкриття магазину нового формату у м. Львів

Інтернет-магазин

[ред. | ред. код]

У 2009 році компанія запустила інтернет-магазин vuho.com.ua [Архівовано 4 березня 2021 у Wayback Machine.]

Влітку 2021 року на сайті з'явився новий розділ "Експерт бренду". Мотивацією створення рубрики стало прагнення удосконалити досвід користування технологічними новинками і бажання компанії розвивати експертність своїх працівників та покращувати сервіс обслуговування. У цій рубриці експерти Брендів розказують більше про цінність кожного ґаджета, топові фішки та унікальність[6].


Програма лояльності

[ред. | ред. код]

Для постійних клієнтів у мережі діє програма лояльності. Учасники програми лояльності отримують фіксовану знижку на певні групи товарів та послуги. Крім того, першими дізнаються про акційні пропозиції та отримують персональні пропозиції.

Галерея

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Про компанію. Вухо.Ком - магазин мобільних телефонів, гаджетів і техніки в Україні | Київ, Одеса, Харків, Дніпро (ua) . Архів оригіналу за 23 червня 2021. Процитовано 16 березня 2021.
  2. Новини техніки: Цитрус, Фокстрот, Rozetka, Eldorado, MOYO та інші – Асоціація рітейлерів України. rau.ua (укр.). Архів оригіналу за 7 жовтня 2021. Процитовано 7 жовтня 2021.
  3. У Львові з’явилася нова соціальна реклама «Поділися дорогою». tvoemisto.tv. Архів оригіналу за 21 липня 2020. Процитовано 16 березня 2021.
  4. Безкоштовний майстер-клас для дітей: Іграшки XXI століття. lviv.vgorode.ua (ua) . Процитовано 16 березня 2021.
  5. Нині у Львові пройде перша у місті Smart арт-виставка. Де подивитися. tvoemisto.tv. Архів оригіналу за 21 квітня 2021. Процитовано 16 березня 2021.
  6. Зустрічайте "Експертів Бренду". Вухо.Ком - магазин мобільних телефонів, гаджетів і техніки в Україні | Київ, Одеса, Харків, Дніпро (ua) . Архів оригіналу за 7 жовтня 2021. Процитовано 7 жовтня 2021.