Користувач:RomanVasyliev/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Роман Миколайович Васильєв

народився 12 липня 1973р. у м. Оріхів Запорізької області – український топ-менеджер, підприємець. Працював у вітчизняних та міжнародних компаніях , в Україні та за кордоном. Має досвід роботи в декількох галузях.

Освіта[ред. | ред. код]

Кар'єра[ред. | ред. код]

  • 1996-2005 PHILIP MORRIS УКРАЇНА, за 9 років кар'єри, почавши працювати торговельним представником, отримав декілька підвищень, зі зміною міст праці – Запоріжжя, Дніпро, Київ, Сімферополь. Працював у головному офісі (Київ) у відділу торговельного маркетингу. Прийняв рішення змінити галузь, працюючи регіональним менеджером з відповідальністью за Крим та Херсонську обл.
  • 2005 – 2008 L’OREAL УКРАЇНА, на початковому етапі працював як регіональний менеджер з розвитку по наступним областям: Дніпропетрівська, Запорізька, Донецька, Луганська. Отримав підвищення після зрісту бізнесу та через рік, та переїхав до столиці у якості директора з продажу масового сегменту.
  • 2008 – 2009 КИЇВСТАР, прийняв пропозицію очолити напрямок непрямих продажів компанії (продажі, які здійснювались партнерами - більше ніж 90% усіх продажів компанії на той час). Керував дилерським відділом, відділом дистрибуції, торговельним маркетингом та відділом розвитку електронних каналів продажу.
  • 2009 – 2012 переїхав до Мінську (Білорусь), де очолив дирекцію «Продажу та обслуговування клієнтів» філії Turkcell, з брендом LIFE:). За три роки компанія започаткувала покриття 3G, отримала зріст абонентів (досягла показника більше ніж 1.5млн) та вийшла на позитивний рівень розвитку бізнесу.
  • 2012 – 2013 повернувся до Києва, працював як незалежний консультант, допомагав з розвитку бізнесу у ювелірній та канцелярських галузях.
  • 2013 – 2014 прийняв пропозицію минулого роботодавця, повернувся до Київстар з стратегічною задачею перезапустити роздрібну мережу магазинів (на той час приблизно біля 500 по країні). Через деякий час отримав у відповідальність розвиток продажів фіксованого інтернету та національного обслуговування клієнтів. За короткий відрізок часу був розроблений новий дизайн магазинів, оптимізована кількість, створена нова стратегія залучення партнерів, розроблена система управління асортиментом на полицях, започаткована нова система винагороди партнерам з продажів\обслуговування фіксованого інтернету. Приймав безпосередню участь у комерційних комітетах компанії.
  • 2014 – 2016 переїхав до Катманду (Непал), оскільки отримав пропозицію працювати радником генерального директора компанії NCELL, група Telia. Допоміг з оптимізацією витрат в торговельних каналах, розробив стратегію розвитку роздрібної мережі та дистрибуції та інше. Після землетрусу навесні 2015р. формат роботи змінився, підтримував бізнес віддалено, з Києва та бізнес-подорожами до Катманду по вимозі.
  • 2015 – 2017 працював як менеджер з розвитку бізнесу Campari Group у наступних країнах: Білорусь, Вірменія, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан, Туркменістан, Киргизстан та Таджикистан.
  • 2017 повернувся до компанії Telia, працював у азійському головному офісу м.Стамбул, як менеджер з розвитку дистрибуції. Підтримував та консультував Молдову, Грузію, Азербайджан, Казахстан та Узбекистан.
  • 2018 отримав запрошення від Lycamobile UK, працював комерційним консультантом у Києві.
  • 2018 та пізніше – працює, як консультант з розвитку бізнесу та комерції.

Хобби[ред. | ред. код]

Фітнес, кайтсерфінг, сквош, пінг-понг, теніс, хокей, сноуборд.

<Roman Vasyliev.2012>