Користувач:Григорій Лисиця/Денчик

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Денчик
Обличчя цього негідника п'ятирічної давності.
Історія
Видавець пологовий будинок
Дебют класний
Автор(и) Томос
Характеристики
Повне ім'я Його Величність Діоніс
Позиція таке велике зло, як Ромовий кіт
Вид гібрид раси рідкісних і українців
Зріст 195 см (еталон краси)
Вага зелена
Колір очей блакитний
Колір волосся фіолетовий
Псевдоніми Діоніс
Дєнчік
Денис
Король
Знаток Marvel
Людина-протистояння
Берсерк
Двікс
_JOKER_
Місце народження невідома планета
Громадянство вакандієць
Команди й організації
Збірна України з літерболу
Союзники
союзників нема, є лише блісскі: Вагон, Татарін і Ґей
Вороги
Змієборець, Грейдер, фотка п'ятирічної давності
Особливі сили
Обладнання
  • білі італійські рукавиці з короною
  • Денчик (англ. Denchik) — відомий берсерк.

    Життєпис[ред. | ред. код]

    Дитинство і юність[ред. | ред. код]

    Існує кілька версій походження Денчика, проте лише одна є найпоширенішою і найімовірнішою. За цією версією, він є прибульцем з іншої планети (можливо системи Альдебаран), який ще немовлям був відправлений на Землю, тому що рідна планета була на грані знищення. Денчик є більш розумним і сильним, ніж звичайні земляни. Отож потрапивши на Землю він дуже швидко навчився користуватися нашими технологіями і майже не взламав Пентагон США, тому його прийомною матір'ю було прийняте рішення час від часу стирати Денчикові пам'ять. Проте це призвело до кількох побічних ефектів, зокрема його руки отримали власну свідомість і рухаються окремо від всього тіла. Після багатьох злочинів руки отримують у народі клички — Рукардо та Змій.

    В цей період косить від армії, прикинувшись одинадцятилітнім і проникнувши у 5-А клас. Для цього йому приходиться вперше збрити вуса. У школі Денчик придумує персонажа Барсіка — рудого кота. Пізніше отримує звання Знатока Marvel. Деякий час Денис змушений жити в пупку Тьоті Слави, продаючи продукти її життєдіяльності під виглядом елітних делікатесів. Установивши дипломатичні відносини з іншими жителями Слави він організовує перший бізнес. Денчик знайомиться з майбутніми своїми друзями — Вагоном, Татаріном Папірусом і Змієборцем. Опісля Змієборець зраджує Дениса і душить його праву руку.

    Невідома особа спонукає Денчика задуматися над важливим питанням «Нащо йому тої майки?». У пошуках відповідей він краде Спрайт Петровича та отримує на горішки. Вагон допомагає Денчикові вибачитися Петровичу. Його руки вирішують підставити Денчика та кладуть відро на учительський стіл. Того ж дня Грейдер роздавлює руку Ігорю, проте учитель більше звернув увагу на відро, а не розтрощену навпіл руку.

    Епос про безвихідь і провидіння[ред. | ред. код]

    Взимку, коли заметіль шуміла за вікном, а вчителі готували ще одне коло пекла у вигляді семестрових робіт, Денчик запізнився на урок, тому що отримав потужну лихоманку. Йому ввижались невідомі раніше силуети, а сенс його слів ставав все дедалі незрозумілішим. Одного разу, його названа матір, повертаючись з роботи, знайшла сову, що впала з дерева перед її обличчям. Старенька бабуся, що зналася на снюсі, одразу зрозуміла, що це поганий знак. «Наступний рік обіцяє бути хайповим, але жахливим, індюки зберуться на даху і все зміниться докорінно» — таке тлумачення вона дала цьому випадку.

    Дні ставали похмурішими, а сонце частіше ховалося за хмарами, ніби боячись насуваючої бурі. Денис уже не бачив мотивації учитися далі, все одно ж усіх людей досягне кінець життя й усвідомлення його марного існування. Він відкладав усі домашні завдання «на другий раз», начебто чекаючи, коли другого разу не буде. Єдиною розрадою була крейда, проте відсутність її смаку й запаху не заспокоювала душу Дениса. Це був черговий секрет, який він не намагався розгадувати.

    Востаннє йдучи додому, Денчик побачив те саме передбачення бабусі — чотири престарілі індюки сиділи на даху сусіда напроти. Герой не звернув на це увагу, подумав: «а хто з нас не індюк на криші?». Нічого не відбувалось, Денчик знову дав псови цевру, а сам поїв пшеничної каші з вишеньками. Проте увісні йому побачився ще один силует, як той з лихоманки, він покликав його «додому, до істинного дому». Коли силует наблизився, це виявилася чорно-біла корова, що крутилася. Прокинувшись, Ден сказав: «всьо серйозно, ми серйозна кантора». Чебупель зрозумів, що це остання крапля безвиході, останній знак до змін.

    І Денчик відправився у місце зі сну, край, повний каміння і ягодів, Польщу. Поїздка була довгою, але він знав на що йде. Денчик зустрів відповідь на таємницю свого походження — Його Батько все розповів. Денчик виявився останнім представником раси рідкісних. Сила, що йому успадкувалася, є апогеєм могутності, навіть древні афрогуцули не володіли такою потужністю. Денчик пізнав, хто він є і це найбільше лякало його. Тоді і народився Берсерк. Його телепортнули назад до будинку з індюками зверху, та цей світ був не готовий до Діонісової міці.

    Цитадель і перша поразка[ред. | ред. код]

    Подальше життя[ред. | ред. код]

    Фальсифікація смерті[ред. | ред. код]

    Курогеноцид[ред. | ред. код]

    Денчик, переживший курогеноцид і падіння Цитаделі, Берсерк у його істинному обліку.

