Маршрути долі (телесеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Маршрути долі
Тип телесеріал
Телеканал(и) 1+1
Формат зображення 1080p (HDTV)
Тривалість серії 48 хв.
Компанія «1+1 Продакшн» на замовлення 1+1 медіа
Режисер Іван Сауткін
Оператор

оператор

Продюсери Олександр Ткаченко, Олена Єремєєва, Дарина Жукова
Виконавчий продюсер
У головних ролях
Країна-виробник Україна Україна
США США
Мова оригіналу російська[1]
Перший показ 21 січня 201931 січня 2019
Кількість сезонів 1
Кількість серій 12
Посилання
Зовнішні відеофайли
Анонс телесеріалу «Маршрути долі» Серіал Маршрути долі – дивись скоро на 1+1

«Маршрути долі» («рос. Маршруты судьбы») — переважно російськомовний[1] 12-серійний телесеріал, знятий в Україні. Серіал вироблено компанією «1+1 Продакшн» за фінансової підтримки проекту американської організації USAID «Зміцнення суспільної довіри»

Прем'єра першого сезону в Україні відбулася 21 січня 2019 року на каналі «1+1». Прем'єра в Росії очікується в 2020 році.

Сюжет[ред. | ред. код]

У серіалі показані реальні історії людей, що опинились по різні боки лінії конфлікту в сучасній Україні. Головний герой стрічки — водій мікроавтобуса Сергій. Він перевозить людей через лінію розмежування між тимчасово окупованими українськими районами та підконтрольною територією. У його житті сталась страшна трагедія: в результаті вибуху в автомобілі він втратив родину та пам'ять.

Сергій після цього не зміг змиритися із загибеллю рідних, тому розпочав власне розслідування обставин аварії. Завдяки допомозі оточуючих він зміг пережити родинне горе. Адже його мікроавтобус — єдина можливість для місцевих жителів здолати відстань, яка відділяє їх від родин та близьких в умовах бойових дій, з тимчасово окупованих територій на підконтрольні українській армії землі. Робота водія щодня зіштовхує головного героя із різними людьми, які діляться з ним власними історіями, переживаннями, проблемами в родинах, властивими для усіх українців по різні боки лінії фронту. Також Сергій для своїх пасажирів стає людиною, якій можна «вилити» душу і з ким поділитися своїми проблемами, а й того, хто може реально допомогти в їх вирішенні.

У ролях[ред. | ред. код]

Зйомки[ред. | ред. код]

Зйомки телеканал «1+1» розпочав у листопаді 2018 року. Серіал знімається за підтримки проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)[2].

Музика[ред. | ред. код]

Саундтреком до серіалу стала пісня українського гурту Скай — «Мелодія серця»[3].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б у серіалі також присутня невелика кількість україномовних реплік
  2. «1+1» за кошти американських донорів знімає серіал «Маршрути долі» [Архівовано 30 грудня 2018 у Wayback Machine.] // ДМ, 2018-11-30
  3. Саундтреком до серіалу Маршрути долі стала пісня українського гурту [Архівовано 16 січня 2019 у Wayback Machine.] // 1+1, 16.01.2019

Посилання[ред. | ред. код]