Монстри Монкарт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Монстри Монкарт
Monkart: Legend of Monster Kart
Тип мультсеріалу дитячий анімаційний телевізійний серіал
Жанр Анімація
Режисер none
Продюсер none
Автор ідеї none
Студія SAMG
Кінокомпанія SAMG
Країна Південна Корея
Тривалість 11 хв.
Кількість серій 52
Прем'єра 2017
УкрТелеканал ПлюсПлюс
УкрПрем'єра 15 жовтня 2018
Дубляж студія «1+1»
IMDb ID 0000000

Монстри Монкарт -- Мультсеріал Виробництво студії SAMG Animation (Південна Корея) в 2017 році. Формат: Одна серія тривалістю 11 хв. Всього 52 серії Жанр: Фантастика, пригоди В Україні серіал стартує з 15 жовтня 2018 року, на каналі Плюс-Плюс.

Сюжет[ред. | ред. код]

Кармон - королівство у стилі середньовіччя, у якому люди і монстри живуть разом. Їх об'єднує особливий вид гонок - монкарт. Кожен хотів перемогти в цих гонках і завоювати почесний титул лицаря. Дестро - один з таких лицарів. Він був улюбленцем публіки, але одного дня повстав проти короля і королеви Кармону, перетворивши їх на кам'яну статую. У цьому йому допоміг лихий чарівник Аубіс. У короля і королеви була єдина дочка - принцеса Сена. Дестро хотів одружитись на ній, аби стати повноправним королем. Сена, зрозумівши це, вирішила тікати і почати пошуки лицаря Кайто, аби той допоміг їм подолати лиходія. З втечею їй допоміг головний чарівник королівства - пан Йоке. Втекли вони на літаку, який зазнав ушкоджень через кулю, випущену зі зброї Ізабель - лицаря, яка корилась Дестро. Сені і пану Йоке вдалось приземлитись в містечку Латона, у якому жив лицар Кайто. У цьому містечку жив Дзін , який не мав батьків. Його опікуном був Нор - друг його батька і власник магазину монкарту. У Нора була дочка Лора...Пан Йоке залишає Сену і йде на пошуки Кайто. Сена тримала у секреті те, що вона королівської крові. Пізніше її таємниця розкриється. На Сену нападають хулігани, але Дзін рятує принцесу. Попрощавшись, він пішов додому і знову зустрів Сену, вже разом з паном Йоке. Вони розпитували Нора про те, чи він знає Кайто. Пан Йоке помічає монстромеч Дзіна, точнісінько такий, як у лицаря Кайто. Нор переконує, що це лише копія і пропонує гостям переночувати у нього. Ті погоджуються. Наступного дня Сену і пана Йоке викрадають ті самі хулігани, цього разу на чолі з Марком. Дзін і Лора намагаються їх врятувати. Несподівано монстромеч Дзіна засяяв і з'явився монстр Драка. Вони стали напарниками, хоч і не надто дружніми. Сена і пан Йоке були врятовані. Дзін і Лора згодні допомогти їм здолати Дестро. Для цього Дзін має стати лицарем і перемогти лиходія на змаганнях з монкарту. Компанія подорожує містами, змагається, знаходить нових друзів. Дестро посилає Веттеля, аби він перешкодив Дзіну стати лицарем. Той вселяє в монстрів насіння Аубіса і вони стають агресивними та могутніми, заважаючи цим Дзіну стати лицарем. Але він перемагає їх і допомагає монстрам та їх власникам позбутися цього насіння. Героям також заважає Ізабель з лицарями, та пізніше переходить на їхній бік.Компанія приїжджає на змагання з монкарту до Поски - столиці Кармону. За планом, Дзін має перемогти Дестро і стати лицарем. Принцеса Сена оголосила, що переможець зможе на ній одружитися. Дзін доходить до фіналу змагань і тут стається неочікуване...

Головні герої мульсеріалу[ред. | ред. код]

Драка -- червоний дракон, головний герой мультсеріалу. Головна зброя дракона Драка -- вогонь. Драка добрий і справедливий монстр, який допомагає усім хто в біді. На змагальному майданчику дракончик непереможний і сміливий.

Дзін -- потомок середньовічного лицаря, який володіє червоним мечем. Дзін і принцеса Сена розчакловують меч, в якому перебував дух Драка. З цього моменту Дзін і Драка -- нероздільні друзі.

Сена -- принцеса королівства Кармон, батьків якої перетворює на статую злий лицар. Сена встигає втекти з королівства в інше місто, де зустрічає багато друзів. Разом вони намагаються подолати злі сили.

Монча -- монстр, схожий на зайця з довгими вухами та довгим язиком. Останній Монча використовує, як зброю, наздоганяючи і хапаючи суперників. Монча добрий і веселий персонаж, який видає неприємні запахи, що відлякують людей і інших монстрів.

Лео -- монстр, схожий на лева синього кольору. Потужна зброя -- льодяний дощ. Лео допомагає друзям і зневажає ворогів.

Ланселот -- монстр, схожий на лицаря. Його обладунки допомагають долати суперників. Цей лицар дуже сміливий і шляхетний. Одного разу він рятує дракона Драку.

Данте -- злий монстр подібний на чорного дракона. Одного разу ним заволодівають злі сили, розвіяти які під силу тільки червоному дракону Драку.

Раркен -- найлихіший персонаж мультсеріалу, яким керує лицар-зрадник. Цей персонаж прагне перемоги попри все. Але на його шляху стає Драка та інші герої, які вже встигли стати друзями.

Посилання[ред. | ред. код]