    Особисте життя[ред. | ред. код]

    Про його особисте життя мало що відомо. В юності він познайомився з кимось, проте особистість його кохання залишається невідомою. Денчик таємно одружився і навіть має прийомного сина на ім'я Артьом. У віці півтора років він покинув рідний дім, ставши анімешником і перейшовши на свій хліб. Сім'я мала можливість приютити й другу дитину, але відмовилась, бо вона виявилась ще тим грейдером.

    Фільмографія[ред. | ред. код]

    Перед початком Лисих війн, Денчик, будучи актором, зіграв популярних персонажів у багатьох фільмах різних жанрів. Він відомий своїми трансформаціями і трансплантаціями для певних образів.

    Назва Роль Примітки
    «Need for Spirt» самого себе пародія на кінофраншизу «Форсаж», але тут персонажі ганяють не на машинах, а Лисого
    «Я — Денчик» самого себе автобіографічна драма
    «Одинадцять братів Лисого» самого себе, але лисого пародія на «Одинадцять друзів Оушена»
    «Денчіта» саму себе гостросоціальна драма про трансгендерів
    «Людина-протистояння» самого себе у ролі Людини-протистояння фільм про конфлікт двох особистостей всередині однієї людини, що протистоїть своїм особистостям
    «Людина-протистояння: Протистояння» самого себе у ролі Людини-протистояння у ролі Людини-протистояння продовження «Людини-протистояння», де кожна особистість бореться зі своїми особистостями, але програє і починає протистояти іншій
    «Людина-протистояння: Біполяр очка» самого себе у ролі Людини-протистояння у ролі Людини-протистояння, а також кожного актора у своїй ролі фільму третя частина «Людини-протистояння», де у головного героя починаються беды с башкой і кожна особистість збирає армію Людей-протистоянь
    «Людина-протистояння: Війна нескінченності» самого себе у ролі Людини-протистояння у ролі Людини-протистояння, а також кожного актора у своїй ролі фільму, режисера, сценариста і всю знімальну групу + населення Таджикистану особистостей стає надто багато і вони боряться з винуватцем їхнього розмноження — Тарасом
    «Тарас» самого себе фільм про тяжку долю кріпака
    «Друнчик» самого(н) себе комедія про траву і гроші
    «Цей Тарас...» самого себе багатосерійний серіал про цього Тараса і його політичні злочини
    «Підлий трюк» жертва підлого трюку документальний фільм про організацію та реалізацію підлого трюку
    «Підлий трюк 2» виконавець підлого трюку сиквел попередньої стрічки, що розповідає про поширення підлого трюку по всій планеті

    Сили та здібності[ред. | ред. код]

    Популярність[ред. | ред. код]

    Теорії змови[ред. | ред. код]

    Особа Денчика відіграла вагому роль у розповсюдженні різноманітних теорій змови. Зважаючи на те, що він є прибульцем з невідомої планети, група анонімних адептів Великої Вітчизняної вважає, що капіталістична влада приховує від простих людей факт палеоконтакту. Сам Денис неодноразово підтверджував цю інформацію, говорячи, цитата: «Та ж да», хоч і скептично ставився до суджень адептів: «Я гатю ці кавалки».

    Крім основної теорії появи Денчика на Землі, тобто позаземного походження, існують й інші. Екстрасенс-медіум, професійний алхімік і астролог Артур Бик вважає, що Денис є версією Вагона з майбутнього, що прибув у минуле, аби продовжити часову петлю, зв'язану зі своєю еволюцією у, власне, Денчика. У своїй праці «Денчик як невідома природі істота» він зазначив, що крім машини часу, Вагон повинен був створити ще й машину парадоксів, аби спокійно контактувати з майбутньою версією самого себе. Дана версія була на слуху близько 2 секунд, перш ніж про неї всі не забули.

    Сам Денис також заявляє, що він кіт за гендером. Це спричинило хвилю обурення серед мишей і щурів, які вважали його своїм побратимом. Він же відповів тим, що їхнім об'єктом поклоніння є Тарас, «цей Тарас...».

    Після фальсифікації смерті Денчика за дивних обставин, дописувачі форуму Каріна-chan пояснювали цю ситуацію концепцією мультивсесвіту. За їхніми словами Денис має доступ не тільки до сакральних знань Всесвіту, а ще й активно ними користується. Таким чином він здатен викликати свої версії з альтернативних реальностей, тим часом спокійно займаючись вулканізмом. Це пояснює численні випадки зі зникненням і перетворенням Дениса. Він же пояснює це так: «Я під градусом взагалі друга людина».

    Вплив на популярну культуру[ред. | ред. код]

    Денчик своїми діями повпливав на популярну культуру XXI століття. Своєрідні і частіше незрозумілі вислови поширилися серед народу та навіть використовуються у прямій мові десятком з половиною людей. Також його дивне поводження на публіці і в громадських місцях стали причиною появою близько сотні мемів. Загалом внесок Денчика у культурну спадщину визначається як негативний, проте це не зупиняє людей і тварин наслідувати його мудрі вчення.

    Нижче наведені найвідоміші цитати Денчика:

    Тримався за папір, не було ні дверей, ні папіроси.

    — про вічність буття

    Холодильник-Шрек...

    — про камео Стена Лі у фільмі «Неймовірний Халк»

    Скорость звука бистріша за скорость.

    — про блискавку

    ЛСД — це просто губи.

    Примітки[ред. | ред. код]

    Посилання[ред. | ред. код]

    • посилання